![]() |
#2041 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Obecnie mam :
6.06.06 -> dzień otwarty piekła ![]()
#2042 |
Wtajemniczenie
|
a ja mam:
"...styczeń, luty, maj... (gdzieś zgubiłam marzec)..." z piosenki Hey'a ofkors ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2043 |
Przyczajenie
|
![]()
...bo jest przy mnie Anioł...jesteś przy mnie Ty...
...Gdy jestem przy Tobie,to czuję,ze Jestem... * * * ... Ból połamanych skrzydeł ... ... Uwierz w ślepą milość i równie ślepą nienawiść ... ... Po prostu przeminąć ... * * * ... W Strugach Deszczu ... ... Wciąż czekając na nadejście lepszych dni ... Z listy: - Byle Do WAKACJI! - Pułapka bez wyjścia... - "Kiedy zamiera wokół nas w ciszę zaklęty swit" - "MOGLIŚMYdojśćNAJDALEJzeW SZYSTKICH aTERAZkażdeZnasSZUKAdrugi egoWsnach" Reszta sesyjno-egzaminacyjna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2044 |
Raczkowanie
|
„Każdy ma takie chwile, że w duszy deszcz pada
Jedyne co, chciałoby się teraz płakać…” „bądź przy mnie blisko bo tylko wtedy nie jest mi zimno” „jesteś jak księżyc wyraźny,świecisz na moim chłodnym niebie... modlę się do Ciebie…” „jest całe morze samotności i tylko jeden w nim anioł” „nie wiem co kocham bardziej: ciebie czy tęsknotę za tobą” „to słońce umiera aby mogła narodzić się noc” „Czemu kwiaty zwiędły dziś? Co się stało im?” "Czy ukarałam cię za marzenie? Czy złamałam twoje serce i pozostawiłam płaczące? Czy marzyłeś kiedykolwiek o ucieczce?" "Niewolnicy opery, jeńcy namiętności Stworzeni by pokonać upływ czasu" "Dla życia i śmierci odnajdziemy się... A kurtyna zasłoni nasze uniesienia" "Miłość jest jak mdlejący cień, próżno szukać jej stałej obecności" "Nie żyjesz w czasach lepszych niż inne, to złudzenie; przyzwyczaiłeś się jedynie" "Dzisiaj kocham Cię bardziej niż wczoraj, ale mniej niż jutro..." |
![]() ![]() |
![]() |
#2045 |
Zakorzenienie
|
Jaki jest sens życia?
W życiu wszystko jest możliwe Czasami miłość staje się przeszkodą by być razem, a cierpienie staje się sensem życia.. Pół żartem, pół serio Kiedy moją duszę ogarnia ciemność księzyc zostanie moim kochankiem Nieważne gdzie, ważne że... Nie bądź dźwiękiem w piosence życia Żeby tak mieć serce z kamienia i bez żalu opuścić kogoś kogo sie kocha Nie zmierzam nigdzie - powiedział i spostrzegł że jest bliżej Puste słowa, puste zdania : kocham Cię Gdy kończy się miłość rodzi się przyzwyczajenie Nieudana droga życia - tak często z wyboru
#2046 |
Raczkowanie
|
Moje to takie zniewolone przez mojego ukochanego buahha :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Happy|| /Jestem NajszcześliwsząOsobąPodSł ońcem DziękiTobieSkarbie ;*/ ![]() ''NIECHmowiaZeToNieJestMi losc, ZeTakSieTylkoZdajeNam'' Śpię|| Kocham Cię mój ŁOOOBUZIE ![]()
![]() |
#2047 |
Zakorzenienie
|
****znajomki****
*'Za drzwiami pańskiego gabinetu ludzie wymiotują rewolucją.' *stan psychicznego załamania nerwowego?? czy coś takiego istnieje?? *I just have to hear Those sweet words Spoken like a melody *Nic dwa razy się nie zdarza i nie zdarzy... *a wiecie, że krowie placki na oślej łączce i latające ryby?? *nie samą nauką żyje uczeń... ***Mimo wszystko nie zmieniło sie to co czuje do Ciebie ![]() ![]() ![]() *Brzydka ona brzydki on,(...) a oni przytuleni jakoś nizwykle tak... niektore troszku dziwne i intrygujace?;> a moje: zimno mi w stopy i nie tylko.... słodko gorzki smak milosci.... codziennie umiera czastka mnie a reszta to zapozyczona z wizazu ![]()
#2048 |
Rozeznanie
|
Zapodajcie jakies fajne opisiki na dobranoc , please, bede wdzieczna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2049 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc pchły na noc a jak będą gryźć to proszę do mnie przyjść ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2050 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2051 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2052 |
Zakorzenienie
|
Rozkosz - słodki kwiat, Twoj dotyk, lekki cichy wiatr...
