![]() |
#1351 |
Przyczajenie
|
![]()
Dodaję kilka opisików :
" I just don't wanna stay and wait fot a wonder" [The Rasmus] "In the end it doesn't even matter" [LP] Światełko w tunelu?!to reflektory nadjeżdżającego pociągu. "Mądrośc przychodzi wraz z utratą złudzeń". [George Santayana] "Im więcej przyzwyczajeń tym mniej niezależności". [Jonathan Swift] "Przemyśl cos dokładnie,a przestaniesz o tym śnic". [Koran] |
![]() ![]() |
![]() |
#1352 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
I live in my own little world, but it's ok, they know me there.
No, I don't have PMS. I just really hate you. I love my job...shoot me now I Was Born Brilliant; Education Ruined Me
#1354 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1355 |
KWC
|
I called Bob gay and he hit me with his purse
Rachela miała to na avatarze..nie mogłam sobie nie podkraść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1356 |
Raczkowanie
|
''spełniam dziś wszystkie życzenia. do północy zbieram zamówienia" swietny opis! pozyczylam go sobie wczoraj i na moim gg zatrzesienie! poznalam zyczenia i marzenia wszystkich szkoda tylko ze nei moge ich spelnic
![]()
Przekonani ze polaczylo ich uczucie nagłe! a co na to schody,korytarze,ulice? moze jakies"przepraszam"w scisku? moze bylo cos zgubionego i podniesionego? klamki na ktorych dotykl kladl sie na dotyk? 21.02.2009 Maja03.03.2014 Jakub |
![]() ![]() |
![]() |
#1357 |
Rozeznanie
|
Ja mam teraz
Tęskno mi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1358 |
Raczkowanie
|
oto kilka moich oraz moich znajomych:
Nigdy nie jest za późno zacząć tak jak chce się żyć. Przeszłość w sobie noś a przyszłością żyj! Jesteś tyle wart ile nosisz w sobie. A czas tak szybko upływa, a ja z losem się mijam. Człowiek często w życiu mija własne szczęście i nic o tym nie wie. Kochać to otworzyć się na nieskończoną miłość. To co widzisz jest tym co możesz zobaczyć. Jeśli wiara czyni cuda musisz wierzyć, że się uda. Trzeba być najdalej aby być najbliżej. Każde nieszczęście jest w połowie wielkim szczęściem. Wieczność i chwila to to samo, obie można zmarnować. Każda chwila ma inny smak, gdy nie mija w samotności. Jakąkolwiek wybierzesz drogę pamiętaj aby kierować się głosem serca. Jest parę złudzeń które warto mieć by żyć. Każdego dnia umiera cząstka mnie.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1359 |
Zakorzenienie
|
"Znajdź mnie dzisiaj. Proszę znajdź mnie. Uratuj!"
|
![]() ![]() |
![]() |
#1360 |
Rozeznanie
|
Bardzo ciekawy temacik
![]() "twoja k**** mać szczeciaska...obietnica bez pokrycia" "Trzeba umieć kochać życie,nawet jeśli to życie nie kocha nas" "Wherever you are it is own friends who make your world" "And I miss you been far away for far too long..." "It makes me that much smarter.So thanks for makind me a fighter" "Miłość jest jak kwiat...gdy się o nią nie dba...USYCHA" I najlepszy: "-Jest tam co? -Wywar z pędzistolca"
#1361 |
Raczkowanie
|
jejciu ale masa swietnych opisow przybylo
![]() bardzo podobaja mi sie te zapodane od: anciaahk, klaudiaa i ona 17-> Jestem tam, gdzie anioly maja wstep wzbroniony ![]() ![]() ![]()
#1362 |
Rozeznanie
|
School is as WC, you walk there because you must
Wrry :/ Dlaczego i po co są sąsiedzi??!! Życie jest jak papier toaletowy, szare długie i do dupy
![]() |
#1363 |
Zadomowienie
|
a dzisiaj wszyscy znajomi maja swieczke w opisie -->[*]
bo w wypadku samochodowym zmarł chłopak z naszego otoczenia (ja nie znałam go osobiscie tylko jego siostrę, ale chodził ze mna do gim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1364 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1365 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1366 |
Zakorzenienie
|
Stworzenie świata to metafora ewolucji. Dlatego kobieta jest na końcu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1367 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Oto kilka opisów z mojej listy, przepraszam za ewentualne powtórzenia ![]() I always say shopping is cheaper than a psychiatrist ![]() "H-O-N-O-R, tylko tyle mogę zabrać stąd..." niech pan wstanie, ale pan nie jest w stanie :P Najcenniejsze rzeczy nic nie kosztują ... niech brzękną szkła
![]() |
#1368 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam dzisiaj :
"Nobody is perfect.My name is NOBODY..." ![]()
#1369 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1370 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1371 |
Raczkowanie
|
w związku z ta paskudną deszczową pogodą od wczoraj ma kilka na zmianę:
gdzie poszła wiosna? ...a gdy przyjdzie deszcz naucz się chodzić między kroplami... Czasami deszcz w duszy pada Oprócz błękitnego nieba nic mi dzisiaj nie potrzeba… poszłam szukac wiosny Najpierw ukradli księżyc, a teraz wiosnę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1372 |
Raczkowanie
|
dopóki byłam nieszczęśliwie zakochana, pojawiały się u mnie miliardy smutających opisków, ostatnio stan się zmienił i właśnie sobie uzmysłowiłam, że nie mogę sobie przypomnieć tych miliardów,)zostały mi tylko w pamięci te:
natłok mysli, to mnie niszczy look for the girl with the broken smile nie wypada po balkonie za gwiazdami gonić ![]() pokrzywa jest smutna, nikt jej nie dotyka by dreams surrounded, the dream of you you are so close, then i'm a mess (hmmh dwa ostatnie to z piosenek jeskiegoś początkującego [przynajmniej wtedy] zespołu, jakby co to mnie pozwą??) A teraz to już nieprzerwanie: namalowłeś uśmiech na mojej twarzy a u mnie piąta pora roku - miłość obudziłeś we mnie zieloność Co to się z człowiekiem dzieje ![]()
![]() |
#1373 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=ula-po-prostu]a u mnie piąta pora roku - miłość
śliczne... od razu widać że zakochana!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1374 |
Rozeznanie
|
"I będę latać i biegać i skakać,marzeniami będę żyć do końca świata.."
To kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadzić!! Róże bez kolców rosną tylko w ogrodzie dzieciństwa... ultra posse nemo obligatur - nikt nie jest zobowiazany zrobic wiecej niz moze ... płynące z głębi serca,zapisane do końca życia - wspomnienia ... Jesli ktoregos dnia zapragniesz uciec,zadzwon do mnie.Nie obiecuje,ze Cie zatrzymam,ale moge pobiec razem z Tobą... Jak dawniej wszystko jest, choć nie tak samo... Przyjaciel to człowiek przy którym masz odwagę zawsze być sobą. Mądry człowiek nie czeka na okazje - sam je stwarza... ^^
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
![]() ![]() |
![]() |
#1375 |
Zakorzenienie
|
"Eskimosie pamiętaj - nigdy nie jedz żółtego śniegu"
![]()
![]() |
#1376 |
Rozeznanie
|
Bo choć zapomniał o nas świat... nie tracimy nadziei...
Rozmowa Z Tobą Pobudza Moje Zmysły (^_^) Nie miej stresu ani frustracji z kazdym dniem jestes blizej wakacji ![]() ![]() jeden znak a wszytko zmienić bede w stanie, dla Ciebie kochanie. Do Lata...Do Lata...Do Lata...Piechotą Bedę Szła =] Let all the hurt inside you die.. / pozwól wszystkim cierpienom umrzeć.. SeX JesT JaK MaX FactoR - PolecanY PrzeZ ProfesjonalistóW tak naprafdę kofam tylko misia o pluszowym serduszku ![]() kac morderca nie ma serca! ![]() Modlitwa dla dzikich serc zamkniętych w klatkach.. chwilowo jestem weselsza - takie nic sie stalo a tak mnie uradowalo ![]() Obrzydliwie szczęśliwa ![]() ![]() zagfajmy f najfłapfe ognifo... ![]() kiedyś w końcu trzeba zacząć... więc dlaczego by nie od dziś? jak w tym bezdusznym tłumie znaleźć serce które mnie zrozumie ;] cisza... głośna cisza... wyszeptany krzyk... Nieupowaznionym w moje zycie wstep wzbroniony!!! Chcesz zobaczyć jak Bóg się śmieje? ...zaplanuj coś!
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
![]() ![]() |
![]() |
#1377 |
Rozeznanie
|
kiedy ide do szkoły i mprzechodzę koło baru czuje zapach poezji to zapach browaru <piwo>
Łatwa - termin używany w stosunku do każdej kobiety która traktuje sprawy seksu jak mężczyzna Polacy to egoiści - wszyscy myślą o sobie, tylko ja myśle o mnie :/ Zabłysla jak sardyna w oleju! Kobiety w Japonii maja przechlapane, rano wstają i znowu w kimono. Dokąd idziesz Polsko ? ... a w PiS'du ide sobie ... Jak się nie ma co się lubi - to się kradnie, co popadnie... - Ładne buty prosze księdza. Zamszowe? - Nie, za swoje. Stać mnie...To mam opis ![]() - czemu dresiarze lubią tygryska?? - Bo tez ma paski.;p Szaleje z opisem jak łysy u fryzjera
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1378 |
Magda
|
U mnie teraz opisy w języku dutch (Belgia):
- Laten we de regenbogen in de hemer achterna zitten (chodźmy ścigać tęczę na niebie) - Als ik een enkele wens had (Jeżeli mogłabym wybrać jedno życzenie..) - Droom de onmogelijke droom (po angielsku dream the impossible dream, nie wiem jak to na polski przełożyć) - al wat ik wil van jou, is wat je bent (a wszystko, czego chcę od Ciebie, to to kim jesteś) - soms moet je niet denknen (czasami nie powinniśmy myśleć) - ik ken honderd maniereen om een goed meisje te zijn, maar..(znam 100 sposobów na bycie grzeczną dziewczynką, ale..) - oh wat wenste ik, oh wat wenste ik, dat ja hier was (jakże bym chciała, jakże bym chciała, żebyś był tutaj) - loop konijn, loop (biegnij króliczku, biegnij) - zo goedgetrained, zo dierlijk (taki wytresowany, a taki zwierzak) - ik zek ja, goede genen (dobrym genotypom mówię tak) - logika doodt het leven (logika zabija życie) |
![]() ![]() |
![]() |
#1379 |
Zakorzenienie
|
Parę nowych, własnej radosnej twórczości zainspirowanej Xavierem Naidoo.
Chcę z powrotem do Ciebie... ..stoję prosto pod twymi drzwiami. Otworzysz? Nie potrzebuje wiele. Wystarczy dziękuje. Posłuchaj jeszcze raz tego, co mówię do Ciebie. Chcę być w pobliżu, w nocy, kiedy spisz... Zbyt mało światła w dzień, czemu tak ciemno jest? Zalezy mi na Twoim szczęściu, dlaczego jeszcze go nie znalazłeś? Jestem tutaj... Pójde z Tobą wszędzie... ale przepraszam, dokąd Ty mnie prowadzisz?
#1380 |
xxyy
|
teraz mam:
"to co mam..to co zdarzylo sie nam"
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.