![]() |
#1891 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
eeej ja na diecie jestem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie tez pomyslalam ze trudno znalezc w tym opisy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1894 |
Zakorzenienie
|
Monyczkaaa, Mądrala- dziekujee za karme
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1896 |
Wtajemniczenie
|
znane te opowiesci i bardzo wzruszajace,....
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1897 |
Zakorzenienie
|
moj avatar wyglada tu jak kurczaczek wielkanocny
![]() dziewczyny nakarmiłam niektore z Was, no wiecie.. za caloksztalt ![]() macie jakies fajne avatarki? ![]() klaudia głupiejeee ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1898 |
Zakorzenienie
|
Jak mówia Włosi na Benedykta XVI?
\"Papa Ratzi\" ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu poszukaj czegoś dla siebie ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogłabyś zalozyć? i kazdy kto tu je napisal, wkleilby tez tam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1901 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
okey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja też ide do łożeczka ![]() słodkich snów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1905 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja i Ty- marzenia każde zmieńmy w czyn
Żyć tylko po to by do Ciebie wracać... Poślubiam smutek...mój kochany... Już księżyc zgasł a Twoja twarz jest taka jasna... Choć tyle wyznać chcę to brak mi słów... W tę piękną noc to z Twoich oczu pada na mnie jasny promień... I wszystko to co było skryte wiesz już o mnie, w tę jasną cudowną noc...podarowaną nam...
#1906 |
żona
|
![]()
Eluska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1907 |
Zakorzenienie
|
klaudiaa
mądrala piękne to wszystko, choć i smutne. Naprawdę, przydałby się nowy wątek, bo później jak ktoś będzie chciał to odnaleźć to będzie trzeba przekopywać się przez wszystko. Jak bym miała pomysł jak taki wątek nazwać to mogłabym założyć, skoro wy nie chcecie ![]() A póki co dawka opisów: - Nic nie jest w stanie zniszczyć uczucia które Nas łączy ![]() ![]() - W Twój uśmiech wtulić bym się chciała ![]() - Po Każdym Dniu Trzeba Postawić Kropkę,Odwrócić Kartkę I Zacząć Od Nowa... ( bez spacji się zmęści ![]() - Pewnego dnia zniknę, nim to wszystko się stanie - hihi haha i już jakiś opis się ma - @(*-*)@ BĘDZIE GIT !!! - polskaaaaa - biało-czerwoniiiiii !!!!!!!!!! - Nastał dzień, silniki zamilkły, sprzedane gdzieś żegnane w ciszy... - EKSTAZA JEST BOGIEM, ZIOŁO NAŁOGIEM, ŻYCIE ZABAWĄ A browar podstawą!!!! - Podstawą wiary jest spotkanie...a co jeśli wiara umiera...? ![]() - Wiem, że pragniesz wspólnych snów, dam Ci je, nie bój się... - jednym z puzzli jestem Ja a drugim Ty. złączmy je - To, co pozostaje Mi to marzenia. - Zycie jest prawdziwe tylko szkoda, że Reksio kłamie ![]() - Dla świata jesteś kimś tam, a dla kogoś jesteś całym światem... - Z daleka kocham Cię, mój Bóg to wie, wiesz i Ty... - Z daleka kocham Cię naprawdę tak, tak jak nikt ![]() - Z daleka kocham Cię, ta jedna łza to mój krzyk... - Nie może Mnie nikt pokochać tak jak Ty... - Bo masz w sobie siłę która mi maluje mój dzień pięknem - Taki sen to nie może skończyć się - Zanotuj, że: byłam, jestem , będę!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1908 |
Raczkowanie
|
![]() -Ludziom przydałby się czasem dzień wolny od życia... -...Jak lza ukryta skrycie...tak smierc ma sens i sens ma zycie... -beati, qui nunc fletis, quia ridebitis. Szcześliwi, ktorzy teraz płaczecie, bowiem śmiać się bedziecie... -Przestaję oddychać,aby poczuć twój zapach. -Świadomość,że gdzieś jesteś na tej ziemi,będzie w moim piekle moim malutkim kącikiem raju... -Na skrzyżowaniu słów. Niewypowiedzianych. Gdzieś między wierszami. -Feel my skin...Taste my lips... -I...nie mam pytań pilniejszych, od pytań naiwnych -Błogosławieni szurnięci albowiem już tu ,na ziemi, są w raju. -Noszę Twe serce ze sobą...noszę je..w moim sercu.. -Ciągle się ranię o szkło oczekiwania ciągle się gubię we mgle nadziei... -krok za krokiem niesie Cie pozytywna myśl że nie jest źle... -a noc przepływa przez nas ... -Posluchaj, jak mi predko bije twoje serce ![]() -cercherò le tue parole, ///poszukam twoich słów Dove va a morire il sole /// gdzie zapada słońce -Ogni dettaglio e' aria che mi manca Każdy szczegół i powietrze, którego