![]() |
#1621 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
Szczęscia, zdrowia, pomyslnosci i nie zapomniej zaprosić mnie w gosci. Zdrowia,szczescia,pomaran czy niech ci .. na go tanczy ![]() A więc zdrowia... bo w metryce znów przybyło !!!!
![]() |
#1622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdy sie urodziłeś wszyscy sie cieszyli, tylko ty płakałeś 100 lat! sexu bez orgazmu ![]() 100 lat, 100 lat, wina beczki, 7 synów i córeczki! ![]() A więc zdrowia... bo w metryce znów przybyło!
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1623 |
Wtajemniczenie
|
Dwulicowi ludzie, k**** ilu was jeszcze ?!?
Dwulicowi ludzie, za plecami rozgadani, przyjaciele fałszywi... Dostałam dzis od Ciebie...DAWKĘ SZCZĘŚCIA.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1624 | |
kosmitka
|
Cytat:
Kocham życie - bo dało mi Ciebie, kocham Ciebie, bo jesteś moim zyciem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1625 |
Zakorzenienie
|
![]() Słoneczko:głupie...Chmurk i:głupie...Biedroneczka:g łupia...Kwiatki:głupie... Bez Ciebie wszystko jest głupie ![]() ( Qukardka )
#1626 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1627 |
Zakorzenienie
|
"ThereAreSixBILLIONpeople InTheWorld...AndItMakesMe FeelQuiteSmall...";(
...spójrz, stoję obok Ciebie, Ty znów nie widzisz mnie..... ![]() No amount of painkillers could keep this ache away --- Żadna ilość środków przeciwbólowych nie jest w stanie uśmierzyć tego bólu .... behind blue eyes ... lonely forever ![]() Try, to look at me and really see my heart / spróbuj spojrzec na mnie i naprawde zobaczyc moje serce I swear the happiest day of my life, is the day that I die.../przysięgam, najszcześliwszy dzień w moim życiu, to dzień gdy umre. everythink burns, everyone screams... burning my life, burning my dreams... /wszystko płonie, wszyscy krzyczą... płonie moje życie, płoną moje marzenia few men get what they desire and few deserve what they get || niewielu ludzi dostaje to, czego pragnie i niewielu zasługuje na to, co dostaje
#1628 |
Zakorzenienie
|
W strugach deszczu rozpływam się...
Po mej twarzy wolno tak toczy się kolejna łza... Te wspomnienia wciąż kręcą się tu Nie oszukuj siebie i mnie
#1629 |
Wtajemniczenie
|
Close your eyes and I'll kiss you...
You're the one that I want. The more I see the less I know. The more I like to let it go... I don't wanna close my eyes I don't wanna fall asleep... Even when I dream of You, the sweetest dream would never do... Nie ma. Nie ma nieba, nie ma dla nas szans... Nie ma żaru i litości... Jestem tym czym chciałam nie być. Jestem tym bez potrzeby... Wszystko czego pragnę, czego chcę spala się zanim wyciągnę po to ręce.
#1630 |
Rozeznanie
|
zuzek9: fajne opisiki
![]() ![]()
#1631 |
Rozeznanie
|
Czas - nikt go nie goni,a ucieka
Iść za marzeniem i znowu iść za marzeniem-i tak-wiecznie-aż do końca. Myśl tylko o tym co należy.Miej w głowie to,co robisz. Była to jedna z tych nocy,w których nie ma nadziei na świt. mała smutku łza kiedy uśmiech trwa... not in love Lepper jest jak Frutina - skarby wsi. ![]() Chcę wciąż czuć Twoją bliskość...bo miłość to dla mnie wszystko... |
![]() ![]() |
![]() |
#1632 |
Zakorzenienie
|
oto kilka moich najulubienszych
![]() "Miłość to dwie samotności, które spotykają się i wzajem wspierają." "Jak biec - do końca potem odpoczniesz ..." to look like the cat that's got the cream (wygladac na bardzo zadowolonego z siebie) hehe u("v") ("v") la ("v") la la 'v' u 'v' la 'v' la AjLawJuBejbe You, soft and only You’re just like a dream You, just like heaven .:.:.:.:.I cried for you .:.:.:.:. When the sky cried for you zjedzmy się nim wstanie dzień... do ust podnoszę Cie ... ![]() ňíëčhMówíą żë ťô ňíë jëšťMíłôść ŻeSięTylkoZdajeNam Ľëčž SëřčëWíëWíęčëj wiele skarbów niepoodkrywanych czeka w ludziach których dobrze znasz "Jestem deszczem padającym na łąke A Ty łąką wilgoci łaknącą <3" Dzień bez Ciebie ~to nie to bezmiar ciszy~ ~albo dno <3 Just a Memory Every Dream Is Of You And Me If I Wish Upon A Stars * z z z (^,^) Śpinkam i śnię o Nim.. ![]() KGNNŚ ![]() ~~Ľôvë háš ňô Ľímíťš~~ přôšžę jákíëgôś áňíôłká w ňíëßíë, Đáj mí škřžÝĐëłká já čhčë Đô číëßíë .." ťÝĽë jëšžčžë Đřôgí jëšť přžëĐ ňámí, ž ťÝm żë ťřášę wÝžňáčžÝmÝ šámí..." opis mojego chlopaka : dbaj o polski las i ty kiedys mozesz zostac partyzantem !!!
