![]() |
#1171 |
Zakorzenienie
|
![]()
dzisiejsze opisiki z listy gg...
![]() "wSZYStko Mam w zasięgu Ręki .. WszYStko MOje Jest . . . =] " Anioł płaczą pustką... czasami słowa ranią......dlatego uważajcie co mówicie/lub piszecie...... Bo kazdy szuka kogos by pojsc ta sama droga... Kocha dniem i noca i belong to You...You belong to me...??? "..A na biurku wciąż stał mały biały aniołek i zbierał perły kapiące z mych oczu......" "Ludzie, jak łatwo jest oszukać samego siebie..." "Z Każdą chwilą serce zmienia się tu..." "...los mnie krzywdzi... ![]() "Największą wadą zapomnienia jest to, że czasem nosi w sobie pamięć" "Sama dla siebie stałam się pytaniem" 'gDZIEś PomiędzY NigdziE a dOWIDZENIa' "Gdy rano słońce wstaje, znowu swe życie dla Ciebie oddaje" 'W życiu wcale nie jest tak źle... gdy odnajdziesz chwile, które ukoją Cię!!!' "=O zieeeeeeeeew" "Szczęście to ta chwila co trwa" 'Aniołom skrzydła płoną a one wciąż wzbijaja się do nieba...' ' Gdzie jesteś... nie wiem! Znów szukam Ciebie...' "biegam po niebie...\-*S-E*-N*-/ " "jA DLA cIEBIE nIC nIE zNACZĘ cIĄgLE sObIE tO tŁuMaCze" 'SaMoTnOśĆ NoCą DoPaDa SaMa Z BeZsENnOśCią BeZ SKuTku SiE zMaGaM' 'They more you have the more you want" Do jednych szczęście się śmieje, do innych szczerzy zęby. ŻyCie Mnie Boli... ![]() I przyszedł ten , który zawsze przychodzi - smutek Oczy mówia wiele... lecz serce wie więcej... 'ItAKbrnąWtoRazemAleWprze ciwneStrony-OnaZagubionaIOnZagubiony' GdyMinieSenObiecajŻeSłowa NieZgasną BędzieTakŻePięknoWnasNigd yNieZginie Co mnie zabija to nadzieja, jej wątły kształt, śpiew i szept... "Psychiczny eden"...siedem dni zlewa się w jeden...;(("Gdzieś... 'ByćSpadajacąGwiazdąWczyi chśMarzeniach IspełniaćKażdeŻyczenia... 'eh;(
#1172 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
śliczne...
#1173 |
Raczkowanie
|
kolejna dawka na dziś
![]() -Voglio capire i sentimenti quando nescono e quando muoiono... Chcialabym zrozumiec uczucia kiedy rodza sie i kiedy umierają -Ci sveglieremo la mattina, due cuori sotto una campana Obudzimy sie ktoregos ranka, dwa serca pod dzwonem -Magari siamo pure banali si,ma sognatori Moze jestemy banalni, tak ale jestesmy marzycielami Pozdrawiam i dobrego dnia życzę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1174 |
Rozeznanie
|
Opis mojej kolezanki:...
Loffffciam Cię mój miśQ, jesteś soł słiiiiit!! Onlii ju! ![]() ... ktora nienawidzi milosnych opisow tego typu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1175 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1176 |
Zadomowienie
|
Zazdrość jest strachem przed porównaniem
Cudze bardziej podoba się nam, nasze innym Człowiek czyni wiele, aby go kochano. Uczyni wszystko, aby mu zazdroszczono To nie miłość jest ślepa, lecz zazdrość
![]() |
#1177 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
super ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1178 |
Zakorzenienie
|
marzenia powodują raka i choroby serca.
