![]() |
#10291 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
* Nie mam już żadnych złudzeń, żadnych próśb.
|
![]() ![]() |
![]() |
#10292 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#10293 |
Wtajemniczenie
|
*keep your friend close and your enemies closer...
![]() "Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
![]() ![]() |
![]() |
#10294 |
Zakorzenienie
|
Przyjaciół trzymaj blisko, wrogów jeszcze bliżej.
Następnym razem umieszczaj tłumaczenie ![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10295 |
BAN stały
|
This is my place in time... /to jest moje miejsce w czasie
Życie to takie czary-mary. Rzadziej czary, częściej mary Bóg,Honor,Bielizna Te słowa znaczą mniej niż wszystko to, co czuję sercem... Nie wiemy dokąd nas szaleństwo gna.. I na mnie patrz by źrenic Twych prawdziwy blask otulał mnie... bo w taką noc dla naszych serc rozdziera się zasłona mroku świetlista noc odsłania nam tajemną moc i łączy nas Tak Twój wzrok - co jaśniejszy od lamp przemienił cały świat i jest przemieniony... Potem nocy zasłona weźmie czule nas w swoje ramiona.. Skryjesz w czerni i ciszy czułe szepty i rąk naszych dotyk Przybądź zmierzchu, przyprowadź Romea i mnie przy nim połóż Strawberries, cherries and an angel's kiss in spring /Truskawki,wiśnie i wiosenne pocałunki anioła |
![]() ![]() |
![]() |
#10296 |
Rozeznanie
|
*'Zabierz stąd mnie przeprowadz przez ten deszcz...'
*' Dlaczego chcę spójrz na nas czujesz coś' * When the sun Shine,we shine together/ Kiedy słonce świeci,świecimy razem *And yes, baby your my dream come true!/ Tak,Ty jesteś jednym z moich cudów który się właśnie spełnia! *Thankful for all the joy that you've been bringing in to my life/Wdzięczna za całą radość, którą wprowadziłeś w moje życie *You found me,when no one else was looking.How did you know just where I would be?/ Znalazłeś mnie,kiedy nikt inny nie patrzył Skąd wiedziałeś gdzie będę? *I've got the thing that you need.I've got more than enough/ Mam tą rzecz której potrzebujesz.Mam więcej niż wystarczająco *Scream into the wind! Feed the fire within!/ Krzyczmy do wiatru!Czujmy ogień wewnątrz! *It's like you're a drug/ Jest tak jakbyś był narkotykiem *I would offer you a warm enbrace to make you feel.../Mogę ci zaoferować ciepłe objęcia,abyś poczuł...
#10297 |
Miuoshowa
|
Kiedy Cię widzę, czas sie zmienia z zimowego na letni
Debet na koncie mojej samotności mniejszy Wszystko jest proste kiedy jesteś obok mnie Jednoczy się czas i miejsce, przeznaczenie, nasze serca Chcę Ci podarować słońce, każdego dnia nowy początek Dzięki Tobie nie jestem jeszcze pyłem, dzięki Tobie istnieje świat Wszystko to Hurt "Nowy poczatek" ![]()
#10298 | |
Zakorzenienie
|
Malaja, wybaczysz mi te małe poprawki
![]() Cytat:
Si no puedo estar contigo yo no puedo estar sin Ti - Jeśli nie mogę być z Tobą, nie mogę być bez Ciebie Cada vez se hace mas duro ser feliz - Za każdym razem coraz trudniej jest być szczęśliwym Tu me hiciste ver el cielo mas profundo - Nauczyłeś mnie widzieć bardziej głębokie niebo Aún no sé como vivir sin tu amor - jeszcze nie wiem, jak żyć bez Twojej miłości Nadie piensa en ti como lo hago yo - nikt nie myśli o Tobie tak, jak robię to ja No encuentro forma alguna de olvidarte porque seguir amándote es inevitable - Nie znajduję żadnej formy zapomnienia Ciebie, bo kochanie wciąż Ciebie jest nieuniknione Sin ti todo es tan aburrido - bez Ciebie wszystko jest tak nudne I jeden portugalski rodzynek ![]() Pra sempre em meu coração - Na zawsze w moim sercu (Uwaga - te różne znaczki przy literkach mogą wam nie wejść w gadu niestety) Potem popodrzucam więcej opisów ![]() Edytowane przez Ally83 Czas edycji: 2007-06-07 o 13:53 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10299 |
