![]() |
#10531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
a mam
![]() znajomy szept błaga o nieśmiertelność kiedy niewiele już mam pewnych dróg wiele dziś może się stać obudź się! leży tu gdzieś suknia jak mgła morzem słońca zerwana tańcz chce widzieć jak pieści Cię wiatr tańcz ja będę stał wbity w Twój cień jak posąg kamienny suche na wiór słowa pachną udręką wczorajszy dzien przykrył prawdę jak kurz, gdyby tak cofnąć czas? ZA KARĘ krzycz głośniej niech słyszą Cię, niech śmieją się z nas schłódź spokój przywitaj wstyd na głowie mi tańcz za karę Cię mam, i za karę ze mną jesteś Ty tak przekłuł nas los nasze serca sobie wrogiem przed tym nie uchroni się nikt później jeszcze coś dodam ![]() ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10532 |
Zakorzenienie
|
Kiedy byłam mała..Czytałam bajki i bajek słuchałam..
Świat nie chciał kłamać..Zaczęłam wpadać w jego pułapki.. Wzięłam co dostałam..Choć czasami trzeba drogo zapłacić.. Nie możesz mnie złamać..Przestałam dawno wierzyć w bajki.. Boisz się swego cienia,chowasz się znów pod koc.. kiedy dzień się przemienia,w straszną i za długa noc... wiem ze będziesz chciał by było jak dawniej... znów... Nie chciej być duzym chłopcem,wstrzymaj czas bezpowrotnie.. przyszłość jest tuż za oknem,nie wiesz, że to Twój największy wróg.. bajki tej zakończenie musisz już dopisac sam... Jadę bez celu-Nałapać chwil zanim nie wzejdzie słońce.. W taką noc jak ta wchłonąć emocje.. Wspomnienie dnia jest już tylko żartem , jutro jest nic nie warte.. Jadę bez celu-Przez śpiącego miasta ulice rozgrzane.. Pijana szczęściem..Jakbym złapała w swoje dłonie gwiazdę.. Gdzieś znika nocna mgła, budzi się świat..Ja znikam i naciskam gaz..
#10533 |
Rozeznanie
|
Pare pozytywnych z mojej listy
![]() ^ Too many connections--try again later ![]() ^ Bo w życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym... ^ JeStEm MaŁyM, N!EdObLyM, kOfFaNyM pOtFoLk!eM ! jEsTeM hApPy ![]() ^ Bądź biseksualistą, w ten sposób podwajasz swoje szanse ![]() ^ Wyjechałem na urlop - z poważaniem OPIS ^ Niedostępniuśka <Jestem poza sieciunią> ^ Choroba Alzheimera ma plusy - codziennie poznajesz nowych ludzi! ^Gdyby kózka nie skakała, to by ślimak wystawił rogi :P ^Idą 3 TamPaxy ulicą i spiewają:bylo nas 3 w każdym z nas inna krew ... ^ Jestem jak agencja... taka towarzyska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10534 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a kupilas plyte ta nowa? ![]() ![]() zeby nie było offtopa to mam opis im słabsze hamulce tym dalej sie zajedzie- ukradłam bezczelnie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10535 |
Zakorzenienie
|
Podnieś się i rzuć w morze..!
Lepiej zacznij wysyłać pozytywne wibracje.. Niech dzieje się co tylko chce-Byle pozytywnie działo się.. Nieważne kiedy jak i gdzie-Byle pozytywnie działo się.. I będzie pięknie i miło ogromnie..Niezbyt cnotliwie i niezbyt skromnie.. Chodźmy tam gdzie szaleństwa świat.. Jeśli nie podoba Ci się mój styl jazdy - zejdź z chodnika. "Znalazłam męża przez internet... a teraz szukam go przez interpol." Czasy się zmieniają: Kiedyś tajemniczy wielbiciel, dziś zbok i maniak. Jeżeli ciało A, działa na ciało B siłą to ciało B może mu dać w pysk. Jak było na Kubie? - Kubie było przyjemnie! Wielkie umysły obgadują idee, średnie - wydarzenia, a małe innych. Rzeczywistość... To stamtąd dostarczają mi pizzę? Problemy z matematyką? Zadzwoń! 0-800-[(10x)(13i)^2]-[sin(xy)/2.362x] Żaden pieszy nie przejechał auta, ale to kierowcy ciągle narzekają. Ludzie myślą czasem jak zabić czas, a to czas zabija ich. Tak niewiele wymagam... (a dostaję jeszcze mniej ![]() - Kto ty jesteś? Polak stary...- Jaki znak twój? Moher szary... Udzielajmy azylu zbiegom... okoliczności.
