![]() |
#10651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
|
![]() ![]() |
![]() |
#10652 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dzięki ![]() ![]() Jak ktoś ma jeszcze podobne to wklejajcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10653 |
Rozeznanie
|
czas chyba dać sobie spokój z niektórymi sprawami...
Już nie szukam. Zrezygnowałam ze szczęścia. i mam tak po prostu sobie Ciebie odpuścić?... teraz wiary we mnie brak i nie wiem co zrobię z tym zamykam serce i udaję że nic nie czuję ![]()
#10654 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10655 |
Wtajemniczenie
|
A macie może takie opisy... trochę zbuntowane, że olewam ludzi niektórych, ich słowa kierowane do mnie, do tego jak mnie postrzegają?
![]() ![]() I dodam coś od siebie ![]() gwałce i rabuje wracam po 17 Jestem w kropce................... ...... zgadnij w której?? nudzę się...... chyba zacznę orać beton..... wódka-40zl , Kieliszki-20zl ,Spojrzenie Mamy Po Powrocie do domu –bezcenne 'Mówiłem,gówniarzu-nie grzeb w ogródku!Pomóż mi teraz zakopać babcię..' 'Jasiu,przestań wykręcać Małgosi uszy!A w ogóle to odejdź od trumny... Masochista do sadysty:Bij mnie!Bij!Błagam! Sadysta:Nie chce mi się... Ich bin traktorem po polu gefahren mit meine kleine prosiątko " Kobiety to brylanty : twarde , niezniszczalne i równie wartościowe " Ilu gotów trzeba by zmienić żarówkę? żadnego,będą chwalić ciemność. Jaki dobry barszczyk...Tylko trochę za szybko krzepnie. Rozwieszam pajęczyny na żyrandolach. Faceci są jak grzyby-wiele kozaków ale ani jednego prawdziwka Faceci są tak idealni, jak polskie drogi faceci są jak zielone jabłka-soczyści ale niedojrzali ..:::TeN SiĘ śMiEjE oStAtNi KtO nAjWoLnIeJ kOjArZy:::...
#10656 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10657 |
Zadomowienie
|
paulagwiazda może cos wybierzesz:
Kiedy byłam mała.. Czytałam bajki, bajek słuchałam, i bajkami się przejmowałam.. Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać. Słowa znaczą tyle, ile wart jest ten, kto je wypowiada Czasem tak bywa, że od waszych opinii śmiech mnie rozrywa... "ostrożnie, bo się poparzysz ogniem (...) słów" ".. w głowie się nie mieści ile zawiści na tym świecie..." |
![]() ![]() |
![]() |
#10658 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() byłabym wdzięczna niezmiernie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#10659 |
Zadomowienie
|
Już wiem że kłamiesz -Szkoda słów. Spadła ich wartość... Już nie znaczą nic. Nie wszystkie słowa, mówią to, co chce powiedzieć serce... Kłamstwo jest jedynie ucieczką słabych. prawdziwe słowa są piękne, ale piękne nie zawsze prawdziwe... "Rdza niszczy żelazo, a kłamstwo duszę." Jedno kłamstwo rodzi kolejne –więc proszę przestań kłamać póki jeszcze nie jest za późno Czasem lepiej usłyszeć najgorszą prawdę niż "piękne" kłamstwo Uwierz mi że wolę usłyszeć najgorszą prawdę niż kolejne kłamstwo POWODZENIA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10660 |
Wtajemniczenie
|
Oj, to ja nie mam takich sytuacyjnych, ale ostatnio mam opis taki z pioseneczki:
Cuz it's jungle out there...
![]() |
#10661 |
Zakorzenienie
|
"My decydujemy tylko o tym, jak wykorzystać czas, który nam dano..."
"Szczęście nigdy nie daje. Ono tylko pożycza..." "Smutek jest najgorszą porą dnia..." "Życie nie daje nam tego, co chcemy, ale to, co dla nas ma." "Ciężko jest żyć bez nadziei, ale umierać bez złudzeń - łatwiej." "Łzy nie są oznaką naszej słabości, lecz oznaką, że serce nie wyschło i nie stało się pustynią!" "Nie doceniamy tego, co posiadamy, a przeceniamy to, czym jesteśmy." "Korzystaj z życia zanim ono ciebie wykorzysta!" "Gdyby nie ciemność nocy, nie potrafilibyśmy tak bardzo cieszyć się blaskiem dnia!" "Spróbuj zapalić maleńką świeczkę, zamiast przeklinać ciemność!" "Przegrać to nie znaczy nie mieć racji!" "Planowanie jeszcze nikomu nie zaszkodziło... Gorzej z realizacją." "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia..." "Nawet gdy jesteś na właściwej drodze, zostaniesz przejechany, jeśli będziesz na niej siedział..." "Mów tylko wtedy, gdy Twoje słowa mogą coś zmienić. W innych sytuacjach szkoda słów. Po co mają się zużywać?" "Nie życzmy szerokiej drogi w drodze donikąd." "Nasze działanie kształtuje nas lub niszczy. Jesteśmy dziećmi własnych uczynków." "Ludzie wymyślili los - jak dobrze, że jest na co narzekać!" ![]() "Pech nigdy Cię nie zawiedzie! Przyjdzie w samą porę!" "Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych, nigdy ich nie osiągnie." "Jeśli nie wybierzesz swojej drogi, los wybierze ją za Ciebie." "Szczęście to sposób patrzenia na świat." "Człowiek myli się tak długo, jak długo do czegoś dąży."