Zadomowienie
|
And I'm gonna miss you like a child misses their blanket... - i bede za toba tesknic jak dziecko teskni za swoim kocykiem
Its time to be a big girl now and big girls don't cry - czas zeby byc duza dziewczynka a duze dziewczynki nie placza I hope you know that this has nothing to do with you.... - mam nadzieje ze wiesz ze to nie mialo z toba nic wspolnego Yes you can hold my hand if u want to cause I want to hold yours too.... - tak mozesz trzymac moja reke jesli chcesz bo ja chce trzymac twoja tez Well be playmates and lovers and share our secret worlds - bedziemy kolegami i kochankami i bedziemy dzielic sie swoim sekretnym swiatem (cos w tym stylu ![]() To z piiosenki Fergie - big girls dont cry |
![]() ![]() |
![]() |
#10300 |
Zadomowienie
|
Moje:
po co ja tu? po co ja światu? a życzę sobie zasnąć i liczę, że nastanie jasność. dość batów, dość matów! ratuj nim skończę z tym lub w domu wariatów. Na tym etapie idę na terapię po mózgu mapie, aby odnaleźć swą siłę i chwile miłe.. położyć schyłek chwilom gdy wątpiłem. wszystko na nie, wszystko złe. biegasz myślami tam, gdzie nie trzeba. stąd pomysły te, że żyć się nie da. miłość to chłam, przeliczana na ilość ran. Z lustra patrzy frustrat. postawię litr, będziemy pić, ja i mój diabeł, aż się udławię. Wiem, wiem, mało optymistyczne, ale ostatnio humor niezbyt dopisywał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10301 |
Zakorzenienie
|
Budziki zamordowały miliardy snów! Dlaczego więc wciąż chodzą bezkarnie?
Stać po kolana w wodzie i umierać z pragnienia Juz nie ma dzikich plaż i gwarnej kafejki przy molo... Nie pożądaj żony bliźniego swego - na daremno. Zeszłam na psy - pchła. Zachód słońca jest jak pożegnanie nieważne jak spadasz, ale jak lądujesz. Uniosę Twój zapach snu. Rysunek ust, barwę słów.
![]() |
#10302 |
Zakorzenienie
|
"nie zatrzymuj łez, niech lecą ..."
UśM!eCh JeSt JaK SŁoŃcE, KtÓrE SpĘdZa ChŁóD z LuDzK!eJ TwaRzY ![]() <** W zyciu piekne sa TYLKO chwile i dla nich warto zyc**> WiEm Ze W MoIm ŻyC!u Są OsObY KtÓrE ZaPaMiĘtAm dO sAmEgo KoŃcA... ~ |
![]() ![]() |
![]() |
#10303 |
Przyczajenie
|
![]()
hej wszystkim, ja dzis pierwszy raz z Wami, ale mam nadzieje ze nie ostatni
![]() moje ulubione opisy to m. in. : *Mężczyznę można "wykastrować" jednym zdaniem: Wolę, abyś był moim przyjacielem niż kochankiem. *Nie ma dwóch mężczyzn, którzy byliby tępi w jeden i ten sam sposób... *W życiu piękne są tylko chwile. *...lecz nie wiedzą o tym, że najgorzej w życiu to samotnym być… *Kiedyś kupię nóż i powyżynam wszystkich w koło, kupię nóż, zostwię tylko dwoje - tylko ja i ty. *Istnieje niebo dla gangsterów. *Udaję się na poszukiwanie Wielkiego Być Może *Dziś pozwoliłam słońcu, aby wstało wcześniej niż ja. *Ktoś nie śpi, aby spać mógł ktoś. *Wyszłam poszukać swoich myśli... narazie to wszytsko, pozniej dodam wiecej ![]()
#10304 |
Przyczajenie
|
swietne sa te opisy
![]() ![]() ![]() naprawe swietne ![]() pozdrawiam ![]()
#10305 |
Raczkowanie
|
natalia_90@op.pl i z góry dziekuje
![]() ![]()
#10306 |
Wtajemniczenie
|
* Dziś wiem: życie cudem jest.
