|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#9211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Codziennie jestem ogrzewana przez ogień twojej miłości
Spłonęły mi rzęsy nie będę cię już kokietować Wiem, że istnieje tylko jeden 'ty' nie ma możliwosci, by bylo cię więcej jestes moja rzeczywistoscia Posiadam najodwazniejsze serce jakie kiedykolwiek widziałeś Nie ma we mnie nic z czego ty byś sobie nie zdawał sprawy Jestem tu mimo że tak właściwie mnie nie ma Widziałam cię jako przyszłośc ty widzisz mnie jako jedną noc jesteśmy dwoma niezależnymi światami Sięgam do gwiazd zagłębiam się w nicości. Zamknij za sobą drzwi zostaw klucz wolę być sama niż nieszczęśliwa
#9212 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#9213 |
Raczkowanie
|
Najłatwiej Spada Się Z Dużych Wysokości
I love you so much, I'm yearning for your touch. CzteryŚcianyWMoimPokoju-MamWrażenieŻeOneWiedząZaD użo... Follow The Instinct i dlatego luuubię mówić z Tobą ![]() i znowu te ciepłe światełko w oczach... [dla fanów Magdy M.] Obce są mi litość i zdolność wybaczania. Ale nie zdrowy rozsądek Zemsta najlepiej smakuje na zimno. Trzymaj swoich przyjaciół blisko, ale jeszcze bliżej trzymaj swoich wrogówKeep your friends close, but keep your enemies closer. Próżność to mój ulubiony grzech. Nigdy nie pokazuj, że krwawisz, i zawsze miej plan ucieczki... Dobrze jest zdać sobie sprawę ze swej winy, bo inaczej trzeba wciąż przed nią uciekać. Musisz komuś dać swoje życie, bo nie będziesz żyła naprawdę. Każdy jest na tyle nieszczęśliwy, na ile się za takiego uważa. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taniec to nieme wyznanie miłosne. Nie każdy Michał jest aniołem... Ucz się ze swoich snów, czego ci brakuje. Nuda to rezygnacja z marzeń i z ducha. Anioły są wiecznie ulotne Nikt nie ponosi kary za swe myśli. Nawet te kosmmate ^^
![]() |
#9214 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ode mnie: "mówicie o mnie, że szalona...mówicie o mnie! ja to samo mówię o was!" "krzyczę, krzyczę, krzyczę, krzyczę wniebogłosy! a! zatykam uszy swe!" „na raz na dwa świat za uszy dziś złap” "prace ciągły się w nieskończoność"... xD Kocham Cię -bardziej niż wczoraj ale mniej niż jutro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9216 |
Zakorzenienie
|
Mój dzisiejszy
KREJZOLE!! HEJKA!! ![]() Kto ogladał "Blondynkę" w wykonaniu Paranienormalnych ten wie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9217 |
Zakorzenienie
|
#9218 |
Zakorzenienie
|
aj..... ale dziś słonecznie na gg
![]()
#9219 |
Przyczajenie
|
Fajny pomyśł z tym wątkiem
![]() *Jak jest goraco ma byc gorecej..jesli jest duzo to ma byc wiecej ![]() Ale tutaj tez znalazłam wiele ciekawych które zapewnie wykorzystam ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#9220 |
Wtajemniczenie
|
z listy
![]() *Łatwo jest powiedzieć to koniec ale … nie łatwo przestać kochać *Zdrada - to boli, całe życie *******i... *Mężczyzna jest głową o kobieta szyją która nią kręci... *"żyję bo jestem kochana - powiedziała i zmarła ... " *"ja mam reggea wydrapane w sercu jak tagi w tramwajach..." *1000 powodów...1 myśl...brak odwagi...brak sił... *' poleżmy pod jabłonią, niech inni gdzieś tam gonią ' ^^ to na tyle;] |
![]() ![]() |
![]() |
#9221 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#9222 |
Zakorzenienie
|
obydwa fajne a krade ten drugi
#9223 |
Rozeznanie
|
[quote=Jutte;4282184]z listy
![]() *"ja mam reggea wydrapane w sercu jak tagi w tramwajach..." A z czego jest ten cytat? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9224 |
Zakorzenienie
|
no baa
![]() krejzi najt ![]() Zasuwam tanecznym krokiem z przysiadami na zakrętach, z motyką na słońce… ![]() ![]() Nie ten - to nastepny. Na jednym frajerze świat się nie kończy. Jedzie rolnik, a pod rolnikiem ciagnik, na ciagniku rolnik worek maaa.. // osioł rlz! |
![]() ![]() |
![]() |
#9225 |
Zakorzenienie
|
fajne opisy..a ten trzeci to o jakiego osła chodzi ? widziałaś Shrecka 3 czy jak?
![]() |
#9226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
BOSKIE! ![]()
![]() |
#9227 |
Adwokat diabła
|
Life is like a game - you lose = game over...
"Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie ![]() Na górze róze , na dole fiołki, a my się kochamy jak dwa, hmm...no kurde dwa przedstawiciele antagonistycznych płci :P Batman- Netoperek ![]() ![]() Some people are only alive because it is illegal to shoot them prosiaczku! nie badz swinia! wróc do mnie- kubus puchatek. benzyna 50zł zapałki 50 gr widok palącej się szkoły bezcenne Moja lista: 15% dostępnych, 9% niewidocznych i 2% frajerów Bo do mnie anioły wchodzą bez pukania i kawe mi słodzą uśmiechem
![]() |
#9228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9229 |
Raczkowanie
|
częściej marzymy o powrotach niż o wyjazdach
![]() Bóg ma za dużo ważnych spraw na głowie, aby ustalać przeznaczenie całego tego mrowiska ludzi. Anioły przecież nie umierają... Czekać. Czy to to samo, co tęsknić? Gdyby zakochanie trwało zbyt długo, ludzie umieraliby z arytmii lub tachykardii serca. Kobiety żyją wspomnieniami. Mężczyźni tym, co zapomnieli Ludzie pragną czasami się rozstawać, żeby móc tęsknić, czekać i cieszyć się powrotem. Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie... Naiwna wiara dziecka, że gdy się zamknie oczy, to wcale nie jest ciemno "Nie wiedzieć" to "żyć w zagrożeniu". a jak tak Michałków lubicie to może coś z takiego wierszyka Brzechwy... "Był leń, co zwał się Michałek. Nie robił nic w poniedziałek, Spać poszedł, a wstał we wtorek Dopiero na podwieczorek. " ![]() z głupot: Doda: ...my się takimi brukowcami podcieramy, prawda, Radek? Bożeeeeeeeee?! Bożeee! Radeeek?! Jaki ty jesteś tępy czasami. Generalnieeeee, wiesz, już mam kisiel w gaciach!! Bez kitu A, jaka z niej jest wokalistka! Jak z koziej dupy, nie wiem, plecaczek!
Edytowane przez kika_151 Czas edycji: 2007-05-05 o 19:52 Powód: tak mi sie jeszcze przypomniało... :) |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#9230 |
Raczkowanie
|
pomóżcie mój Kochany chłopak ma jutro urodziny i chce jakiś piękny opisik specjalnie dla Niego
ehhhh ... błagam wymyślcie coś: ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Shrek Trzeci to dopiero w czerwcu ![]() To jest piosenka z drugiej części jak Shrek, Fiona i osioł jadą do ZaSiedmioGóroGrodu ![]() ![]() Tonący brzydkiej się chwyta… Suma inteligencji na planecie jest stała. Populacja rośnie. Mam fazę na NICNIEROBIENIE ![]() Ty jesteś tak głupi sam z siebie, czy ktoś ci za to płaci? Jeśli wydaje ci się, że wiesz wszystko, to masz racje... wydaje ci się... Hulaj dusza, piekła nie ma! ![]() ![]() Poczucie humoru dobrze amortyzuje życiowe wstrząsy... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie no jaja jak berety, bez kitu! ![]() ![]() Nie bój się cieni. One świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#9234 |
Zadomowienie
|
* Idealny świat z brakiem wolnych miejsc.
* Pocałuj noc w najwyższą z gwiazd ![]() * Bywa, że w sercu łamie się życie, a oczy nadal się śmieją ... * Umiesz liczyć ? - nie licz na mnie ![]() * Może i kobieta udaje orgazm,ale faceci są mistrzami udawania w związku. * Jeśli mnie dosięgniesz, poczujesz mój ogień. * Would you lie with me and just forget the world ? |
![]() ![]() |
![]() |
#9235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Siarka przy tym to perfuma.. ale krzyzowki splodzilem! kto ze mną zadarl umarl...w butach.. /kot w butach nie wiesh jak to jest gdy cie krzysiu goni z mlotkiem.. /osiolek Z dwojga złego lepiej że tą stroną.. /gdy fiona beknela Gadam latam pełny serwis...Latać każdy może trochę lepiej,trochę gorzej.. Ty jesteś...RUMAKIEM skarbie. Patataj...co? pomiziaj mnie pod bródką.. Czy nosisz damską bieliznę?... Klasyczne!
![]() |
#9236 |
Zakorzenienie
|
Z textów piosenek:
*Czuję, że choć rożni się dziś Twój świat, coś jednak nas łączy. *I trudno mi się przyznać że to wszystko nagle traci sens, gdy Ciebie nie ma. *Plączą się nam losy *Powiem to nareszcie Kocham Cię! *Schowałem Ciebie przed całym światem... *Mam Ciebie dość ...I tego ile dla mnie znaczysz
#9237 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#9238 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() "Ale Wy jesteście krejzole! ![]() od siebie mogę jeszcze polecić skecz Kobieta i Dwoniec na egzaminie ![]() żeby nie było, że nie na temat: ![]() * Wyciągnij dłonie i chwyć marzenie... * Bez popychania i plucia w twarz, wolę miec własny świat.. nie wasz! * W cieniu Twoich rąk... ukryj proszę mnie. * Oddam serce w dobre ręce ![]() * Miłość jest jak wiatr: nie widzisz jej, ale ją czujesz. * Boję się nieba w Twoich oczach... * Gdybyś był, a nie bywał... * Do zakochania jeden krok. * Patrząc w Twoje oczy - widzę cały świat. * Posklejane chwile, jak obrazki latają w mojej głowie. * Piękne jest niebo, gdy odbija się w Twoich oczach.
![]() ![]() |
![]() |
#9239 |
Wtajemniczenie
|
dlaczego nie bylo tego z 3-4 tygodnie temu ??
przydaloby mi się,wlasnie czegos takiego wtedy szukałam,niestety dzis jest za późno,ale opis kradnę,moze kiedys sie przyda-no oby nie,ale zawsze robie solidne zapasy ![]()
![]() |
#9240 |
Raczkowanie
|
co mówisz na mój widok? nieważne... ważne jak patrzysz
![]() ![]() Zostaly wspomnienia marzenia i sny.. oszukuje sie, nie zostalo nic... Znaczyłeś dla mnie wiele, teraz raczej nic... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:00.