![]() |
#1531 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1532 |
Zakorzenienie
|
Tralitlalala ,placki ziemniacz.po węgiersku se robie
![]() ![]()
![]() |
#1533 |
Rozeznanie
|
ulica, która pachnie mi Tobą...
myślę, że nie stało się nic tak pragnę uśpić swą pamięć... opis kolegi ![]()
#1534 |
Rozeznanie
|
moje ulubione? - juz wklejam
puk puk tu okazja - czy ktos mnie wolal?? szczesciu nalezy pomagac Najlepszy układ w życiu: dochodzący mąż i stała służąca ![]() Czarna magia tu wszędzie w krąg Jak wiatrem zdmuchnięty mlecz Oczom mego pana daleko równać się do słońca Wspinając się na górę, nigdy się nie cofaj
#1535 |
Zadomowienie
|
Czasem każdy dzień przynosi lęk...
Pozwól mi być tym kim chcę... Mam dość, nie mów mi nic, pozwól żyć, pozwól mi być... Niszczyć łatwo trudniej wszystko znieść... Dzięki Tobie już wiem, nie pokona mnie Twoje zło... To już maj... porwała nas ta siła... Pozbawiłeś wiary w siebie... dając słone łzy... Przecież dla mnie musi gdzieś słońce świecić też... I nigdy już więcej nie wyleję gorzkich łez... Oddajcie mi szczęście, gdzieś odeszło nie wiem gdzie... Na życie receptę niech wypisze mi świat... |
![]() ![]() |
![]() |
#1536 |
Zakorzenienie
|
Somos os filhos, os filhos dum mundo (jesteśmy dziećmi, dziećmi świata)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1537 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Za to dzisiaj u mnie dzien Kasi Kowalskiej: wierzę że z czasem to co piękne musi do mnie przyjść i będę znów kochać, tak jak jeszcze nigdy nikt nic zdradliwszego od dotyku twoich ust Dlatego dajesz tylko strach choć tyle go już mam Dlaczego czuję tylko strach gdy manipulujesz mną... Ból jest dzisiaj mym kochankiem Szukam szczęścia, niby chcę tego co ty
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1538 |
Wtajemniczenie
|
Troche łaciny
![]() *Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo – Kropla drąży skałę nie silą, lecz ciągłym padaniem. *Ira furor brevis est – Gniew jest krótkim szaleństwem. *Odi et amo- Nienawidzę i kocham. *Per aspera ad astra- Przez ciernie do gwiazd. *Dum spiro, spero... – Dopóki oddycham, mam nadzieję... |
![]() ![]() |
![]() |
#1539 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1540 |
Zakorzenienie
|
moje:
Ja To Ty Ty To Ja. Kto Jest Goopi?? Ty Czy Ja? ![]() Jestem tam, gdzie anioly maja wstep wzbroniony historia lubi sie powtarzać... (<-- to ze względu na pewną sytuacje) niech czas płynie, ja mam jeszcze jedną chwilę... Ej skad wziales cala garsc niebieskosci? |
![]() ![]() |
![]() |
#1541 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1542 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1543 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś widziałam u kogos taki opis:
ten pode mną to idiota (i strzałka) ![]() I akurat wyszło na takiego co jest idiota ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1544 |
Rozeznanie
|
moją weekendową nieobecność na GG sponsoruje Warka Strong
![]() Gdybym miała 6 rąk mogłabym klaskać w dolby surround ![]() grzeczne dziewczynki idą do nieba, a niegrzeczne tam, gdzie chcą... spieprzaj dziadu! Poza książką, pies jest najlepszym przyjacielem człowieka. W psie jest zbyt ciemno, by czytać... komunikat: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny...
#1545 |
Wtajemniczenie
|
* A little lonely she was stealing another breath...
* Should of been, could of been, would of been dead... * If I could turn back time I'll go wherever you will go... * Miało być tak pięknie, miało nie wiać w oczy nam...
#1546 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale jestem już w domku... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1547 |
Raczkowanie
|
Zachowaj spokój: za sto lat będzie ci wszystko jedno.
