![]() |
#1381 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Did I disappoint you or let you down
to koniec, mogliśmy więcej, przykro zabierz mnie na drugą stronę, zabierz mnie gdzie wszystko ma swój sens You're not in love this time...but it's alright. Broken heart again, another lesson learned No one's gonna make me hurt again, no more (No more tears) No more tears, I'm tired of crying every night czyli dołująco-smutne-wyciągające z dołka ![]()
#1382 |
Magda
|
Sailor Moon jakieś doły sercowe masz? Jeżeli tak, to życzę uśmiechu
|
![]() ![]() |
![]() |
#1383 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1384 |
Rozeznanie
|
dubel
![]()
#1385 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a tu takie ode mnie ![]() Wszystkie dni.. Tyle chwil.. Znow mi sie snisz.. Moje serce - Twoim miejscem, Twoje serce - moim.. ![]() Nie zyje sie, nie kocha sie, nie umiera sie - na probe I zapomnij, ze jestes, gdy mowisz, ze kochasz.
![]() ![]() |
![]() |
#1386 |
Rozeznanie
|
moje opisy:
każdy ma jakieś dobre strony ,trzeba tylko przekartkowac złe... Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie wszystko pięknie, wszystko ładnie... lecz co kryje serce na dnie ? W snach wszystko wydaje się takie proste...Rzeczywistość jest inna. ![]() Nie jest ważne, jak my czujemy, ale jak inni nas czują. A co na to ulice, schody, korytarze...? nic nie pamiętają ![]() What would you ask if you had just one question? Of all the things I've lost, I miss my mind the most Sometimes life is so unkind But change is never a waste of time The chaos in my head... I beg to dream and differ from the hollow lies (Green Day) I walk a lonely road The only one that I have ever known My shadows the only one that walks beside me Sometimes my mind plays tricks on me Don't criticize my mess unless you'd like to become part of it Don`t close your eyes before Your soul`s not found the best dream for you Moment by moment it makes you smile or it makes you sad... you can't run away from the person who is in your heart
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1387 |
Raczkowanie
|
Mój brat ostatnio miał:
Czy kobieta może zrobić z faceta milionera? Tak, jeśli wcześniej był miliarderem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1388 |
Rozeznanie
|
Kilka opisów z listy dzisiejszej
![]() CuzIRealizedIGotMe, MyselfAndI, AndIknowThatIWillNeverDis appointMyself Aby dzień przedniować, a noc przenocować. Wzbudzać miłość to nieustanne zajęcie kobiet... Matura to bzdura!!!<ale i tak wole sie pouczyć>
#1389 |
Wtajemniczenie
|
a ja bardzo się na kimś zawiodłam i mam teraz opis:
"Did you think it's cool to walk right up take my life and fuck it up?"
#1390 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1391 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1392 |
Raczkowanie
|
Jak dają to bierz, jak zabierają to uciekaj!!!
#1393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbym slyszala mojego brata.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
Zadomowienie
|
"wokół mnie nikogo... można tylko pięścią w ścianę bić..."
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1396 |
Rozeznanie
|
Planety Dwie Niepodobne Są Alr Razem Rozświetlaja Mrok.....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1397 |
Przyczajenie
|
![]()
Podaję kilka opisików ( prawie wszystkie jakieś smutne ). Może jednak się komuś przydadzą.
_________________________ _________ By móc w Twoich rękach zostawić mój świat... ![]() Czegoś wciąż mi brak... Przytulić Cię choćby w śnie... Moje myśli spiętrzone wokół jednej chwili Jak wytłumaczyć Tobie mam,że jesteś wszystkim tym,co mam Będę gwiazdą na Twym niebie,Będę zawsze obok Ciebie Jak wiele krzyku może kryć milczenie Kochaj,szalej,nie pytaj co dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1398 |
Zakorzenienie
|
...i nie od deszczu mokrym lecz od łez
![]() mówiłeś żegnaj i drżał ci głos... ...matura?? kiedy??... aaa tam, przełożymy ;] Żeby życie pisać to trzeba mieć kobiete... bo życie jest słowem a kobieta alfabetem ![]() Co ma być to będzie, a jak już bedzie to trzeba się z tym zmierzyć.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OJ! bo pozbieram zabawki i sobie pójde !!! Wysoko rozwinięty niedorozwój klatki piersiowej;D ... ciężki dzień... [status będący przez tydzień] Dieta cud - polubić głód |
![]() ![]() |
![]() |
#1399 |
Zakorzenienie
|
''jestem w dołku tyle dni,że wygląda on na szczyt'' JIM.M.
