![]() |
#931 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#932 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
"co mnie nie zabije, uczyni mnie silniejszym" albo jakos tak mniej wiecej ![]()
![]() |
#933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Rozeznanie
|
Nie wiem czy było, ale dorzucę kilka swoich
![]() Nigdy nie jest za późno zacząć tak jak chce się żyć. Przeszłość w sobie noś a przyszłością żyj! Jesteś tyle wart ile nosisz w sobie. A czas tak szybko upływa, a ja z losem się mijam. Człowiek często w życiu mija własne szczęście i nic o tym nie wie. Miłość jest grzechem jeśli nie możemy całego życia spędzić z człowiekiem którego kochamy. Uprzejmość męska-najwytworniejsza forma fałszu ![]() Kochać to otworzyć się na nieskończoną miłość. Fata viam invenient (Przeznaczenie znajdzie drogę). To co widzisz jest tym co możesz zobaczyć. Jeśli wiara czyni cuda musisz wierzyć, że się uda. Trzeba być najdalej aby być najbliżej. Dla wybranych pod kom a reszta pomału zaczyna tracić znaczenie. Każde nieszczęście jest w połowie wielkim szczęściem. Wieczność i chwila to to samo, obie można zmarnować. Każda chwila ma inny smak, gdy nie mija w samotności. Jakąkolwiek wybierzesz drogę pamiętaj aby kierować się głosem serca. Jest parę złudzeń które warto mieć by żyć. To wsio. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Wtajemniczenie
|
ja wcle ni zjdm lter
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
Każdego dnia umiera cząstka mnie....
ostatnio miewam doła i stąd taki opis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Raczkowanie
|
Mój dzisiejszy opis:
..Bez Ciebie Jestem Jak Miso Bez Miodu, Wygląda Na To, Że Umrę Z Głodu.. ![]() ![]() ![]()
#938 |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
|
no to jeszcze dwie językowe zagadki dla was :P
Gott ist tot (niem.) Tu ne quaesieris,scire ne fas quaem mihi,quaem tibi finem di dederint (a to juz łacina :P ) |
![]() ![]() |
![]() |
#939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
NIe rozważaj tego, nie jest dobrze wiedzieć, Jaki mnie, a jaki tobie koniec zgotowali bogowie, Leukonoe. * Wersja oryginalna: Tu ne quaesieris, scire ne fas quaem mihi, quaem tibi finem di dederint, Leuconoe, (lat.) * Autor: Horacy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Magda
|
Ja również polece "myślami nieuczesanymi":
*Sama widziałam raz cud. Było to wtedy, gdy obeszło się bez cudów *Śniła mi się we śnie rzeczywistość. Z jaką ulgą się obudziłam! *Za każdym rogiem czyha kilka nowych kierunków *Niektórzy ludzie patrzą przez własne oczy jak przez judasze *Trzeba by również Izby Wytrzeźwień dla ludzi pijanych szczęściem *A może jesteśmy jedynie czyimś wspomnieniem? *Nie zadawaj się z idiotami, jeśli nie jesteś psychiatrą. *I głos sumienia przechodzi mutację *I pies w stolicy szczeka centralniej *Niejednemu zeru wydaje się, że jest elipsą, po której świat się kręci *I z marzeń można zrobić konfitury. Trzeba tylko dodać owoce i cukier. *Pomyśl, zanim pomyślisz *Po niektórych wspomnieniach nie wystarczy jedynie zimny prysznic, trzeba przede wszystkim prawdziwej, gorącej kąpieli *Wykrzyknik, który sflaczał, staje się znakiem zapytania *Wszystko jest złudzeniem *Są tacy, co nigdy nie mieli nadziei, i tacy, co wiecznie ją tracą *Patrzyliśmy sobie w oczy, i ja widziałam tylko siebie, i on jedynie siebie widział. *Wiele nauczyłam się w snach, ludzie mówią tam bez ogródek *Wielu ludzi przeżywa tragedię. Nie każdemu jednak pisze ją jakiś Sofokles *Mam uczucie, że zawsze gram epizody dramatyczne w jakiejś wielkiej farsie *common nonsense *Wpadłam. I to na pomysł *Człowiek posiada dwa profile. Od lewej i od prawej. Ba, i dwa od środka *Gdyby to, co bije w nas, było naprawdę sercem, nie umierałoby, żeby nas tym zabić *Sesja – obsesja |
![]() ![]() |
![]() |
#942 |
Wtajemniczenie
|
u mnie ostatnio ktróluje:
"I'm forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air... "
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Zadomowienie
|
Nagle tak bardzo czegos brak.. chce to odnalezc, nie wiem jak..
