![]() |
#1291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Dusze takze potrzebują deszczu...
#1292 |
żona
|
![]()
Opisy z mojej listy:
"Obdarz mnie pocałunkiem zanim powiesz żegnaj...." "Kto nie podejmuje trudow walki, ponosi koszty straconych szans..." "Chociaż raz sobą bądź na tyle, by pokazać na co Cię stać..." "CzasamiMamOchotęIść...Ni ePatrzećZaSiebie...NieCzu ćNicINicNieWiedzieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
|
Quem dii diligunt, adolescens moritur...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1294 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Rozeznanie
|
Z mojej dzisiejszej listy
![]() memu ciału wystarczy 36,6 , mojej duszy potrzeba znacznie więcej =] baw mnie, zepsuj lub zbaw mnie to już chyba rok odkąd na ciebie nie patrzę Tak jasne były noce jakby zabrakło chmur I'm forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air... śpiewam tancze i jem pomarancze ![]() Nie bój się cieni. One świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło! "tamten czas płynał innym tempem, beztroską młodość darzę sentymentem" ![]()
#1296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1297 |
Rozeznanie
|
A oto kilka moich opisików
![]() "życie to zestaw testów, którym jesteśmy poddawani" Nie wierze już w miłość, bo ona mi bardzo pokaleczyła serce. Ten opis kieruję do kogoś, kogo lubię /tak właśnie on jest do Ciebie/ Człowiek, który się nie myli... Jest jak drzewo, które się nie pali... Czas pędzi życie mknie, a ja zastanawiam się.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1298 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1299 | ||
Piekielnie Ubrunetowiona
|
A mój najczęstszy opis na gg to:
'Ubrunetowiona po sam czubek noża' - to wszystko przez mojego ukochanego bruneta i moje zamiłowanie do noży ![]() Ostatnimi czasy opis zmieniam na linka: nozowniczka.w.interia.pl/countdown.html - dlatego, że odliczanie rozpoczęte ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Zakorzenienie
|
...tyle osób dookoła, a czasami tak naprawdę nie ma nikogo...
Mój obecny opis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 | |
żona
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1302 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
skad ten 5 opis? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1303 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1304 |
Rozeznanie
|
Kilka nowych opisów
![]() "Aleją gwiazd, aleją gwiazd biegniemy, Bóg drogę zna" "Pod niebem gwiazd, pod niebem gwiazd żyjemy, a każdy sam" "Malinowy król malowanych róż Zawsze nas od złego obroni" "Pieniądze nie kupią mnie Lecz oczu twych blask" "Prowadź mnie w niebieski cień, po niebieskiej trawie" "Tobą oddycham, płonę i znikam chodź ze mną" "Zapamiętaj: To co było raz, nie wróci już " "Rozpadła się Znikneła gdzieś Złota brama przez którą miała przejść" narazie tyle ![]()
#1305 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1306 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#1307 |
Raczkowanie
|
![]() -Mogliśmy dojść najdalej ze wszystkich, a teraz każde z nas szuka drugiego w snach. -just look to the rainbow, sun will shine 'till eternity -Venderei a pezzi al mia vita... Sprzedałabym moje życie po kawałku... -Eccomi, bicchiere tra le dita Oto jestem, szklanka między palcami -sei cosi' distante da farmi perdere Jestes tak daleki, że sprawiasz że sie gubię -non sei più parte di me. nie jestes juz czescia mnie. -berrò l'ultima goccia di te in questo deserto che c'è będę pić ostatnią kroplę ciebie, na tej pustyni która tu jest -...:::Serce skamieniało...chłodny deszcz uczucie rozmywa:::... Bacio! |
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Zakorzenienie
|
kilka moich ulubionych:
'Cause you're what I need so very But I'm anything but ordinary Chances are you'll find me somewhere on your road tonight Ever since I've known you It just seems you're on my way Most girls think guys are all the sameNot you so I can take the blame i coś na sesję: System Eliminacji Studentów Jest Aktywny Bolek i Lolek - stały partner, gwarancja bezpieczeństwa ![]() And the more I see, the less I grow And all I can do is try But never forget today. you could be back here,Things can stray Do I have 2tell the storyOf a thousand rainy days since we first met |
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Rozeznanie
|
Z dzisiejszej listy
![]() Pomyśl o mnie jak ja myśle o Tobie ... You're so close but still a world away ...|Protect me from what I want Miłość to tylko i wyłącznie fascynacja która mija ... Jedyny sposób na to, by zmądrzeć,to grać z mądrym przeciwnikiem. wszystko trwa...dopoki sam tego chcesz...! coś ubogo dzisiaj ![]() ![]()
![]() |
#1310 |
Rozeznanie
|
...została jedynie pustka...
