![]() |
#10321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
moje oczy są nadal zielone, a w mym oknie wciąż kwitnie nadzieja..
#10322 |
Zakorzenienie
|
zawsze kradne opisy- dzis dorzucam
![]() Seksbomby kończą najczęściej jako niewypały Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam. Seks rozładowuje napięcie, miłość je potęguje. Sex alleviates tension. Love causes it. (ang.) Biseksualizm? Niewątpliwie podwaja twoje szanse na sobotnią randkę. Kobieta może nagle stracić chęć na seks i równie szybko ją odzyskać Picie budzi pożądanie, lecz odbiera wykonanie. Oprogramowanie jest jak seks - lepsze, jeśli nie trzeba za nie płacić. Najbardziej dziwacznym ze wszystkich zboczeń seksualnych jest zachowanie wstrzemięźliwości Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! Miłość jest odpowiedzią, ale kiedy czekasz na odpowiedż, seks zadaje całkiem interesujące pytania. W literaturze jest dużo seksu i nie ma dzieci, w życiu na odwrót. Tabu są tak związane z seksem jak jajka z ciastem. Uwaga na internetowy seks: może być zakażony wirusem. Mężczyźni traktują seks jak zabawę, kobiety jak mszę Płciowa cnota u mężczyzny uchodzi za większą hańbę niż niecnota u kobiety Kobieta seksualizuje świat Szczyt miłości, wierności i stałości - kiedy zdradza się żonę z kobietą podobną do niej. |
![]() ![]() |
![]() |
#10323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#10324 |
BAN stały
|
hmmm..taak nietypowo -opisy po japońsku, oczywiście oryginalnych liter japońskich nie da sie zrobić na gg ( a szkoda
![]() ![]() suteki desu, anata / jesteś świetny kisu shitai - chcę cię pocałować suki sugite - nawet nie wiesz, jak cię uwielbiam aishiteru yo - kocham cię! hontou ni sabishii yo - bardzo tęsknię |
![]() ![]() |
![]() |
#10325 |
Zakorzenienie
|
Nawet niebo placze, wszyscy placza, dobrze jest zwatpic w siebie czasem.../nie ma nic zlego w zwatpieniu w siebie czasem/ [BTW. dziwny ten tekst, ale coz...]
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#10327 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#10329 |
Rozeznanie
|
Kochane, a macie może coś takiego:
Otóż chciałam być z pewnym chłopakiem, byłam bliska dosłownego latania za nim, a teraz przejżałam na oczy, że nie jest tego wart. Chodzi mi właśnie o taki opis, że przejżałam na oczy, że on nie jest wart itp ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#10330 |
Zadomowienie
|
#10331 |
Zakorzenienie
|
Weź moją dłoń , uwierz mi odrzuć swój strach , chodź ze mną gdzieś....
życie to chwila zbyt krótka,aby móc narzekac i czekac.. Kiedyś trzeba dorosnąć... ale jeszcze nie teraz ![]() "No i co? Spójrz na siebie powiedz, kim ty jestes...?" Caly moj swiat potrzebuje psychologa ...
#10332 |
Raczkowanie
|
- Antonio facaldo !
- Nie ma, nie ma wody na pustyni, a wielbłądy nie chcą dalej iść ...
#10333 |
Zakorzenienie
|
przychodzi mi do glowy taki: jestes tylko zimnym odbiciem mojej dawnej fascynacji
|
![]() ![]() |
![]() |
#10334 |
Zakorzenienie
|
Tańcz ja będę stał wbity w Twój cień..jak posąg kamienny
Wczorajszy dzień przykrył prawde jak kurz... Obudź się leży tu gdzieś suknia jak mgła... (M.Silski - Gdy umiera dzień...)
#10335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajne, pożyczem .. ![]()
![]() |
#10336 |
żona
|
z listy:
nie próbuj chwycić w dłonie złotego promienia. i tak poparzysz palce. Dlaczego pozwolilam sobie uwierzyć że cuda mogą się zdarzyć? Ciądle Wraca Słowo Kocham. Sam Już Nie Wiem Czy Tak Chce.. ![]() ![]() Dni gorące,non stop świeci słońce,tak wyglądają letnie miesiące ![]() Dziś wiem, życie cudem jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10337 |
Rozeznanie
|
Troszkę z mojego jeszcze starego zbioru
![]() *Touch me now,I close me eyes and dream away/Dotknij mnie teraz,zamknę oczy i odlęcę dalego stąd *Wiem jak boli duma w odpowiedzi na wołanie... *Gdybyś tylko mogła zabić bezduszny czas.Gdybyś tylko chciała pokochać drugi raz... *Święty taniec chmur i gołębia śpiew,święta zwykłość dnia bo znalazłam Cię *Trudno powiedzieć co się wtedy z nami dzieje.Nie wiemy w którą stronę wiatr miłości do nas wieje *Być może to najlepsza z dróg.Być może zechce zostać tu *Obejmij mnie mocno,za chwilę znów sen przyniesie Cię *Nasz świat...tak prosty i szczęśliwy... *Bo jesteś w każdej chwili która mnie otacza ![]() *Co robisz,o czym teraz myślisz.czy dzisiejszej nocy także mi się przyśnisz? *Jestem w bajce... ![]() *Gdy zamykam oczy mam marzenia i sny...A w nich zawsze jestes Ty ![]() *Skradnę Cię kochanie na przeciwny świata kraniec *Nie obiecam Ci,że lepszy bedzie świat,ale chcę spróbować,powiedz tylko tak ![]() *Podejdź do mnie blisko-dotknij mnie.Odkąd wstało słonce-tego chcę *Z głową w chmurach myślą wciąż o sobie.Pragną tylko słów *W pełni sił,pomimo późnej pory.Zapatrzeni w siebie,jak wyjęci z love story *jeszcze tyle gwiazd spadnie w nasze dłonie... *I`m for You and my heaven is wherever You are/Jestem dla Ciebie i moje niebo jest tak gdziekolwiek Ty jesteś *Podzielony świat,myśli warte kart,zaleczony lęk...weź co chcesz ![]() ![]()
#10338 |
Wtajemniczenie
|
ostatni moj opis na gg to link do klipu ktory zrobil na mnie wrazenie!