kto wiele ma, ten wiele może utracić. (moj ulubiony) quien mucho tiene el mucho puede perder. (ten co wyżej, po hiszpańsku) "z każdym dniem rośnie liczba tych, którzy mogą mnie cmoknąć w d..." "ze wszystkich rzeczy wiecznych miłość trwa najkrócej" only god can judge me it's been a long hard road without you by my side and sugar, we're going down swinging "it's not a side effect of the cocaine, i'm thinking it must be love" looking up at the same night sky, keep pretending the sun'll not rise it's something unpredictable but in the end it's right [because maybe you're gonna be the one who saves me?] don't pass a temptation lightly by: it may never come again everything is funny as long as it is happening to somebody else "i know that you can love me when there's no one left to blame" -i need to believe that it works -what works? -love
#1179 |
Zakorzenienie
|
'kobiety są stworzone po to by je kochać, nie rozumieć'
ever since you walked away you left my life in disarray 'to shake the sky in two, i'm always wanting you' so you think you can tell Heaven from Hell, blue skies from pain cause I swear I'd burn this city down to show you the light (ten uwielbiam ![]() (nie wiedziałam że mam tego aż tyle w "pamięci opisów" na tlenieL<wstydniś>)
#1180 |
Raczkowanie
|
![]() -fino a che avrà un senso vivere io vivrò per avere Te dopóki będzie miało sens życie, ja będę żyć, żeby mieć ciebie -nasce un sole nella notte e nel cuore dei deboli e dal silenzio l'amore rinascerà wstaje słońce w nocy w sercach bezsilnych i z ciszy miłości się zrodzi -farmi diventare niente każesz mi stać się nicością -Amore senza fine e senz'addio miłość bez końca i bez pożegnań -lascia che il vento porti con le sue ali forti, l'ultimo dei sogni che farò Zostaw to co przynosi wiatr, na swych silnych skrzydłach, ostatni sen jaki się przyśni. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1181 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
poprostu super.... dodawaj jeszcze ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1182 |
Raczkowanie
|
Cieszę się że sie podobają
![]() -inseguire l'amore, i sogni, l'avventura di essere vivo. gonitwy za miłóścią, marzeniami, przygodą życia. -se ti piace davvero la compagnia che tieni a te stesso nei momenti vuoti. czy naprawdę lubisz towarzyszyć sam sobie w chwilach pustki. - in piedi sulla sponda di un lago, continuo a gridare all'argentea luna:Perche' Nad brzegiem jeziora wciąz krzycze do srebrzystego księżyca :dlaczego? -...non rischio l'incertezza per la certezza nie ryzykuję niepewności dla pewności -Nella tua anima,ho visto il cielo W twojej duszy, odnalazłam niebo... -nel cielo infinito, io ho provato a cantarla.....e ho ritrovato te! w bezkresnym niebie, spróbowałem to wyspiewać... i odnalazłem ciebie! Bacio!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Raczkowanie
|
czekajac na lepsze jutro...
#1184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() => gdzieś tam też rosną kwiaty najpiękniejsze.. => za zamkniętymi oczami.. => *... mam dla Ciebie niespodzianke to pudełko czekoladek... * => * DancingInTheDeepestOceans TwistingInTheWater YouJustLikeADream...* => jest taka ławka w parku Ona i On przychodzą tam każdego dnia ..... => ...nie dla nich spacery kino i kolacje wśród świec...
![]() |
#1185 |
Raczkowanie
|
moj dzisiejsy opis-za 4 dni reaktywacja
![]()
#1186 |
Raczkowanie
|
Kolejna porcja
![]() -scusami se non ho capita subito che siamo fatti l'uno per l'altro... Przepraszam ze nie zrozumiałam natychmiast że jesteśmy dla siebie stworzeni. -Passa il tempo... Czas przemija... -Ci sono giorni in cui non dormo e penso a te Są takie dni, że nie śpię, lecz myślę o tobie -Sei il sole dentro me l'amore che non c'è il sogno che vorrei la vita che farei... Jesteś słońcem wewnątrz mnie miłością której nie ma snem, którego pragnę życiem, które bym miała... -sole senza parole bez słów -Questo e un giorno che ricorderai to jest dzień, który zapamiętasz -Perché questa lunga notte non sia nera più del nero.. Zeby ta dluga noc nie byla jeszcze ciemniejsza od czerni -Poi corriamo per le strade e mettiamoci a ballare Pożniej pobiegnijmy ulicami i zacznijmy tańczyć -sono scappata da una vita che hai vissuto Uciekłam od życia które przeżyłam |
![]() ![]() |
![]() |
#1187 |
Zakorzenienie
|
Aktualny: "Czar pegeeru prysnął..."
