![]() |
#8881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
- spam..
#8882 |
Wtajemniczenie
|
na mature to najlepiej coś z piosenki Farben Lehre "Matura"
z listy: Diabeł krzyczy Anioł szepcze do ucha i kogo tu słuchać Dobrze jest mieć nadzieje, ale źle jest być od niej zależnym Mistrz teori? Nie! Uczeń praktyki... Do sprawdzianu trzeba dwojga: jeden pisze, drugi ściąga
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe |
![]() ![]() |
![]() |
#8883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skończy się świat, jeśli ty się skończysz. Wymazałam z pamięci ten samotny świat odkąd kochasz mnie każdego dnia.
![]() Edytowane przez kiniaczeq Czas edycji: 2007-04-26 o 17:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8884 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a obecnie mam taki: * Odpocznij ode mnie... a zobaczysz, że to szczęście Ci się wydaje...
![]() ![]() |
![]() |
#8885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#8886 |
Raczkowanie
|
hehe no to faktczynie masz dylemat
![]() ![]()
![]() |
#8887 |
Zakorzenienie
|
...He's like the wind...
...mężczyźni...dla nich wszystko jest proste... ...miłość to wierność wyborowi... ...westchnienia...szepty bezwstydne... ...uczłowieczone bydlęta zaczęły całkować niemoc w ogromną potęgę... ...nie da się zrobic roweru z serka homogenizowanego... ![]()
#8888 |
Zakorzenienie
|
pozytywny dylemat
#8889 |
Raczkowanie
|
stupid factory where boys are made / nerwica natręctw. (głupia fabryka w której produkowani są faceci) - obecny jakoś tak mam dość facetów ostatnio tak ze motto na weekend - nie wierzyć samcom popaprańcom
![]()
Jeśli nie jesteś Mój, to dlaczego Twe serce odpowiada na moje wołanie? Jeśli nie jestem dla Ciebie stworzona, to dlaczego serce mówi mi, że jestem? Jeśli nie jesteś dla mnie, to dlaczego marzę o Tobie jak o Księciu z bajki? |
![]() ![]() |
![]() |
#8890 |
Zakorzenienie
|
Ja zawsze mam coś z cyklu "nienormalne"
![]() Dziś np miałam NA WSI RANKIEM PACHNIE GÓ**EM I RUMIANKIEM ![]() i drugi: LECĄ DWA BOCIANY. JEDEN BIAŁY DRUGI SZYBCIEJ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8891 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
świetne ![]() a ja obecnie mam : Pociągająca dziś jestem ![]()
![]() |
#8892 |
Zadomowienie
|
Patrzmy w siebie zamkniętymi oczami
Mówmy sobie zamkniętymi ustami Zamiast księżyca świeci las Wędruję przez siedem razy siedem razy siedem cisz Zjawiasz się na wewnętrznej stronie moich powiek Zrywa się z włosów pierwszy wiatr Zaczyna istnieć łąka między nami Nadlatują niebiosa z chmurami i ptactwem Na horyzoncie cicho wybuchają góry Księżyc czterokwadrowy wachlarz rozpościera Wirują płatki śniegu razem z motylami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8893 |
Rozeznanie
|
~~` zrób wszystko co tylko chcesz, żyj tak jak podpowiada ci serce, kochaj cały świat!`
~~Masz w sobie coś, nie ma ideałów, a miłość ślepa jest... ![]() ~~Jeśli jest noc...musi być i dzień. Jeśli jest łza... musi być i usmiech... ~~„Tylko kłamca się spieszy. Weź sobie stołek i usiądź” ![]() ~~Bezczynności miło Cię gościć. Herbaty? ![]() ~~nie upadek czyni nas przegranymi, tylko brak chęci do powstania... ~~Miłe słowa są jak plaster miodu, słodyczą dla dusz.. ~~Odchudzasz się? Bierz przykład z ciasta.Ono prawie zawsze jest w formie ![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8894 |
Zadomowienie
|
** A gdyby tak zamiast kropel deszczu z nieba lecieli faceci?
![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#8895 |
Przyczajenie
|
..troszkę jestem juz na tym formu..ale nigdy sie nie udzielałam..
