![]() |
#1501 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
hehe.... dobre ![]()
![]() |
#1502 |
Rozeznanie
|
rzeczywiście udane związki to tylko związki chemiczne :P
in the early morning light, after a silent, peaceful night... „nie o to chodzi, by złapać króliczka, ale by gonić go” ... =P Daj każdemu dniu szansę stania sie najpiekniejszym w twoim życiu... ; ))
#1503 |
Rozeznanie
|
taki mam teraz
![]() Real love can't stop it now, Real love can't hold it on ![]() Oto ciekawsze opisy znajomych: życzęCiKolegoBySięDziewcz ynyŚniłyMłodeIGorąceIFlec ikaDobrzeSsą Celność spostrzeżeń gwarantem pozytywnych doświedczeń You raIse me Up, so I caN stand ON mountainS... ;* Ten pierwszy taki... eee... dziwny... |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Zakorzenienie
|
![]()
Trzy lata minęły...Jak chłodny powiew majowego wiatru
Nieznany mój los...I wyrok złożony przez Ciebie Zaplątana w pajęczynę samotności...Krzyczę stłumionym głosem...Wołając o pomoc... Ja tak poprostu...nie wierze już w sny... Wnieść szczęście do zranionego i pełnego rozczarowania serca... Byłeś(Jesteś) mym szczęściem i nadzieją na lepsze życie Wiem, zgrzeszyłam strachem... nie było mnie. Twoja twarz Zawsze będzie najważniejsza! Zamieniam się w sopel lodu Wyrzeźbiony z zamarzniętych łez Czekając na marzenia Na spełnienie mych snów Wyrzucam mój świat na śmietnik... Mój świat jest pełen Niespełnionych marzeń i snów. Gdy nadchodzi świt... Wszystko znika.. Mój sen wygasa.. Lecz im więcej Cię mam Tym bardziej stajesz się obcy... Twoje spojrzenie jest jak zdradliwy deszcz Gdy otworzę oczy Kiedy obudzę się ze snu Ujrzę Ciebie... Przez zamknięte oczy Widzę jak przemykasz się Kryjesz się za maską Wiecznego uśmiechu i żartu Nieznany mój los I wyrok złożony przez Ciebie Jak mała zagubiona owieczka Szukam schronienia... Pocieszał i ocierał z rozpalonych policzków łzy rozpaczy Rozpaczliwy płacz Płynący prosto do gwiazd Sparaliżował mnie ból Przeszył dreszcz tęsknoty... Dziś rozejrzałam się Ale Ciebie nie było... Minęło tyle dni Tyle nocy poszło w zapomnienie Czar wspomnień gaśnie Choć tyle ich było Nieubłagany zegar życia... Marzę... Niech zabierze mnie do Ciebie! Ziemskim okryta całunem Odliczam krople łez te wszystkie pękne chwile Ze sobą zabrałeś... Odszedłeś w świat daleki Zostawiłeś mnie w niepewności Patrzę w niebo Zachmurzone, jak obraz Twej twarzy A ja czekam tu na Ciebie w próżności... Twarz zmoczył mi deszcz... To łzy – moje łzy Ukrywam swą twarz W zimnych dłoniach nadziei... Już czas odejść Pora o wszystkim zapomnieć... Tuli mnie strach Który jest wciąż ze mną... Odchodzę... Zostawiam za sobą pustkę Widzę go – podaję mu dłoń Mój Anioł Śmierci... Jak mam zabić marzenia?! W pół śnie patrzę na niebo rozmyślam... zachłystując się nieskończoną tęsknotą Wczuwam się w nocy ciszę...W poczekaniu na sen... ŻyjeszWłasnąChwilą NiszczyszSzczęście BurzyszMójŚwiat INieChceszOdejść... A ja w pół żywa Patrzę w lustro... Karzesz za miłość Karmisz strachem I poisz zgubną nadzieją... Nasze ciała zaplątane nierozerwalną Nicią przeszłości... Mówiłeś, że przyjdziesz I rozgonisz smutki z mojego życia... Tymaczasem Zapadam w przedśmiertną śpiączkę Leżąc w pół śnie "Owinięta stłamszonym szalem wspomnień...nadal żyję" Trochę smutne...ale piękne...pozdrawiam
#1505 |
Zadomowienie
|
mój ulubiony to: ".....jutro jest pełne nadziei...nie myśl, że niczego nie zmienisz....."
no i... "PIJ MLEKO! nie wysyłaj krów na bezrobocie!"
