![]() |
#10771 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
~~wziął swoją małą łopatkę i z powrotem zasadził moje małe serduszko
![]() ~~Crazy little thing called love - zwariowana mała rzecz nazywana miłością ~~Księżyc ziewa, gwiazdka mruga i zapada nocka długa... ![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10772 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10773 |
Zadomowienie
|
jak uciec od Twej obojętności?
#10774 |
Konto usunięte
|
moge prosic jakis opis ze ja bronie moich przyjaciol mimo wszystko i ze mamy racje?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10775 |
Raczkowanie
|
świetny opis
![]() macie dziewczyny może coś więcej w tym stylu, bardzo bym prosiła o więcej takich podobnych opisików?? spodobał mi się jeden imprezowy opis kumpla: zmasowany atack na "imperium"( lub nazwa innego baru albo czegoś co pasuje) mój: bez nadzieji i bez szans, spojrzeć w karty mówiąc pas |
![]() ![]() |
![]() |
#10776 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ode mnie z listy: Jakby nie było będzie bardzo miło... ![]() The love which moves the sun and the other stars świat kocha tych, co śmiało idą pod wiatr w nieznaną dal I nie wiedział nikt i ona też. Blizny przypominają nam, że przeszłość istniała naprawdę... Przestań sie irytować, zacznij funkcjonować! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10777 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hehe tak to było wczoraj ![]() "...i był taki napakowany, zielony od sterydów smok...aż mial krosty na plecach" haha... "..i bardzo lubił dziewice...no w sumie normalka...ale on je pożerał!!!"
![]() |
#10778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja rowniez jestem w potrzebie takich ![]() ![]()
![]() |
#10779 |
Rozeznanie
|
zawsze tylko podczytuję i kradnę, wiec teraz cos ode mnie, to piosenka Justyny Steczkowskiej w duecie z Borysem Szycem "Choc wieje, pada, grzmi", przerobilam do opisów:
*Ja pójdę z Tobą wszędzie, życia nam ubędzie,na snach i pocałunkach stu *Ty, piękny mój bajeczny, czasem ciut niegrzeczny, lecz mój… *Choć wieje, pada, grzmi pochmurne przyszły dni , przyśniłeś mi się... *I w tym śnie bez końca trwa maj... *We śnie ja proszę, Ty kawałek słońca mi daj
![]() Edytowane przez Ptysiulka Czas edycji: 2007-06-24 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#10780 |
Zadomowienie
|
Nie wiem dziewczyny czy o to Wam chodzi, ale już się tutaj pojawiały takie całkiem sympatyczne opisy
![]() * Ty jesteś dno i 10 metrów mułu ... * Ty jesteś tak głupia sama z siebie, czy ktoś ci za to płaci? * Zgasiłabym cię koleżanko, ale g***o się nie pali * Nie z każdym idzie sie dogadać... więc nie z każdym gadam * Pocaluj mnie w dupe. Przez cytrynke, zeby ci za slodko nie bylo. |
![]() ![]() |
![]() |
#10781 |
Raczkowanie
|
A macie może jakieś opisy na taką sytuację, że niektórzy jeśli potrzebują jakiejś pomocy to wiedzą do kogo się zwrócić i ja zawsze chętnie każdemu pomagam, ale kiedy sama potrzebują od nich pomocy wtedy się wypinają, olewają i w ogóle szkoda gadać :/ Myślą tylko o sobie. Wkurza mnie już takie zachowanie niektórych osób.
Znalazłam tylko taki na tą okazję: ...ambicji sztuka,sztuka ambicji-nie dac za wiele,nie za malo wziac... ale może macie jakieś inne, podobne. Proszę...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#10782 |
Raczkowanie
|
* A Ziemia toczy, toczy swój garb uroczy.. Toczy, toczy się los!
