![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
- Czas to pieniądz,pieniądze to piwo,więc wypijmy to piwo bo szkoda czasu
- Tylko kanibal nie gardzi człowiekiem - Kto pod kim dołki kopie, ten jest grabarzem - Małżeństwo jest jak loteria,ale trudniej zrezygnować z wygranej - Jeśli nie masz po co żyć,żyj na złość innym -Młodzież w stanie nietrzeźwym może spowodować potomstwo |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
coprawda to nie mój opis...ale ktoś na gg miał. dotyczy oczywiscie mś.
![]() |
#2253 |
Raczkowanie
|
WISŁAWA SZYMBORSKA
Miłość od pierwszego wejrzenia Oboje są przekonani, że połączyło ich uczucie nagłe. Piękna jest taka pewność, ale niepewność piękniejsza. Sądzą, że skoro nie znali się wcześniej, nic między nimi nigdy się nie działo. A co na to ulice, schody, korytarze, na których mogli się od dawna mijać? Chciałabym ich zapytać, czy nie pamiętają - może w drzwiach obrotowych kiedyś twarzą w twarz? jakieś "przepraszam" w ścisku? głos "pomyłka" w słuchawce? - ale znam ich odpowiedź. Nie, nie pamiętają. Bardzo by ich zdziwiło, że od dłuższego już czasu bawił się nimi przypadek. Jeszcze nie całkiem gotów zamienić się dla nich w los, zbliżał ich i oddalał, zabiegał im drogę i tłumiąc chichot odskakiwał w bok. Były znaki, sygnały, cóż z tego, że nieczytelne. Może trzy lata temu albo w zeszły wtorek pewien listek przefrunął z ramienia na ramię? Było coś zgubionego i podniesionego. Kto wie, czy już nie piłka w zaroślach dzieciństwa? Były klamki i dzwonki, na których zawczasu dotyk kładł się na dotyk. Walizki obok siebie w przechowalni. Był może pewnej nocy jednakowy sen, natychmiast po zbudzeniu zamazany. Każdy przecież początek to tylko ciąg dalszy, a księga zdarzeń zawsze otwarta w połowie. patitcz u mnie jest w wersji skroconej bo si enie miescil w opisie ![]()
Przekonani ze polaczylo ich uczucie nagłe! a co na to schody,korytarze,ulice? moze jakies"przepraszam"w scisku? moze bylo cos zgubionego i podniesionego? klamki na ktorych dotykl kladl sie na dotyk? 21.02.2009 Maja03.03.2014 Jakub |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | |
KWC
|
Cytat:
ukradłam i wkleiłam w opis ![]() macnęłabym Cię za to, ale nie ma czym, ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Wtajemniczenie
|
P.I.S.I.O.R. - Prawo I Sprawiedliwość I Ojciec Rydzyk
Codziennie modlę się do uśpionego nieba o zwykły chleb miłości Kiedy dzieci nic nie robią na pewno robią coś złego ![]() Nie analizuj tego co powiedziałeś.Domyśl sie tego co przemilczałeś. Benzyna 50zł,zapalniczka 1zł,widok płonącej szkoły-bezcenne
#2256 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hm ja chyba czytałam ksiązke która była takim jakby pamietnikiem i tam bohaterka chyba "wkleiła" ten wiersz .. bardzo mi sie podoba dzieki sliczne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
..moglabys wkleic sam opis? jest swietny.. chetnie bym zobaczyla taki u siebie, ale nie mam pojecia jak go zrobic ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2258 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() moni! dzięki za piękny wiersz ![]()
![]() |
#2259 |
Przyczajenie
|
![]()
Kolejny mundialowo-antyJanasowy
![]() a to oczywiście z powodu wczorajszych decyzji selekcjonera: ...Janas do wora. Wór do jeziora... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Raczkowanie
|
Na moim GG rekordy biją opisy o Mundialu...:|
- Dortmund nie Grunwald, janas nie Jagiełło... - Gramy jak nigdy, przegrywamy jak zawsze - Zemsta za Grunwald - jakby mało razy go pomścili... |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
świetnawe!!! zapozycze ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ehh szkoda, że Janas nie ma nas na swojej liście gg, bo by sobie poczytał ![]() ![]() PS. o ile wie co to gg... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
BAN stały
|
A ja mam opis-i want to be your fiance honey
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Raczkowanie
|
akurat
![]()
Przekonani ze polaczylo ich uczucie nagłe! a co na to schody,korytarze,ulice? moze jakies"przepraszam"w scisku? moze bylo cos zgubionego i podniesionego? klamki na ktorych dotykl kladl sie na dotyk? 21.02.2009 Maja03.03.2014 Jakub |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Rozeznanie
|
Mój Książę z Bajki - wprost bajeczny Dupek !!
