![]() |
#10351 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
![]() Herbata kto ty yeah królik Podobno tak najszybciej uczy się angoli polskiego. ![]()
![]() |
#10352 |
Rozeznanie
|
Nie mogę zebrać myśli kiedy jesteś obok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10353 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10354 |
BAN stały
|
Uwierz W Anioły Mimo Że Ranią. Są Słabe.. Zabronione Jest Im Kochać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#10355 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10356 |
Zakorzenienie
|
nigdy nie bierz mnie za rękę, jeśli masz złamać mi serce...
może ktoś zapewni - jest dobrze, jest dobrze, jest? kocha(m). nie kocha(m). it's hard to control myself. // ciężko mi jest kontrolować samą siebie. czemu cię nie ma na odległość ręki [?] już taki jesteś zimny drań, i dobrze ci z tym bez dwóch zdań! bo w tym jest rzeczy sedno, że jest ci wszystko jedno.. |
![]() ![]() |
![]() |
#10357 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4528355]MASZ W KIESZENI PISTOLET, CZY PO PROSTU CIESZYSZ SIE NA MOJ WIDOK?
[/quote] boski ![]() Kilka hiszpańskich: Tu amor vagabundo no me da respiro - Twoja niewierna miłość nie pozwala mi oddychać Y aprendere como duele el alma con un adios - Nauczę się jak cierpi dusza słysząc słowa pożegnania Prefiero amarte despues perderte - Wolę cię kochać choćbym miała potem stracić Tu nombre es mi dulce castigo - Twoje imię jest moją słodką karą Tu nombre me sabe a jazmín - Twoje imię pachnie dla mnie jaśminem Todo se termina, todo menos vos - Wszytsko się kończy, wszystko prócz Ciebie Tu inseguridad machista, se refleja cada día en mis lagrimitas - Twoja męska niepewność, odbija się każdego dnia w moich łzach y del morao de mis mejillas sacar valor - Z płonących policzków wezmę odwagę no se daña a quien se quiere - Nie krzywdzi się kogoś, kogo się kocha Yo te quiero porque tu dolor es mi dolor - Kocham Cię, bo twój ból jest moim bólem Tengo mi vida toda entera a tus pies - Całe moje życie mam u Twych stóp Yo te quiero con el alma y con el corazón te venero - Kocham Cię duszą i sercem Cię wielbię Para tu amor no hay despedidas - Dla Twojej miłości nie ma pożegnań Jak sie spodobają, to podrzucę kiedys jeszcze kilka ![]() Edytowane przez różowiutka Czas edycji: 2007-06-10 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#10358 |
Zakorzenienie
|
Awaklah segala-galanya bagi saya/jesteś dla mnie wszystkim
Ingatan selama lamanya/wspomnienia na zawsze (malezyjski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10360 |
Zakorzenienie
|
#10361 |
Rozeznanie
|
A oto z mojej listy:
*Bo czasami jest tak,że marzenia sypią się jak domki z kart *Pijani,nie tyle winem co uczuciami... ![]() *~~UnDeR mY uMbReLLa~~ *10% luck,20% skill,50% concentrate and the power of will.. *I won`t be crying when I`m lonely *Otulmy się miłością,okryjmy się miłością ![]() *Everything I do...I do for You ![]()
#10362 |
Rozeznanie
|
*Tu są bo tak chcą,ona ma go a on ma ją
![]() *Zamknij oczy i przy mnie bądź.Dopóki śnisz nie wypuszczaj moich rąk.
#10363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie, jak u mnie.
![]() |
#10364 |
Wtajemniczenie
|
z listy ..
![]() Jeśli jakaś dłońMAswoje miejsceWdrugiej dłoni,to właśnie jest przyjaźń "To człowiek człowiekowi najbardziej potrzebny jest do szczęścia" tam jest moje Niebo..ledwie ponad ziemią ![]() niewyspana ![]() ![]() ![]() What I have and what I ache for ?/ co mam i do czego zmierzam? AnieleBożyStróżu mój..Ty właśnie nie stój przy mnie, ruszaj w te pędy! *** There are days where I wish I would be a child again ***/ sa takie dni kiedy chcialabym byc znowu dzieckiem " Nie dbać o czas, mieć wszystko lub nie mieć nic "
#10365 |
Zakorzenienie
|
moj na dzis to:you got a dream, you gotta protect it.- masz marzenie, chron je
![]() |
#10366 |
Wtajemniczenie
|
A zna ktoś opisy, które mówią o PUSTCE tzn. niby wszystko jest ok, ale czegoś brak ....
Typu: "Boże, nie wiem czego szukam...pomóż mi to znaleźć"...
![]() |
#10367 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
*Ciebie wołam...ale cisza i pustka dookoła *To pustka w mej duszy, Tak bardzo mnie suszy *Oczy masz mocno zamkniętę,boisz się,pustka słów a życie zcięte *Obok mnie pusto wciąż,czegoś jest żal,kiedy zbliża się noc *Gdy jestem sobą,czegoś mi brak,i mija zycie,ucieka czas.. *Czego szukasz?Za sobą masz tylko własny cień,za tobą jest tylko przeszły dzień
![]() |
#10368 |
Raczkowanie
|
1. Bóg w moim życiu nie gra żadnej roli - on jest jego reżyserem.
2. Stajesz się na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś. 3. Kobiety są szalone że ufają mężczyznom. 4. Kobiety są obrazami mężczyźni problemami. 5. Każdy ludek szuka ludka który w sercu czyni cudka ![]() 6. Życie jest ja gó*** na kole raz na górze raz na dole. 7. Tam na dnie został twój ślad głęboko tam twoja muzyka we mnie gra... 8. Zwątpienie największym z przekleństw, skarbem ludzie którym można ufać. 9. Gwiazda! W górze lśni! Pierwszym mym życzeniem jesteś TY! 10. W bezsensie sens jest jedynym awansem. 11. Aby być w tej grze muszę żyć, a jeśli leżę już w grobie to co? Takie tam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10369 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#10370 |
Adwokat diabła
|
Znacie opisy mówiące o tym, że macie nadzieję że wszytsko pójdzie dobrze ale jednak emocje biorą górę i jest Wam źle?