Niby tak zwyczajnie,ale oczy mówią wiele.Uwierzyłam znów... Robisz to co chcesz,robisz to tak jak czujesz Daję Ci teraz to co mam,jesteś gdzieś tam w górze wsród gwiazd Świat wypadł mi z rąk...I już nawet nie jest mi żal To dzięki miłości kręci się ten świat Rozkosz,słodki smak,Twój dotyk...lekki cichy wiatr ![]() Między słowami słów już brak BoRóżnieŻyciaUcząIKażdyPo KoleiKażdyTopiSmutkiJakNi eWŻyciuToWNadzieji Nie wiem Kochanie jak jest w niebie...nie pytajcie mnie...nie wiem Żyj chwilą bo tylko ona sprawia że się usmiechasz ![]() Zwłaszcza w miłości sposób dawania znaczy więcej niż przedmiot Jesteś moją inspiracją... ![]() Dusza winna być kryształem,a nie lustrem Czym w końcu jest kłamstwo?Prawdą w masce. Chodź ze mną chociaż zupełnie nie wiem dokąd.Chodź ze mną by nadać sens życia krokom Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Raczkowanie
|
Zawiodłam się na mojej przyjaciółce. Znacie jakis trafny opisik, którym mogłabym dać jej do zrozumienia że źle postąpiła, że to boli? że to widocznie nie była prawdziwa przyjaźń? czekam na propozycje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1312 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Psedudofriendsom mówimy głośno NIE ! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1313 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje że zrozumie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1314 |
Raczkowanie
|
![]()
To i ja dorzucę kilka... Takie ze mnie porządne dziecko, że mam je poukładane tematycznie
![]() CYTATY "Miną wieki zanim wróci światło, miną światy zanim wróci spokój" Coma "Ocalenie" "Wszyscy jesteśmy tylko robakami-ale ja jestem świetlikiem" W.Churchill Za nieobecnych przyjaciół, stracone miłości, starych bogów i porę mgieł. Neil Gaiman, "Pora Mgieł" The most dangerous thing to want is more. We never grow up. We just learn how to behave in public. Najmocniejsze łańcuchy buduje się z zer. ABSTRAKCJE ![]() Poziomki to przeciwieństwo pionków Mam mandarynkę zamiast mózgu Traversing the portals of reality... LOVE „...miłość unosi mnie po domu Dwa kroki stąpam po ziemi Cztery kroki w powietrze...” I’m so into you...! KIEDY IDZIEMY SPAĆ In a place where dreams are made... Now let the day just slip away so the dark night may watch over you Już minął dzień, idą sny z białej mgły Gdzie noc gubi mrok dzień traci blask ŚMIESZNE Wszystko można co nie można, byle z lekka i z ostrożna:P WEEKEND - We Can D...rink ZOMO = Zezwierzęceni Obłapiacze Miękkich Okrągłości Come to the Dark Side... We have cookies INNE Character is what you are in the dark Contrary to a popular belief, people aren't stupid The secrets the wind whispers when there is no one there to listen Sipping wine...taking things easy... Najważniejszy jest podtekst. Tekst to tylko pretekst. A beast cornered is not safe to approach Porządek jest dla głupców. Prawdziwy geniusz odnajdzie się w chaosie. Centrum dowodzenia wszechświatem PRAWA MURPHIEGO Almost anything is easier to get into than out of. FIRST LAW OF BICYCLING No matter which way you ride, it’s always uphill and against the wind. FIRST LAW OF LABORATORY WORK Hot glass looks exactly the same as cold glass. People will believe everything if you whisper it. The grass is greener on the other side of the fence. Things get worse under pressure. NAUKOWE SESJA = System Eliminacji Studentów Jest Aktywny I nastała sesja. I żywi pozazdrościli umarłym... Naukowcy dzielą się na fizyków i zbieraczy znaczków. (to autentyk z wykładu na Politechnice, brat przyniósł <rotfl>) Aha, no i bardzo ślicznie proszę o te sławetne serduszka... magja@interia.pl Gdzieś tu były wklejone, ale kiedy je skopiowałam do opisu to nie działają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Zadomowienie
|
A u mnie:
- Najgorsze jest czekanie na GODOTA - The perfect lover is one who turns into pizza at 4 am - Jestem!! Pomęczcie mnie trochę zanim ucieknę znów :P -Długi weekend coraz bliżej, więc coraz bliżej... -A świstak siedzi bo sreberka nie spełniały norm UE - Nie przeszkadzać... jestem w niebie... - Spieszmy sie kovhać mężczyzn... tak szybko głupieją... - Niektórych spraw nie da się zrozumieć, trzeba je zaakceptować... - Taki jestem taki byłem i taki zostanę A ja mam dziś: Faceci to jedynie dobry materiał genetyczny... choć i to nie zawsze... |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1318 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Miej oko na wszystkich bo nawet u BLISKICH nieczysty taniec być może
![]() |
#1319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1320 |
Raczkowanie
|
dzięki za podpowiedzi opisików. podobają mi się. jakby ktoś chciał coś dodać to czekam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:44.