Chociaż świat, ludzie źli nie pozwolą razem być to i tak .. ukradnę Cię ! ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2053 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nareszcie ktoś mnie docenił ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2054 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2055 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2056 |
Zakorzenienie
|
a to moj dzisiejszy:
![]() Wszyscy Jesteśmy Chrystusami.... i cierpimy za czyjes grzechy... ![]()
![]() |
#2057 |
Rozeznanie
|
Mój:
choć nie masz oczu chmurnych jak burza pod koniec lata... I kilka znajomych ![]() bo całe nasze życie to nie te długie lata... KOCHAM-to nie slowo lecz zdanie KO-przeminie CHAM-zostanie powpycham w kieszenie kamienie.
#2058 |
Wtajemniczenie
|
A jakies opisy związane z diabłem (6.06.06) ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2059 |
Zakorzenienie
|
- "Co najlepsze dla nas byłoby sama nie wiem już"
- "tak wybrałeś Twoja sprawa, to już koniec jedno wiem" - "Wytłumacz proszę co zrobiłeś Mi..." - "Otworzyłam okno i powitałam poranek" - "...wczoraj nie umiałam poradzić sobie z pytaniem..." - "Oby ten dzisiejszy dzień powiedział mi co dalej" - Kocham się budzić wiedząc że jesteś ![]() - Żółte słoneczko powoduje raka dlatego jestem niewidoczna! - Tyle we mnie słów których nie wypowiem choć krzyczą głośno - "Oby ten dzisiejszy dzień łaskawczy był dla mnie" - "To nic że oczy pełne łez i tak nadejdzie nowy dzień" - "Nie mogę uwierzyć w nas..." - "Dobrze wiesz, życie różną układa treść" - "Świat nie kończy się dziś..." - "Obejmuję Cię, choć Cię nie ma już..." |
![]() ![]() |
![]() |
#2060 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A o 18:06 ma zstapić sztatan na ziemie ![]() ![]()
![]() |
#2061 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2062 |
Rozeznanie
|
Łoo rany, dziewczyny, aleście się rozpisały!!
Ledwo przeszłam przez cały wątek (no nie cały... doszłam do 57 strony ![]() Oczywiście skopiowałam najfajniejsze, moim zdaniem, opisy ![]() ![]() A oto moje ulubione złote myśli: 1. Wzdychaj, Serce, ale nie pękaj 2. Płakać trzeba w spokoju. Tylko wtedy ma sie z tego radość 3. Życie przeważnie jest smutne, a zaraz potem się umiera... 4. Jeśeli nie wiesz, co odpowiedzieć - mów prawdę 5. Czekać. Czy to to samo, co tęsknić? 6. Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie 7. Życie to pożądanie, cała reszta to szczegół 8. I przyjdzie dzień radosny... 9. Boże, dlaczego nie stworzyłeś mnie na podobieństwo twardych kamieni?? 10. Miej serce i nie patrz w serce, odstraszy cię kochać... 11. Tylu ludzi, a żadnego człowieka 12. Gdybyś tylko mógł dotknąć mego serca... 13. Nieszczęścia zsyłane są nam po to, abyśmy uważniej przyjżeli się swemu życiu 14. Niewielu ludzi dostaje to, czego pragnie i niewielu zasługuje na to, co dostaje 15. Piekne sa jedynie te rzeczy, które nic nas nie obchodzą 16. Częstą wymówką tych, którzy czynią nas nieszczęśliwymi jest to, że robią to dla naszego dobra 17. Często pragnienie tego, czego nie masz, nie pozwala ci się ciszyć tym, co masz 18. Lubić to co się ma, to znaczy mieć to, co się lubi 19. Nie staraj się mieć ostatniego słowa, staraj się uczynić ostatni krok... 20. Spodziewaj się najlepszego, ale przygotuj się na najgorsze 21. Szczęście to nie tylko to, co los nam daje, ale i to czego nam nie odbiera 22. To nie doskonali, lecz niedoskonali potrzebują naszej miłości 23. Tylko pierwszy krok jest trudny 24. Zeby być szczęśliwym dodawaj do tego co masz i odejmij od tego, co pragniesz 25. Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za te uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi 26. Kocha się jedynie to, od czego się cierpi 27. Kropla miłości znaczy więcej niż ocean rozumu 28. Łatwiej zakochac się nie kochając, niż odkochać kiedy się kocha 29. Co należy zrobić po upadku? to, co robią dzieci: podnieść się! 30. Gdybyś wiedział jak bardzo cię kocham, płakałbyś ze szczęśćia
#2063 |
Rozeznanie
|
Kolejne
