![]() |
#1141 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Zakorzenienie
|
.Niewidzialni jak my.. Niewidzialni jak sny..
Przeżycia są atrybutem życia. Smak wody i blask księżyca, Żar słońca i dźwięk przestrzeni Aktualność, potrzeba serca, narracja I przede wszystkim pozytywna wibracje Ja to ta co krzyczy...Ta co ciągle sobie drwi Zbyt ludzka niż byś tego chciał Nie lubię czekać, tęsknić. Nie lubię tez niczyją być są noce kiedy nie chce się żyć. Są.... i nie mogę nic, nie zrobię nic Są czarne chwile, nie każda mija. Są... gdy jestem niczyja... w przekupach sumień pozbawionych,próbuję dostrzec którąś z boskich cech Jedno już wiem, jestem silna...wytrzymam to <szaleje z " o.n.a" ostatnio> ![]()
#1143 |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
|
The walls are cold and pale|The cage made of steel|Screams fill the room
Alone I drop and kneel|Silence now the sound|My breath the only motion around So I held my head up high|Hiding hate that burns inside|Which only fuels their selfish pride I've created my own prison|I cry out to God|Seeking only his decision z piosenki My own prison - creed |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1146 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie ma za co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Rozeznanie
|
Zgadzam się w zupełności...piękne te opisy Mirabilki...
#1148 |
Zakorzenienie
|
What I've felt,what I've known never shined through in what I've shown
#1149 |
Rozeznanie
|
Krzycze...a łzy mi płyną z oczuZobaczyłam anioła..nie podał mi ręki =(
Pójde gdzieś gdzie nie ma łez, by nie bać się....
#1150 |
Zakorzenienie
|
Opisy moich kolegów
Sprzedam łabędzia z Torunia, niestety już uspiony ![]() ![]() Uczuć nie Szuka się w głowie ![]() Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2006-08-29 o 23:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Zakorzenienie
|
Każdy facet jest beznadziejny.. jak nie teraz, to za chwilę
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1153 |
Raczkowanie
|
No to kilka nowych opisow ode mnie.
Z gory zaznaczam, ze miewam dziwne pomysly, wiec i opisa miewam dziwne. - God wants spiritual fruit, not religious nuts. - George W. Bush gives Bushido a bad name. - Jesli ślimak nie ma muszli, to oznacza ze jest bezdomny czy goły? - "Każda sekunda jest cenna" - A.Gołota 2005r - Jak dziewczyna robi sie na bóstwo...to pogańskie, celtyckie czy inne? - Kumpel ma wiele dziewczyn....wszystkie maja .jpg w nazwisku :P - All your brains are belong to us! <- Ten jest specyficzny i nie kazdy go zrozumie. Dlugo by opowiadac. - Bungee bezprzewodowe. Polecam. - Admirałowie są ubrani w Marynarki Wojenne. - Czarny dzięcioł z chęcią pień ciął. - Czyny niezaistniałe wywołują katastrofalny brak następstw
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
Save water! Drink beer!
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#1156 |
Raczkowanie
|
witam
![]() ![]() ![]() -dawno dawno temu żył książe zaklęty w żabę...ale już chyba nie żyje ![]() -książe zaklęty w żabę nie istnieje???!... moje życie straci sens:P -szukam księcia z bajki!!! na gwałt ![]() ![]() -zanim znajdę księcia muszę obcałować kuuupę żab:P -dawno...dawno temu żył ksiąze zaklęty w żabę...ale czy on jeszcze żyje?? Edytowane przez dominisia21 Czas edycji: 2006-04-06 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Wtajemniczenie
|
Wesołych Świąt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Wtajemniczenie
|
At the moment:
Helgo, dziewczyno mojego życia, jesteś jak Malbork - nie do zdobycia! ![]()
#1159 |
Raczkowanie
|
Wcale nie widać, że powtarzam włoski?
![]() -Se il cuore e soltamente il muscolo, perche la bellezza del universo -io sono qui...con Te per Te... -Lasciala andare come va, come deve andare -Lascia che io sia il tuo brivido piu grande -Vai su tra cento colori...senti che profumo di fiori... ten mi się chyba najbardziej podoba ![]() -Il Buio Ha I Tuoi Occhi -dammi la mano perche' mi lasci solo |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1160 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Raczkowanie
|
a macie cos ciekawego swiątecznego?
ja proponuję: święta, święta.... tak jestem święta! |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Raczkowanie
|
Już tłumacze, sorki...:
-Se il cuore e soltamente il muscolo, perche la bellezza del universo Jeśli serce jest tylko mięsniem, po cóż piękno wszechświata ![]() ![]() -io sono qui...con Te per Te... Jestem tutaj...z Toba dla Ciebie -Lasciala andare come va, come deve andare Niech będzie tak jak jest,jak ma być (takie powiedzenie włoskie) -Lascia che io sia il tuo brivido piu grande Pozwól bym stała sie Twoim największym pragnieniem -Vai su tra cento colori...senti che profumo di fiori... Idź pomiędzy sto kolorów...poczuj jak pachną kwiaty... ten mi się chyba najbardziej podoba ![]() -Il Buio Ha I Tuoi Occhi Ciemność ma Twoje oczy -dammi la mano perche' mi lasci solo Podaj mi ręke ponieważ zostałam sama -Non vali piu' di questa luna spenta Nie ma większej wartości zgasły księżyc -I Tuoi pensieri mi sfiorano Twoje myśli mnie dotykają -Ti vengo incontro, e piu' niente e' importante wychodzisz naprzeciw i już nic nie jest tak ważne w polskim nie brzmią juz tak ładnie ![]() Pozdrawiam z rana!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no to na moich statusach zagosci dzis wloski ![]() ![]() pozdrawiam ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 |
Zadomowienie
|
I wanna fall in love in you! The question is: do you?
posklejany tekst piosenki 'I do' ![]()
#1165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Raczkowanie
|
laurka hehe no mam faze na neka i povia
![]() Ciekawe co bedzie jutro? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Zadomowienie
|
Moje opisy mają ostatnio jedno źródło, a są nim teksty piosenek Placebo. A ich teksty są wyjątkowo dobre
![]() I know, I'm all wrapped up in a sweet attrition. Run away from your whoredom and wave,your worries and cares, goodbye! I was never faithful and I was never one to trust. Lay me down, the lie will unfurl. Lie me down to crawl. I know, the past will catch you as you ran faster. 'I know, the last in line is always called a bastard, I know...' I was never grateful, that's way I spend my days alone. Don't go and sell your soul for self-esteem, don't be plasticine! ![]() The call to arms was never true. I'm medicated, how are you? Let's follow the cops back home. 'Where angels sing and spread their wings - our love's on high.' Sometimes it's faded, desintegrated, for fear of growing old. The only thing you can rely on is that you can't rely on anything. ![]() 'Baby, did you forget to take your meds?' I wanna fall in love with you! The question is: do you? Beauty lies inside the eye of another youthful dream. 'Everybody goes as far as they can, they just don't care...' I ostatni: 'Placebo ma się tak do punk rocka jak...placebo do leku.' Jest to tekst z recenzji płyty "Without you I'm nothing' Stelmiego.
![]() |
#1168 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Bardzo dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1169 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() och, och! to takie piękne... ![]() ![]()
![]() |
#1170 | |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
|
Cytat:
![]() dzięki za tłumaczenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.