![]() |
#1261 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Fajne macie te opisiki
![]()
#1262 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
Magda
|
Time waits for nobody
We might as well be deaf and dumb and blind Let's go chasing rainbows in the sky (It's my invitation) magic in the air Little high, little low I sometimes wish I'd never been born at all Nothing really matters We were born to be just losers there must be more than meets the eye Scusami tanto ma il mio canto non sei tu (Przepraszam cię bardzo, ale moim śpiewem nie jesteś Ty) Era una falsa partenza (To był falstart) colpa del cuore avventato che ho non sa nemmeno cos'è la prudenza (to wina mojego nierozważnego serca, które nie wie nawet co to ostrożność) è un sogno che non morirà mai (to marzenie, co nie umrze nigdy) la nostra vita va in cerca di un sorriso (nasze życie upływa w poszukiwaniu jednego uśmiechu) All I thought was a dream |
![]() ![]() |
![]() |
#1264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciesze sie, ze Ci sie podobaja, a zatem przydadzą ![]()
![]() |
#1265 |
Zakorzenienie
|
dzis klasycznie: dum spiro spero
|
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Zakorzenienie
|
Opisy ludzi z mojej listy:
Zmyślają, zaganiają, i w koło powtarzają swoje nieprawdziwe racje!! :/ zZzZzZz Tak wiele nas łączy ale i tak wiele dzieli pomocy! ratunku! Dziwnie. "Starajcie się pozostawić świat lepszym niż go zastaliście" Deprecha. ...::: (*_*)+(^_^)=(*_^)::... ![]() Niezdarnie tańczę na granicy zła Jeśli miłość coś znaczy, to musi dać znak ;* Zamknę Cię w szkalnej kuli wspomnień nie to miejsce, nie ten czas... Tak kochać nieprzytomnie... ![]() ![]() Ktoś, kto wymyślił życie, zdecydowanie nie dopracował tego projektu "głupi ten, co głupio robi" Moje serce jest dla ciebie!!! Wiec chodź i przytul je do siebie!!! LudziKtórychKochałemJużNi eKochamDowiedziałemSięCze gośCzegoNieChciałem "niewiele wiem"
![]() Edytowane przez Anul3k Czas edycji: 2006-04-21 o 07:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
Raczkowanie
|
a ja jako ze jestem ostatnio szczęślwa to mam opisik taki:
Do jednych szczęście się śmieje, do innych szczerzy zęby;-))) |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1268 |
Raczkowanie
|
No to teraz ja coś dodam
![]() ----W obliczu prawdziwej miłości nie nożliwe staje się możliwym------- ----I co sie patrzysz nie widziałeś statusu :p ------- ----Płonie ognisko i szumi dżungla , dinozaur jest wśród nas----- ----Aby znależc mioś nie pukaj do każdych drzwi---- |
![]() ![]() |
![]() |
#1269 |
Raczkowanie
|
--- Aby znalec milosc nie pukaj do kazdych drzwi ------
----- Na Lechie nie chodze bo mi nie po drodze---- ---- Poznasz glupiego po czynach jego---- ----Don't you let those other boys fool you, gotta love that afro hairdo .. ---- --Bujac to my panowie szlachta--- ---- Viva la fladra ------ |
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
Zadomowienie
|
no więc...sorry jeśli jakieś się potwórzą ale mam nadzieję, że niet
