![]() |
#10681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Kocham deszcz bo tylko on na mnie leci
![]() Szukanie idealnego faceta jest jak szukanie wody w proszku...
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10682 |
Rozeznanie
|
~~Jeżeli masz kogoś, kto Cię kocha, daje Ci to setkę powodów by żyć.
![]() ~~Być dla siebie Aniołami to jest magiczne... ![]() ~~Twój widok sprawia, że rosną mi skrzydełka..
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10683 |
Zakorzenienie
|
Za każdym razem gdy spotykamy sie, jak rwąca rzeka przeplywa moja krew
Czas płynie, Świat się zmienia. Ja Cię KOCHAM BEZ WYTCHNIENIA ![]() ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10684 |
Rozeznanie
|
Jestem cudowną krainą, jeśli chcesz dopłynąć do mnie- szykuj łódź...
Niech się wypali w płomieniach naszych ciał tamten ból i tamten żal... Powoli zastępuję kwestię 'być albo nie być' pytaniem 'po co być...?' ...otwórz drzwi, purpurowy zapach ścian do mnie drogę wskaże Ci... zjawia się niewinna ona... ma nadziei pełen głos, wrażliwości pełne dłonie... zapomnij mnie, i nie roń swych łez, było minęło życie już takie jest ;] ...Kiedy opada mgła poszukaj w sobie jasnych barw... życie upokarza cię jak hazard swoją grą, uczysz się przyswajać zło... Gdyby żadne serduszka nie pękały, gdyby każdy był wyrozumiały... Gdyby oczy nie płakały a usta się wciąż śmiały... A ja mam teraz dość oczywisty opis... ![]() To już jest koniec, nie ma już nic, jesteśmy wooolni! ![]()
![]() |
#10685 |
Raczkowanie
|
Póki jeszcze Twoje serce nie przestało dla mnie bić...
W Twoich oczach mam następny świt i więcej nie potrzeba mi Drogą aż do nieba lub na samo dno Tylko w taki dzień do stracenia nic Zanim będzie już za późno, żeby śnić... Nawet jeżeli wszystko kłamstwem jest, prosze Cię okłamuj mnie
Jeśli nie jesteś Mój, to dlaczego Twe serce odpowiada na moje wołanie? Jeśli nie jestem dla Ciebie stworzona, to dlaczego serce mówi mi, że jestem? Jeśli nie jesteś dla mnie, to dlaczego marzę o Tobie jak o Księciu z bajki? |
![]() ![]() |
![]() |
#10686 |
Zakorzenienie
|
rułka maciej silski
![]() .:.:.bo jest paru ludzi, bo jest pare w życiu dobrych chwil..:.:.:. zanim Cię moje oplotą sny jak białe róże ... nie bój sie kochać ... ja i Ty
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10687 |
Raczkowanie
|
Jeju jakoś nie zauważyłam ![]() ![]()
Jeśli nie jesteś Mój, to dlaczego Twe serce odpowiada na moje wołanie? Jeśli nie jestem dla Ciebie stworzona, to dlaczego serce mówi mi, że jestem? Jeśli nie jesteś dla mnie, to dlaczego marzę o Tobie jak o Księciu z bajki? |
![]() ![]() |
![]() |
#10688 |
żona
|
Chodź ze mną... ~ po szczęście lub po szaleństwo
![]() ..Bo tak trzeba widzieć świat, jak paletę barw ![]() A na liście pełno osób ma: Kanikuły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10689 |
Zakorzenienie
|
a co to kanikuly? powinnam wiedziec?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#10690 |
żona
|
Kanikuły to wakacje po rusku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#10692 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=uarA71riaOk
I see you...
#10693 |
Raczkowanie
|
We forgot about faith,We forgot about trust,We forgot about US... (Zapomnieliśmy o wierze,zapomnieliśmy o zaufaniu,zapomnieliśmy o nas..)
