![]() |
#1201 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
"coraz lepiej...
![]()
#1202 |
Zakorzenienie
|
mój obecny:
Zasnęła...Do końca życia pozostały jej jeszcze niecałe cztery godziny.
#1203 |
Raczkowanie
|
Śliczne te opiski
![]() ![]() " Nie ma słów, słychać tylko wspólny szept, ciepły namiętny szept.. " " Podejdź bliżej, udowodnij mi, że usta są wrażliwe.. " Już noc przytul mnie bez słów, biciem serca zagrzej mnie do snu.. ![]() Księżyc obiecał mi, że w głębokim śnię ujrzę Cię więc śpię i śnię.. ![]() Śłodziutkii seNn.. Muaah.. ![]() " Chcę uwolnić się, zasługuje na coś więcej, wiem.. " " Po co były puste słowa, które z kłamstw swych budowałeś.. " " Opętałeś mnie, wszystko traci sens, bo już Ciebie przy mnie nie ma.. " " W każdy sen mój po cichutku wkradasz się.. chcę ucieć gdzieś.. " " Najczulszym pocałunkiem bądź, nie ucz jak smakują łzy.. " " Be my bad boy, be my man.. By me week-end lover.. " " Kiedyś była raniona, teraz będzie ranić sama.. " Jesteś wyjatkowy, jak każdy inny.. Moje ulubione: " Kubusiu? - tak Prosiaczku?nic.. chciałem się upewnić czy jesteś.. " " Non vedi dentro miei occhi la tristezza che mi fulmina.. " - Nie widzisz w moich oczach smutku, który mnie wypełnia.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1205 |
Zadomowienie
|
Zapomnij, że istniałam...że byłam....że się śmiałam...!!
Promienie słońca chcę kraść, by w Twych oczach zajaśniał ich blask.. ![]() Są ludzie...są słowa...których brak... Czarne chmury otoczyły jej oczy. Półmrok zapowiadał zmiany... Za daleko by zacząć koniec, Za blisko by zakończyć początek... Nastała głucha cisza, niebo zalało się łzami, promyk powoli przygasł... Wyładowania atmosferyczne uczuć.. iskry potłuczonego szkła.. Niewypowiedziane grzmoty.. uderzające błyskawice słów.. Dotykasz mnie słowami, obejmujesz milczeniem... Tańczący wiatr pourywał gałęzie pełne cichych westchnień.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Zakorzenienie
|
Oto moje opis, ja zazwyczaj mam zawsze takie pesymistyczne.
..::To smutne ukrywać się przed czymś, czego pragniesz::.. ...Czas zabija rany... ale nigdy nie będzie jak dawniej=(... Mówiłam że dam radę..nie dałam..mówiłam że zapomnę...skłamałam ![]() ...\"Ludzie mówią że nie można żyć bez miłości-ja z miłości umieram... ..Czemu nie wszystko tak jak ma być, czemu czasem nie chce się żyć ... ... Kiedyś była nadzieja z cierpieniem teraz jest pustka z bólem ;(... *... Są godziny liczone podwójnie i lata niewarte jednego dnia...* Czas nie leczy ran, on tylko przyzwyczaja do bólu
![]() |
#1207 |
Rozeznanie
|
Moje dzisiejsze:
*She'dNeverLoseHerNerve,S he'sMoreThanUDeserve,She' sJustFarBetterThanMe *Don't bother! I'll be fine...! *I promise you will never see me cry! Don’t feel sorry! *For you... If it made you stay, but you won't, but you won't... *And After All I'm Glad That I'm Not Your Type!!!!! Niezbyt wesołe, ale złapałam dzisiaj 'fazę dołującą' ![]()
![]() |
#1208 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1209 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Racja ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Raczkowanie
|
Moonlight cieszę się, że Ci się podobają
![]() Dorzucam jeszcze kilka: " Gdy już zgasną światła, zniknie magia, pragnę byś przytulił mnie.. " " ..w drżących dłoniach leję łzy, a każda z nich to krzyk.." " A ja,razem z Tobą mogę zatrzymać czas, przy Tobie swoje miejsce mam.." " A ja! ja bez Ciebie jak na pustyni kwiat.. stoję sama u nieba bram.. " " ..bo Ty w swoich oczach wszystkie moje masz sny.. " " Dla Ciebie mój szept, gdy budzi się dzień, dla Ciebie to szczeście.. " " ..zapomnij ile miałeś albo ile będziesz miał.. " " ..ten najpiękniejszy pałac z marzeń, przecież w sercu masz.. " " W każdy sen mój po cichutku wkradasz się.. chcę uciec gdzieś.. " " Tobie łatwo było odejśc stąd, uwierzyć w to nie mogłam.. " " Rozpal światełko, niech podmuchem Twoich ust się tli.. " Moje opiski są w większości z pioseneczek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zadomowienie
