![]() |
#1321 |
żona
|
![]()
Mój dzisiejszy to:
Być iskierką światła dla świata, który jest twoim otoczeniem. To wiara zawsze była we mnie życie nie zawsze mnie kochało Trzeba umieć kochać życie, nawet jak to życie nie kocha nas Tylko przykryj mnie szeptem na koniec dnia i powiedz że kochasz. "Iść własną drogą, bo w tym cały sens istnienia..." "Jest w naturze ludzkiej nienawidzieć tych, których się skrzywdziło." |
![]() ![]() |
![]() |
#1322 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
A znacie jakieś prowokacyjne opisy? Takie z intrygującym pytaniem, albo czyms w tym stylu
![]() ![]()
#1323 |
Zakorzenienie
|
Don't pull my legs ;P
"A friend in need is a friend deed" "An early bird catches the warmth" "Still waters run deep" |
![]() ![]() |
![]() |
#1324 |
Rozeznanie
|
I optymizm,ze zimy nie ma juz,przenika mnie i wszerz i wzdłuż....
![]() ![]() nobody to love but you to admire
#1325 |
kosmitka
|
Nie bijcie, jeśli powtarzam, ale nie sposób spamiętać, co tu już było
![]() w prawdziwym życiu są rzeczy, które trzeba robić albo w całkowitym zaćmieniu umysłu albo wcale Jedynym mężczyzną, który nie może żyć bez kobiet jest ginekolog Mężczyźni wolą kobiety ładne niż mądre, ponieważ łatwiej im przychodzi patrzenie niż myślenie. Potrzebny jest czyjś uśmiech by się uśmiechnąć ;-) Jeśli jest dobrze, to znak, że twoje życie się pogorszy. Uśmiechnij się!!! Jutro będzie gorzej! Jak zwykle pech się do mnie uśmiechnął JeStEm oBdArZoNa sZcZeGóLnYm dArEm ---> gŁuPoTą ![]() "To człowiek człowiekowi najbardziej potrzebny jest do szczęścia" Na to, co naprawdę chcemy robić, zawsze znajdujemy czas Życie nie składa się z oddychania, tylko z chwil, które zapierają dech w piersiach ^^ Ten świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia . . . [!] Uwaga!!! Nie klikać - grozi wybuchem!!! Jeśli coś jest warte grzechu. . . to grzech nie skorzystać W zyciu można liczyć tylko na siebie. A i tego nie radzę... Przeszkody, to te straszne rzeczy, które widzimy, kiedy spuszczamy z oczu cel kocha się nie za coś a pomimo czegoś ... Szczęście jest czymś, co przychodzi pod wieloma postaciami, więc któż je może rozpoznać Jeśli kochasz życie, to nie marnuj czasu, bo to jest to, z czego ono się składa Gdyby mężczyżna nawet potrafił zrozumieć, co myśli kobieta, i tak by w to nie uwierzył życie jest jak telefon-kto dobrze kręci, temu każdy numer wyjdzie Ufffff i tyle ![]()
![]() |
#1326 |
Wtajemniczenie
|
[quote=monyczkaaa]...tyle osób dookoła, a czasami tak naprawdę nie ma nikogo...