#10662 |
Raczkowanie
|
Hejka ..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10663 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#10664 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10665 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() Edytowane przez Madzia14 Czas edycji: 2007-06-21 o 11:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#10666 |
Zadomowienie
|
ostatnio:
"just 'keep holding on'... but it's too much for me." "Czy Ty kiedykolwiek myślisz o mnie...?"
![]() |
#10667 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pogniecione skrzydełka, zgubiona aureolka .. taki z Ciebie aniołek ! Jest cechą głupoty dostrzegać błędy innych, a zapominać o swoich. -Błąd łatwiej dostrzec niż prawdę, bo błąd leży na wierzchu, a prawda w głębi. Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać. Lepiej kontrolować swoje błędy niż cudze. Mali ludzie mają wielkie ambicje ..Świat, który stwarzasz wokół siebie jest odbiciem twojej duszy Jakby nie liczyć, jeśli chodzi o zdrowy rozsądek, masz deficyt Nie jesteś Bogiem uświadom to sobie…. Zajmij się swoim życiem, bo się rozpada inni dadzą sobie radę bez twoich idealnych rad i opinii.... bo najłatwiej Ci wytykać błędy innych... które sama popełniłaś Nie spuszczasz z oczu cudzych błędów, a własne chowasz za plecami. Kto obnaża cudze błędy, obnaża własne. Kto cudze błędy gani, winien sam unikać tych błędów. Ty nimi rozbijasz swe życie... Mali ludzie czerpią olbrzymią radość z błędów i gaf popełnianych przez ludzi wielkich. Cudze błędy mamy na oku, nasze poza nami |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10668 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() *JużCiNieWybaczeKolejnyRaz NiechceWiecejTwoichKłamst wZimaDokolaNas *>>>....Szczerość potrafi zaboleć, za to kłamstwo mocno zranić...<<<< *Nie...Nie Próbuj Otwierać Ust... Nie Dam Zranić Się Już... *SąTakieCzasy,GdzieNieJest ŁatwoŻyć,SąObietnice,Któr eNieZnacząNic... *kazdy jest sobie prawdą, fałszem i zagadką ... *..::"Być Wolnym to móc nie kłamać"::.. *Zamazuję, mieszam prawdę i kłamstwa. Nie wiem co jest realne a co nie.. *Czasem....słowa....nic... nie....znaczą..... *Wiele w nas jest myśli niewypowiedzianych, wiele uczuć, które kryje twarz... *Jak To Trudno Wytłumaczyć Tak Trudno Jest Ją Zdobyć A tak Łatwo Można Stracić... *...Każdy z nas musi uważać co mówi, słowa tak często ranią... **Piękne słowa nie zawsze są prawdziwe a prawdziwe nie zawsze piękne* *kłamstwem można zajść daleko .. ale wrócić nie można ! *Prawda i honor - one prowadzą przez życie z godnością!!! *Nie słyszeć, nie słyszeć i nade wszystko nie myśleć. Przestać myśleć *nie wierz nigdy. nie w tych co ciągle udają i ciągle uśmiechają się.. *Okłamują wszyscy wszystkich, najwięcej samych siebie. *Do you see the truth through all their lies?-czy widzisz prawdę wśród tych wszystkich kłamstw??? *Aby zrozumieć ludzi trzeba starać się usłyszeć to czego nigdy nie mówią i być może nigdy nie powiedzieliby... *Często najmądrzejszą odpowiedzią jest......milczenie!!! *[..Włóż suknię z kłamstw i udawaj, że jesteś seksowna..] to tak jakby tyle .. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10669 |
Raczkowanie
|
dzięki aanitkaa
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10670 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() *Moje ciało pragnie Twojej miłości, Twego dotyku i namiętności, Twych pocałunków, Twych ust bliskości, Twego spojrzenie i obecności * Utopię się w twej boskości i doskonałości... *stwarzam sobie obraz prosty- ja i Ty w zalętym uścisku miłości * Oddechem otul mnie,pieszczota każdy gest-tylko bądź *Niech noc ukryje nas,zatrzyma w miejscu czas-tylko bądź * Kuszenie twoich rąk splecionych palców krą-tylko bądź *Niepotrzebuje słow wystarczy dotyk twych ust-tylko bądź * Juz noc nikt nas nie zauwazy.Chodz *Tylko w Tobie umiem się zatracić, poczuć smak rozkoszy.. * spojrzenie Twe- rozkoszy żar, przenikaj mnie- wytrwajmy tak ![]() *TwojCzulyDotykZnowCzujeN aSwejSkorze.TwojDelikatny PocalunekZnowZostawiaszNa MychUstach... *a mnie uwodź czule słowem