#10536 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Swietny ~~ By być mądrym, trzeba zaprzeczać temu co się wie. ~~Kiedy cały świat podpowiada zrezygnuj, nadzieja szepcze spróbuj jeszcze raz ~~Czego trzeba, by żyć tak jak się powinno?
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10537 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10538 |
Konto usunięte
|
tu jest tyle ładnych opisow ze co chwile zmieniam.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10539 |
Zadomowienie
|
![]() "i gran dolori sono muti" kto bardzo cierpi, milczy ..Bądź Jak Księżyc Szepczacy Dobranoc,i Jak promień Słońca Witajacy Mnie Rano ![]() Dla Ciebie - wszystkim ja , Dla Mnie - Wszystkim Ty !! rzucone kości,twarz smutku i radości...
![]() |
#10540 |
Zakorzenienie
|
mój dzisiejszy : Bo wszystko to iluzją jest i magią, zdarza sie raz na milion
![]() |
#10541 |
Zakorzenienie
|
mój obecny opisik to:
****WwAaKkAaCcJjEeee**** |
![]() ![]() |
![]() |
#10542 |
Zakorzenienie
|
porcyja miłosnych
![]() ![]() You're an angel on my shoulder, my shelter from the storm... // Jesteś aniołem na moim ramieniu, moim schronieniem przed burzą.. I don't care what you do to them, just be good to me… // Nie obchodzi mnie co im robisz, po prostu bądź dla mnie dobry.. I'll be your hope, I'll be your love, be everything that you need... // Będę twoją nadzieją, będę twoją miłością, będę wszystkim czego potrzebujesz.. I'll be your dream, I'll be your wish, I'll be your fantasy... // Będę twoim marzeniem, będę twoim życzeniem, będę twoją fantazją.. I'm your lady, always baby, and I'll love you now and ever... // Jestem twoją damą, zawsze kochanie, i będę cię kochała wiecznie.. Everything I do, depends on you... // Wszystko co robię zależy od ciebie.. 'Cos baby you're the one I want, oh yes you are... // Bo kochanie jesteś jedynym, którego pragnę, o tak, jesteś.. Baby there's no goodbyes, I'll always be right by your side... // Kochanie, to nie jest pożegnanie, ja zawsze będę przy tobie.. I may be far away, you know that my heart will stay with you, always... // Mogę być daleko, ty wiesz, że moje serce zostanie z tobą, na zawsze.. <<< Just tell me you love me too >>> // Po prostu powiedz, że też mnie kochasz You got the things I like, you know just what to do... // Masz te cechy, które lubię, ty po prostu wiesz co robić.. Zapytaj mnie, czy Cię kocham... -Puchatku? -Tak Prosiaczku? -Nic, chciałem się tylko upewnić czy jesteś. Opętałeś mnie, wszystko traci sens, bo już Ciebie przy mnie nie ma... A ja będę twym Aniołem, twą radością, smutkiem, żalem... Zanim czasu deszcz rozmyje moją twarz, zainspiruj mnie jeszcze raz... Zanim zachwyt namiętności zgaśnie w nas... natchnij mnie jeszcze raz... Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2007-06-16 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#10543 |
Rozeznanie
|
Płynące z głębi serca,zapisane do końca życia-wspomnienia...
nie chcę cię mieć tylko w snach,w mych marzeniach prostych tak.. Tych chwil które przeminęły trudno jest zapomnieć,oczy swe zamykam i widzę setki wspomnień ...a gwiazdy tulą mnie do snu... I trochę łez i trochę burz i trochę słońca w garści mieć I kilka róż i kilka wspomnień w sercu gdzieś... Odkurzmy nasze skrzydła z pyłów bolesnych wspomnień... Wspomnienia to nie dane,delete na nie nie działa... Amorku proszę. Traf go traf!!! Muminki cię śledzą,zabiją i zjedzą. Muminkiiiiiiiii ![]() ..marzenia się spełniają,tylko mocno,mocno w nie wierz Szczęście to chwile,momenty,piękne sekundy które mijają.. Gwiazdo spadnij wreszcie!...Bardzo potrzebuję twojej pomocy.. "Spełnionych marzeń napiszemy wzór..." ![]() Ja być,ja źle się czuć,ja umierać,ja zamknąć się w sobie i nie otwierać Pajęczy most tkany marzeniami,nie rozpłynie się,nie zginie,nie runie Chcę ujrzeć cię kiedyś błagającego o powrót... Ciesz się drobiazgami, a szczęście samo przyjdzie Będzie jakieś jutro,jakiś dzień..Będzie jeśli tylko będę chcieć powoli przyzwyczajam się do swej nieobecności "Paradoks losu i uśmiech przez łzy..." odnajdź we mnie swoją definicję szczęścia "Twoje oczy mnie zgubiły...ale tego właśnie chciałam" Twoje oczy w mojej kieszeni serce nadal samotne,choć tyle miłości w sobie ma... Ogłaszam casting na księcia z bajki!!! ![]() "Daję ci klucz, ty sam otwórz drzwi..." Po szczęście albo po szaleństwo w ciemności zgubię się ![]() I maluję po swojemu świat wokół mnie ufff, sporo się tego ostatnio nazbierało ![]()
#10544 |
Wtajemniczenie
|
KtoKochaNaprawdęBędzieKoc haćZawsze
GniewZamieniWMiłośćZdradę WNiepamięć
#10545 |
Konto usunięte
|
a cos o przyjacielu ktory zawiodl?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#10546 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a może znacie jakieś opisy o wyjeździe? I o tym że będzie się tęsknić itd. ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10547 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4574681]a cos o przyjacielu ktory zawiodl?[/quote]
też bym chciała.. podbijam
#10548 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10549 |
Rozeznanie
|
#10550 |
Wtajemniczenie
|
z listy...
