![]() |
#871 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
"Skoro światło jest lewą ręką ciemności to zapewne każda, nawet najczarniejsza noc jest zapowiedzią dnia"
"Bo jest taka cisza, którą się słyszy. Składa się z deszczu i z ciszy" "Lekkie zmrużenie oczu i ledwo widoczny uśmiech. Ulga. Jesteś tu?" "Czasami myślę, że wszystko czego potrzebujemy to odrobina dystansu." "Bywają wieczory, które są niekompletne." MYŚLI NIEUCZESANE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#872 |
Rozeznanie
|
ponieważ choruje to ostatnio mam takie:
o chorrrrrrobaaa....!! dzisiaj urzęduję w domu, w wyrku...jak za kare ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#873 |
Rozeznanie
|
Uwaga, Uwaga: Pilnie poszukiwany opis o zachodzie slonca:P Cos takiego polaczonego z tesknotą... i takie tam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#874 |
Zakorzenienie
|
Rozebrana ...... z wszelkich wstydów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#875 | |
Raróg
|
"A gdyby wonsz zjadł pajonka, to pajonk by ugryzł wonsza od wnętrza?"
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Podoba mi się także parodia tekstu przez Aleksandre999 reklamy środków przeciw grypie ![]() Jak bedzie chciala sama napisze :P
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#877 | |
Raróg
|
Kiedy pisałaś
![]() Wczoraj go odkryłam. Przedtem miałam "Pamiętaj o dokarmianiu smoków" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#878 |
Wtajemniczenie
|
Zacznę się uczyć jak Polska zorganizuje MŚ w piłce nożnej
![]() żwirek kręci z muchomorkiem raptowne realia ragga ma freestyla I'm afraid of the dark,'specially when I'm in a park Łatwiej upaść na głowę niż powstać z miłości. I zapomnij że jesteś gdy mówisz że kochasz. Nawet delikatna dziewczyna kwiaty ścina. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Zakorzenienie
|
Wierzę, że każdy ból ma kres a każda nadzieja trwa wiecznie...
BęDę zAwSzE Z ToBą tYlKo z tObą SpEłNiAć nAsZe sNy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#880 |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
|
up up up
|
![]() ![]() |
![]() |
#881 |
Raczkowanie
|
...Minuty szczęścia są krótsze niż minuty cierpienia...
...moje życie to idealny cmentarz umarłych nadziei... ...czemu kwiaty zwiędły dziś?co sie stało im?..... ...bo to czego pragnę do złudzenia przypomina zło... |
![]() ![]() |
![]() |
#882 |
Rozeznanie
|
Blagam! Pilnie poszukiwany opis o zachodzie slonca... Cos sentymentalnego z tesknota... no wiecie...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Wtajemniczenie
|
* ...::Marznia sie spełniaja::...
* Dum spiro spero - dopóki oddycham nie trace nadzieji * Zamykam oczy by śnić i zawsze przy tobie być ![]() * a to Rus: zakręcił gaż, odkręcił mróż ![]() ![]()
#884 |
Raczkowanie
|
dziś jest tak jak kiedyś marzyliśmy......żeby nie było.......