#1506 |
Wtajemniczenie
|
moje ostatnie opisy:
blood & sugar love inside the atom split...
#1507 |
Raczkowanie
|
"Kiedy odchodzi ten ktoś czujesz, że miłość zawodzi ...;("
**jak wiele krzyku moze kryc milczenie** Okryta pylem martwych slów, wykapie swa dusze w milczeniu. Szary swiat zajrzal przez okno.. w szarym deszczu, smutni ludzie mokna Nadzieja- wyrodna matka swoich glupich dzieci AKiedyWydajeCiSię,ŻeNiePozostałCiJużNikt, Pamietaj,ŻeSą"PowerRanger s" NiczymSlepyZebrakStojePrz yDrodzeIDomagamSie...Gros zaMilosci... ~~~~~~~~~~~~~N0 SM0KING~~~~~~~~~~~~~~ Gdzie spojrze tam Ty !!!! Obsesja? Kochanie to Milosc ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
Raczkowanie
|
ymm... tam mi sie brzydko wkleilo ... <sorry>
|
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Zakorzenienie
|
![]()
..tak zimno tak pusto czuję się...to wszystko mija ucieka jak sen...
Jestem cudowną krainą...cudownych snów... Zostań tu, kraina budzi się ze snu...zostań tu dopóki jeszcze żyją w nas... Tamten ból...tamten żal...niech się wypali w nas Czuję to gdy tylko zanurzę twarz... Wspomniania jak lawa gorące... Nawet nie wiesz jak bardzo Cię brak... Wspomniania palą mnie jak słońce...uciekam przed nimi tak co noc Nagi dzień...naga noc...ubrana ja... Dla Ciebie na niebie ulożę serce z gwiazd... Warto kochać marzyć śnić... Bo to dla nas powstał świat, swiecą gwiazdy wieje wiatr... Zdrada czai się...coś prześladuje mnie... Jeszcze jedna noc jeszcze jeden dzień...wszystko zmieni się "Nothing is foreVer" // nic nie jest na zawsze.. Nie cieszy nic...nawet sny są z lodu dziś... Nie wiem czy umiem byc kims wiecej niz tylko cieniem Twoich marzeń...
#1510 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ps. anestet-ka , Twoje wszystkie sa piekne.. Wzielam sobie kilka.
Edytowane przez jowisia Czas edycji: 2006-05-11 o 22:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1511 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1512 |
Zadomowienie
|
Dziś jakos mało...