Tylko dajcie mu czas... dajcie czasowi czas... A po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój... Dalej idąc - dalej dojdziesz. Dalej siedząc - dalej siedzisz. W życiu cokolwiek oswoisz, jesteś za to odpowiedzialny Śmieję się niekiedy, żeby nie płakać Zawsze się wydaje, że w innym miejscu będzie lepiej Życie to cebula. Obierasz je warstwa po warstwie i czasem płaczesz Nic na świecie nie zdarza się przez przypadek.. Do you believe in what you see? Motionless wheel - nothing is real. Bo to co nas spotyka przychodzi spoza nas. You gave me life, now show me how to live... Każdy prowadzi jakąś kalkulację, którą nazywamy nadzieją Pokój bez widoków na przyszłość... oto zmyślony świat, który się zrodził, by w ciszy trwać A może ja jestem opowieść zmęczonych ust, znudziłem się bogu w połowie Wierzę, że jeszcze spotkamy się, w kolejnym życiu odnajdę cię Świat wypadł z moich rąk. Jakoś tak nie jest mi nawet żal. ...ale wiedz, że umiem też całkiem sama iść swoją drogą. Mówisz, że wszystko trwa, nie mów mi, że nie ja. Exit light, enter night, take my hand off to never never land... I've got Me, Myself and I... Me, myself and I, I know that I will never disapoint myself... And so it is... Did I say that I want to leave it all behind..? close to nothing at all... why do you fill my sorrow with the words you've borrowed..? A niebo znów na głowę spada mi i nadziei coraz mniej na słońce stones taught me to fly... love taught me to lie... life taught me to die...
#1548 |
Rozeznanie
|
Ja ostatnio mam:
I wtedy przyszedł maj, zamieszał w moim sercu... ![]()
#1549 |
Zakorzenienie
|
![]()
Nie chce zostawić żadnych łez, chociaż wiem ze czasem bolało...
Czy warto było kochać tak, aż do bólu...? Czy mogę odejśc sobie już...bez żalu...? Z niepokoju drżę więc obejmij mnie...z marzeń utwórz mgłę bym schroniła się bym ukryła... Jestem tutaj przytul mnie... Będę obok po to by spełnić Twoje sny-piękne sny, dobre sny... "Odejdę cicho bo tak chcę..." Pobłądźmy jak dzieci wśród, świata powodzi... Pozwólmy się karmić kłamstwem prosto w oczy... Tej nocy...tylko ja okłamie tak, że nigdy nie zapomnisz... Rysowałam nasze plany... Czas już zabrał tamte chwile...nie ma sensu żyć wspomnieniem, tego co za nami w tyle... Błędnym szlakiem mysli złych idzę ja i idziesz Ty wsród smutków... Chcąc ratowć co się da bez skutku... Brak mi Twych uśmiechów Twego głosu Twych westchnień... Co robić-o Tobie myśleć... Senne marzenia- słodkie marzenia...myślę o Tobie nic nigdy tego nie zmienia... W rękach mam swój skarb... Myślę o Tobie,w dal odchodzą zmartwienia... Only You... Śniłam, że będzie zupełnie jak w niebie... Bo zawsze chciałam Ciebie tam... Dalej czekam na Ciebie bo wnętrze moje wciąż pustkę kuje Anioł w ciemności - oto ja... Jako ten człowiek, wielce niewielki... Inny dla siebie, inny pewnie dla was...anioł w ciemności... Sunshine open my door... Każdego dnia przybliżam się do sytuacji w której los ocali mnie... Jak czarodzieje spalamy się.... Ciebie chcę, Ciebie chcę spotkać...jak odnaleźć mamy siebie?? Umierasz z miłośći a on trzyma CIĘ W CIĄGŁEJ NIEPEWNOŚCI... a MOJE SUMIENIE BĘDZIE CICHO SZEPTAŁO ZOSTAŃ... PEWNEGO DNIA ZNIKNĘ, NIM TO WSZYSTKO SIĘ STANIE... Złamałam serce Twe...w kolejnym życiu będzie tak jak tego chcesz... Z naszej wielkiej miłości zostaną tylko wiersze... Każde z nas odnajdzie swoje miejsce... Będziemy tak siedzieć godzinami w milczeniu... Smutno...dławi mnie strach... Samotność to taka straszna trwoga..ogarnia mnie, przenika mnie... Pozostańmy...tylko Ty ...tylko ja... Nie bójmy się swych ciał...niech się nasycą głodne oczy... We dwoje pokonamy strach... Co oznacza kazdy ślad...? Sick & tired... Proszę nie mów muszę odejść...tyle jeszcze na nas czeka... jUŻ NIC ...TO NIC NIE ZNACZY... zOSTAŃ BO ta Noc To oNa PłAcZE dESzcZEm...Zostań Bo Jak Nikt PrZYNoSiSz Mi PowIeTrzE cZY KIEDYŚ BĘDZIESZ MNIE PAMIETAŁ? wSZYSTKO jESZCZE w tWYCH rĘKACH... zApomniałeś JużTyle Ci Mówiłam...Tyle Pięknych słÓw wYCHODZISZ...ZnIKasz GdzIEŚ... Stary zegar ciagle dalej zyje...czekam znów, znowu jestem sam... Po co chowasz swą twarz...po co zakrywasz ją...co z tego masz... Czy nie żałujesz decyzji swej...czy odnalazły Twe marzenia spełnienie...? Czy wymazałeś/aś mnie z pamieci swej...? " ... W myślach ukryłam słowa " 'Dopóki oddycham, mam nadzieję...' ' i został ten cień wątpliwości.." Gdzieś daleko jesteś, teraz nie wiem gdzie...czemu czas tak wolno płynie, męczy mnie... Noce bez Twych ramion pogrążają mnie... Świat jest taki wielki ...czy odnajdę Cię... By móc zapomnić Cię...powstrzymać wszystkie swoje gorzkie łzy... Jedna noc to za mało by powiedzieć, że... Co z nami miało się stać...co będzie jeszcze-nie dowiesz się... Nie z Tobą noce nie z Tobą dni...nie ze mną będziesz dzielił sny... Kto winien jest powie Ci świt...już między nami nie będzie nic...