![]() i'Ll B morE thAn a lovEr,moRe thAn a womAn.. juSt hoLd mE cLose boY cauSe i'M ur tiNy dAnCer ![]() ![]() Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłuzyli... girLs juSt waNna havE fuN ![]() I'm slavE 4 U... I'v got this feeling!Somebody dance with ME!!;D GirLs u knoW u beTter WATCH OUT!some guyS R onLy abouT THAT THING! ![]() I know I may be young, but I?ve got feelings too.. Gdyby żadne serduszka nie pękały... suCh a thriLl,suCh a thriLl, hoW u thriLl...ME?! u knOW i SeE u boY,u know i WanT u boY CAUSE U DRIVE ME CRAZY! ![]() Don'T misunDersTand mE..cauSe I WANT U! U can loOk buT u cAn'T touCh iT;P! LoveLy fliGh... If u wAnt my boDy,c'Mon sugAr leT me knoW!;d OpEn uP ur heArt whAt do u fEeL ..iS REAL! I'm firestarter...twisted firestarter... ![]() Moge być pierwszą lub ostatnią ale nigdy jedną z wielu ![]() FreaKy friDay ^ ^ thEy'd caLl mE spiTfire!CauSe u knoW thAt i cAn ![]() I wanT u dAdDy,i WanT u miNe..do u feEl fiNe? ![]() Keep conTrol...oF ME TainTed hearTs heaL wiTh tiMe.. FaceCi sĄ jaK drzWi..jaK nie pIerD... to siE nie zaMkną!! ![]() WaiT a minuTe,i thinK i goT 2 taKe somE tiMe anD cleAr my minD.. baiLa lA caLle de noChe, baiLa la caLle de Dia.. ![]() aLl we havE it's liTtle scAre..we Don'T minD..wE don'T caRe.. taKe a boW..thE nigHt is ovEr,thiS maSquerade iS geTtinG oLder.. i livE 2 lovE u bAby.. nie ma rączek..nie ma ciasteczek lol yh..jak mi się coś przypomni a bardzo często zmieniam statusy to wpisze ![]() dziubunia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1271 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wronakaro@gmail.com |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1272 |
Zakorzenienie
|
Moj obecny:
Tak, oduczam sie co piątek chodzić do baru. Od jutra, co sobote ![]() Inne: Zajmowanie się tymi dużymi myślami zostaw dorosłym. Brzytwą, kochanie, brzytwą! Co ma być to będzie... Potem tylko przez chwilę widziałam taniec Twój.... ...a poźniej tańczę, wiruję, zapominam Gdzieś.
#1273 |
Raczkowanie
|
PaTrZ Na MnIe TaK JaK ByM MoGłA ZaStĄpIć Ci ŚwIaT
PoProStu SpóJRZ W moJE OcZy.....OnE WszYstkO PowiEdzĄ .... O Tobie chce śnić...dla Ciebie chce żyć Jezeli Kochsz*KochajTylko Szczerze Bo W inne Uczucie Nigdy Nie Uwierze Pocałuj mnie... Bo tylko o tym śnie... Tylko tego chcę...=*=*=* MOże kiedys zobaczysz mnie w swoim śnie i wtedy zrozumiesz ? Chciałam dotknąć nieba. Już 3małam gwiazdy... Puściłam....... Wystarczy jedno słowo jeden czuły gest... Chciałam być sensem Twego życia... Cząstką Twoich myśli ... ...A Ty nawet o tym nie wiesz,bo ktoś inny z Twoich powiek spędza se Wiem Bez Ciebie Życie Trudne Jest,Bez Ciebie Noc Nie Kończy Się... JużWieszNieWszystkoProste JestNieŁatwoMówićTakKiedy WszyscyMówiąNie Chcę być Twą Muzą, Radosnym Uniesienem, Twych Marzeń Spełnieniem "..więc śpij, ja będę daleko stąd tęsknić do Twoich rąk..." Ty nie jestes w moim sercu.... jesteś moim sercem Mam nadzieje, ze nie bylo tych opisów!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1274 |
Zakorzenienie
|
Na mojej liście tylko płeć brzydsza ma bardziej "twórcze" opisy :d :
Ciężko utrzymać ten harem. Ledwo na podpaski starcza :P So tired and so happy ! ![]() Czasami smak życia odbiera apetyt. Wszędzie dobrze ale z kumplami na piwie najlepiej ![]() Pozdrawiam ![]()
#1275 |
Zakorzenienie
|
Ciężko utrzymać ten harem. Ledwo na podpaski starcza :P
![]() ![]() ![]()
#1276 |
Zadomowienie
|
Moj obecny:
Uffu uffu... ![]()
#1278 |
Zadomowienie
|
a to mój teraz:
Thought I was getting carat gold and what I got was you! ![]()
#1279 |
Raczkowanie
|
-iron lion zion-
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1280 |
Raczkowanie
|
"Lepiej nie odzywac sie wcale i tylko wydawac sie glupim, niz odezwac sie i rozwiac wszelkie watpliwosci" - Mark Twain. przed chwila taki znalzłam
![]()
#1281 |
Zadomowienie
|
Maybe we're victims of fate.