|
Ufff przebrnęłam, a oto moje opisy:
Wiem jak ułożyc rysy twarzy,by smutku nikt nie zauważył Życie choć piekne tak kruche jest... Now I can't breathe no I can't sleep I'm barely hanging on Coś niewyraźnie dziś wyglądam... bo czuję się niewyraźnie ;/ Nie bedę już uśmiechać się gdy jest źle kolejny rozdział skończył się Złudzenia są kolcami duszy... Ukołysałam do snu swój ból... jutro i tak się obudzi Będzie to co musi być... marzeń nie przyspieszy nic... Przyjdzie czas i moje serce zacznie znowu dla kogoś bić... Wydawales sie byc krysztalem, okazales sie zwyklym szklem Padam na twarz... spać... spać... spać... Serce Ci oddałam, a w zamian co dostałam?Ból i łzy... Samotność jest męką dla tych którzy są do niej zmuszeni... Chcę znów wierzyć w miłość, mieć siłę by wstrzymać łzy... Wierzę że są też dobrzy ludzie na tym świecie... Źle mi... co tu kryć nie umiem sama żyć... Kobiety...kto je stworzył?? Bóg to cholerny geniusz... Nie doceniamy tego co mamy, przeceniamy to czym jesteśmy... ---->u znajomków<---- Może jestem nieznośna może dokuczliwa ale tylko przy tobie szczęśliwa Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat przed nami bezrobocie ![]() ![]() Słonko świeci ptaszek kwili może bysmy coś zrobili?? Zablokuje pierwsze dwie osoby które się do mnie odezwą Marzenia zazwyczaj spełniają się nie wtedy gdy tego chcemy |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1212 |
Raczkowanie
|
"Masowa hodowla czterolistnej koniczyny na pewno przynosi szczescie"
![]() "Jestesmy nadal spoleczenstwem stanowym - z przewaga stanu nietrzezwego" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Zadomowienie
|
Skleroza nie boli
![]() Happines is like a kiss... you must share it to enjoy it... Nudno... smutno... poporostu buuu... Zły człowiek złym bedzie zawsze... Nikt nie wydaje sie bardzije obcy niż ktoś kogo sie kiedyś kochało... Pokochaj tak, jak potrafisz nienawidzieć... Twój świat jest tam, gdzie mnie już nie ma... Samotność jest miastem, spoconym i złym Samotność jest lustrem, odbijam sie w nim... Skasowałeś mnie w swej pamięci, ąz mi siebie jest żal Jesteś- nieważne gdzie, wązne że jesteś Nim powiesz kocham - pomysl czy potrafisz... Wszystko sie ułoży... nawet życie... Czemu cienie ma na odległość ręki? Czemu mówimy do siebie listami?? Tęsknota to jest takie zło, co atakuje z czterech stron Śpij moje serce i nie płacz już więcej Tylko czas zmywa serce z plam Zły rozdział już zamknął los, bo otworzyć dla mnie nowe drzwi Czasami były narzeczony jest tylko byłym narzeczonym Nie jestem gotowa, by być dziewczyną porzuconą Tyle miłości we krwi, chciałabym komus ją dać Wszystkim nam brakuje szczęścia, masz to na co godzisz się Cudze myśli za swoje mieć, to jak w miejscu wciąż stać Nie lubie o nic prosić się, jestem dumna przeciez wiesz Nie dbasz o to jak sie czuję wiec już tego nie odczuwam Życie jest jak struna, moja właśnie peka Niech każdy dzień dodaje nam sił To nic że oczy pełne łez i tak nadejdzie nowy dzień Będąc z niewłaściwym mężczyzną przed nosem może mi uciec właściwy Więc zostaje tylko to parę miejsc i kilka zdjęć Jutro to dziś, tyle że jutro ........................ A teraz wszyscy mają Wesołych Świąt.................... ..... |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Zakorzenienie
|
![]()
"NieczekajNaMnieIDrzwiNie Otwieraj,DzisiajNieprzyjd eDziśMuszeUmierać"
"Psychiczny eden"...siedem dni zlewa się w jeden...;(("Gdzieś... "Tyle mego co mi się śni..."Czekając na lepsze jutro... 'Zegar usnął...Już na Wszystko jest Za późno..;( jak najdalej stąd... ||Usta milkną...cisza trwa...myśl gaśnie...a z nią ja...||*SeN* Płoną barwne korytarze moich nierealnych marzeń w fabryce snów... Strach sprawia, że boimy się walczyć o szczęście... 'wypadek zabral marzenia ciagle szare dni i odległe wspomnienia ;((' noce bez godziny snu... usta milczą...