#1550 |
Zakorzenienie
|
Sprzedam dwa łabędzie - lekko przeziebione- z Torunia
ten opis swojego czasu był u mnie bardzo popularny ![]()
#1551 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkie opniższe opisy wzielam z solowej twórczosci K. Nosowskiej
![]() *Udawaj że mnie kochasz,nie rozczarowujmy świata! *Gdy zagubisz się ja odnajdę cię choćby sam diabeł użyczył ci schronienia *Po śladach twoich stóp kroczy moich szpiegów stu, znam twój każdy najmniejszy ruch *Na pewno znasz te poranki gdy wszystko co widzisz obietnicą cudu jest *poranki gdy czujesz że na obraz Boga stworzono cię ... *cóż, jedyną matką jaką znasz jest nadzieja... głupią matkę masz! *bo do tanga dziś nie trzeba dwojga *w niebie leczę duszę z silnego przedawkowania rzeczywistości... *Nie strasz mnie piekłem, za dobrze piekło znam *Każdy dzień podsuwa myśl że nieba nie ma *Zlizujemy z nadgarstków ja twoją, ty moją krew... *Ddobrowolnie umieramy z miłości każdego dnia ![]() *Ja przepraszam państwa najmocniej za zgrzytanie zębami ;] *Czasu jest coraz mniej, wkrótce zgasnie słońce *naucz wiec palców swych kształtów mych na pamięć |
![]() ![]() |
![]() |
#1552 |
BAN stały
|
Mój dzisiejszy i zapewne jutrzejszy też:
Ich vertreibe die Zeit mit Deutsch. / Ach, ware das Abi schon vorbei!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1553 |
Zakorzenienie
|
![]()
-Jeśli nie macie marzeń nic nie macie!
-Szlak mej miłości do Ciebie znikł... -Tyle pięknych chwil wymkneło się z moich rąk... -Chcę namalować myśli swe... -Będę silna...czuję, żę tam w głębi duszy jeszcze wiele kryje się... -Ze snu wyłania się tęczowa droga co noc mi śni... -Na przekór własnym pragnieniom idę sama... -Z rąk wypada nasz bilet do nieba... -Więc, nie próbuj zwodzić mnie, wszystko dawno jest grą... -Przy Tobie uczę się, nigdy nie wierzyć łzom... -śpij nocą śnij...niech zły sen Cię nigdy nie obudzi... -Przepraszam, że nie było mnie, że przepadł po mnie ślad...;( -Przybyło świeżych ran... -szukaj mnie cierpliwie dzień po dniu... bo nie wiem kiedy sama się odnajdę... -Wśród siedmiu dni tygodnia... -Psychiczny eden 7 dni zlewa się w jeden... -To jest mój sen...ten sen zawstydza mnie... -Nie ma nic, nie ma mnie niby cudownie ale wcale nie jest dobrze w moim śnie... -Budzi mnie wiatr...wiatr niesie strach... -Budzi mnie deszcz, deszcz tuli mnie -Budzi mnie krzyk...czy wciąż się sni...? -Nie mogę tak poprostu odejść stad... -Nie muszę pytać czy otworzysz...? -Zdejmę płaszcz podszyty lękiem... -Zabierz mi niepokorne myśli, niepokoje...tyle ich wciąż masz -kochana... -Łatwiej razem iść pod wiatr... -Przed snem wypowiedz moje imię.. -Proszę nie śpij jestem już... -Znów płakałam... -Wiara może dzielić...rozkosz może spalić... -NIebo znów na głowę spada mi... -Tak trudno jest, zasypiać budzić się gdy imię Twoje echem odbija się od ściany... -A te dni ciszy, które dzielą nas, podpowiadają mi złe obrazy...muszę to przespać, przeczekać trzeba mi... -W każdej twarzy ciagle widzę Cię... -Dobrze bawisz się...a ja...oglądam setki Twoich zdjęć. -To nic...nie przejmuj się...jesteś tylko snem... -Zmieniam serce w lód, by mogło dalej bić zanim na zawsze zasnę... -Chowam Cię pod poduszkę...i śnię o tym co niby było... -Noc się kończy samotność boli, czy spotkam Cię jeszcze? -Twój