#1282 |
Zakorzenienie
|
ja wciąz swój bilet trzymam w dłoni i swoja walizkę głupich ciepłych snów
OdPoCzNiJmY... PoŁóŻmY SiĘ... ZaPoMnIjMy... ... bo zaufanie to tak czarna świnia... w dzień jest w nocy nie ma skałą martwych wspomnień się stałem stałem się tym, czego się obawiałem Za Duzo Macie Kiedyś To Stracicie i Wtedy Oczy Otworzycie Tych słów nie pojmiesz sam...Nie wiesz jak bardzo ich żal... "Kręci się Ziemia wokół Słońca Dostać można szału z gorąca..." budzi mnie wiatr...wiatr niesie strach.. 'Ku pamięci tych wszystkich dni...wspomnienia na zawsze pozostaną ;(.' '...w miejscu co nie ma go na mapie...' Jesteś wschodem słońca o którym marzę każdej nocy... Odkręciłs gaz nie zapukał nikt na czas... ;( " ..ten najpiękniejszy pałac z marzeń, przecież w sercu masz.. " (po)rządki...wyrzucam książki... "TyS!ąCe mYśLi w jEdNeJ cHw!Li ... a zA MaŁo CzaSu bY zRoBiĆ cOkoLw!eK" a obecnie mam taki : Szczęście-jeszcze wierzę, że przyjdziesz Tylko proszę, pospiesz się;(" pozdrówka for @ll
#1283 |
Raczkowanie
|
Moje na dziś
![]() -senza parole, parlami con il cuore Bez słów, mów do mnie sercem -lasciati amare pozwól się kochać -Sei nella mia anima, come il sole Jesteś w mojej duszy, jak słońce -Noi da ieri eppure da sempre My od wczoraj albo od zawsze -...al suono, al fiato, al bacio... Na dźwięk, na oddech, na pocałunek.... -Dal rumore del mondo...ricerca la vita Z hałasu świata...poszukuję życia -lui che qui arriva' che tornera'... on który tutaj przyjdzie, który pozostanie... -Io - fatta solo per ricordare Ja - stworzona tylko aby pamiętać -Niente e nessuno sara mai innamorato come noi Nic i nikt nie będzie nigdy tak zakochany jak my -Mi illumini d´amore immenso fuori e dentro Rozświetla mnie ogromna miłość od zewnątrz i od wewnątrz -Credi in te! ascolta il tuo cuore! Uwierz w siebie! Słuchaj swego serca! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1284 |
Rozeznanie
|
niektóre trzeba skrócić albo zlikwidować spacje
![]() - The first step to getting the things you want out of life is this: Decide what you want. - It's not true that life is one damn thing after another; it is one damn thing over and over. - To fear love is to fear life, and those who fear life are already three parts dead. - You see things; and you say, 'Why?' But I dream things that never were; and I say, "Why not?" - They always say time changes things, but you actually have to change them yourself. - This isn't good or bad. It's just the way of things. Nothing stays the same.
#1285 |
Zadomowienie
|
Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty, to też nie diabeł rogaty...!
#1286 |
Zakorzenienie
|
Polacy są tak agresywni, a to dlatego, że nie ma słońca socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny Nie chcę już nie ... nie chcę więcej wyrzeczeń niegrzeczna i grzeszna..taaaaak Sny wirtualnych chłopców ![]() Jest między nami gra, którą gra się w parach Będę żyła chociaż nienawidzą mnie Gdzie mój gniew? I duma jest? Gdybyś miał, a nie miewał, byłabym na wyłączność a nie - ogólnie dostępna... Ludzie patrzą na Ciebie, jak na chore zjawisko =/ Pesymizm to przywilej człowieka, który myśli. Mężczyźni grzeszą egoizmem, kobiety egocentryzmem. Właściwie nie boję się nieznanego. Tylko trochę szkoda mi tracić to, co znam. "masturbacja: to seks z kimś, kogo się kocha! :P" Gromadze zapasy myśli na wypadek paniki. Niech sobie ten przypis przeczyta elita, że każda śmietanka na deser jest bita. Istnieją ekonomiczne bodźce seksualne.
#1288 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mirabilko swietne opisy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Zadomowienie
|
Miłość: kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze.
#1290 |
Rozeznanie
|
mój wczorajszy:
I always say shopping is cheaper than a psychiatrist. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:59.