![]() |
#1771 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
"Za dużo komplementów naraz :/ i co teraz zrobić?" - opis kumpeli
![]()
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
Rozeznanie
|
"wszystko wydaje się takie samo, a jednak inne jest wszystko"
![]()
#1773 |
Wtajemniczenie
|
Moje opisy:
-Haha! Tokio Ciotel, a nie Hotel. -99% ciała Chuck'a Norris'a to strefa erogenna. -Tylko Chuck Norris zna płeć Bill'a. -Gdy widzę jakąś drogę, którą nikt nie idzie, po prostu wybieram ją. -No love- no sex, No sex- no kind, No kind-no school, No school- No problem. -Nie trzeba być muzykiem, aby przegrać swoje życie. -Nobody is perfect ![]() -Be or not to be? -Uczę się ![]() Jeszcze troszkę tego jest, ale nie pamiętam jush ![]()
#1774 |
Zadomowienie
|
I understand the fascination, the dream that comes alive at night.
#1775 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1777 |
Zakorzenienie
|
Smutne godziny trwają długo
Wielkie rzeczy pomału rosną Gdy nie masz nic do ofiarowania - ofiaruj uśmiech Noc widzi wszystko w czarnych barwach Uśmiech losu bywa drwiący
#1778 |
Wtajemniczenie
|
Mój dzisiejszy : Danse Macabre->Taniec śmierci czas zacząć.
Odnośnie przerabianego tamatu w szkole na j. polskim ![]()
#1779 |
Rozeznanie
|
"Tyle o sobie wiemy, ile nas sprawdzono" W. Szymborska.
Po przeczytaniu Agatona gagatona strsznie zapadł mi w pamięć ten cytat. I mało tego - zadzam się z nim ![]() ![]() Mądrze.
#1780 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1781 |
Raczkowanie
|
a moj aktualny to : Pociag do gwiazd pociag do nieba...
![]() ![]()
#1782 |
Rozeznanie
|
Hello! Szukam super opisu dla chlopaka na dobranoc :PP
|
![]() ![]() |
![]() |
#1783 |
Zakorzenienie
|
"nie chce jak klocek lego pasowac do wszystkiego" z kabaretowej piosenki - mam taki opis od paru dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1784 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hiehiehie, pewno że dobry ![]()
![]() |
#1785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1787 |
Wtajemniczenie
|
Opisy znajomych :
-> Wybyłam....będę jak wrócę -> Słońce świeci mi na twarz, ale serce marznie w niektóre dni -> życie idioty to nie bułka z masłem, margaryna dla wszystkich! -> Matko Boska!Poczęłaś bez grzechu, daj grzeszyć bez poczęcia ![]() -> W domach z betonu nie ma wolnej miłości... -> Niegrzeczne podopieczne,te bezsprzecznie są najlepsze ![]() Kraść do woli ![]()
#1788 |
Rozeznanie
|
trochę miłosnych
![]() Ja wezmę klej i posklejam serce, Ty weź kredki i dorysuj mi uśmiech ...Ale dzisiaj mnie porwij...dziś tul mnie tak...^^ ~*~..To co zostanie to miłość- bo wiem, Że śmierć nie wie czym miłość jest... ~*~ ...Posłuchaj dziś serca w nim miłość sie tli..! Wyprosi okrutną samotność za drzwi ... ~*~...Wbiję w Twe oczy namiętność i chęć, Dotrę do serca czy chcesz ? ... ~*~ i jeszcze dzisiaj założe Ci, miłości króciutką smycz JeśliBędęTakaJakiejNieRoz umieszToOJednoCię ProszeKochajMnieJakUmiesz ...W objęciach uczuć reglamentowanych.. Zamknięte, stłumione echo serca wciąż szuka swego przeznaczenia.. czy Ty wiesz, że ja dla Ciebie się budzę każdego dnia..