Ten mi sie bardzo podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1327 |
Wtajemniczenie
|
ułoże baśń, o tej królewnie co umarła z żalu bo nie mogła kochać Cię
where'd you go? i miss you so, i need you so... mały kąt mi wskaż, gdzie Twój słychać śmiech, widać Twoją twarz dlaczego, powiedz mi, tak mało wiesz? : (
#1328 |
Zakorzenienie
|
Liście szczeleszczą, a ja nie mam siły mówić prawdy
![]() ![]() ...:::SiEdZe Tu SoBiE I MySlE O ......O SoBiE::::....-EgOiZm ![]() ![]() ![]() jeśli chcesz zobaczyć opis --- pocałuj właścicielkę :P:P:P wszystko trwa.. dopóki sam tego chcesz..! tAtO DaJ 5zł..Co 4zł?nA Co Ci 3zł? zA 2zł NiC NiE KuPiSz,MaSz ZłOtÓwKę Błagan-aż się prosi żeby wreszcie posprzątać ![]() ... I Feel So Empty Inside ... :/ Powiedz przepraszam... Nie umiesz? No tak... nie piętaj mnie po deptach ![]() ..wreszcie jest mi jakoś piękniej.. a zwyczajnie niczego nie chcę... ![]() ..dorosnąć? tylko po co..? OpTyMiZm ?? LePsZy KoNcEpT Na ŻyCiE ![]() Najbardziej ci do twarzy z uśmiechem ![]() ![]() *..i wykrzyczeć tą całą złość..zasnąć..usnąć..i nie być* ..pięści ściskasz z frustracji.. bezsilne łzy płyną Ci z oczu.. ;( "..a mieliśmy być jak dzieci, w pięknym parku gonić się.." ..niecierpliwy dostaje mniej.. Bo taki z niego typ chlopaka w stylu: "mamo zabrali mi lizaka" ..jak nie jestes osoba z ktora lubie rozmawiac to sie nie odzywaj..;D podwyższony poziom fenyloetyloaminy i dopaminy... rozczarowania pachną wiosną.. "Brzydota powinna mieć klasę.." kiedy zamarzaja oczy i mysli.. ludzie są jak oczy: widzą wszystko, siebie nie.. Czasami Jestem poza zasiegiem całego Swiata ludzkich spraw ![]() Świat lepszy jest w zasięgu ręki,więc oczy przetrzyj.. ;] zobaczyłam to wreszcie że dwulicowych ludzi jest od ch*ja w tym mieście! Przyjaciel - był ważny, wspaniały... czas go zmienił z przyjaźni została nienawiść coś wywołuje dziwny niepokój .. ;( Budzikom śmierc ![]() ...kiedy wszystko stanie się zbyt odległe.. I used to pretend that I feel ok Tylko omdlałe fałszem źrenice... Pogrążona w bezsensie,szukam właściwej drogi.. widzisz czerwone słoneczko ? < to znaczy że mnie nie ma debilu >!!! Pies mnie wziął na spacer ![]() .. i jeszcze będzie przepięknie... jeszcze będzie normalnie.. *dzielą nas nie tylko kilometry,ale i poglądy* ..::WAKACJE::.. /No co pomarzyć nawet nie wolno?!/ Nie weźmiecie mnie na status.. ojjj nie ;-)) ![]() WSIiZ- Wyzsza Szkoła Imprez i Zabaw ..u Grzesia Piechny na herbatce ![]() no i to na tyle.. mam nadzieje ze sie tak bardzo nie powtarzaly;D pzdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1329 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1330 |
Zakorzenienie
|
moje dzisiejsze:
W drodze do Paryża.... FC BARCELONA - AC Milan już dziś! VeB! Visca el Barça! Vamos Blaugrana! Força Barça!!! ![]() ![]() ![]() ![]() milan dzisiaj dostaje w dupe.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez go lubie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1332 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1335 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
serio?:P bo ja jestem z miasta Piechny i naprawde chodze do nich na herbatke ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1337 |
Raczkowanie
|
sorka ale czy moge jeszcze raz posic o serducha joannajr@o2.pl niestety nie dostalam ich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1338 | |
BAN stały
|
Cytat:
To go pozdrów i powiedz, żeby nigdy więcej nie uciszał kibiców Lecha ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grande Barcelona! Mamy finał! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1340 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i mnóstwo osób zaczęło mi odpowiadać na moje pytanie i tak nawiązała się gadka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1341 |