31. Nie możesz zatrzymać żadnego dnia, ale możesz go nie stracić 32. tam gdzie ejst ból jest ciągle uczucie. A tam gdzie jest uczucie, jest nadzieja 33. Pozwólcie sercom od czasu do czasu odpoczywać 34. Zazdrość to udręka dla kochającego, a obelga dla ukochanej 35. Gdy mężczyzna zdobywa kobietę, już wtedy jest zdobyty 36. Miłość zawsze goni za tym co umyka, a co łatwe - wzgardliwie omija 37. Każdy powinien być co pewien czas samotny 38. Kochac i być kochanym, to tak jakby z obu stron grzało cię słońce 39. Nieśmiałość jest wielkim grzechem przeciw miłości 40. Z miłością dzieje się obecnie jak z duchami- odkąd przestano w nie wierzyć, nikomu już się nie ukazują 41. Kto zmienia kochanki jak rekawiczki, najczęściej chodzi w używanych 42. Tylko niekochani nienawidzą 43. Od muzyki piękniejsza jest tylko cisza 44. Jest sztuką widzenie rzeczy niewidocznych 45. Każde szczęście jest progiem nieszczęścia 46. Otwórz na oścież drzwi swego serca, a będziesz zawsze pełen światła 47. Nie ma granic, są tylko opory 48. Przyjdę do ciebie w blasku księżyca, choćbym miał piekło po drodze ("Wyklęty" Masterton) 49. Wskaż mi drogę do najpiękniejszej gwiazdy (jak wyżej) 50. Odwieczne szepty rozbrzmiewają na opuszczonych brzegach mórz (j.w.) 51. Nie mów, nie słysz, nie śpij, nie budź się... nie płacz, nie krzycz, nie drżyj, nie bój się... 52. Człowiek dla człowieka winien być rzeczą świętą 53. Człowiek nie ejst nigdy tak szczęśliwy ani tak nieszczęśliwy jak sobie wyobraża 54. Człowiek człowiekowi kapłanem, człowiek człowiekowi szatanem 55. Dzieci chowane bez pieszczoty są jak kwiaty hodowane bez słońca 56. jedynie dzieci wiedzą czego szukają 57. Dzieci nie chcą słuchać rodziców, by nie starzeć się zbyt szybko 58. Uśmiech kobiety to źrenica jej duszy 59. Mężczyzna nie znosi u innych przede wszystkim wad własnych 60. Niedyskrecją męską wybrukowane jest piekło
#2064 |
Zakorzenienie
|
bejbii to i tak dobra jesteś
![]() ![]() Przecież w marzeniach miało być lepiej lalala ![]() "dlaczego tak jest że najpiękniejsze chwile życie psuje na siłę?" ![]() a takie widze u znajomych ![]() Nie na rok,Nie na dwa lecz na zawsze Tobie - Ja ![]() ![]() ![]() ![]() Mogę powstać,miłość mnie prostuje,daje siłę,która nas buduje ![]() ![]() PorcjaCiepłychZłudzeńPrze nikaDoSerc...... Poznanie ciebie otworzyło najpiękniejeszy rozdział w moim życiu ![]() W czułości Twych dłoni… pragnę się schronić...wiec przytul mnie... ![]() ![]()
#2065 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2066 |
Rozeznanie
|
CD
61. Więcej warta jest przyjaźń jednego rozumnego niż wszystkich głupców 62. Pewnego przyjaciela poznawsz w sytuacji niepewnej 63. Czym sen dla ciała, tym przyjaźń dla ducha 64. Przyjaźń jest jak struna, nie należy jej zbytnio napinać 65. Ani kaszlu, ani miłości nie możemy ukryć 66. Jedną z przyczyn, że ludzie nie są szczęśliwi jest to, że sobie wyobrażają, że szczęśliwi być nie mogą 67. Szukający szczęścia jest jak pijak, który nie może trafić do domu, ale wie, że ma dom 68. Szczęście jest zawsze tam, gdzie człowiek je widzi 69. Nieszczęścia własne nie usprawniają nad do unieszczęśliwiania innych 70. Nie wolno się gniewać: gniew jak bumerang wraca do tego, co go cisnął 71. Serce wystrychnie zawsze rozum na dudka 72. Najszlachetniejsze serce jest to, które właśnie raczej sa się skaleczyć niż samo zadraśnie 73. Nie zawsze piekna twarz idzie w parze z pieknym sercem 74. Większość naszych błędów jest bardziej wybaczalna niż środki, którymi staramy się je ukryć 75. Własne cierpienia uczą, że nikomu nie należy robić żadnej przykrości 76. Tylko bardzo małe świeczki gasną od westchnień 77. Boimy się złych ludzi, ale jednego zła powinniśmy bac się najbardziej- jest nim obojętność ludzi dobrych 78. Od miłości do nienawiści krótka droga 79. Spośród wszystkich wymyślonych przez człowieka sposobów zadawania bólu samemu sobie najgorszym jest miłość 80. Ranę po słowie można wyleczyć, ale blizna pozostanie 81. Marzenia się spełniają... są jednk liczne wyjątki 82. Prawda cię wyzwoli... 83. Od każdego należy wymagać tylko tyle, ile noże z siebie dać (Mały Książę) 84. Znacznie trudniej jest osądzać samego siebie, niż wydawać sąd o innych (jak wyżej) 85. Gwiazdy - takie małe złociste kruszynki, które skłaniają do marzeń leniuchów (j.w.) 86. jest się samotnym także między ludźmi (j.w.) 87. Zna się tylko to, co się oswoi (j.w.) 88. Mowa jst źródłem nieporozumień (j.w.) 89. Dobrze widzi się tylko wtedy, gdy patrzy się sercem (j.w.) 90. Najważniejsze jest dla oczu niewidoczne (j.w.)
