![]() |
#10411 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
nie bardzo wiem jak tame opisy sie odnosza to sytuacji ale za te serdecznie dziekuje
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#10412 |
Raczkowanie
|
moje opisiki:
pocaluj mnie w dupe to sie zmienie w ksiezniczke A little glimpse of light Makes the diamond really shine... (Beyonce - Upgrade U) nie szukaj mojego pantofelka - przeciez nie jestem kopciuszkiem... w wakacje kazdy jest dostepny jem ciastka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sama w domu - w koncu czasem trzeba pobyc z kims fajnym ![]() i ulubione (juz byly ale strasznie mi sie podobaja): to kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadzić Grzeczne dziewczynki idą do raju, a niegrzeczne mają raj na ziemii podaruj mi coś, czego nie zdobędę sama ... Yesterday is a past, tomorrow is a future, today is a gift that's why it's called 'present' milczenie krzyczy nocami Coś popsułam w telefonie - już nas nie łączy... Każdy błąd kobiety jest winą mężczyzny Świat bez facetów byłby pełen grubych i szczęśliwych kobiet jestem rydzykantem im głębiej Miś zaglądał do norki, tym bardziej Prosiaczka tam nie było Czekać. Czy to to samo co tęsknić? Wyszłam Bóg wie gdzie, diabli wiedzą kiedy wrócę Nie tłumacz się – przyjaciele tego nie potrzebują, a wrogowie i tak ci nie uwierzą
![]() Stand Up Speak Up - Say No To Racism! ![]() Edytowane przez ms.newbooty Czas edycji: 2007-06-12 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#10413 |
Zakorzenienie
|
"Zycie nie jest sumą oddechów, naprawde żyjesz gdy brakuje Ci tchu..."
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10414 |
Raczkowanie
|
Algumas lembrancas daqueles dias -troche wspomnien tamtych dni
Que na verdade voce nunca me amou - tak naprawde tp ty nigdy nie kochales mnie Outrora eram caminhadas e beijos - kiedys byly spacery i pocalunki E isso que voce quer ou esse e o fim mesmo? -czy chcesz by wlasnie tak to sie skonczylo? "Ficarmos amigos"-assim se diz -"zostaniemy przyjaciolmi" -tak sie mowi E eu escolhei ficar com as mais bonitas -przeciez to co najpiekniejsze nie trwa wiecznie Meu coracao esta se queimando -moje serce jest jka ognia zar Minhas palavras sao como um vento sussurrante - moje slowa sa jak wiatru szept E uma pena que so sei agora que nao vale a pena amar a dois..-szkoda ze dopiero teraz wiem ze nie warto jest kochac za dwoje..
#10415 | |
BAN stały
|
Cytat:
widze,że to z piosenki Łez ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10416 |
Raczkowanie
|
Dokladnie
![]() ![]() ![]()
#10417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#10418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to jest ten organ? aluzja do czego? myslalam ze to bedzie ciezkie zadanie dla Was ale zaskoczyliscie mnie- bo naprrwde swietne sa- wybiore pare sobie dziekuje Blondi_Krk i NiEzNaJoMkA ![]() czy te cytaty w innym jezku sa wszystkie z Lez? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10419 |
Raczkowanie
|
ja tego nie tlumaczylam ale jesli wierzyc napisom to portugalski
![]() bierz ile chcesz ![]() ![]() ![]()
#10420 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10421 |
Raczkowanie
|
cos na sesje
![]() "...nadmiar nauki...deficyt checi..." |
![]() ![]() |
![]() |
#10422 |
Zakorzenienie
|
No właśnie,bo skojarzył mi się z "okaleczonym "hiszpańskim
![]() ![]()
#10423 |
Zadomowienie
|
"My sweet prince, You're the one"
![]()
#10424 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
"W filiżance szukam Twego smaku, na poduszce Twoich ust" Każdego dnia po mojej głowie, snuje się myśl o pewnej osobie Ich Liebe dich und Ich Vermisse Dich... - Kocham Cię i tęsknię za Tobą... Kiedy tęsknię zamykam powieki i jesteś...=)=* Myślałam, że śnie…teraz tęsknota niszczy mnie...