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
![]() ![]() |
![]() |
#1789 |
Zakorzenienie
|
ja mam taki "make-us is everything"
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje ostatnio : *Kradnij co popadnie i nic nie oddawaj (z filmu Piraci z Karaibów) *Ostatni wyjeżdżający z Polski gasi światło (mój the best) ![]() *Codzienne gonitwy za miłością, marzeniami, przygodą życia.... *Myśli zamieniam w słowa, słowa zamieniam w czyny =) *Możemy wszystko-organiczają nas 'tylko' pieniądze i chęci ![]() *Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne...albo powoduje raka ![]() Opisy znajomych: *Day by Day Night by Night We're together Side by Side *Tak pragnę znaleźć harmonię, by świat był częścią mnie *Szkoła-Społeczny Zakład Karno Opiekuńczy Łączący Analfabetów *Każdy błąd kobiety jest winą mężczyzny... ![]()
Pamiętaj, że nieotrzymanie tego, czego pragniesz jest czasami cudownym zrządzeniem losu Edytowane przez freedka Czas edycji: 2006-05-29 o 13:43 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1791 |
Rozeznanie
|
"Jeśli zechcesz wrócić-wracaj, jeśli odejść-idź"
"A w sercu już zamiast krwi popioły, tylko kurz, tylko popioły" "Cudne oczy Twe, dziwnie męczą mnie" "Nie mów nic, przytul się, wstrzymaj czas, wszystko zmień" "Zapomnienie jak zmierzch, niech zatopi nas znów" "Czy za szybko czas gna, czy za powoli?" ![]()
#1792 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Pożyczam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1793 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
akurat- pozyczam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1794 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1795 |
Zakorzenienie
|
moje statusy kotre obcenie uzywam (dwa na przmemian)
1, ----#@""'""@#--- --###( '-' )###- --#(@) -'''- (@)#- ---#'"(@)(@)"' 2, (_,(';')._) _(I-I)_ (__)(__) Tesknie za Toba. Bardzo
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
![]() ![]() |
![]() |
#1796 |
Zakorzenienie
|
![]()
"'KilkaSłówWyczytanychZza mkniętychUst...
KochamCięIpoczekamTu...'" 'BoŻebyJedneMarzeniaMogły SięSpełnić InneMusząPozostaćTylkoMar zeniami' Wpowietrzu się unosi echo Twych słów... po sobie widzę,że nie ma Cię znów ...:::Szukałam szczęścia daleko, okazało się, że jest blisko:::... Where do You go my lovely...? "...pomimo innych myśli..." "bo jesteś, Ty jesteś... tylko wciąż nie tu..." ''Bo reszta nie jest milczeniem ale należy do mnie ...'' 'Najpiękniejsze chwile w życiu często przychodzą niezapowiedziane...' 'Oczy mówią wiele...lecz serce wie więcej..." '...Nie ma słów...słychać tylko szept...ciepły namiętny szept... '
#1797 |
Raczkowanie
|
aktualny:
"raczej siedzimy na dachach, bawimy się w powietrze" "w niebie leczę dusze z silnego przedawkowania rzeczywistości" "Jego hermetyczny świat- wielka dla niej niewiadoma" "kup mi kawałek nieba, bym nie musiała pamiętać, że wciąż tu jestem" bardziej optymistyczne ![]() "a łyżka na to: niemożliwe" "i odszedł, bo nie miała pomysłu na obiad" no i na koniec z opisu koleżanki: "gra tak pięknie, że brunetkom ciekną łzy!" pozdrawiam gorrrąco (jako nowa) ![]()
#1799 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tak na dokładkę (wykorzystuję zawsze kawałek. z reportażu z dziećmi): "Do czego podobna jest miłość? ->>To jest jak lawina, kiedy musisz uciekać, by ratować swe życie.<< (Marcin, lat 9) "
![]() |
#1800 |
Wtajemniczenie
|
uria sliczne opisy
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.