kiedy nie miałam nic do stracenia, dostałam wszystko... |
![]() ![]() |
![]() |
#885 |
Zakorzenienie
|
Myśli dalekie, gonione wiatrem, ścierają się z życiem, by mnie zniszczyć
Drapieżna i słodka jak biały tygrys i czarna kotka... W zachodzie słońca wypala się cegły na budowę dnia jutrzejzego <-- Roxy chciala coś o słonku Decyzja oswojenia niesie w sobie ryzyko łez.. Szukam dziewczyny bo prawdziwych facetow i tak juz nie ma Najmocniejsze są kobiety słabe ... Mówienie prawdy popłaca, ale przede wszystkim temu, kto jej słucha Im słabsze hamulce, tym dalej zajedziesz Piję tylko 3 razy w roku: sylwester, urodziny i kiedy się da. Nie jestem Einstainem...ale myślę o Tobie względnie często. Podobasz mi się...i to mi się podoba. Tęsknię za tym co było...boję się tego co będzie. mAm LeKkIe ZwIcHrOwAnIe KoRy MóZgOwEj!!! * JużMamCięDość...TychOczuP ustych! Niewdzięczny!Szukałeś wzroku mego,teraz GoUnikasz!Niewdzięczny!Sz ukałeśRozmówZeMnąTerazUsz yZamykasz ... NiGdY NiE JeSt Za PóŹnO ZaCzĄć TaK JaK ChCe SiĘ ŻyĆ ... LOGIKA zabija życie Dzieci Dzieci! Bakuś leci ! Teeny Wenny String Bikini Nakarm zmysły Uhuhuhu ale szydera Dziiiieen dobry bardzoo ! w zyciu sie tak nie wyspalam Niedostępna to nie znaczy nieosiągalna... Szanse jedna na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć =-- ChorA RzeczywistośĆ --= Kobiety trzeba trzymać krótko. Rok, dwa... Po co gryzc mozna ssac ............. cukierki? NajbardziejZAŁUJĘtychGRZE CHÓWktorychNIEzdązyłamZni mPOPEŁNIC ze wszystkich rzeczy wiecznych miłosc trwa najkrócej Skłamałam.....calkiem niewinnie .....wciąż patrzył na mnie tak jak jeszcze nikt.... My dream........to be an angel ...podjęłam wyzwanie actimela... Jaszczurka, Żmija, Wredota...to o mnie ![]() Nie moge kochać bo, słaba jestem wtedy Bo Ja niezastąpiona jestem jakby ktoś nie wiedział!!!! Facet ma 11 palców- a ten jeden bez paznokcia:P Niektórym ludziom należałoby wytoczyć proces myślenia Positive Energy Apeluję o wyjście na browca! dopadła mnie tendencja spadkowa:/ dość męskiej dominacji!!? Siksa blond z polskiej krainy ![]() Celu Ty mój... dobrym genotypom mowimy tak kocham ten stan - papierosy, kawa, ja... nie szukam męża. Zwłaszcza cudzego
#886 |
Raczkowanie
|
Witam was ja dodam troszki swoich
![]() najpiekniejsze kobiety maja najmniejsze szanse zdobycia wartosciowego mezczyzny nie mysl o ty co moze sie stac, aleo tym co ma sie stac zycie jest piekne dzieki malym zeczom prawdziwie kochasz wtedy kiedy nie wiesz dlaczego zyje chwila bo tylko ona sprawia ze sie usmiecham za autobusem i chlopcem nie ma co gonic bedzie nastepny bardzo maly czlowiek moze zucic bardzo duzy cien czesto smak zycia odbiera apetyt czesto szuka sie sensu zycia przy pomocy bezsensownych metod nadmiar zalet do duza wada gdy ciebie nie ma zyc mi sie odechciewa swiat bez ciebie ejst jak herbata bez cukru kochaj mnie dzis bo jutro bedzie za pozno miloscjest jak czeklada slodka lub gorzka kocham zycie ktorego nienawidze.Nienawidze zycia ktore kocham kocham smierc bo tylko ona na mnie czeka jak latwo odebrac czlowiekowi nadzieje sa momenty radosne i takie ze chce sie plakac szkoda ze ie widzisz jak za toba tesknie swiat jets maly ostatecznie wszyscy potkamy sie w jednym lozku swiat nie kreci sie tylko wokol jednego czlowieka swiat dla mnie taki zly ze z oczu plyna mi lzy zly dotyk boli ale slowa bardiej szary swiat zajrzal przez okno, w szarym swiecie smutni ludzie mokna dziecko wrzeszczy gdy sie rodzi czyzby wiedzialo co ja go czeka?? czasem sprawiamy kmus taki bol tak wielki ze sami go odczuwamy czas leczy rany ale blizny pozostaja na zawsze ktosmusi cierpiec by ktos mogl sie cieszyc