Budze czas, a on nie chce wstac.. Dosyc klamstw, tylko prawde chce znać! Patrze przez szybe Na nieba blekit I widzac Ciebie, Zaczynam tesknic... Pazurem na ścianie wydrapana cisza, skrobała przez noc całą, nikt tego nie słyszał... // ..w umyśle ślę uśmiech, muśnie Cię. Nie uśniesz już, wiesz?.. // .../zagraj jeszcze raz, lecz smutniej trochę/... Czasem każdy dzień przynosi lęk.. dzięki Tobie wszystko traci sens.. Nawet nie znasz mnie, a oceniać chcesz.. Jak to jest?! ..gorzkie chwile dają jednak sens ![]() Myśli plączą się w mojej głowie, niedaleko poza mną umarł dzień... Aniele mój powiedz....czy możesz schować mnie w ramionach? ![]() Messed up my dreams, made me strong.. Thank you.. Gdy niemożliwe staje się możliwe. Gdy nierealne nagle spełnia się.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Rozeznanie
|
My body's saying let's go.
But my mind is saying no. Opisy moich znajomych: Podejdź do mnie blisko, dotknij mnie; odkąd słońce wstało, tego chcę... Babciu, co ty taka niewyraźna jesteś ? Dostałam z półobrotu There is no good and evil; only power, and those too weak to seek it. Dobry słuchacz ma więcej przyjaciół niż dobry mówca. Marzenia pryskają jak bańki mydlane,zanim zdążą się wznieść do góry... To mój dzisiejszy: Opisu nie będzie, Olę dopadła grypa ;/
#945 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() catherineczek@wp.pl z góry bardzo dziekuje!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja znam caly ten wierszyk ![]()
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
WtulIć sIę w tWóJ OdDeCh...i zApAcH TwOjEgO CiAłA...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Raczkowanie
|
"Chcę pokochać Anioła ,który ma na moim punkcie fioła" -koleżanki
"Niech już sie skończy ta Twoja sesja!!!" -apel koleżanki do jej TŻ |
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
mój dzisiejszy:
naprawde jaka jestem nie wie nikt....
#950 |
Magda
|
*Biedny, kto gwiazd nie widzi bez uderzenia w zęby
*Często dach nad głową nie pozwala ludziom rosnąć *Nie zgadzam się z matematyką. Uważam, że suma zer daje groźną liczbę *Czym niżej upadasz, tym mniej cię to boli. *Mogło być gorzej. Twój wróg mógł być twoim przyjacielem *Czasem nazbiera się tyle brudu, że wydaje się po prostu marnotrawstwem go wyrzucić *Rasiści! Nie dopuszczają czarnych myśli *Spełniają się nasze najśmielsze marzenia, czas już na nieśmiałe *Gdy woda sięga ust, głowa do góry! *Susrsum corda! Ale nie wyżej mózgu *Persona non gratis *Nie należy nigdy tracić nadziei, pewnego dnia bestie okazują się ludźmi. *Cóż to za trik perspektywy! Człowiek przesłania mi cały świat *Nie załamuj się, bo cię wyprostują *Wszyscy chcą naszego dobra. Nie dajcie go sobie zabrać *Tylko człowiek dostaje skrzydła – i przestaje być aniołem *Najstraszniejsze są równania z wiadomą, której nie chcemy przyjąć do wiadomości *Budujcie mosty od człowieka do człowieka, oczywiście zwodzone *Pis otacza się zerami - przypominają koła ratunkowe |
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Wtajemniczenie
|
rjetekekeke !
At night that's when I come alive ![]() let's go out and dance ![]() motyla noga ![]() Biedna kizia mizia ![]() I like it ... I like it so much ![]() czy ja kiedyś mówiłam że jestem grzeczną dziewczynką :P:P:P |
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Raczkowanie
|
A moze macie opisy tajemnicze..dajace do myslenia..:P hehe
#953 |
Zadomowienie
|
![]()
Hmmm. Ostatnio mam cytaty z Misia
![]()
#954 |
Rozeznanie
|
Twoje opise są PO PROSTU świetne
![]()
#955 |
Rozeznanie
|
to odnośnie Imagine było
![]()
#956 |
Rozeznanie
|
"Zabij mnie a potem siebie byśmy razem byli w niebie..." <--mój poprzedni
|
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
Mój ulubiony
" Życiowy parkiet bywa sliski" ![]() " Żyj tak jakby kazdy dzien był ostatni" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#958 | |
Magda
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Przyczajenie
|
"Znów mysle o Nim, piję kawę, palę papierosy"
![]() |
#960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.