* ZeroWartości CoToPrzyjaźń NieWiedzą MogąTylkoKupić AlboSprzedaćDrugiego * A cóż piękniejszego nad niebo, które ogarnia wszystko co piękne? * I believe I can fly I believe I can touch the sky * Ciepło dłoni gdy usta milczą... * Dąż do celu za wszelką cenę, a dojdziesz conajmniej daleko... * Where words fail... Music Speaks! // Gdzie słowa zawodzą muzyka przemawia(?) * NaSkrajuDrógStajemyZnów.. Milcząc. DłońŚciskaDłoń A w OczachSzkło.. Błyszczy * (-.(-.^).-) StojęZaNimi, BoOniStojaZaMną. WieszJakToSięNazywa? ToLojalność! * ...a w Sercu oddech gwiazd, i Anioły w moich snach. ![]() * La vita e bella... ![]() * I na łące kwiatów, wydeptac ścieżkę szczęścia... * PrawdziwychPrzyjaciółNaPa lcachRękiZliczę OniGdyOdejdęZapaląNaGrobi eZnicze * - Halo? Zamawiam koniec świata na ósmą trzydzieści. * I tak dzień po dniu, jak w bajce Scooby - Doo... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10783 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10784 |
Wtajemniczenie
|
Nie macie jakichś opisów o smutku?Chłopak zostawił,czy nie zostawił,poprostu jakos tak wyszlo ze jest z inna
![]() ![]()
#10785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baardzo ładniuskie,musze koniecznie jeden wkleić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10786 |
Rozeznanie
|
a ja na gg mam teraz coś takiego
![]() "Say it all without saying a word" |
![]() ![]() |
![]() |
#10787 |
BAN stały
|
z racji tego ze dziś siedzę sama z moim 3 letnim siostrzeńcem mam:
cały dzień sama z małym - jakieś krzyki? to z kobylińskiej ;P a później: z Olkiem - w ile minut rozzniesiemy tą chatę? ;P |
![]() ![]() |
![]() |
#10788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja niestety nie posiadam takich opisów..
![]() |
#10789 |
Wtajemniczenie
|
dzieki chociaz za cheć pomocy...tak źle dawno mi nie było;|
![]() |
#10790 |
Zakorzenienie
|
![]() Książę z Turkusowymi oczami... pfff.... pieprzone bajki nieumiejetnosc skorzystania z szans podarowanych przez los zapomniałam o sobe bo wciąż myśle o sobie.. życie jest piekne.. szkoda że nie moje..
#10791 |
Zadomowienie
|
![]() nie wiele wpada mi do glowy ale moze
![]()
#10792 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
oo;D ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10793 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem czemu ranisz tak mocno,mówiłeś kocham a nagle inna jest Tak łatwo kochać kogoś. Tylko być kochanym trudniej.... Dlaczego Bóg dopuścił do tego żebyśmy się spotkali, skoro nie możemy być razem..?" To był przypadek, że cię poznałam, wielki błąd, że pokochałam… Co dzień przyzwyczajam sie do tego, że Cię nie ma... Fajnie było kochać, fajnie było śnić... Lecz teraz nie mam po co żyć;( Słuchaj kochanie,byłeś dla mnie wszystkim,a teraz ch** Ci w d*** to boli..gdy już nie piszesz..nie mówisz:kocham...nie tak miało być;( Zgaslo swiatlo, polecialy lzy, bo ktos mnie bardzo zranil, tym kims byles ty Ona tak naiwna; uwierzyła, że to będzie wiecznie trwać-zakochała się.! Zabij mnie! Zabij mnie! Wole nieżyć niż widzieć Cie z inną!!! Kochałam dupka... cóż, miłość to miłość Gdybyś tylko chciał poszłabym za tobą na koniec świata ... nie chciałeś ... Gdybyś tu teraz był,wbiłabym Ci nóż w serce byś nie zranił mnie nigdy więcej...
![]() |
#10794 |
Zakorzenienie
|
Daję trochę pesymistycznych (oby nikomu się nie przydały):
"Drenched in my pain again, becoming who we are…" // Przesiąknięty znów moim bólem staje się tym, kim jesteśmy You either stand or you fall, when your will is broken. // Albo stoisz, albo upadasz, kiedy twoja wola jest złamana I'm strong enough to mend my broken heart... // Jestem wystarczająco silna, by naprawić moje złamane serce If you're leaving me baby, I just wanna know... // Jeśli zostawiasz mnie kochanie, po prostu chcę wiedzieć We are dancing on broken glass, can't stand no more... // Tańczymy na stłuczonym szkle, nie mogę tego dłużej znieść Ready kiss, but no love, I feel I'm torn in half.. // Gotowa na pocałunek, ale nie na miłość, czuję, że jestem rozerwana w pół Heavy clouds, no rain, and every move causes pain.. // Ciężkie chmury, bez deszczu, i każdy ruch wywołuje ból 'Cause you don't see me... // Bo ty mnie nie widzisz/nie zwracasz na mnie uwagi Just don't leave me... // Po prostu nie zostawiaj mnie My skin is like a map, of where my heart has been... // Moja skóra jest jak mapa pokazująca miejsce, gdzie było moje serce |
![]() ![]() |
![]() |
#10795 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() porcja ode mnie ![]() * To dla Ciebie moje serce chce bić... * Po prostu bądź, przytul jak nikt..! Aż serca kiedyś przestaną nam bić! * Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... * I believe, I can fly. I believe, I can touch the sky... / wierzę,że potrafię latać. wierzę,że potrafię dotknąć nieba... * My heart is go that's ice... / Moje serce zamieniło się w lód... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10796 |
Zakorzenienie
|
Uczymy się sami dla siebie. Więc po co sesja?