i gestem, do póki jesem...do póki jestem .. * Znajdź moją łydkę.. I wędruj językiem po mapie mojego ciała ![]() *Chciałabym być Twoim ręczniczkiem,który okrywa Twoje boskie,nagie ciało po kąpieli ![]() * .. W pościeli z błękitnej satyny zapomnieć o świecie całym, wyszeptać, że Jesteś Jedyny, mój Ukochany Wspaniały ... *Przyjdę do ciebie naga i stanę przed toba abyś mogł się mną cieszyć... * Wtulić Się W Twój Oddech...I Zapach Twojego Ciała.... *liczą się tylko przyspieszone tętna * Na morzu wznoszą się fale jak tysiąc ust do księżyca... *Zatrzepotałaś w tańcu ciał sercem jak rzęsą o świcie… * Moje ciało może ci pokazać miejsce, które zna tylko Bóg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10671 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() zachowam na lepsze czasy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10672 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny macie coś na koniec 3 klasy gimnzajum?? Jakieś opisy w stylu ze przykro mi ze sie rozstajemy itp
![]()
#10673 |
Zadomowienie
|
Ja proszę o jakieś opisy o tym, że chłopak potraktował mnie jak przedmiot, starą zabawkę i mnie rzucił..
|
![]() ![]() |
![]() |
#10674 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Lecz na zawsze, obiecuję Wam, pozostanie w moim sercu ślad...
![]() ![]() |
![]() |
#10675 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
* Wierzyłam twemu sercu, ono rytm zmieniło, więc, w co mam teraz wierzyć? W prawdę, której nie było? * Bawisz się uczuciami jak dziecko klockami... Budujesz i rozwalasz. * Dla Ciebie byłam tylko chwilą... Zwykłą zabawką, która już CI się znudziła... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10676 |
Zadomowienie
|
Patrycja155
z piosenki Maryli Rodowicz można coś wybrać ![]() Z wielu pieców się jadło chleb Bo od lat przyglądam się światu Czasem rano zabolał łeb I mówili zmiana klimatu Czasem trafił się wielki raut Albo feta proletariatu Czasem podróż w najlepszym z aut Częściej szare drogi powiatu Ref.: Ale to już było i nie wróci więcej I choć tyle się zdarzyło to do przodu Wciąż wyrywa głupie serce Ale to już było, znikło gdzieś za nami Choć w papierach lat przybyło to naprawdę Wciąż jesteśmy tacy sami Na regale kolekcja płyt I wywiadów pełne gazety A oknami kolejny świt I w sypialni dzieci One lecą droga do gwiazd Przez niebieski ocean nieba Ale przecież za jakiś czas Będą mogły same zaśpiewać Ref.
![]() |
#10677 |
Rozeznanie
|
pomóż wspomóż dopomóż wyjątku czuły odeprzeć tłumne armie reguły
...porywasz ich, stają się jak sen poranny... "Ja w Twych ramionach....nieistotny dysonans ![]() masz prawo kochać,masz prawo śnić,masz prawo śpiewać,masz prawo żyć... to co powinno już czekać określenia wygladać a ja bym tak bardzo chciała... ZAMYKAĆ SIE WE WŁANYM ŚWIECIE .. ŚWIECIE MUZYKI ... :::... Płynie miasto a ja w nim tonę ...::: "...Bo każdy szuka kogoś, by pójść tą samą drogą..." z mojej listy gg ![]()
My dr House ![]() Everybody lies! Świat się nam przygląda i nie życzy źle. A jeśli jest inaczej to świat mam cały gdzieś. Bóg nam nie daruje, Bóg dokopie nam, gdy ktoś z nas zepsuje to, co dał nam sam. http://verifash.blogspot.com |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#10678 |
Zakorzenienie
|
to może ja troszku deszczowo
![]() przemoknięte serca miast i tylko Ty i ja mokrzy od stóp do głów choć zapomniał o nas świat nie tracimy nadziei ![]() dziś nad światem zmienił ktoś nieba błękit w chmur atrament jakby pragnął deszczem swą opowieść snuć pierwsza kropla na mą dłoń po ulicach płyną już trosk potoki skarg strumienie
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10679 |
Rozeznanie
|
nawet deszcz nas nie rozłączy xD :P
My dr House ![]() Everybody lies! Świat się nam przygląda i nie życzy źle. A jeśli jest inaczej to świat mam cały gdzieś. Bóg nam nie daruje, Bóg dokopie nam, gdy ktoś z nas zepsuje to, co dał nam sam. http://verifash.blogspot.com |
![]() ![]() |
![]() |
#10680 |
Zakorzenienie
|
Ma ktoś takie romantyczne, miłosne ? Ktore ujma faceta za serce?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.