![]() |
#1801 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
![]()
![]() |
#1802 |
Rozeznanie
|
Pomyślałam, że czas dać coś od siebie, bo zawsze tylko zapożyczam
![]() z ostatnich opisów (wszystkie są cytatami): symetria jest estetyką głupców I'm a glutton for the truth, even though truth hurts Nie ma wolności bez ryzyka... bez ciągłych pytań... A kiedy zmądrzeje zobaczę sens niewyjaśnionych znaczeń |
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Zadomowienie
|
moj aktualny (podkradziony) 'jedno co człowiek musi to umrzeć'
kolegi: 'zrozumieć laski = napisać wzór na nieśmiertelność' ![]()
#1804 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy już były
![]() "Życie jest piękne" - powiedział Prosiaczek skacząc w przepaść. Jak kochać to księcia, jak kraść to miliony. To co dobre jest albo nielegalne, albo niemoralne, albo powoduje raka. Kochałam za mocno by, z Tobą układać sny... When I need You, I just Close My Eyes and I'm with You |
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1806 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Rozeznanie
|
Opisy znajomych
![]() Zdrowie pięknych pań!!! ![]() A kiss may be continental,but diamonds are a girl's best friends Polski ->40% , Wódka ->40 % Coś w tym musi być :p zeby obchodzilo chociaz tych co powinno...
#1808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ......................... ............ Jeszcze pare: Można uciec przed rzeczywistoscią, ale nie przed wspomnieniami Choć milczysz, moje serce nie przestaje słuchać ... Urodziłam się z horyzontem szczęścia pod poduszką. Kiedy nikogo nie będze i pomyślisz,że nikomu nie zależy...Ja będę obok "Jak ktoś ma pecha to nawet w drewnianym kościele oberwie cegłówką" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
![]()
Za dnia za mna idzie jak cien przeznaczenie co droge zna...
Przebacz mi...to mrok otula Cię nie ja więc przebacz mi... Jak zmienić los co tak okrutnie ze mną gra Znowu los nas rozdziela... Przytul mnie... jak dziwne jest że piękno też po śmierci trwa... Ukochany, gdy nie ma Ciebie nie istnieje świat... "Już dobranoc i zanim w niebie odnajdziemy się...ten pocałunek... kocham Cię" Śpij, zamknij oczy śpij, śnij... Wciąż jeszcze wierzę w nas, wciąż jeszcze kocham Cię, to nigdy nie zmieni się... To jest ja znak... Gdy Ci zabiera kogoś czas, rozpaczą sięgasz gwiazd W zapomnieniu gubiąc życie...zagubieni... Oddycham niebem ...zabierz mnie tam... W kalejdoskopie... Pada deszcz..."w środku" i na zewnątrz... ![]() Jestem, może to lepiej, we śnie Twoim głęboko... Życie ma tyle kolorów ile potrafisz w nim dostrzec... Nie tak miało być miałam tylko chwilą żyć a ja...pokochałam Cię Zawsze byłeś, zawsze chroniłeś mnie... Kiedy wszystko umiera już w nas...ucieka jak czas... Czy miłość gaśnie tak szybko jak zapałka... Tylko w SWOICH snach widziałeś nasz swiat... "Daj mI swOją wIarę, CiepŁem zŁamie zŁo, W Tobie zNajde siŁę, znaJdę moC..." Jak długo czekać na Ciebie...? "jaK CiężKo zeBrać mYśLi kieDy w oCzaCh łzY, w serCu żaL, kieDy braK CiebiE nie poZwaLa sPać... ![]() Oglądam swe sny w słodkim migdale... Nagle los mi dał wszystko co chciałam mieć...w końcu jesteś Ty jestem ja Całkiem bezsenna...bo wiem,że tak bardzo mnie chcesz... 