to jest dzisiejszy ![]() a to poprzednie: fru fru. gdzie sa moi przyjaciele,przodownicy z tamtych lat...teraz jestem sam' zobacz jak to wszystko zmienia mnie,czuje jak mym zyciem rządzi lęk... BUJAJ SIĘ...!!! OPEN YOUR EYES....
![]() |
#1400 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1401 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1402 |
Rozeznanie
|
A oto część opisów z mojego 'skromnego' zbioru
![]() Wiem, że czasem bardzo trudno mnie kochać... Chciałam dobrze, a wyszło jak zawsze WięcSobieOdpuszczamPatrzą cJakOdwracaszSięOdeMnieJa kZawsze,AleBędęTu... może jeszcze muszę bardziej starać się...? ![]() Nie czuję się ani szczęśliwa, ani nieszczęśliwa i tego nie mogę dłużej znieść Wróć ze mną do tej chwili, kiedy wszyscy stali pod blokiem i się lubili... zeszłam na ziemię? nieee, spadłam z wielkim hukiem TrzymamMocnoKierownicęSam aKierujęSwymŻyciemZalicza jącStraty,ZakrętyIFinisze zastanawiam się czy to wszystko ma sens..... ==========>.<=========jes tem w kropce Who really cares? gdybym mogła cofnąć czas, przeżyć życie jeszcze raz... JestJednaRzecz,KtóraCiągl eMnieNurtuje,JestJednaSpr awa,KtóraWciążMnieIrytuje ... W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca a chcieć to zawsze móc? WŻyciuSąRzeczyOKtóreTrzeb aWalczyć...SąJednakITakie ,NaKtóreWystarczyPoczekać ... Wiem, Co Mym Celem Krystalicznym Mym Wytycznym... Mym Mount Everestem! NiePragnę-NieDostaję,NieCzekam- i NieTęsknię,NieSzukam-PoCoTracićCzas? Mówiłam że dam radę..nie dałam..mówiłam że zapomnę...skłamałam sentyment zostaje ale żyje się dalej Ten widok z drugiego piętra czasem przygnębia... ![]() I pamiętając, że musi zapomnieć... Kochała dalej Ty ode mnie odchodzisz a ja nie mam sił zawołac- ZOSTAŃ... ...przez toksyczne znajomości niska samoocena... Czasami jest lepiej nic nie wiedziec i nic nie robic by sie dowiedzieć... "ja dam sobie radę, ale ty do końca życia będziesz o tym myśleć." miłości nie ma między nami... przeszła nawet złość... nie zawdzięczam nic żadnym fartom nie mogę spać, ale to nie depress..... Jakiś czas temu światło zgasło, znów nie moge zasnąć... I don't care what you do to them... just be good to me Friends, tell me I am crazy that I'm wasting time with you SoJustCallMeWheneverYourL onely,I'llBeYourFriend,IC anBeYourHomey Don'tWonderNoMoreWhatIThi nkAboutUBoy!IGotWhatUNeed SoComeShareMyWorld! Baby come tell me your secrets, and tell me all your dreams Why don't you get to know me? Someone like me with someone like you, how unlikely, too good to be true... :/ Wszystkie dni.. Tyle chwil.. Znow mi sie snisz.. cdn... ![]()
![]() |
#1403 |
Raczkowanie
|
_ _
( V ) '(''''v'''') '-.-' |
![]() ![]() |
![]() |
#1404 |
Zakorzenienie
|
cytaty z mojej ulubionej ostatnio Kolysanki /z nowej plyty Renaty Przemyk/, na rozny sposob pociete
'poki moge klamie i pomijam wilka potwor nie jest wrogiem, nie zabija smok poki moge klamie, ze czarownic nie ma nie obcina palcow malym dzieciom nikt' |
![]() ![]() |
![]() |
#1405 |
Raczkowanie
|
Bez Ciebie Jestem Jak Miso Bez Miodu, Wygląda Na To, Że Umrę Z Głodu..
