![]() |
#10501 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
SUPEER!! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#10502 |
Rozeznanie
|
![]() Jeszcze taki mi się przypomniał: Sama,BoWieCzegoChce DobrzeZnaDrogeDoDomu, NieZawdzieczaNicNikomu ;]
![]() |
#10503 |
BAN stały
|
W twoich oczach widzę wyzwanie.Chcę je podjąć.
How far is from my house to the mars? /Jak daleko jest z mojego domu na Marsa? |
![]() ![]() |
![]() |
#10504 |
Zadomowienie
|
smutny
![]() [*] a teraz już nie żył, a jego dusza schroniła się do Bezsłonecznego Kraju [*] kilka innych: Świat jest niczym jeśli tak powiesz, bo on jest tobą Jedynie surowość kształci doskonałość Dym z kadzidła to nadmiar wrażeń, potrzebnie jedynie nieoświeconym Doskonałość jest jedynie deklaracją śmiesznego człowieka Życie jest czekaniem... Nie próbuj deszczem gasić Słońca, bo porywasz się na niemożliwe Spróbuj zapalić maleńką świeczkę zamiast przeklinać ciemność
![]() |
#10505 |
Zakorzenienie
|
Od tamtej chwili inna ja, patrząc na siebie- siebie mi żal...
Jak bardzo mocno dano mi, odczuć, że nic nie znaczę? A to co robię, grzechem jest, grzechem wypełniam wnętrze swoje... Kolejny raz, zgubiłam swój rozsądek! Już nie ochronisz mnie... Kasia Kowalska "Nocne graffiti" ....
#10506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na księżyc i z powrotem kradne..
![]() |
#10507 |
Rozeznanie
|
Ależ proszę bardzo, kradnij do woli
![]() ![]() Mój obecny: Karmię twe ucho wilgotnym oddechem, kuszę twe oczy nagością ust...
![]() |
#10508 |
Zakorzenienie
|
to kaczmarski -sen katarzyny
kochanka trzeba mi takiego jak imperium co by mne brał tak jak ja daje całą pełnią co i władcy i poddańca był wcieleniem i ze mną łowił zające i jelenie i najlepszy jest finał: gdyby sie taki kochanek nawet zjawił wiem... sama wiem... kazałabym go ściać! ![]() ![]() kiniaczeq... ![]() ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10509 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10510 |
Zakorzenienie
|
#10511 |
Raczkowanie
|
*every step that I take is another mistake to you- każdy krok który zrobie to kolejny błąd dla ciebie
*he leads me through moonlight only to burn me with the sun- on prowadzi mnie przez światło księżyca tylko po to by spalić mnie w słońcu *Nawet jeżeli wszystko kłamstwem jest. Proszę Cię, okłamuj mnie. *See all these illusions just take us too long and I want it bad..- widzisz ta iluzję/czary były w nas za długo i nie podoba mi się to teraz/ myślę że to było złe *Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg *all plans are golden in your hand.-wszystkie plany są złote w naszych rekach *come with me, come with me, we'll travel to infinity. – chodz ze mną, chodź ze mną będziemy podróżować do nieskończoności *The dreams in which I'm dying Are the best I've ever had – sny w których umierałam to najlepsze sny jakie miałam * I really wanna shout Whoops! Did I say it out loud? – naprawde chce krzyczeć whoops ! czy ja powiedziałam to na głos? *Układam Twoje słowa na serca dnie *A ty jak kamienny pomnik nie widzisz nic * Kiedy źle ci jest beze mnie głośno powiedz mi chce cie takim jakim jesteś * This love This love is a strange love – ta miłość, ta miłość to dziwna miłość *Wspomnienie dawnych chwil dodaje mi sił * Wyczuć taką chwile w której kocha się życie, I móc w niej być stale, na wieczność, w zachwycie, w pełnym słońcu, dumnie, na własnych nogach, Może wtedy będzie można ujrzeć uśmiech Boga...