'W każdą noc będziesz zawsze tylko mój, tylko Ty stopisz we mnie serca lód' Zostań nim skradnie mi Cię dzień. "Zamknięta W Małej Szklanej Kuli Po Kolana W Morzu Łez..." Jak to dobrze,że, skończył się już ten podły dzień co mi Cię zabrał... "Dla Ciebie umarłam..." "...Twój adres w sercu mam..." Niech będzie tak jak tego chcesz... Wolne mysli dziś mam... Więc jeśli jesteś...wołam Cię... Pomiędzy nami puste słowa o wolności "Szczęście ginie dopiero wtedy, gdy przestajemy w nie wierzyć" Czy wiesz jak bardzo potrzebuję Cię...? Obudźmy nasze serca, to dzis tak ważne "Anioły przecież nie umierają..." Straciła siłę, nadzieję, życie i jego.. Kiedy ból wypalił w niej resztki nadzieji...ona postanowiła... "zwodził.. obiecywał.. okłamywał.. nienawidziła!" Mijały dni.. Ona kochała jak nigdy wcześniej.. "Kochać to zestarzeć się razem" "musisz powrócić wraz z moją wiarą anioły przecież nie umierają" "Cokolwiek się skończyło, nigdy się nie zaczęło, bo co się prawdziwie zaczyna nigdy się nie kończy." "Powiem jedno:kiedy się czegoś sobie życzy,trzeba bardzo uważać.Bo to życzenie kiedyś może się spełnić..." życie to taki dziwny prezent "Zastępuje strachem większość uczuć" "Miłość jest ślepa, dlatego ma wyczulony zmysł dotyku..." "Niebezpieczne jest gdy ktoś sie zmusza by być takim jak inni" "Mój stan to nie to, co widzicie w moim ciele, ale to, co dzieje się w mojej duszy"
#1811 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
eluśko piekne masz te opisy, ale strasznie smutne.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1812 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1813 |
Wtajemniczenie
|
a ja mam: Staję tak czasem i zakrywam ręka usta. Nie mogę przecież krzyczeć..* (to z wiersza "wspomnienie Twoich rak" M.Hillar)
#1814 |
Wtajemniczenie
|
Studencie - Ksiazka to twój najlepszy przyjaciel, a nie piwo
![]() słońceŚwieci,ptaszekKwili-może byśmy coś wypili? jedno ciało drugie gniecie i powstaje ciało trzecie POSZŁA DO PARKU Z CHŁOPAKIEM NA KARKU. HWDP - Herbatniki W Dużych Paczkach Wszyscy mysla o sobie, tylko ja mysle o mnie Jesli milosc jest slepa, to czemu sexowna bielizna jest tak popularna? po dwukrotnym kliknieciu zostaw wiadomosc... odczytam jak bede
#1815 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio w takim dziwnym nastroju byłam... Z drugiej strony to tylko opisy nie jest zle
![]() ![]()
#1816 |
Zakorzenienie
|
wyznanie tygodnia
![]() "(imie mojego TŻ)- musze ci coś wyznać... to ja zjadlam Ci tą czekolade ;]"
#1818 |
Zakorzenienie
|
![]()
Spełnij, proszę, o czym marzę!