#2067 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak powiem swojemu TŻ-cikowi taki text, to rozpłynie się ze szczęścia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2068 |
Rozeznanie
|
a może jeszcze coś z szatanem?
bo ja mam ciągle ...:::666:::... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2069 |
Rozeznanie
|
![]()
http://kodeina.ownlog.com - tutaj mnie znajdziesz https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...to%B6+chcia%B3 - trochę kosmetyków ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...81#post1745881 - ciuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2070 |
Rozeznanie
|
C.D.
91. Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to, co oswoiłeś (Mały Książę) 92. Człowiekowi nigdy się nie podoba tam, gdzie jest (jak wyżej) 93. Tylko dzieci wiedzą czego szukają (j.w.) 94. Oczy są ślepe. Trzeba szukać sercem (j.w.) 95. Jeżeli ktoś da się oswoić ryzykuje, że może sie to skończyć łzami (j.w.) 96. Wszyscy dorośli byli kiedyś dziećmi. tyle, że nieliczni spośród nich jeszcze to pamiętają (j.w.) 97. Jeśli mnie oswoisz, staniemy się sobie potrzebni. Wtedy będiesz dla mnie jedyny na całym świecie (j.w.) 98. Nie brak miłości, ale przyjaźni czyni małżeństwa nieszczęśliwymi 99. Większość kobiet czyni wszystko, by ich mężczyzna stał się inny. Gdy już się staje, przestają go kochać 100. Człowieka często bardziej denerwują drobiazgi niż poważne rzeczy 101. Na to, co naprawdę chcemy zrobić zawsze znajdziemy czas 102. Na żonę należy wybierać tylko taką kobietę, jaką by się wybrało na przyjaciela, gdyby była mężczyzną 103. Najkrótsze wyrazy "tak" i "nie" wymagają najdłuższego zastanowienia 104. Dlaczego najmocniej kochamy właśnie wtedy, gdy miłość umiera? 105. Nikt nie zasługuje na twoje łzy. A ten kto zasługuje napewno nie doprowadzi cie do płaczu 106. Raz na jakiś czas pojawia się szansa, która bez względu na to co zrobisz zmieni całe twoje zycie 107. Każda mała dziewczynka wie już co to miłość. A rozwija się w niej tylko zdolność cierpienia z powodu miłości 108. Nie spełniają się tylko te marzenia, których nie ma 109. Wszystko co dzieje się na Ziemii dzieje się zawsze z jakiegoś powodu 110. Miłość nie zawsze kocha za coś, czasem przeciwko czemuś 111. Na najważniejszych życiowych skrzyżowaniach nie stoją żadne drogowskazy 112. Gdy Bóg dobrze człowiekowi życzy, wtedy daje mu poznać własne wady 113. Tyle złośliwości o kobiecie, tak niewiele o mężczyźnie! Widocznie mężczyźni mają większą potrzebę żalenia się ![]() 114. Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu 115. Bądź takim, abyś nie musiał czerwienić się przed samym sobą 116. Dla przewagi wielu uciążliwości życia niebo ofiarowało nam trzy rzeczy: nadzieję, sen i śmeich 117. Kto miłości nie zna ten żyje szczęśliwy. I noc ma spokojną i dzień nietęskliwy 118. Dlaczego Bóg na najlepszych zsyła chorobę albo smutek, albo inne dolegliwości? bo przecież i na wojnie najniebezpieczniejsze rozkazy otrzymują najdzielniejsi 119. Nie czyń bliźniemu tego, co chciałbyś aby on uczynił tobie. Możliwe, że macie zupełnie różne gusta 120. Sumienie jest to cichy głow, który szepce, że ktoś patrzy
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.