szczesciem podobno szczesciem mozna zarazic sie jak choroba ale jakos nie widac epidemii zycie to brutalna zapierajaca dech w piersiach zabaa moje zycie jest jak diabelski mlyn odmienic istote ludzka zdolna jest tylko milosc mozna marzyc do woli ale zycie jest pelne pulapek "zdrada" krzycza dwa plemniki "jestesmy w d**pie" zycie jest piekne gdy ma sie dla kogo zyc zycie to nie bajka, nie konczy sie zyli dlugo i szczesliwie milosc to takie nic, ktore jest dla mnie wszystkim z niewiadomych przyczyn nastapil brak statusu czasami sen jest ukojeniem wszystkich ran zasypiam otulona smutkiem, przytulona morzem lez przepraszam ale nie zasluzyles na "ty" z duzej litery hmm narazie to chyba wszystko ![]() ![]() ![]() ![]()
#887 |
Rozeznanie
|
[quote=Mirabilka]
W zachodzie słońca wypala się cegły na budowę dnia jutrzejzego <-- Roxy chciala coś o słonku Dziekuje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#888 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Roxy]
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#889 |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
|
Ciemność nie jest przeciwieństwem światła, jest jedynie jego brakiem
|
![]() ![]() |
![]() |
#890 | |
Raczkowanie
|
[quote=gaga87]
Cytat:
"mały książe" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#891 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#892 |
Rozeznanie
|
A...sorki nie spojrzałam niżej..tzn..wyżej....no.. wiecie ;-)
#893 |
Zakorzenienie
|
"apuje"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#894 |
Zakorzenienie
|
Czekać. Czy to to samo, co tęsknić?
zaplanować Ciebie się po prostu nie da Jak anioł. Anioły też są wirtualne Spędzić przy nim cały dzień i milczeć Racjonalizm wie o mistycyzmie tylko tyle, że jest absolutnie nie*racjonalny. Ty masz za duże ciepło reakcji Mógłbyś mi wyłączyć na jakiś czas Sumienie? Dokucza mi. Wirtualna rzeczywistość jest tak samo pełna pokus jak realna Pamięć to funkcja emocji
#895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#896 |
Rozeznanie
|
Badz soba- szukaj.
Panie, wybacz im albowiem wiedza co czynia. Milczenie wskazuje na to, ze nie warto do konca wszystkiego sobie wyjasniac. A kto slyszy niebo powie: Przyjdz! Uśmierć to, co jest zywe: swoje ciało. Ozyw to, co jest martwe: swoje serce. Ukryj to, co jest: ten świat. Sprowadź to, czego nie ma: świat przyszlego życia. Unicestwij to, co istnieje: namiętność. Stwórz to, co nie istnieje: intencje. Złoto nie potrzebuje kamienia filozoficznego, ale miedź tak. Twoja inteligencja jest w kostce u nogi, a Twoja kostka myśli bardzo głęboko. Więc jeszcze dzisiaj, kiedy mi się nie układa wiruje... Bóg ukrył piekło w samym sercu raju. Aby uwierzyc w drugiego czlowieka, trzeba najpierw uwierzyc w siebie. Każdy potrzebuje zwierciadła, w ktorym moglby sie przejrzeć. Jedna polowa świata rozglada sie za drugą polowa... żyj w harmonii ze światem widzialnym i niewidzialnym. |
![]() ![]() |
![]() |
#897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Samotność w sieci, prawda? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#898 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
"Ja będę obok (...) To jest obietnica, którą mogę Ci dać. " - w tej chwili mam taki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Zakorzenienie
|
tak "samotność w sieci" .... bo ja się wkreciłam w wirtualnego faceta- aż wstyd przyznać
![]()
#900 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Prognozy nie będzie,Ania dostała z półobrotu Fetysz a zboczenie? Smyrać się piórkiem ,a dymać kurczaka to różnica... To dwa ulubione opisy Judytki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.