Jakaś siła mnie na nowo w Twe ramiona pcha... Jak magnes wciąż przyciagasz mnie Uczyłam się żyć bez Ciebie a Ty nagle pojawiasz się... Każdy mój pocałunek miał być już - ostatnim... "Ze mną można tylko W dali znikać cicho..." "Posłuchaj jak cisza rośnie Wiesz sporo czasu do jasności" "Twoje oczy rozwarte szeroko rozstaniem Oddalają się i serce za nimi podąża" "Stałeś się oddechem, który zawsze jest obok" "Chodz ze mna, by sens nadac zycia krokom..." "Szukałam Cię nocą ustami" "Ty Spij Ja Będę Daleko Stąd Tęsknić Do Twoich Rąk" "Jeśli przytulenie byłoby sekundą, wysłałabym Ci godzinę." "Przytul mnie do serca, na zawsze..." "Szczęcie ma Twoje oczy..." "Zapomnijmy ten Utracony czas Co oddalal nas Co zabijal nas ..." "Przeciesz zdaza sie Ze najwiekszy zar Ciska wulkan co Niby dawno zmarl..." "Juz nie bedzie lez Dobrze jest jak jest ..." '...jeżeli nie umiesz powiedzieć co czujesz kiedy oddaje ci usta...' "W moim sercu wodotrysk brzmi senny, Który gorzkie i ciężkie łzy płacze, A wytrysnął w ten wieczór jesienny, Odkąd wiem, że cię już nie zobaczę... " na opis za długi ale piękne "Jednego serca i rąk białych dwoje..." "Staję tak czasem w środku dnia na białej ulicy i zakrywam ręką usta... Nie mogę przecież, krzyczeć " myśli mają kolor jego oczu Myślę,że jesteś tylko snem...nie bo jaki sen tak ciepły jest... "Chodz ze mna ku sloncu, moze gdzies nad przepasc" 'Nie mogę czekać wieki, bo..." "Nie wiem co zrobić gdy płaczesz..." "Mówię i słyszę...tak to ja" Gorzki stan w słodycz obracam Moje myśli tworzą obrazy wyobraźni i marzeń... "Wystarczy,że będziesz blisko, tuż obok... i tak daleko..."
#1819 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
dziękuję... ![]()
![]() |
#1820 | |
Mrs Mrau
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1821 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
jeszcze troszke moich
![]() I need love,love's divine,please forgive me now I see I've been blind A man who won`t lie to a woman has very little consideration for her feelings NIEWIELUmężczyznPOSIADAkl uczDOsercaKOBIETY,pozosta liOBYWAJĄsięWYTRYCHEM. Boję się Twojej miłości tej najprawdziwszej i innej Ja na swoim miejscu jestem tak samo konieczna, jak archanioł na swoim. Kocha się tylko te kobiety, które się uszczęśliwia. W miłości kobiety zawsze więcej dają niż otrzymują. Miłość jest egoizmem we dwoje. Nie kochać w taką noc to grzech. Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza. Najmniejszy procent męskości posiada stuprocentowy mężczyzna. Słowicze wdzięki w mężczyzny głosie,a w sercu lisie zamiary. Gdy mężczyzna prosi dziś o rękę kobiety, to znaczy, że resztę miał już wcześniej. Pozostawmy piękne kobiety mężczyznom bez wyobraźni. "postaci twej zazdroszczą anieli a duszę gorszą masz... gorszą niżeli..." Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.
#1823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetne ![]()
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
Co obchodzi Cię jak korzystam z szaleństwa, bez czy w pasach bezpieczeństwa...
Niesie Cie pozyytywna myśl, że nie jest źle, że to wszytsko ma jakis sens ![]() Takie wesoło - śmieszne ![]()
#1825 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
fajne, fajne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zakorzenienie
|
Happysad, oczywi.ście, że tak
![]() ![]()
#1827 |
Zakorzenienie
|
Eluśka Twoja opisy są cude
![]()
#1828 |
Przyczajenie
|
Świetne te Wasze opisy....Przeglądam często i przyznaję się bez bicia, że zaporzyczam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzeczy piękne są trudne Życia nie da się przęłożyć na piosenki Aby być wielkim, trzeba być kiedyś małym Wielcy ludzie są dumni, mali zarozumiali
![]() |
#1830 |
Zakorzenienie
|
![]()
"Wariatem jest ten, kto żyje w swoim własnym swiecie".
"Odpocznijmy teraz przez chwilę...a potem..." "Umiera się na wiele sposobów, z miłości, z tęsknoty, z rozpaczy..." "Bądźcie szaleni,ale zachowujcie się jak normalni ludzie." "Starała się wyobrazić sobie śmierć..." "W przypływie dobrego humoru..." "Pewnego pięknego dnia odkryję, że..." "Wystarczyła zaledwie godzina rozmowy by wszystko się odmieniło." "...cierpiąc z miłości jak nigdy dotąd nie cierpiała..."
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.