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1633 |
Rozeznanie
|
When I'm dancing ,I feel that I'm living.I love this.
Umc Umc Umc Beybe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1634 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1635 |
Rozeznanie
|
Oto kilka opisików moich
![]() " ..bo Ty w swoich oczach wszystkie moje masz sny.. " Czerwone i bure chodź ze mną na góre dam Ci klucz od bramy tam się ... ... Bóg Ci zesłał mnie byś miał kogoś w noc i dzień ... ![]() ![]() ![]() ..chodz POmaluj MOJ swiaT .. ![]() ![]()
![]() |
#1636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1637 |
Przyczajenie
|
Nikomu do siebie nie czynię braku możliwości uzyskania dostępu
#1638 |
żona
|
![]()
Na wysokim niebie, chmurka chmurke JE...ZU co one tam wyrabiają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1639 | |
żona
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1640 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1641 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1642 |
żona
|
![]()
hehe ciesze sie ze wam sie podoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1643 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
podłaczam sie do pytania bo podpis bardzo mnie zaciekawił |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1644 |
Zadomowienie
|
moj ostatni:
" Ło Boże ! Latoszek umiera ! o_O " to z wrazenia po na dobre i na zle . . . ![]()
#1645 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1646 |
Raczkowanie
|
gdyby karali za naiwnosc juz dawno dostalabym kare smierci...
Świat jakiego pragniesz jest możliwy do osiągnięcia. Zawsze możesz zostać skrzywdzonym....... kazdy ma chwile,w których chciałby przywdziać czarną maskę i rozpocząć swą rzeź. |
![]() ![]() |
![]() |
#1647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o nieeeeeeee też ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1648 |
Zakorzenienie
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°ŚPIĘ!`°¤o, ¸¸¸,o¤°`°¤
houston... mamy problem.../\/\/\/\/\/\_____boom albo wkurzam takim opisem : O P I S G I G A N T oczywiscie zeby wyszedl trzeba wkleic najpierw do tego programiku gg pionier ![]() i oto jeszcze kilka : *.+ ![]() ![]() ![]() o¤*`*¤o,¸¸¸,o¤°<*)))><°¤o ,¸¸¸,o¤*`*¤o°<*)))><¤o,¸¸ ¸,o¤*`*¤o° <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 I Love You ![]() o(^-^)oo(^-^)o ......|| D || O || B || R || A || N || O || C || ..... __/\_____/\_____/\_________________THE END From Jamaica to the world! this is just love this is just love Yeah! ...nie jest jak dar języków, który zniknie lub jak wiedza, której zabraknie... always protect, always trusts, always hopes, always perseveres believes all things... never ends, never fails ~~special moments with someone special~~ (to jak moj TŻ do mnie przychodzi hihi )
![]() ![]() |
![]() |
#1649 |
Przyczajenie
|
A teraz kilka opisów ode mnie
![]() ![]() ![]() Kiedyś ktoś komuś coś ewentualnie nikt nikomu nic..=] So don’t ask me what I want, Cause I want you to hurry up ![]() Some people come into our lives and quickly go... Give me a kiss goodnight and everything will be alright ![]() I like it when you enter my dreams...I like it... I like it so much . ![]() Sometimes silence can seem so loud ... Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znieść deszcz ![]() If I opened your heart would you turn the key ..?? ![]() Miłość uskrzydla uczy latać za tobą pójdę w ogień lub na koniec świata ![]() Ja będę na obłokach bujać i wiatr kołysał będzie mnie ![]() bo wszystko to iluzja jest i magia i zdarza sie raz na milion... |
![]() ![]() |
![]() |
#1650 |
Wtajemniczenie
|
a to mój-mam go od wczoraj:
SMS O TREŚCI "UNICEF" NA NUMER 7245 RATUJE ŻYCIE 5 DZIECIOM.JEDYNE 2 ZŁOTE!!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.