![]() |
#10371 |
Zakorzenienie
|
... jestem gdzieś daleko ... na krańcu świata
![]() Uśmiechnij się choć dzieli nas morze niewypowiedzianych marzeń ![]() życie to chwila zbyt krótka,aby móc narzekac i czekac... Czasami człowiek nie zdaje sobie sprawy z tego, jak wiele posiada... everything it's allright.. Mamy siebie, mamy tak wiele, mamy to szczęście ,że mamy siebie.
#10372 |
Raczkowanie
|
Już za późno na zmiany... czasem zastanawiam się tylko dlaczego...
Czemu ze wszytskich pragnień na świecie to Ty mnie wybrałeś? Nie wolno Ci.. Co było nie wróci... Może żal... Dziś jest inaczej... Nie zmieniaj tego... Miłość istnieje tylko dla tych, którzy o niej myślą... Nie myślmy więc Czasami ceni sie kogoś za bardzo.. by móc go pokochać... Inną masz... Każdy dzien ma oczu jej blask... Inną masz... Też żałuję... Ale to już było... I nie wróci więcej... Za wiele zmian... Był taki dzień, kiedy wszystko było możliwe... Minął tak jak wszytskei dni Jest dobrze tak jak jest... Zmiana? Czy zawsze na lepsze? Do pewnych rzeczy się już nie wraca. Zostawia sie je daleko w tyle...
![]() |
#10373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz ja: Si tu supieras cuanto te extraño - Gdybyś wiedział/a, jak bardzo za Tobą tęsknię Mi vida cambia de rumbo como si todo perdiera valor - moje życie zmienia swój kurs jakby wszystko traciło swoją wartość El teléfono me mira callado - telefon patrzy na mnie milczący No quiero olvidarte solo seguir con mi vida - nie chcę Cię zapomnieć, tylko żyć moim życiem Ese primer destello en tus pupilas es el mejor regalo de toda una vida - ten pierwszy blask/błysk w Twoich źrenicach jest najlepszym prezentem całego życia |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#10374 |
Rozeznanie
|
Macie może jakies takie wesołe opisy, optymistyczne??
|
![]() ![]() |
![]() |
#10375 |
BAN stały
|
kiniaczeq cieszę się,że się spodobał:PP
* Jezu, to znowu się stało - zakochałam się, aż mnie coś zabolało .. ![]() * Bardzo powoli słowo wnika w strukture głowy i chodnika... * Jestes jak swiatlo w ciemnosci... * Without you every day, is getting senseless and so dark. |
![]() ![]() |
![]() |
#10376 |
Zakorzenienie
|
zawsze pójde w Twoja strone wiec nie ogladaj sie zaraz Cie dogonie
zamkne jednym słowem wszystkie drzwi za nimi dla mnie bedziesz tylko Ty to był sen taki co osusza wszystkie łzy w którym ze mną jesteś tylko Ty powiedz czemu pragniesz dojrzeć w oknach świata część odległą...
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10377 |
Raczkowanie
|
Everybody should be happy
![]() ![]() Wszystko co mi chciałbys dać... to tylko słowa Napisz proszę chociaż krótki list... ![]() I like to say i am going my way, i like to say it every day Zostańmy sami jeden dzień, jedyny tak do końca Nie mów mi, że mało jeszcze wiem, że nie mam prawa być, jaka chce... It's just to little too late... Aniele mój, tak brzmiało moje imię. I magią słów zdobyłeś mnie, zdobyłeś... Dla mnie liczy się kochanie ![]() I wanna stand with you on a mountain ![]() Baby, baby don't you want me? Don't you need me by your side? ![]() Nie potrzeba mi gwiazdki z nieba, blasku świec, kiedy jesteś bardzo blisko mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10378 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10379 |
Zakorzenienie
|
A więc śniłam ci się znów,wzięłam ci i wzrok i słuch..
Tęsknisz jak za deską gwóźdź.Za mnie dałbyś odciąć kciuk. Inne nam grają bębny,inny w nas bije rytm. Uwierz mi nie ma wyjścia.Nie da się powtórzyć gry. Widzę, dopisuje ci..słynny relfeks dawnych dni. Tam bujam się sama..Leciutko w kolanach.. W rytmie rock&rolla buty gubię..Nie myślę o smutkach..Tańczę co lubię.. Dlaczego woda jest mokra?I trudno ją włożyć w kieszenie? I choćby deszcz z nieba lunął..To radości nie przesłoni żaden cień! Od rana mam dobry humor..Do przechodniów na ulicy śmieję się.. Nie martwi mnie byle głupstwo..Wszystko mówi mi,że to będzie dobry dzień.. Chcę cieszyć się tak jak umiem..Tym,dniem, który mógłby cały tydzień trwać. My tańczymy, a z nami komary,choć ich nikt nie zapraszał do pary. Lato nam wszystkim przypala noski.Stąd wziął się latem styl latynoski! Lata nad głową bestia skrzydlata..Lecz by ją gonić szkoda nam lata! Piekło jest w nas..nie gdzieś o dwa kroki stąd.. Trenuj na słodko-Z marcepanem i szarlotką..
#10380 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.