Now is the time, will you do what you think? (To jest ten czas,czy zrobisz to o czy myślisz?) Wake up, You lose my lovin,Wake up!! (Obudz się,tracisz moją miłość,obudz się!) I am here for you if you'd only care (Jestem tu dla Ciebie,jeśli tylko Cie to obchodzi) A my, tak łatwopalni, biegniemy w ogień, by mocniej żyć. A my, tak łatwopalni,tak śmiesznie mali, dosłowni zbyt... Upadamy wtedy, gdy nasze życie przestaje być codziennym zdumieniem... When you lose something you can't replace.. (Kiedy tracisz coś,czego nie możesz zastąpić....) My life, my life, and I want you in... ![]() ![]() I wanna live where the sun comes out ... Cóż jedną matką jaką znasz -jest nadzieja.. głupią matkę masz A na gadu u innych: -Puuszek okruszeek puszeek kłębuszek -Kupie pudelka z pompą do betonu! ![]()
#10694 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#10696 |
Zakorzenienie
|
nikt już nie chce słuchać dziś słów deszczowych opowieści
na co komu obcych kropel deszczu szept :[
![]() ![]() |
![]() |
#10697 |
Zakorzenienie
|
#10698 |
BAN stały
|
a ja mam wesoły :
jeszcze tylko wpierdal i wakaaaaaaacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10699 |
Zakorzenienie
|
z listy:
Jestem kobieta, wiesz jak pachne... Sesji mówmy stanowcze "wal sie na ryj" Sesjo, odejdź maro nieczysta! Jedno wielkie bleeeeee ! i fujjj ! Mój: Serce gryzie nostalgia, a dusze ścina lód... |
![]() ![]() |
![]() |
#10700 |
żona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10701 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczynki
![]() ![]()
![]() |
#10702 |
Rozeznanie
|
A macie jakies opisy o tęsknocie, ze mi kogos brakuje?
Moj bliski kolega wyjechal ![]() ![]() prosze o pomoc ;* Edit: przeglądałam inne strony w miedzyczasie i nie zauwazylam prosby sarah_www hehe ![]()
#10703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe fajny opis kradne do mojego zbioru ![]()
![]() |
#10704 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
When you're gone the pieces of my heart are missing you - Kiedy Cię nie ma każdy kawałek mojego serca tęskni za tobą When you're gone the words I need to hear to always get me through the day and make it ok -I miss you - Gdy cię nie ma Słowa, które chcę usłyszeć by przebrnąć przez dzień i czuć się dobrze to „Tęsknię za tobą”... I've never felt this way before, everything that I do reminds me of you - Nigdy się tak wcześniej nie czułam, wszystko co robię przypomina mi o tobie.
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#10705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10706 |
Zakorzenienie
|
lista:
BoTakTrzeba-WidziećŚwiatJakPaletęBarw IJakMotylWznieśćSięDoNieb a.. />to moj..ukradziony Pallitqa.. ![]() .:.:.bo jest paru ludzi, bo jest pare w życiu dobrych chwil..:.:.:. życie słodkie jak kisiel Powoli wszystko przemija... Przyzwyczajam sie do samotnosci... ;( Odchodzę, dłużej tak nie wytrzymam, chcę być znowu szczęśliwa... ToŚwiatNasZmuszaDoBuntu,C oChceszOdChlopakowKtorzyC iagleSiedzaNaMurku?? Milczenie jest czasem najlepszą odpowiedzią...
#10707 |
Miuoshowa
|
You were like a ray of sunlight in this sad city... // Byles jak promien swiatla slonecznego w tym smutnym miescie...
![]() Lista: na doła najlepsza gorzoła Miłość stanowi gwarancję wypełnienia. Jej Magia Nie Ma Sobie Równych... WARTO walczyc do konca... zabawne jakie rzeczy potrafią czasem do głowy przyjść... : ) Do you belive in magic? It`s everywhere! // Wierzysz w magie? Ona jest wszedzie!
![]() |
#10708 |
Raczkowanie
|
- Wolność to suka, którą trzeba rżnąć na posłaniu z trupów
- Gdy męzczyzna i kobieta postanawiaja sie pobrać, zastanów się, które zostanie mordercą - Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny - Nie lubie wegetarian. Zjadają jedzenie memu jedzeniu (sama jestem wegetarianką) - Czasami trzeba skoczyć z mostu i liczyć, że skrzydła wyrosną po drodze |
![]() ![]() |
![]() |
#10709 |
Zakorzenienie
|
Did you think its cool to walk right up, take my life and fuck it up?
(Czy sądzisz że fajnie jest iść na lewo, wziąść moje życie i pier****** nim ?) Po angielsku bardziej to ma sens ![]()
#10710 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() "myślisz że to fajne przyjść i spieprzyć mi życie?" bardziej tak
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.