![]() ![]() Ja tez jutro koncze..<jupi> i np...: ...PIĘKNE chwile trwaja za krótko ![]() Bo każdy koniec jest początkiem =] so don't worry ! ...to już jest koniec..żegnaj ogólniaku! ![]() .. no to mam średnie.. ![]() ![]() nie wiem czy sie przydadzą..to by bylo na razie na tyle.. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8896 |
Zakorzenienie
|
_baby can you fix me? // kochanie, naprawisz mnie?
can't you see what you mean to me?! // czy nie widzisz ile dla mnie znaczysz?! wszyscy mamy źle w głowach.. że żyjemy. I'm sliding on the rainbows of my childhood dreams. // Ślizgam się po tęczach moich dziecięcych marzeń. |
![]() ![]() |
![]() |
#8897 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Izabell, jesteś dla mnie skarbnicą opisów ![]() 1. Nothing changes, days go by... / Żadnych zmian, dni przemijają... 2. Why do we dream when our thoughts mean nothing ? / Dlaczego śnimy, kiedy nasze myśli nic nie znaczą? 3. Tragic visions slowly stole my life... / Tragiczne wizje powoli wkradły się w moje życie... 4. When will I learn to control ? / Kiedy nauczę się kontroli?
![]() |
#8898 |
Wtajemniczenie
|
a macie dziewczyyny jakies opisy o pogodzie chcialabym opis ze ciesze sie ze jest cieplo i slonko swieci
![]()
#8899 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8900 |
Raczkowanie
|
O pogodzie mam takie, może Ci się coś spodoba:
Come fly with me, lets fly, lets fly away (: I see trees of green, red roses too, I see them bloom for me and you... łikend... długi, długi łikend ![]() somewhere... nie chcę dziś zostać znaleziona! (:
![]() |
#8901 |
Zakorzenienie
|
"Czy normalny zdrowy byk, może z krówką cyk, cyk, cyk?"
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8902 |
Zakorzenienie
|
"Fa caldo!!! Antonio......."
Lato LaaTooo ZwariOwało OszaLało ![]() "Tyle sońca w całym mieście..nareszcie" Kręci sie Ziemia wokól Słońca,dostać można szału z gorąca. Trusawkeczki są w kropeczki ![]() No i gdzie polazło słoneczko?? moze nawet one sa stad ![]()
#8903 |
Wtajemniczenie
|
* Kobieta śmieje się kiedy może, płacze kiedy chce
* PiS - Piwo i Seks ![]() * Prawda o drugim człowieku może złamać serce * Czasem brak mi słów, aby wyrazić najprostsze uczucie |
![]() ![]() |
![]() |
#8904 |
Rozeznanie
|
Kocham kogoś kochanego i nie mogę żyć bez niego!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8905 |
Zakorzenienie
|
Ależ owszem! Czemu nie? Jemu tez należy się
![]() tralalala osttanio to na weselu śpiewałam ![]()
#8906 |
Raczkowanie
|
mój aktualny => wierzyć to móc
|
![]() ![]() |
![]() |
#8907 |
Raczkowanie
|
Każda Miłość Jest Pierwsza.. Bo Kocha Się Tylko Raz..
Kochać, pragnąć i posiadać.. postanowienia na dziś ![]() Miłośc to tajemnica dwojga zakochanych.
#8908 |
Zadomowienie
|
** Szkoda,ze teraz wiem ile w jego myslach bylo mnie
** Zechciej zechcieć jak ja chce ** Zapomniałam juz czemu było źle...to juz nie ważne dla mnie ** Nie potrzeba mi Twych pustych słow,bo nie jesteś tym kim byłeś ** Jadą trzy pociągi, jeden pojechał w lewo,drugi w prawo,a trzeci za nimi ![]() ** Jak się rozmnażają jeże?- ostrożnie ![]() ** no boys- no problem! ** Czy wiesz, co dobrze na tobie wygląda? - JA!! ** W razie czego- pukać! ![]() ** Czy twój brat jest jedynakiem, czy może ma rodzeństwo??!! ![]() ** Jak najprościej zatrzymać mężczyznę ? - w ramionach kobiety ** Kazdy chłopczyk jest przystojny...wystarczy tylko zgasić światło ![]() ** Jeżeli kobiety są w błędzie - jest to bezpośrednim wynikiem błędu mężczyzny ![]() ** Masz ochotę na coś dobrego ?chlapnij ze mną strzeminnego ![]() ** Zobaczymy-powiedział ślepy do głuchego ** zimno mi...na duszy...
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#8909 |
Wtajemniczenie
|
aniolka wszystkie Twoje opsiy są świetne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8910 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.