![]() ![]() |
![]() |
#10425 |
Wtajemniczenie
|
A macie może jakiś opis, który mówi o chęci śpiewania, bo bardzo mi się chce dzisiaj śpiewać
![]()
#10426 |
Zakorzenienie
|
tralalalala śpiewający dzień
śpiewać każdy może troche lepiej lub troche gorzej:P ale nie o to chodzi jak co komu wychodzi ;-D
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10427 |
Raczkowanie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4542768]a jakis opis o rezygnacji, o tym ze ktos nie jest nas warty.?[/quote]
Wyczyść ten bałagan, w którym mnie zostawiłeś. Bo CZasami TRzeba WszYstKO PIe*doLic I mIEc wszyStkich w d*pie ...Zgasła Iskierka Nadziei-To Koniec, Już Nic Się Nie Zmieni... powiem kim dla mnie jesteś, bo ty jesteś tylko wspomnieniem ... Chcę zapomnieć o tych dłoniach, które jeszcze wczoraj grzały mnie... Już czas,obudźcie mnie.Zacznę żyć od nowa... Dużo kosztowało mnie to uczucie, na szczęście wszystko mija ..to też Lass mich los... - zostaw mnie Chcę być z kimś kto dojrzał by mnie mieć...Kto rozumie ten mój świat...
![]() |
#10428 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
spontaniczny szał porywa mnie znowu wszystko we mnie tańczy
![]() ![]() |
![]() |
#10429 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#10430 |
Zakorzenienie
|
byl tu ostatnio opis ale nie pamietam dokladnie jak on lecial :
przebywanie z karlami grozi..... prosze o pomoc ![]()
#10431 |
Raczkowanie
|
śpiewam tańczę i jej pomarańcze.. x]
![]() |
#10432 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() *Czekam na jeden gest... wiara moja siłą jest *gdybys byl a nie bywal.. raz na jakis czas, bylabym wreszcie czyjas.. *Gdy mnie widzisz uśmiechasz się, ale czy myślisz o mnie czasami?? * By ktoś mnie tak mocno przytulił, schował mnie całą swoich ramionach.. * zdobywając kawałek wysokości Nigdy nie będziesz wiedzieć co trafi w ciebie kiedy ...Zdobędę ciebie * w twoich oczach Widzę brakujące kawałki Których szukałam * Czy nie czujesz,że jakoś tak...do siebie bliżej nam.. * Uśmiechy w kącikach ust... ukradkowe spojrzenia... to czar wzajemnego uwodzenia... * Być spadającą gwiazdą w czyichś marzeniach i spełniać każde życzenia.. * Stoję tu i czekam, widzę Cię z daleka, nadzwyczajnie mijasz mnie... * fascynował ją i onieśmielał * nie umiałaby uśmiechnąć się byś w końcu zauważył ją... * Pozwól,że nauczę Cię jednej tylko rzeczy - miłości nie można odrzucić... * Spójrz w moje oczy,one odbiciem duszy...umiesz w nich czytać? * Powiedz mi, jaki jest użytek Z 60 cm w talii Jeśli mnie nie dotykasz? * Spojrzysz na mnie w końcu już nie obojętnie tak i jednego będziesz pewien… * Jeżeli ktoś komuś coś,ewentualnie nikt nikomu nic,to myśle że wątpie * nie wszyscy moga i ktorys z nas tez nie moze.i w tym cala rzecz * A ja chciałabym być tylko tą o której myślisz.. *byś zechciał zechcieć jak ja chcę. * Mieszkamy tak blisko siebie........ a łączy nas tylko droga * gdyby ktoś komuś coś, ewentualnie nikt nikomu nic, to wobec tego i tak nic z tego... * ja juz nie panikuje - ta postawa nosi nazwę: rezygnacja * Błękitny smok spoczywa na twym ramieniu On jedyny wie o moim pragnieniu... * -sprzedam Ci kawałek nieba. -nieba nie wezmę.. Ciebie mi potrzeba |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10433 |
Zakorzenienie
|
Z głębokości wołam byś przyszła Gdy wrócisz powróci światło w moich oczach
Z głębokości wołam byś przyszła Księżyc oświetli twoją ścieżkę ku mnie szeptem pytam cię: (można zrobić dowolny zestaw ![]() kto woła cię dziś w nocy – posłuchaj kto śpiewa do ciebie – do twego okna kto odda duszę za twoje szczęście kto da tobie swoje życie kto będzie jak pył pod twoimi stopami kto kochał cię będzie mocniej niż inni kochankowie kto cię ocali od wszystkich demonów od najgłębszej głębi