mi brakuje -Tra il balcone e il citofono ti dedico i miei guai pomiedzy balkonem i domofonem dedykuje ci moje zmartwienia -non dirlo mai e non esserne cosi' convinto nie mów nigdy, i nie bądź tego taka pewny -dimentica il dolore forse l'amore ti ripagherà pamiętaj ból, może miłośc ci odpłaci -dimentica perché io ancora non so dimenticare dimenticare pamiętaj, bo ja jeszcze nie mogę zapomnieć -spadają z obłoków|małe wielkie nieszczęścia potrzebne do szczęścia -Ze skał miłości Spadają wszyscy Lecz rzadko objęci ramionami -Jak wszystko ma odtąd pozostać tym samym morzem, tym samym snem, tym samym słonym smakiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#1909 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
..jeśli cos wymyslisz to zaloz ![]() ![]() Madziarka mogę sobie ten opis (..Polscy piłkarze do Niemiec... ale na truskawki;D;D..) wziac na podpis? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1911 |
Raczkowanie
|
layla Ibn
Strasznie podobaja mi sie Twoje opisy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1913 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
"Spotkałam dzisiaj miłość (...) Powiedziała,że nie jest dla mnie"
![]() |
#1914 | |
Wtajemniczenie
|
A ja mam boski humorek dzis
![]() Happy Birthday z okazji Dnia Dziecka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uważam że twój pomyśl na tytuł takiego wątku jest idealny ![]() ![]() - Bo mój świat rozpada się bez Ciebie - Proszę wróć do mnie kochanie... - Chcę dla ciebie znów zatrzymać czas - Wiesz, mój świat bez Ciebie traci sens - Nasza miłość będzie wiecznie trwać... - Tak bardzo lubię gdy do mnie mówisz,że kochasz i nigdy nie opuścisz mnie - Tak bardzo lubię gdy do mnie mówisz,kochnie jesteś jak cudowny sen - Mów do mnie jeszcze bo ja chcę czuć że jesteś - On uśmiecha się do mnie ale czy myśli o mnie... - Kocham Cię moimi myślami,całymi dniami i nocami - Z Tobą wiążę swe nadzieje a miłość, miłość nas rozgrzeje - Złączymy się w parę jedną będziemy przykładem miłosci nepewno - Jak mogłeś odejść z Tamtą, ja teraz płaczę nie jestem taka twarda ![]() - Kochałam Cię moimi myślami całymi dniami i nocami - Chodząc ulicami nie rozumiem nic... - Jak sam wiesz spotkaliśmy się przypadkiem - Chcieliśmy potem, chcieliśmy potem razem być,Ty snułeś plany na wieki już razem My - Gorące usta Twe,obsypane pocałunki,jak nocne niebo gdy zapadał zmierzch - Było tak dobrze,tak blisko było ciało twe,ja uwielbiałam obok Ciebie budzić się - Jeszcze pamiętam chwile kiedy Ja i Ty,w śnieżnej pościeli przytulamy mocno się... - widziałam łzy które raniły także mnie i zimny głos co wciąż odpychał mnie - Przepraszasz mnie za miłość która kończy się... - Przepraszasz za zranione serce moje... - wierzę nigdy nie odzyskasz mnie na zawsze już bezemnie będziesz Ty - Wbiegam na peron nie widzę Ciebie nigdzie już,pociąg odjechał rozmyły się moje sny... - Rozmyte sny, zburzony cały świat, ja jestem sama Ty jesteś sam tu gdzieś tam -Patrzę na niebo co kryje słodkie usta Twe,ja nie zapomnę,ja nie zapomnę nigdy Cię - Oglądam teraz nasze stare fotografie - wspomnieniem jestem w tych pięknych słonecznych dniach... - wszędzie dokoła,dokoła jest ten zapach twój,w białej pościeli widzę Ciebie znów - Może to chore ale żałuję Ja, przepraszam że zabrałam Ci Twój cenny czas - Wiem teraz że niegodna byłam Ciebie,przepraszam Ja,przepraszam dziś Ciebie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Macie może jakieś opisy z okazji dnia dziecka? Bo nic mi do głowynie przychodzi ![]() Jeden przyszedł mi do głowy ![]() "Każdy Powinien Mieć W Sobie Dziecko Pielęgnować Je I Nigdy Nie Pozwolić Mu Odejść" (sorrka, że tak z dużej litery każde słowo, ale skopiowałam je z mojego opisu, w całości nie zmieści się, więc trzeba pisać bez przerw ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1918 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kilka opisów na dziś: "Zawsze jest tak, że razem z końcem czegoś... Rodzi się nowa nadzieja..." "Być jak ptak... Który pośród chmur szuka swego domu" "Na niewidzialnych skrzydłach się wznieść, poszybować do nieba" "Stanąć na krawędzi życia nie bać się skoczyć" "Nie wolno sie bac. Strach zabija dusze. Strach to mala smierc a wielkie unicestwienie" "Lepiej nie mówić nic, niż mówić o niczym..."
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2006-06-01 o 11:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.