![]() |
#1021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Moje teksty pochodzą przeważnie z piosenek, albo książek:
- Can you stake my heart, can you stake me before the sun goes down.... - Stand up f***ing tall Don't let them see your back Take my f***ing hand and never be afraid again... - Love's the funeral of heart.... albo inne - Der neue Bill <hahaha>..... - z tv - Czemu cię martwi Sam-Wiesz-Kto, lepiej się zatroszcz o Q-PY BLOK - z Harrego |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Rozeznanie
|
Jeśli wydaje ci się, że wiesz wszystko to masz racje! - Wydaje ci się
cnota nad cnotami, trzymac jezyk za zębami Szanuj męża swego-mogłaś mieć gorszego ![]() U portrecisty przypływ natchnienia orangutana w anioła zmienia ![]()
#1024 |
Raczkowanie
|
A moim ulubionym jest;
I Know What Boys Like...Boys Like ME!!! ![]()
![]() |
#1025 |
Zakorzenienie
|
Obecnie mam "Nadzieja jest nieufnością człowieka wobec przewidywań jego umysłu"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1026 |
Wtajemniczenie
|
just the way you are
|
![]() ![]() |
![]() |
#1027 |
Rozeznanie
|
Jestem poprostu Miś o bardzo małym rozumku.
![]()
![]() |
#1028 |
Zakorzenienie
|
chyba można kogoś pragnąć "na chwilę" i to tylko z podziwu
milionami na przestrzeni ziemi rozsiani, obcują tu obcy wyobcowani... są rzeczy, w które trzeba uwierzyć aby je zobaczyć niech nienawidzą, byle się tylko bali świat jest okrutny, nie ma nawet reklamówek za darmo kocha się za coś, a nie mimo czegoś chcialabym z marzeniami w rzeczywistość wejść skoncentruj się na chwilach, w których osiągałes to czego chcesz Samotność: umieranie; bez fizycznego bólu; dlugotrwaly; perfekcyjnie wyniszczający... najważniejsze- być gotowym delikatna, zmysłowa, dumna i wyniosła- bogini Piękna jestem wdzięczna światu za to, że jest i ja jestem lepiej cierpieć intensywnie niż cieszyć sie banalnie
#1029 |
Magda
|
If it´s better at the start , then it´s sweeter in the end
I’ll be the garden, you’ll be the snake Life is a paradox You can't have the femme without the fatale Isn't it a good thing for a man to know just how far he can go too far? What have I/U done...wybierz właściwą opcję You should act sometimes You shouldn't think sometimes from simple things the best things begin And all I want from you is what you are I get what I want, but not what I need.. On a psychedelic space machine, galactic sugar high HEART is the engine of your body but BRAIN is the engine of your life Men are like mascara they run at the first sight of emotions K SS MY SS would you like to buy a vowel? One tequila two tequila three tequila floor Don't go away mad, just go away It's Better To Lose A Lover Than Love A Loser The voices in my head are telling me I don't like you I love animals...They're delicious! I have PMS and a gun. Oh, I'm sorry, did you have something to say? God, if you can't make me skinny, please make my friends fat! ![]() Parachute for sale: Used only once, never opened, small stain Dyslexia got? |
![]() ![]() |
![]() |
#1030 |
Zakorzenienie
|
*Nie ma trendy, nie ma jazzy, jest chucky!
*Mejbi jes mejbi noł mejbo bejbi aj dont noł *Kup mi jakąś niedrogą rzecz, na przykład kup mi mecz czasem mniej durnowate ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Wtajemniczenie
|
mój ulubiony ostatnio:
'gdybyś miał a nie miewał, czas i chęć i gest' - idealnie opisuje moje aktualne problemy ![]()
![]() |
#1032 |
Zakorzenienie
|
When I see her eyes, lookin' to my eyes....