zapach Twe myśli i ta okłamana miłość... -Nie ma Cię nawet we snie... -Więc nie budź mnie mogę nie istnieć... -Zapomnieć chcę...o wszystkim... -Tak , słodko zasypiasz...a ja..wiesz niewiele czasu pozostało nam... -Słońce na mojej twarzy...przede mną życie białe jak snieg... -Wracam do domu przy Tobie mi dobrze -Otwieram okno rozkładam ręce...by brać od zycia więcej i więcej... -Zamykam oczy otwieram serce by dać Ci wszystko by dac Ci więcej... -Tu jestem i teraz...usmiecham się, wróciłam do domu...zaczęło się... -Szczęście jest blisko...na wyciągnięcie ręki...? -"Tylko nieobecni są najbliżej.." -''ZaplątanaWpajęczynęSamo tności KrzyczęStłumionymGłosem WołającOpomoc'' -Zły dzień zły sen, jutro także złe... -"w pewnym momencie,zamilkła,znikła. ..nie ma jej,On nie zauważył;(" -Kiedy dobra pierwsza myśl...jednak myślisz dalej...nie przestajesz... -'...po mej twarzy wolno tak, toczy się kolejna łza...' -'Nie ma słów...słychać tylko wspólny szept|te wspomnienia kręcą sięTU' -Anioły milczą... -Cały czas chłodny deszcz uczucie rozmywa.. - -
#1554 |
Zadomowienie
|
A ja mam dzisiaj taki:
" 103 dni do slubu ![]() ![]()
![]() |
#1555 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A oto opisy z mojej listy ![]() chcieć i niby móc a tak naprawde nie móc,wszystko takie skomplikowane Nie przejmuj się,że jesteś zerem,przecież z zer składają się miliony ![]() I wanna be IRON like a LION in ZION ![]() ![]() ![]() skończyłem średniowiecze...taaa.... nie no zdążę jeszcze tylko 500 lat ---> kolega pisze jutro maturę z historii ![]() Ogromna siła wyobrażen...to nie przypadek,że jesteśmy razem.... "Woman... who made them? God must have been a fuckin genius!" A to kilka moich: Pamięć to funkcja emocji Gdy się miało szczęście, które się nie trafia... tyle słońca w całym mieście ![]() Now that you are out of my life, I'm so much better Thought I couldn't breathe without you, I'm inhalin' ![]()
![]() |
#1556 |
Zadomowienie
|
Sailor Moon, dziekuje
![]()
![]() |
#1557 |
Rozeznanie
|
Hm...tak zastanawiam się czy znacie może albo posiadacie w swoich zbiorach albo Wasi znajomi kiedyś mieli, opisy prowokujące, z podtekstem, dwuznaczne, najlepiej skierowane do chłopaka
![]() ![]() ![]() ![]()
#1558 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
*Gdy Cie widze to sie wlasnych mysli wstydze ![]()
![]() |
#1559 |
Zadomowienie
|
Nie jestem święta nie, potrafię grzeszyć...
na próżno starasz się anioła znaleźć we mnie... życie ze mną randka w ciemno... nie jestem dobra nie, choć bywam miła... pamiętam to co złe, co piękne zapominam... czasami lubię być całkiem sama i bywa że ten stan nie szybko mija... tajemnic wiele mam i kilka twarzy na nerwach świetnie gram i kłamie gdy się boję... A czas płynie jakby nigdy nic, nieskończony kręci film o takich jak my... A czas płynie jakby nigdy nic, głośno liczy moje łzy, w jego ręce oddam się... Zgubiłam się w tysiącu dróg, zgubiłam sens najdroższych słów... Pozwól sercu prowadzić Cię poprzez słońce i deszcz... Pełne światła są moje dłonie, jeszcze wierzę w drugiego człowieka... |
![]() ![]() |
![]() |
#1560 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja swego czasu miałam "11 tygodni, 11 niedziel... bez Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:26.