Zakorzenienie
|
ja niedawno miałam taki:
spełniam dziś wszystkie życzenia. do północy zbieram zamówienia i ngle wszyscy znajomi się odzywali mówiąc swoje życzenia,. to było całkiem ciekawe, bo dowiedziałam się wiele o tym co myślą, co czują..to było nawet bardzo miłe doświadczenie. Kazdemu oczywiście odpowiadałam: po północy twoje życzenie zacznie się spłełniać. Musisz tylko mocno w nie wierzyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1342 |
Raczkowanie
|
mam nadzieje że raczej się nie powtórzą. oto kilka moich opisów:
Sprzątam teraz, nie pisać.. chyba ze chcecie mi pomóc Manuel gdzie jesteś? kto mi zrobi kanapki? ence pence, miotła w ręce… pszątam... Koniec pogaduszki ide sie wtulic do poduszki oddam grypę w niedobre ręce gdzieś pomknęłam z wiatrem... hasam tu i tam Niedostępna to nie znaczy nieosiągalna... Nie ma mnie. Wyszłam... Wyszłam poszukać swoich myśli... Do jednych szczęście się śmieje, do innych szczerzy zęby Jestem Szczęśliwa!!! przez duże SZ to narazie na tyle |
![]() ![]() |
![]() |
#1343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1344 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1345 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A to statusy moich znajomych: nie liczac tych ....:::: ((FC BARCELONA)) ::::.... BaRcA!!! ITP. ![]() Gdy Ci smutno, gdy Ci zle, przyjdz i do mnie przytul sie ![]() KOCHAM CIEpła Wiosne ![]() Brzmi jak raj, ale pieklo gdy sie przyjrzysz ![]() Jestem tam, gdzie anioly maja wstep wzbroniony ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1346 |
Zakorzenienie
|
Ona_17 Twoi znajomi znaja sie na pilce.. Força Barça!!!
![]() ![]() strasznie podobaja mi sie te dwa opisy: "spełniam dziś wszystkie życzenia. do północy zbieram zamówienia" "w jakim kolorze jest dzisiaj twoja wyobraźnia?" serio prowokująąąą ![]() ![]() pzdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1347 |
Raczkowanie
|
-Żyjemy po to, żeby umierać z kamieniami w sercu...
-L'occhio, tanto che nulla più trattiene. Jej spojrzenie całkiem zamąca. -Come potrei trattenerla in me, la mia anima? Jak przed zetknięciem się z twoją duszą mogę zachować własną duszę? -Umykasz, godzino, zanim cię złowię... -Niekiedy źrenic unosi zasłonę |cicho. -MuSzĘ ŻyĆ, JeŻeLi ByŁo Mi DaNe ZaIsTnIeĆ TyLe RaZy. -"I wtedy nadział się na mój nóż... nadział się na nóż 10 razy." -"i wiatr z kamieni nam wróży jak z kart" -Believe in your dreams, that you see when you're asleep... -Nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów... -czy świat się zmieni kiedy z młodych gniewnych, powstana starzy w****ieni? -Pomykam do Ciebie stateczkiem po niebie komety mijają mnie... -Kto się smuci ten jest smutas, kto się klóci ten jest... ![]() -Wysli sms o treści CHWDP a nagrode przeslemy ci radiowozem ![]() -...bo wszysko to iluzją jest i magią i zdarza się raz na milion... -And I will be strong even if it all goes wrong |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1348 |
Zakorzenienie
|
a pozyczajcie kochane...i spełniajcie tyle życzeń ile tylko potraficie. nic piękniejszego niż wiedzieć o czym marzą nasi znajomi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1349 |
Zakorzenienie
|
Ja mam ostatnio:
Masz problemy z metalami rzucaj do nich magnesami... :P ![]() Szatan jest wielki bo dał nam butelki! ![]() ![]() ![]() dodam że jestem tzw. metalówą a opisy wzięłam z księgi gości takiej świetnej stronki pt. "cała prawda o metalowcach" normalnie nieziemska ![]() ![]()
#1350 |
Zakorzenienie
|
moje dzisiejsze :
Jesteś dla mnie całym światem,słońcem,wiatrem,w odą,latem .. ![]() Najlepiej sie pieści co sie w dłoni mieści ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.