http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠/omggg
![]() "Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
![]() ![]() |
![]() |
#10339 |
Zadomowienie
|
If that ain't love then I don't know what love is.
We even got a secret handshake. She even got her very own ringtone. And when I start to build my future she's the main component. Ewerywhere I go I keep her picture in my wallet like here. (z piosenki "Take a look at my girlfrind") Con la mano levantado, yo tocare el cielo. ( Wyciągniętą ręką dotknę nieba) Si amaneciera sin ti yo no se que sera de mi.( Jesli wzejdę [wstanę] bez Ciebie, nie wiem co będzie ze mną)
#10340 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tlumacz prosze opisy, nie kazdy zna ang. [choc nieciekawie brzmia po polsku, ale zeby wiadomo bylo przynajmniej, o co chodzi]
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10342 |
Zadomowienie
|
wiatr wiał, leciały piękne-przestało wiać... spadły! - moje marzenia.
człowiek?, to miało brzmieć dumnie... I został tylko ten deszcz. Jak łzy snuje się po oknach... na twarzy uśmiech a w sercu ból to najtrudniejsza z życiowych ról Nie skarby są przyjaciółmi, ale przyjaciel skarbem. kilka godzin życia, kilka minut wolności, jedna chwila miłości. pokaż mi swoje opisy a powiem ci kim jesteś
#10343 |
Zakorzenienie
|
ja mam: czego możesz nauczyć się dziś nauczyć się jutro ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#10344 |
Rozeznanie
|
Ja mam w tym momencie taki opis:
…kochać to znaczy akceptować wszystkie wady drugiej osoby… |
![]() ![]() |
![]() |
#10345 |
Rozeznanie
|
*Cause our lips can touch... here/Ponieważ nasze usta mogą się dotykać...tutaj
*And our cheeks can blush.../Nasze policzki mogą się ocierać * There’s no place else I could be,but here in your arms/Nie ma innego miejsca w którym powinnam być,tylko tutaj,w Twoich ramionach *You are the little boy made for my in the stars/ Ty jesteś małym chłopcem ulepionym dla mnie w gwiazdach *Wtedy obejmuje Go odpływamy w dal...
#10346 |
Zakorzenienie
|
są chłopcy na serial, na jeden odcinek.. szukam takiego na Modę na Sukces
masz za małego konia by dotrzeć do mego zamku haha znowu rozbierasz mnie tym niebieskim spojrzeniem ![]() Bez ciebie schnę jak mokry chomik na patelni ![]() ![]() you're searching my sight and now you avoid it.. || (szukałeś mojego wzroku, a treaz go unikasz)
#10347 |
Zakorzenienie
|
kiniaczeq niezłe
![]() ![]() z listy : Każdy człowiek jest melodią. Ja jestem dla Ciebie, Ty dla mnie pieśnią "...Fason swój dobieram sam jak staruszka korale..." =] Dwa Serducha, Jedno Bicie... Moj Aniołek - Na Całe Życie! ''jodu łyk złoto plaż mewy pisk to lato''
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#10348 |
Zakorzenienie
|
I moje
![]() All the lights that lead us there are blinding Rock& roll is a king ![]() Tonight we'll put all other things aside Nudzi mi się, że tak, szczerze mówiąc powiem ![]() Relax take it easy for there is nothing we can do |
![]() ![]() |
![]() |
#10349 |
Konto usunięte
|
Dobry jest opis który dzisiaj mam :MASZ W KIESZENI PISTOLET, CZY PO PROSTU CIESZYSZ SIE NA MOJ WIDOK?
witam wizanki w nowym watku jak dla mnie. ![]() i mam ogromna prosbe, kilka stron temu, nie pamietam kto ![]() czy ma ktos teksty, albo moze je przepisac, i dac jakies opisy z tej nowej płyty? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10350 |
Zakorzenienie
|
a oto mojego kolegi opis:
TY who you.....(a czyta sie go ta Ty chu**) sprytne ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.