* Bo ja tańczyć chcę, może nauczysz mnie jak tańczy się?;D * Okej, okej! Nie chcę nic więcej. Drugi raz już nie uwierzę Ci. * Okej, okej! Jesteś powietrzem! Po co tu tak stoisz? Tam są drzwi. * W gąszczu trudnych spraw, chcę odszukać nić, która wskaże mi gdzie zmierzać mam, jak żyć... * Już wiem, miłość drogę zna, poprowadzi mnie przez świat... * Gdy hipopo tu i hipopo tam i gdy nosorożce wyruszają w tan ![]() * .. ciągle kręci mnie nananana najarana Anka nana... ![]() * Boże nie wiem czego szukam, pomóż mi to znaleźć... * Run to where you want - I am gonna find you! * Wish we could switch up the roles, and I could be that... Tell you I lov you but when you call I never get that * What if I played you like a toy? Sometimes I wish I could act like a boy. * Told you I was with my crew, when I knew it wasn't true - would ya like that?! * Ona ma siłę, nie wiesz jak wielką! * Zanim zrozumiesz jak bardzo kochałeś ją, ona zapomni już świat Twych rąk. * Zanim będziesz próbował, odkupić ją za słowa, zobaczysz jak na drugim brzegu rzeki spokojnie stoi z Nim. * Obejmnij mnie, tylko tego jest mi brak.. * Ucieknijmy stąd w rytmie ciepłych słońc i usiądźmy sobie na ławce chmur ![]() * Nie mów, że to przeznaczenie. To nie miłość, to tylko złudzenie. * I got what u want, I got what u need - tell me why u don't lov me?! * Kiedy nie ma miłości.. Co dalej?! * Przejadłam myśli, wypiłam marzenia i przeflirtowałam moje serce z kamienia.. * Zanurzmy się w tych skarbach niezmierzonych i choć raz o ich cenach nie mów mi.. * Dla Ciebie mój szept, gdy budzi się dzień;* * Miłość jest jak ziewanie - zawsze kończy się spaniem ;p * Siema ściema, już mnie nie ma, weszłam wyszłam, już nie przyszłam ![]() * 'Miłość jest jak gruszka. Jest słodka i ma kształt. Spróbuj zdefiniować kształt miłości' * "Teraz czasy sie zmienily nie pier**li się o gwiazdach..." *"It's Amazing And I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight" * Pieniądze szczęścia nie dają ale przynajmniej będziesz cierpieć w luksusie... * Co może zdarzyć się w ten letni dzień?;> * Dobry nastrój jest jak balonik.Wystarczy drobne ukłucie i już po wszystkim... * "... świat jakby skuli się we śnie próbując nabrać nowych sił..." * Who's prepared to pay the price for a trip to paradise? * Love for sale. Old love. New love. Every love but not true love. * PotrzebnaJednaBezbłędnaRe ceptaNieSięgajZaWysokoiNi eTykajTezDna... *MiejOczySzerokoOtwarte-SzczególnieNaToCoJestDlaC iebieNajwięcejWarte!
![]() |
#10307 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
musical Romeo i Julia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10308 |
Rozeznanie
|
Najczęściej używany przezemnie opis niestety prawdziwy
![]() KOCHAM DESZCZ-TYLKO ON NA MNIE LECI... |
![]() ![]() |
![]() |
#10309 |
Zakorzenienie
|
czy mogłaby mi to któraś na angielski przetłumaczyć? z gory dziekuje..
co mi Panie dasz w ten niepewny czas? jakie słowa ukołyszą moją duszę, moją przyszłość na tę resztę lat?
#10310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Which words'll be lullaby for my spirit, my future for these rest years? (tu zmieniłam sens bo nie wiem jak będzie ukołysać, a w słowniku ni ma) Chyba jest dobrze, ale z moim angielskim ostatnio niezbyt dobrze. ![]()
![]() |
#10311 |
Zakorzenienie
|
dziekuje ci bardzo..
![]()
#10312 |
Zadomowienie
|
dubel
![]()
![]() |
#10313 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
świetne opisy ![]() kocham ten język, ale (jeszcze) się nie uczę proszę o więcej! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#10314 |
Raczkowanie
|
choć papierkow po cukierkach tu i ówdzie ślad marzy ci się bombonierka taka jak ja
![]() obecnie: SERCE - centralny narząd układu krwionośnego. boli mnie ![]() inne: Mega smutna, trochę zla, bardzo rozczarowana, lekko zawiedziona. to nic, że oczy pełne łez... Boli, gdy przyjaciel zawodzi. znajomi: Jak ta samonapędzajaca się maszyna, zabijajaca mnie od środka trzeba zwalczyć pokusę, przecież wszyscy jedziemy tym samym autobusem! "bo w tym całym jest ambaras, żeby dwoje chciało naraz " ![]() a reszt... szczęśliwi bo zakochani ![]()
![]() |
#10315 |
Raczkowanie
|
moje z listy:
*gwiazd spokój nad nami...błękit już rozlany *życie nie składa się z oddychania tylko z chwil, które zapierają dech w piersiach *właśnie w chwili śmierci kończą się Twoje zmartwienia *światło, które niesiesz, oświetla drogę moim marzeniom *bo moje oczy są granatowe...bo w moich oczach jest jeszcze dzień *Maluję imię Twe na ścianie bazyliki w Mediolanie *Mam tak wiele bo mam Ciebie *Kolejny rok przeżyłeś, jak wiele nowych ścieżek odkryłeś? *kochająca kobieta wybacza wszystko lecz nie zapomina niczego...