Jeśli nie jesteś Mój, to dlaczego Twe serce odpowiada na moje wołanie? Jeśli nie jestem dla Ciebie stworzona, to dlaczego serce mówi mi, że jestem? Jeśli nie jesteś dla mnie, to dlaczego marzę o Tobie jak o Księciu z bajki? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#10512 |
Rozeznanie
|
_anusia_ Dziekuje Ci bardzo
![]() ![]() ![]() ![]()
#10513 |
Rozeznanie
|
Emilcia_1616 ja na ten av moge patrzec i patrzec...;p
#10514 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10515 |
Zakorzenienie
|
a może ma ktoś jakieś ciekawe o kochankach?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#10516 |
Zakorzenienie
|
u mnie z okazji masakrycznej burzy..na statusie: bo..duszki w kręgle graja i cykają sobie fotki..
![]() ......................... .... moze wrzuc e wiersze i cos sobie wybierzesz.. ![]() 1.Przeklęci kochankowie Ona i on Poranną rosą skąpani Toną w głębinie Swoich oczu Znikają w bezkresie Muskani przez pryzmat kolorowych promieni słońca Nad turkusowym jeziorem Mchem porośniętym Ukrywają się Przed ludzkimi spojrzeniami, które oceniąjąc zbyt pochopnie wbijają nóż w serca naszych bohaterów, które rozpadają się na tysiące małych kawaleczków Zakazana miłość? Nie tak miało być Bezradność... Odbijająca się w szarym niebie nienawiści Nieszczęśliwe szczęście Wieczny stos pytań: Dlaczego? Spalmy go w zapomnieniu 2.Jak kochankowie, w oczy...) Jak kochankowie w oczy swoje zapatrzeni, Niebo chłodne ku skwarnej pochyla się ziemi, A ziemia w dreszczach słodkich do nieba się wtula - Tak zawsze nasze serca sobie obce wzajem. Ty żarom, a ja chłodom niebieskim oddajem Razem, jak dnie i noce, na różnych półkulach. 3. Budzi mnie poranne słońce, pieszcząc twarz i nagie ramiona promieniami ospałymi Ty lezysz obok jak codzień, śpisz jeszcze słodko wtulona nagością we mnie Budzę cię pocałunkiem kochanka namiętnym pieszcze palcami włosów splot Otwierasz swe kocie oczy patrzysz wzrokiem ukochanej Odwzajemniasz i obdarzasz Tak rozpoczyna sie nasz taniec namiętności 4.Najczulsi z kochanków złączeni w jedno ciało włosy w twych włosach dotyk wilgotnych warg na policzku zderzenie spragnionych ust - najczulsi z kochanków żarliwie spijam z nich rosę całuję lubieżnie powoli zatracony w szaleńczych pieszczotach jedwabne krople potu na szyi jak nieskłamana obietnica dalszych uniesień suną świadomie w dół po równi pochyłej dłońmi dłońmi szukam twych dłoni białe ślady na drżącej skórze niczym szron osiadający na rozdygotanym ciele chłonę każdy przyspieszony oddech każde westchnienie cichy śmiech rozbieram cię rozbieram ze strachu, tęsknoty i niewinności krok po kroku przyodziewając w uniesienie eksplozja zmysłów jak wulkan namiętności podczas erupcji wsłuchuję się w artykulację twych dźwięków oktawę wyżej niż codzienność splecione ręce w ostatnim błysku świadomości zasypiasz a ja uśmiechając się wyczekuję kolejnego zachodu
#10517 |
Rozeznanie
|
Parę ode mnie:
Choć jeszcze płacze nocą, uśmiech rodzi dzień Wczoraj jest historią, jutro tajemnicą. Dziś jest darem. "... że nie widzisz już we mnie tego co widziałeś..." Charakter czlowieka jest jego przeznaczeniem! Wczoraj były ciężkie chwile a dziś wstaje nowy dzień ![]() Biec w deszczu, by dostać nic za wszystko... MyŚl... wIeRz... MaRz... mIeJ oDwAgE... Pesymista to optymista z praktyką życiową. I'll be your naughty girl... ![]() ![]() Teach me and than just test me to you can get your satisfaction ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10518 |
Zakorzenienie
|
Ja mam dzis :Where the Hell are you when I need you?-gdzie do diabla jestes kiedy Cie potrzebuje???