#10434 |
Raczkowanie
|
hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() wiec prosze Was o jakieś świetne i odjazdowe opisy nt. ogniska ![]() ![]() _______ jakieś moje opisy: ![]() WhEn i fEeLiNg lOnLeY WhEn i fEeLiNg sAd i tUrN On mY StErEo ![]() Tak sobie myśle że my to chyba nie dorośniemy nigdy ". . . życie jak stroboskop, na zmianę zapierdalają wzloty i upadki, ile porażek, ile łez? . . . " "... jak ten cholerny kamień, o tą szarą życia ścianę ... " "... Chcesz znać prawdę To popatrz w moje o c z y ..." "... Twój cały świat - kilka fałszywych prawd - Twój cały świat ... " słodka dla bliskich gorzka dla wszystkich Don't wanna tell you this now, but it wouldn't be right If I didn't tell you this tonight I don't care what you do I don't care about you Now the conversation's over And there's nothing more to say Hear me now I won't stay It's my turn to walk away Może zawsze trzeba najpierw przejść przez piekło By zrozumieć czym naprawdę szczęście jest Może zawsze trzeba najpierw przejść przez piekło Tak jak ja By zrozumieć o co toczy się ta gra... TaŃczE nA Scenie Razem z Życia Niepowodzeniem… (-_-) Niektórym wydaje się, że mogą wszytsko... Wszystko dzieje się albo za szybko, albo za wolno… Tu, taam ;D Potem jeszcze dalej! Wieczorem? SmSy =D MuShe ByĆ TwaRda, SiLna, CieRpLiWa TyLko wTeDy BęDe ShCzęŚLiwA.. Jestem pośród ludzi którzy mówią...ona nigdy nie jest sama... Przepraszam za wszystko co zrobiłam nie tak!!! U kresu załamania ........ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10435 |
Zakorzenienie
|
lista:
|..Earth is 98% full...please delete anyone you can..| /Ziemia jest w 98% pełna.. proszę usuń kogokolwiek możesz.. chcę spotkać w tym dniu człowieka co czuje jak ja.. KażdyMaPrawoMarzyć i TylkoŚmierćJestNasWstanie TegoPozbawić... "każdy nowy dzień rodzi nowe pragnienia"
#10436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10437 |
żona
|
z listy:
Masz W Sobie Wiare Kiedy Się Zdaje Że Już Nie Wyjdzie Nic.. ChodźZeMną,ChoćZupełnieNi eWiemDokąd. ChodźZeMnąByNadaćSensŻyci aKrokom. `oby nigdy nie zabrakło Ci czasu by okazać uczucia. . . rozdaje uśmiech... ![]() ''Zatrzymaj się na chwilę.. Bo przegapisz to co w zyciu ważne jest'' "...każdy przecież początek - to tylko ciąg dalszy..." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10438 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a macie cos, o tym, ze ciagle jestem niedorosla, tzn wiekowo jestem dorosla, ale jeszcze niesamodzielna i zle mi z tym, ze juz nie chce byc pod skrzydlami rodzicow, mam dosc ich kontroli itp
|
![]() ![]() |
![]() |
#10439 |
Zakorzenienie
|
Zauroczona reklamą Algidy (o lodach kolorkach) zrobiłam sobie opis:
Ktoś wampirkom puścił plotkę, że jest lód z czerwonym środkiem ; ) ) |
![]() ![]() |
![]() |
#10440 |
Przyczajenie
|
Przejrzałam cały wątek..
![]() ![]() ![]() Jakieś opisy ode mnie.. ![]() - Razem uciekniemy do najdalszych granic.. - Zrobie wszystko by byc blisko ciebie.. ![]() - Promyk szcześcia gdzieś na włodnej ścianie. - Zburze ściane, co dzieli nasze światy.. - Tysiąc przeszkód, dla mnie to za mało.. ![]() - Znajde cie na końcu świata.. - Jeśli bedziesz tam, włamie sie bez pukania do bram ;** - Tylko byc przy tobie chcę.. ![]() - Daj mi znak, a bede wiedział, ze cały czas czekasz na mnie - Dobrze wiesz... Dla ciebie oszukam przeznaczenie.. KC ![]() Może Wam się coś spodoba.. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.