#1215 |
Wtajemniczenie
|
a ja ostatnio mam takie:
jak mam dobry humor: "There's a boy I know... He's the one I dream of... ![]() jak jest mi źle: "I Hate Everything About You... Why Do I Love You?!"
#1216 |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
|
Jedynym dniem w naszym życiu, który nigdy nie nadchodzi, jest JUTRO....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mój obecny opis: Wesołego Alleluja !! i ...... mokrego dyngusa !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Zakorzenienie
|
![]()
"...a jeśli też tęsknisz za mną tak jak za Tobą tęsknię ja..."
"Choć nie boli nic, czegoś brak...noc ma cierpki smak..." "...kiedy braknie słów..toniemy" "Tańczę boso na morza dnie i szukam niewidzialnych drzwi..." "To jest wieczór jaki lubie...czuję, że zaczynam żyć..." "Bo rano nie wiem , nie wiem, nie wiem co przyniesie dzień, naprawdę nie wiem, może przez to boję się." "Spalam się raz dwa, więc swój cień mi daj..." "Nie lubię żyć w białościach dnia, niech kawowy zmierzch wciąż wokół mnie trwa..." "Czułość w nas , niby łza...i znów nam smutek welon tka.." "Nigdy nie zrozumiem jej...przychodzi kiedy chce...może w samotności mgle znów spotka mnie..." "Spadła na mnie nieoczekiwanie jak w maju szary śnieg..." "...najpierw huragan uczuć, potem morze łez" "miłość jest jak pogoda, nigdy nie przewidzisz jej..." "po każdej "burzy" wzejdzie słońce, czy chcesz tego czy nie" "bez niej nie ma mnie...nie" "Jeszcze będziemy razem, wierzyćw to nie przestanę..." "nic wiary tej nie złamie, zbyt silna jest..." "Zamiast alabastrowej skóry mam stalową zimną zbroję." "Spadnę na Ciebie jak egipska plaga, przetrwam nawet koniec świata..." Jak feniks z popiołu stanę, odrodzę się, by wnieść w Twoje życie zamęt... "w głowie mej niecny plan zrodził się..." "sposobem uwiodę Cię bo wybrałam na cel Twe serce, więc miej się na baczności..." "Nikt nie wie jaki czuję ból, znów mnie oszukała miłość, brakuje słów..." Sensu nie ma nic...dla kogo mam teraz żyć Wierzyłam w nas, co się stało, że tak nagle zgasł Twoich oczu blask Całkiem obcy dla mnie stałeś się, teraz wiem ,że to była gra Serce Ci oddałam, a w zamian co dostałam...ból i łzy Nie chcę tych bezsennych nocy... Byłeś dla mnie wszystki, a ja dla Ciebie nie znaczyłam nic... Gdy zbliżasz się do mnie to cała drże... Ktoś inny z Twoich powiek spędza sen... * Nie zatrzyma nikt mnie, choć pod prąd-nie poddam się... "proszę uwierz w nas zanim zasnę ja...ocal to co nam przytrafiło się" "Proszę uwierz w nas nim coś zniszczy czas..."