#10519 |
Zakorzenienie
|
"Nasza miłość, trwalsza od detergentów"
"niezmywalne serca w damskiej toalecie" "będę się Tobą bakał" to wymyślił mój ukochany ![]()
![]() |
#10520 |
Rozeznanie
|
~~Maybe I'll wake up one day to notice that all my life was just a dream - może pewnego dnia obudze sie i zauważe że całe moje życie było tylko snem
![]() ~~Im słabsze hamulce, tym dalej zajedziesz ![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10521 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10522 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10523 |
Rozeznanie
|
Kradnę
![]() sawa_sawa nie ma za co ![]() Kilka nowych: You can tell me I'm wrong, just do it with love love love... ;> // możesz powiedzić że się mylę, tylko zrób to z miłością Daleko za odległość... Nadszedł czas, by dojrzeć świata część zaległą. Kochanie, samotność można wypić do dna, choć to trudne... Zgaś moje oczy,ja cię widzieć mogę, zamknij mi uszy,a ja cię usłyszę... Kiedy podszedłeś na odległość oddechu echo zagrało od brzegu do brzegu... Noc się pogłębia... coraz bardziej jesteś, im bardziej cię nie ma... Kiedy wspomnę pieszczotę twoich rąk, nie jestem już dziewczyną ;>
![]() |
#10524 |
Zakorzenienie
|
Nie wart jest szczęścia, kto go nie umie uchwycić, gdy samo do niego przychodzi
Byłoby szczęściem móc uszy i inne zmysły zamykać jak oczy ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10525 |
Zakorzenienie
|
byłam wczoraj taka smutna i miałam wene do opisów,są pesymistyczne ale móże nóż widelec którejś się przydadzą..
1.Bezsilnosć boli..kaleczy serce i niespodziewanie umiera.. 2.Smutek i łzy-a dziś już nie mam siły do tego wszystkiego..odchodzę.. 3.Zajęta---->wycieram łzy z policzka ![]() 4.Tonę w nadmiarze smutku.. 5.Przycisnęła mnie samotnosć,nie poradzę sobie... ![]() Dzień jak co dzień bez Ciebie..całkowicie bez koloru.. 6.Smutek ścisnął mi serce..teraz czuję tylko ból.. 7.Chciałaby być kochana tak jak kocham.. |
![]() ![]() |
![]() |
#10526 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ___ * w poszukiwaniu iluzji ... * noc i deszcz moimi sprzymierzeńcami ... * kochankowie, których miłość skazana na dożywotni areszt domowy * skazani na nieszczęśliwą wielką miłość * I wanna hold your hand ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10527 |
Zadomowienie
|
Jest ktoś taki z kim czuję się jak perełka w oceanie życia...
![]() ![]() Droga życia jest pełna bardzo kuszących parkingów.... ![]()
![]() |
#10528 |
Przyczajenie
|
Super są wasze opisy!
![]() ![]() Przeczytałam je wszystkie, tylko już nie pamiętam czy były tam akurat związane z tym, że idzie się na wesele, bo mi jest właśnie taki potrzebny, a nie mam czasu aby przejżyć to jeszcze raz. Więc jeśli by była taka możliwoś to mogły byście mi jakieś zaproponować, będę bardzo wam wdzięczna. Z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10529 |
Zakorzenienie
|
chłodno tak może widzę Ciebie już ostatni raz
chodźmy stąd nie chce wiedzieć, że jutro Cie zabraknie tylko w taki dzień w mieście gdzie od dawna zakazano łez, odnajdę Cię póki jeszcze Twoje serce nie przestało dla mnie bić w Twoich oczach mam następny świt i więcej nie potrzeba mi i nie zabierze tego nikt póki jesteś Ty... tylko w taki dzień do stracenia nic zanim będzie już za późno żeby śnić maciek silski - póki jeszcze ![]() nawet jeżeli to wszystko kłamstwem jest... proszę okłamuj mnie zróbmy to.. drogą aż do nieba lub na samo dno wieczorny szept kusi jak świeża krew
![]() ![]() |
![]() |
#10530 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a masz z jakis innych piosenek silskiego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.