Wal głową w ścianę- to pomaga zapomnieć. ...A odpycha ich upadek, musisz patrzeć im w oczy... Nic dwa razy się nie zdarza... to czego szukam jest tak blisko, zarazem tak daleko Z odwagą w sercu, z dumą na twarzy, Czy dobrze było czy źle... Doskonale tracę czas. '..co los chce..dać lub zabrać mi?..' walka sposobem, sposób walką? ![]()
#1033 |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
|
rzeczywistość:zwykła amnezja medytacji - Salvador Dali
|
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
Rozeznanie
|
aktualnie mam taki: SZJS- samowolny zakaz jedzenia słodyczy
![]() |
#1035 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#1037 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
|
Why does it sound like the devil is laughingLeaving me haunted tonight (to z Disturbed - Guarded)
bardzo często mam opisy z fragmentami tekstów piosenek... miałam np.: You'll wake up one day but it'll be too late (madonna) Don't explain yourself cos talk is cheap (madonna) Sometimes I wish someone out there will find me'Till then I walk alone (geen day) You can say what you want about me, keep talkin while I'm walkin away (fort minor) An image she wants to sell To anyone willing to buy (green day) to by było na tyle... więcej napisze pozniej... |
![]() ![]() |
![]() |
#1039 |
Zakorzenienie
|
Miłość to blask słońca, dar losu i piękno chwili.
Bicie Serca Mi Mówiło, że Dla Siebie Ciebie Mam ![]() Miłość jest pierwszą wśród nieśmiertelnych rzeczy. Często mam takie opisy o miłości,bo jestem szaleńczo zakochana ![]() p.s.Pochwalę się,że dziś pół roku z moim Skarbem ![]() ![]()
#1040 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1041 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1042 |
Zadomowienie
|
"Gdzieś pomiedzy nigdzie a do widzenia"
![]() |
#1043 |
Rozeznanie
|
Where is your heart, what I really want is to believe you
I cannot cry Because I know that's weakness in your eyes You told me you loved me but now it's all history Znowu w zyciu mi nie wyszło... because of you... come back to me baby , come back.... Why can't you see-my love is real !!
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąc jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. " Edytowane przez Czekoladaa Czas edycji: 2006-03-06 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1044 |
Rozeznanie
|
Ja od paru dni ma cytat z piosenki Voo Voo & Nosowska
"Myślę sobie, że ta zima kiedyś MUSI minąć" i nie zmienię tego opisu dopóki ta głupia zima sobie nie pójdzie wreszcie!! ![]()
#1045 |
Magda
|
Walk without a smile My smile has been destroyed truth will not come trueChews you up, spits you outit's a nice day to leave you Most of us don’t even tryThe silence can be beautiful but also very coldAnd then it becomes hell hell hell Bang bang my life
|
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Wtajemniczenie
|
Ja zwykle nie mam opisów, a jeśli to takie z życia wzięte:
- obiadkuje - out itp itd czyli nic ciekawego. Jednak ostatnio widnieje u mnie jeden opis, jest tak prawdziwy, i tak bardzo odpowiada temu co dzieje się w moim życiu. - Weź się rozbiegnij i głową w drzwi je....
#1047 |
Wtajemniczenie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1048 |
Zadomowienie
|
A na mojej liście w związku z zafascynowaniem Brianem Molko i spółką mam fragmenty ich piosenek:
'I was never faithful and I was never one to trust' ( nigdy nie byłam wierna i nigdy nie byłam godną zaufania) 'Soulmate dry your eyes 'couse soulmates never die' (przyjazna dusza osuszy twe oczy bo przyjane dusze nigdy nie umierają) 'I'll be your anchor, you'll never leave these shores that cure' (będę Twoją przystanią, nigdy nie opuścisz opoki która ulecza) 'Days before you came, it always seemed enticing, to be naked and profane...' (dni przed Twoim przyjściem zawsze są kuszące, być nagim i bluźnierczym...)
#1049 |
Zakorzenienie
|
hold me in your arms and never let me go
every single day single hour kiedy patrzę w twe źrenice widze własne odbicie have you ever love someone so much? sweet dreams... hola hola basta zawijam kiecę i lecę patrzę na świat na nim kłamstwo wyrasta still loving you just open your eyes ukryj mnie w swoim wnętrzu głęboko tak... jesli juz mam jakiś opis to głównie fragment piosenki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1050 |
Przyczajenie
|
,,TAK............chce wierzyć dziś, że na TEN dzień jest warto czekać...''
,,Mistrz zawsze znajdzie sposób by zwyciężyć...........'' ,,I love you, you're a good girl, but don't miss next time............'' ,,Jestem jak tafla wody................ zmącona szybko się uspakajam.......'' ,,I'm slowly growing up'' ps. Moja koleżanka miała kiedyś opis, który bardzo mi się spodobał, mianowicie: ,,Facet jest jak skarb, więc czym prędzej zakop go w ogródku'' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.