#1219 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ponadto (wybaczcie jeśli się powtarzam, ale nie chciało mi się przebrnąć przez cały wątek...): * Każdy facet ma coś z rycerza --> zakuty łeb ![]() * ...bo kochać to jedno jest, a drugie kochanym być... * Od Aniołka mam skrzydełka, lecz charakter od Diabełka ]:-> * !i!i!i ChwYtaj nieuchwYtne !i!i!i * Jeśli jesteś właśnie happy - nie martw się - niedługo Ci przejdzie... To te, które na szybko wpadły mi do głowy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1220 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam teraz: Teraz kiedy siedze w domu sama tęsknota niszczy mój świat... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Konto usunięte
|
w opisie mam zawsze dołączoną wtyczke, która wyświetla muzykę z winampa i czasem dodam jakiś link lub sentencje, fragment piosenki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A coś z moich to: * "...PoLeĆ zE mNą w PoDrÓż PoDnIeBnĄ..." * "...WsZyStKo SiĘ MoŻe ZdArZyĆ..." * Use your eyes only to look at me ![]() * Use your mouth only to kiss my lips ![]() * Jeśli nie możesz dojść do siebie to chodź do mnie ![]() * "...Czy masz w sobie tyle sił, by moim mężczyzną być...?" * NiE JeSt TaK, Że w KiLkA DnI zDoByWa SiĘ DzIeWcZyNę! * "...Kto kochał raz, uwierz mi, ten nic nie zrobił..." * KiEdY jEsT Ci źLe, cHoDź i PrzYtuL SiĘ ![]() * MoJe SeRcE JeSt MaLuTkiE, aLe WiErNe i CiEpLuTkiE ![]() * Wiesz co teraz robię (*_*)? Zamykam oczka i myślę o Tobie(-_-)! * "...NiCzEgO WiĘcEj NaM NiE TrZeBa, KieDy Na MoMeNt sTaNiE cZaS..." * "...MisSiNg EvErY MoMeNt..." ...może jeszcze potem coś dopiszę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() pozwoliłam sobie zapożyczyć pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Raczkowanie
|
swiecona woda i 3 butelki wina mszalnego,to zaaa malo :P
#1225 |
Raczkowanie
|
Ja bede malo orginalna, moglabym prosic dobra duszyczke o serduszko o ktorych trabilo na poczatku watku ?? na meila: joannajr@wp.pl.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Raczkowanie
|
susza...do czasu :P
#1227 |
Zakorzenienie
|
Stay tough. Stay dry.
Good friends we have, Oh, good friends we have lost. Jestem leniuszkiem i leże do góry brzuszkiem. Jeśli Ty nie staniesz, by mnie bronić nikt nie obroni mnie.... "Prawie" robi wielką różnicę ![]() naucz się doceniać to co masz .. i ciastek z chrzanem. nikt nie spodziewał się, że po piętnastym nastąpi szesnasty... "niszczyc latwo tudniej wszystko zniesc"
#1228 |
żona
|
![]()
Po każdym dniu postaw kropkę... i przewiń kartkę dalej...
CiekaweIleRazyDzisiajOMni ePOmyslalesTenOpisJestPoT oAbysZrobilToTeraz ![]() Marzenia ożywaja o zachodzie słońca, gasna w nadziei na spełnienie. W życiu istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. prawdziwym arcydziełem jest żyć i nie zejść na psy!! Czasem lepiej jest spać... We śnie budowac swój świat... Czemu życie to nie sen? zasypiać i budzić się bez zmartwien... DzIeN zA dNiEm PrZyNoSi ChOrE sCeNaRiUsZe ... Czasem anioły odlatują mimo ze schowasz im skrzydła pod poduszke... ”KiedyśZatrzymamCzas InaSkrzydłachJakPtak BędęLeciećCoSiłTamGdzieMo jeSny" "WezMnieIposzybujGdziesWy soko AzDoGwiazd, TwojeSkrzydlaPoniosaMnieW lepszySwiat BoTenJuzPadl" KiedyśWyjdePójdeINigdyNie WróceDoTejSzarejRzeczywis tości... ZdeptałamNadzieje...IChoć PodniosłamJą, IWstawiłamDoWazonu...Zwię dła.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
Mam pewłen słoik slonych wspomnień o Tobie
Pieniądze szczęścia nie dają jedynie czasami złudzenie wolności Ludzi można kupić jak zwykłe przedmioty - nigdy nie kupisz miłości Oczy gasną, uśmiech dawno znikł nienawidze słów: Nic nas nie rozłączy Horoskopy mówią, że ułoży się - chyba nie mnie Powiedz coś jeszcze, bo sie krzywo poplułeś Dla Ciebie wszystko - nawet koza z nosa ![]() jest tak duszno, że nawet mi się okiem nie chce mrugać.. =/ A teraz całe GG kręci tyłeczkami... SZEJK SZEJK SZEJK To tyle ![]()
#1230 |
Zakorzenienie
|
![]()
nio dopadla heh ...słowa niektórych są piękne i zapadają w pamięć...układam w głowie je i czasem sobie opisik taki "walne"...pozdróweczk a cium cium
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.