Ty pilnuj moich snów i przychodź kiedy chcesz.. uwielbiam takie nocne spacerki pachnące burzą i całe w rozbłyskach ![]() Żaden dzień się nie powtórzy, nie ma dwóch jednakich nocy (...) I'm just there, in my neverland //but here..who will dry my eyes.. // (jestem wlasnie tam, w mojej nibylandii... ale tu... kto osuszy moje oczy?) !!! !!! !!! jak ja się cieszę !!! !!! !!! *** FAITH *** HOPE *** LOVE *** (wiara, nadzieja, milosc) All of the moments that already passed We'll try to go back and make them last ( wszystkie momenty/chwile ktore juz minely bedziemy sie starac przywrócić i sprawic by trwały) jak sie komus cos spodoba to krasc ![]()
#10551 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#10552 |
Zadomowienie
|
ja aktualnie mam taki
Coś zimno się robi, przydałoby się dodatkowe 36,6° obok siebie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10553 |
Rozeznanie
|
Magię zna jej twarz... spójrz w te oczy, gdy się śmieją, w ich blask...
Jej marzeń świat ma słodki smak, mimo wielu przeżyć jasne myśli ma... Your smell, your touch, your seeing is... breathtaking... ;> // Twój zapach, dotyk, twoje spojrzenie jest... zapierające dech w piersiach... I still don't have the reason, and you don't have the time // Ja ciągle nie mam powodu, a Ty czasu... Drive until you lose the road or break with the ones you've followed // jedź dopóki nie zgubisz drogi lub zderzysz się z tym, za którym jechałaś Szkoda słów. Spadła ich wartość... Już nie znaczą nic. Naprawdę tak jest, w duszy masz klucz do wszystkich ukrytych miejsc. Cofnąć czas, a miliony z nas z diabłem pakt podpisze... Przytul mnie, pomóż mi przetrwać noc, z twych ramion zbuduj schron... Ona zagubiona i on zagubiony... Tego samego chcą i tak samo się boją...
![]() |
#10554 |
Wtajemniczenie
|
wiecie co... oddalam komus wielka przysluge, zalatwilam cos waznego dla znajomego... a on nawet nie podziekowal.. nawet nie powiedzial, ze paczka do niego doszla ( a doszla ! ) ... i wiem ze dostal to o co mnie prosil.. ale to zeby w ogole podziekowac ma gdzies
![]() ![]() i nie moge wymyslic opisu, takiego zeby mu dac delikatnie do zrozumienia, ze tak sie nie robi no ![]() ![]() macie jakis pomysl moze ? ![]()
#10555 |
Raczkowanie
|
Ja sobie dziś ustawiłem:
Maybe my animals live in Your Zoo ?
#10556 |
Zakorzenienie
|
czy ktos wie moze co znaczy CARA MIA ??
#10557 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10558 |
Zadomowienie
|
-Są w życiu takie chwile, gdy w sercu pada deszcz....
-mam już dość i udawać dłużej nie potrafię.. -nikt chyba nie widzi co ze mną dzieje się... -wiem tym razem chyba się nie uda.. -w deszczu łez moknę -Sama znów na mej wyspie samotności -czuję że dla obojga nas tak będzie lepiej... (?) -Trochę szkoda nas.. ale nie ma po co trwać.. -nie wróci tamten czas.. -szczęście czeka gdzieś.. z s.o.s kasi c. ![]()
#10559 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10560 |
Raczkowanie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4574681]a cos o przyjacielu ktory zawiodl?[/quote]
"Nikt nie zdradza tak pięknie, jak przyjaciel"
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.