Śniła mi się we śnie rzeczywistość. Z jaką ulgą się obudziłam! Kiedyś zrozumiesz po co to wszystko... Pamiętam moment, kiedy złudzenia przykryły rzeczywistość... Jesteś nikim! NIE...jesteś wszystkim! Jeden dotyk, jeden uśmiech, jedno spojrzenie...czy to tak wiele??? Tak jak byś nie widział moich łez... |
![]() ![]() |
![]() |
#1406 |
Rozeznanie
|
podejdź tu do mnie niech ta muzyka będzie tobą
![]() największym szczęściem jest być nim dla kogoś ![]() ![]() oprócz błękitnego nieba nic mi dzisiaj nie potrzeba (: fly away ^^ miłego dnia i pogodnych opisów życzę ![]()
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
![]() ![]() |
![]() |
#1407 |
Rozeznanie
|
Kilka opisów znajomych z dzisiejszej listy
![]() Wciąż z kąta w kąt, taki sposób na złą myśl... "you need their mercy,your life is schizophrenia, your mind is slave" "Samotność, to taka straszna trwoga..." Nigdy więcej nie mów,jak się zmieniam,nie mów mi,ze teraz tylko ja...
#1408 |
Przyczajenie
|
Jeśli nie możesz dojść do siebie to chodź do mnie
![]()
#1409 |
Raczkowanie
|
i kolejna porcja opisików:
powoli zamknę w sobie przeszłość pytając siebie...czy warto było? prawie jak facet....prawie robi wielka różnicę czasem to przed czym uciekasz, jest tym czego szukasz kiedy coś uparcie gaśnie-zaufaj iskierce nadziei |
![]() ![]() |
![]() |
#1410 |
Zakorzenienie
|
![]()
To nie piekni ludzie sa fajni...ale fajni ludzie sa piekni...
Smugi światła na twarzy...kreślą zniekształcony obraz... moc to słowo, słowo to siła ... Szczerze... otwórz oczy i porównaj... "Szeptem na ucho powiem że..." "Pamiętam sprytne myśli i moment w którym łatwiej byłoby zgasnąć" "Czasem myślę, że rozumiem po co ktoś nas uczył śnić..." "(...) może jesteś blisko i tylko czas tak cierpliwie z nas drwi." miałam się uczyć ale znowu przyszła "Myśl..." ""...przepraszam za słońce,przepraszam za deszcz,przepraszam za wszystko za co tylko chcesz..."" Oczy mówią wiele...lecz serce wie więcej... "Bez ciebie wiatr nie ma mocy swej.." "Przyszłam z bylekąd ale co z tego, zmierzam daleko... ![]() Spragniona życia wciąż zawsze gubiła coś, nie chciała nic... "Nim odbierzesz mi powietrze, Zanim wejdę w wielkie nic..." Dzwonie do Ciebie enty raz ty gdzies daleko znów daleko tak wszystko przestaje liczyc sie....zycie uroki traci swe...-tak zawsze jest gdy obok Ciebie nie ma mnie Nauczono nas zyc, drugiemu nie dawac nic moze zdazy sie cud w naszych sercach stopnieje lod Nikt nie wie jaki czuje ból, znów mnie oszukała miłośc brakuje słów "Ukołysz mnie, niech sen jawą stanie się.. " "Boże nie wiem czego szukam pomóż mi to znaleźć, włóczę się jak pies..." Nie wiesz dokąd zmierzasz, codziennie się gubisz, toczysz się przez życie, mijasz różnych ludzi... Nie umiesz zauwazyc szczescia moze za wysoko patrzysz "powiedz czy znasz te granice poza która nadzieja sie tli..." cdn... pozdrówka for @ll
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.