![]()
#10797 |
Rozeznanie
|
Life is difficult but you have someone who loves you
Poznasz głupiego po czynach jego ;D Jesli nie chcesz być ofiarą systemu, musisz zacząc decydować samemu Coś nam ucieka, coś nas omija Dlatego ważna każda chwila Kiedy coś uparcie gaśnie, zaufaj iskierce nadzieji... Któregoś dnia rzucę to wszystko i wyjdę rano, niby po chleb... Źle się czuję wśród tych co otwarte już drzwi Chcą wyważyć znów mi do głowy przyjdziesz Ty... mój teraźniejszy zbiorek ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#10798 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki macie może pomysł na opisy w mojej sytuacji? Mój były chłopak (ale jesteśmy ze sobą bardzo związani) miał 2 dni temu wypadek samochodowy i leży w szpitalu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10799 |
Zakorzenienie
|
"Tylko te drzwi pozostaną zamknięte, do których nie pukałeś."
"Kocham" - słówko to śle tysiąc brzmień i tęczową mgłą barwi jasny dzień. Aby miłość trwała przez całe życie, trzeba ją pielęgnować starannie jak ogród. Bluszcz tuli się do pierwszego drzewa, jakie napotka; oto pokrótce historia miłości. Boję się Twojej miłości, tej najprawdziwszej i innej Cała słodycz miłości składa się z gorzkiej żółci i trującego jadu Chociaż raz warto umrzeć z miłości. Ciężko jest kochać kogoś, kogo ciągle nie ma… Pokochaj mnie Pocałuj mnie Przytul mnie Tyle tylko od ciebie chce chcE znóW Cię ujrZeć..widzieć Twoje Oczy..czUć smaK TwoicH Ust Ja, Sama, On, Z, Nią, Przy, Mnie, Łza, A, Przy, Niej, On, ;( -Czekałam a ty nie przyszedłeś. I za to ci dziękuję... ![]() Byłeś dla mnie wszystkim...a teraz zostały mi tylko wspomnienia Choć ciągle jesteś blisko, już nie czuję Twojej obecności.. Nie chcę winy za ciało brać Gdy duszę wciąż trafia szlag Niczego nie chcesz poza mną od losu Najgorszy to sposób I nawet wtedy gdy mnie nie dotykasz to patrzysz i wzdychasz Gdy staję się dla ciebie już nałogiem To wolę iść z wrogiem Bez ciebie już nie mogę zrobć kroku Daj wreszcie mi spokój! Podobać chcesz mi się na każdy sposób..Gdzie ty masz kręgosłup! Nie lubisz ewidentnych ust Więc nakładam ostry róż Tak przykro o tym mówić gdy Ty w plecy miłość wbijasz mi Jak kruk przez dziurę gapisz się Wciąż za daleko do mnie jest Mówisz że wszystko trwa Nie mów mi że nie ja Odkochaj nas i chodźmy stąd Tobie dam na imię strach Sobie wezmę jeszcze mniej To więcej niżbyś mógł mi dać Tak przykro dzielić jeden sen Materac przeciąć pół na pół Podzielić kredą ciało i Położyć serca dwa na stół |
![]() ![]() |
![]() |
#10800 |
Raczkowanie
|
W oczy przyjaciele a za plecami sk.u.rwiele.!
Kielona wychylam za muzykę i przyjaźń W tę noc cicho przyjdź...mam dla Ciebie nocy letniej sen... "Gdy przyjdzie twoja godzina, sama wejdzie do twego domu, w twe życie, do twego serca"
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.