#1188 |
BAN stały
|
Miła jak aniołek, uparta jak osiołek.
Życie to nie bajka. Bajkę można powtórzyć, życia niestety nie. Chciałabym napisać marzenia. Bylo nas wielu dzis czuje sie sam, stadion wciaz stoi adres bez zmian. Ludzi tłum przez miasto gna, dziś KOLEJORZ mecz swój gra. Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham Ci. Warto jest czasem robić rzeczy małe. |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1190 |
Raczkowanie
|
macie cosik swiątecznego? podzielcie sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może sobię któryś z nich dzisiaj wstawię na gg ![]()
![]() |
#1192 |
Raczkowanie
|
Na dziś:
-Cercami, come e quando e dove vuoi...non smettere Szukaj mnie, jak, kiedy i gdzie chcesz...nie przestawaj -troppe quelle verità che ci son rimaste dentro Zbyt wiele prawd, które w nas zostały -sono così, tu prendimi o cancellami Taka jestem, weż mnie lub przekreśl mnie -così poco abili anche noi a non dubitare mai Nie jesteśmy zdolni, by nigdy nie wątpić -Fa fatica anche una lacrima a scendere giu' Nawet lza splywa z trudnoscia -questa notte verra come un pegno d´amore Ta noc nadejdzie jak dowód miłości... -Vorrei imparare dal vento a respirare Chciałabym nauczyć sie od wiatru oddychać -invisibile, privo di senso e irraggiungibile per me Niewidzialne, pozbawione sensu i nieosiągalne dla mnie -piu ti fa soffrire piu ancora l'amerai im bardziej sprawia ze cierpisz, tym bardziej bedziesz ja kochac -il mio cuore batterà, senza limiti moje serce będzie biło bez ograniczeń -Nei Giardini Che Nessuno Sa W ogrodach ktorych nikt nie zna jakieś smutne dzisiaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1193 |
Rozeznanie
|
Wasz opisy na gg
mój ulubiony to ten Jest mi smutno jest mi zle gdy cię nie ma na GG
|
![]() ![]() |
![]() |
#1194 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasz opisy na gg
Juz jest jeden bardzo rozbudowany wątek na ten temat, http://www.wizaz.pl/forum/showthread...light=opisy+gg
![]() ![]()
#1195 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasz opisy na gg
dzięki za info
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1196 |
Rozeznanie
|
*******Jest mi smutno jest mi żle gdy cię nie ma na GG*******
|
![]() ![]() |
![]() |
#1197 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1198 |
Rozeznanie
|
Z mojej dzisiejszej listy i moje stare
![]() Patrzę w twe oczy i widzę najszcześliwszą osobę na ziemii-siebie ![]() Nie bój się cieni. One świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło! Kolejna lista skarg...czy kłamstwo to czy żart?... "KiedyśCięDorwę,DooorwęCi ę,PoProstuDorwę,JestemCor azBliżej! " ![]() Nocnym pociągiem aż do końca świata. Protect me from what I want, protect me Cos nobody loves me, it's true... not like you do "Give me a reason to love you" ![]()
Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez Sailor Moon Czas edycji: 2006-04-13 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1199 |
Zakorzenienie
|
Są takie dni, że człowiek przytuliłby się nawet do jeża...a i jego brak
Patrz ale nie dotykaj! Popatrz na mnie jak przez szybę na taką zabawkę nigdy nie będzie Cię stać! Tylko prawda otwiera nam oczy... Ból doświadczeń sprawia, że śmiech znika MarzeniaSąPiekne,GdySięSp ełniają BoŹleDobraneKoszmaremSieS tają pozdrowka ![]() ![]()
#1200 |
Zakorzenienie
|
''Bo reszta nie jest milczeniem ale należy do mnie ...''
''Gdybyś był a nie bywał, byłabym czyjaś niebezpańska aż tak''
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.