#10316 |
Zakorzenienie
|
_bo chociaż zabawnie jest żyć, coś złego czai się w półmroku.
nic nie jest pewne, ale wszystko jest możliwe. ` _to kara za to, że się słabo staram. ` spice up your life. // dodaj pikanterii swojemu życiu. you bastard! // ty draniu! staraj sie staraj bo coraz mniej mnie masz.. tracisz mnie z każdym dniem. We never grow up. We just learn how to behave in public. // Nigdy nie dorastamy. Uczymy się po prostu jak zachowywać się wśród ludzi. `_i patrzysz na mnie tak n i e p o c z y t a l n i e.` nie wierz mi, nie ufaj mi, bo z rąk ci się wywinę. Lift your head high and stay strong, keep pushin' on. // Podnieś głowę wysoko i stój pewnie, ciągle przyj do przodu. _wydeptuj własną ścieżkę. idź swoją drogą zamiast naśladować resztę. ... and after all I'm glad that I'm not your type! // ... i po tym wszystkim cieszę się, że nie jestem w twoim typie! a te zakosiłam od ciebie monyczkaaa: ![]() ![]() Budziki zamordowały miliardy snów! Dlaczego więc wciąż chodzą bezkarnie? Stać po kolana w wodzie i umierać z pragnienia Juz nie ma dzikich plaż i gwarnej kafejki przy molo... Nie pożądaj żony bliźniego swego - na daremno. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te są dla zakochanych, pochodzą z piosenki Camila Solo para ti ![]() ![]() Tu has llegado a encender cada parte de mi alma, cada espacio de mi ser - Przybyłeś/-aś, by rozpalić każdą część mej duszy, każdą przestrzeń mego bytu Eres todo lo que pedía - jesteś wszystkim o co prosiłem/-am Eres el amor de mi vida, el destino lo sabía y hoy te puso ante mi - jesteś miłością mego życia, przeznaczenie o tym wiedziało i dzisiaj postawiło Cię przede mną Ya no tengo corazón, ni ojos para nadie.... solo para Ti - już nie mam serca ani oczu dla nikogo.... tylko dla Ciebie Mi lugar es junto a Ti - moje miejsce jest przy Tobie Kolejne: Cuando te pienso, siento que escalofríos me dan otra vez - Kiedy o Tobie myślę, znów czuję dreszcze No pienses más en mí - nie myśl o mnie więcej No esperes de mi nada - nie oczekuj ode mnie nic El cielo sigue siendo azul si estamos juntos - niebo ciągle jest niebieskie, gdy jesteśmy razem Necesito la calma que me das - potrzebuję spokoju, który mi dajesz Me siento tan vacía/triste como ayer - czuję się tak samo pusta/smutna jak wczoraj Hoy no me vale un te quiero - nie obchodzi mnie dziś "kocham Cię" No me vale un lo siento - nie obchodzi mnie "przykro mi" No me valen tus excusas - nie obchodzą mnie Twoje wymówki Hoy no me valen los recuerdos - nie obchodzą mnie dziś wspomnienia cdn ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10318 |
Raczkowanie
|
A ja mam właśnie:
"Kiedy Słońce było bogiem.. czyli opalam sie ![]()
![]() |
#10319 |
Zakorzenienie
|
Twoje próby zrozumienia zostały niepomyślnie przeprowadzone
słowa nie wyrażą tego co dzieje sie w mojej głowie ścierka pozostawiona w promieniach słonecznych na rok jest bardziej kolorowa niż ja gorzkie nic nie robienie. potargane powietrzem wiersze nie schodzące z ust. w słońcu uleczam swoją chorą nienawiść do świata nie mam ochoty na kontakty międzyludzkie ![]() hasło? nie jestem dla każdego ogólnodostępna |
![]() ![]() |
![]() |
#10320 |
Zadomowienie
|
mój dzisiejszy:
Even heaven cries everybody cries it´s okay to doubt yourself sometime
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.