--> usmiech to najmniejsza odległośc między dwoma osobami --> Razem idziemy do góry i razem spadamy w dół --> Najbardziej boli to w co sie wierzyło, a okazało sie kłamstwem --> Keep your friends close, but enemies closer... --> Jesli chcesz czegos od życia to najpierw musisz to sam dać --> Czas dorosnąć... podobno... I mój: I guess it's time to grow... |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1514 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
to i ja dodam swoje i znajomych
![]() do zobaczenia w twoim snie... fortune always hiding, i look everywhere peace on my mind los to fatalny typ, organizator festiwali zjawisk paranormalnych I'll never lose faith in you I'll never leave you baybe pomoz znalesc to co w sercu drzemie czy mnie wyniosl pod niebo, czy rzucil na dno... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To jeszcze pamiątka ze starych czasów kiedy słuchało się takiej muzyczki bo teraz komplenie zmieniłam klimaty ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1516 |
Zadomowienie
|
![]()
eluśka87 - super te opisy z postu nr. 1501
![]() pożyczam sobie kilka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Rozeznanie
|
![]() I tak nasz usta nie będą już ze sobą więcej grać... I tak nie spotkamy się więcej i tak... how i wish, how i wish you were here... Ty mnie dobrze znasz, wszystko o mnie wiesz... Jestem tak blisko marzen swych, nie zabijaj ich... "zamykam oczy...widze siebie za dzieciaka..." ech... czuć ciszę. już nie kocham cię nie chce Już nie przechodzą mnie dreszcze, już nie brakuje mi powietrza... Powoli przyzwyczajam się do swej nieobecności Raczej siedzimy na dachach, bawimy się w powietrze... Nie liczy się nic, liczą się przyspieszczone tętna
#1518 |
Magda
|
* z tekstów Stereophonics
Maybe one thing, Maybe something, Maybe nothing How longs too long Always sometimes It only takes one tree to make a thousand matches, only takes one match to burn a thousand trees but what's worth waiting for? They say the more you fly the more you risk your life I'm just looking I'm not buying out of luck Made me feel like the one, your one |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
Zakorzenienie
|
Gdzie u kobiety zaczyna się miłość, tam kończą się wszelkie zasady
Autobus - to brzmi tłumnie Punktualność jest cechą znudzonych Życie kobiety niewypełnione miłością jest puste
#1520 | |
Magda
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie te opisy wzięłam z książki "Ala Makota zakochana" ;]
#1522 |
Zadomowienie
|
" 'cause I'm feeling nervous, try to be so perfect 'cause I know you're worth it"
"Without you I'm nothing" "i can forgive and I'm not ashamed to be a person that I am today" "Jestem jak Media Markt- nie dla idiotów"
![]() |
#1523 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
prosze bardzo...po to sa ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1524 |
kosmitka
|
i przyszedł maj ... i z majem zakwitły bzy ...
tylko zdechłe ryby płyną z prądem
![]() |
#1525 |
Rozeznanie
|
Przy Tobie moj maly skrawek nieba mam.
Tylko zycie bez planu i mapy jest cos warte. Wystarczy odrobina nadziei, pozytywne myslenie i wszystko sie odmieni. Ofiarując mi swój uśmiech uszczesliwiasz moje serce. W przeszłośc można wrocic tylko wspomnieniami. W nocy jest zazdrością, w ciągu dnia niebem. |
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Zadomowienie
|
A ja mam teraz taki:
'So give me novocaine.' (novocaine może być tłumczone jako narkotyk albo ukojenie)
#1527 |
Rozeznanie
|
Ida na ajza skalić kołka od cuga
![]() dziewczyny weźcie mi to przetłumaczcie bo ja ciemna jestem ![]()
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
![]() ![]() |
![]() |
#1528 |
Zakorzenienie
|
To nieprzypadek ze jestesmy razem...wszystko trwa dopuki tego chcesz.
... smak słodki wieloowocowy ![]() Niech sie dzieje co chce... Dla niektorych istnieje się wtedy, gdy coś chcą. ...bo jutro będzie lepiej. Prawda? ...duszny zapach tak ją dziwnie upajał. Jak wielką karierę zrobił ludzki gulasz głupoty, obłudy i zakłamania. Kryzys moralności? Pfe, a co to moralność dla Ciebie? Symptomy zła zadomowiły się na dobre w wielu dziedzinach życia. Zło nie omija nawet bajek dla najmłodszych. Gdzieś daleko na monowce odeszły ludzka godność i człowiecza słowność. Gdzie honor i uczciwość? Prawdziwa bezinteresowność? Nieobowiązujące, niemodne, wzbudzające w najlepszym razie śmiech innych. Bo czyż jest inne wyjście? Ile nam zostało do godziny dwunastej?
#1529 |
Zakorzenienie
|
Tralitlalala tralitlalalala.....
![]()
![]() |
#1530 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
super opisiki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.