hihi super Cytat z filmu "Słodki listopad" właśnie leci ![]() ![]()
#2266 |
Zakorzenienie
|
Czarno - białych snów bo od kolorowych głowa boli
Sen jak mgła otulił mnie Zasnę Ja, zaśniesz Ty, będą piękne nasze sny Patrząc na Ciebie widze róże z któej ciągle ktoś odrywa płatki Dzwonek komórki to nie Ty - Łzy PoSąDzĘ CiĘ o sKrAdZeNiE mOjEgO SeRcA: Pamiętam kiedy zasypiałeś z uśmiechem obok mnie... Nie wszystko można sobie wyobrazić.Trzeba poczuć.. ..DbAj O MiŁoŚć,GdY Ją MaSz...SzAnSy JuŻ nIe BęDzIeSz MiAł... Twoje słowo i twój dotyk działa na mnie jak narkotyk
#2267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Raczkowanie
|
Pewnie nie zmieszcza sie na opis, ale sa naprawde slodkie az zal ich tu nie wkleic ... ;D
Mruczanki Kubusia Puchatka Dziwny jest niedźwiedzi ród, Że tak bardzo lubi miód. Bzyk-bzyk-bzyk, ram-pam-pam, Co to znaczy? Nie wiem sam. Isn't it funny How a bear likes honey? Buzz! Buzz! Buzz! I wonder why he does? (ang.) Opis: Mruczanka Kubusia, którą śpiewał wspinając się po drzewie do gniazda pszczół. Jak to miło Chmurką być, Niebem płynąć jak po wodzie. Mała Chmurka na dzień dobry taką piosnkę śpiewa co dzień: - Jak to miło Chmurką być Niebem płynąć jak po wodzie I od rana na dzień dobry Taką piosnkę śpiewać co dzień: - Jak to miło chmurką być... How sweet to be a Cloud Floating in the Blue! Every little cloud Always sings aloud. "How sweet to be a Cloud Floating in the Blue!" It makes him very proud To be a little cloud. (ang) Opis: mruczanka Kubusia śpiewana podczas lotu balonikiem |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
![]()
Nie wiesz co tracisz...
![]() wszystko nieuklada sie...nie ma sensu zaden dzien... 'Gdy niemożliwe staje się możliwe, gdy nierealne nagle spełnia się...' Dłużej nie wytrzymam to jest nie do zniesienia... Może nasza bajka w końcu zacznie się... Co siedzieje we mnie jak w środku się gotuję Minał tydzień i nic...minie miesiąc a może będzie za późno ![]() Kocham w miłości mej tonę... Albo on albo ja-serce masz jedno a nie dwa Serca mękę skróć do mnie wróć Wystarczysz mi Ty nie chce nikogo wiecej Cała Twoja osoba uspokaja mnie... Nie szukałam a jednak odnalazlam Cie zakochac sie nie chcialam a jednak zakochalam sie Wszystko się ułoży bo me serce Twoje jest... Zamkneliśmy nasz rozdział...trzeba spaliś te księgi w których zapisywaliśmy szczęście... Nasze sny mają szanse jeszcze spełnić się Nie trać wiary w lepszy czas Duzo jeszcze czeka nas zapomnij o tym co złe było Kazdy jest kowalem swego losu... Los daje tylko jedna szanse...byc moze tym wybrancem losu jestes Ty Odchodzi osoba ktorej nie zobaczysz nigdy wiecej... Płomyk zgasł, ktoś bliski odchodzi... na wspolne szczescie jest za pozno a nasze inicjaly rozwiewa wiatr w takie dni jak ten dzis
#2270 |
Wtajemniczenie
|
"Miej swoje zdanie, jesteś przecież człowiekiem, nie ubraniem"
"Kim jestem?-Sobą, Nikim więcej?-Nikim mniej" "Niektóre kobiety są bezcenne,za wszystkie inne zapłacisz kartą MasterCard ![]() "Grzeczne dziewczynki ida do nieba, niegrzeczne... idą tam gdzie chcą:P" |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Raczkowanie
|
Ostatnio:
Już za cztery lata.. A zazwyczaj mam taki: Dziadu spieprzy za 1648 dni (aktualizowany, ma się rozumieć ![]() Żeby nie było, że sieje propagande, to I zapomnij, że jesteś gdy mówisz, że kochasz. |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zadomowienie
|
troszkę moich opisów:
nie wierz mi, nie ufaj mi bo z rąk Ci się wywinę(anna jantar) na wszystko jeszcze raz popatrzę i pójdę nie wiem gdzie na zawsze(marek grechuta zegarmistrz swiata) gdy Cię widzę nie wzdycham,nie płaczę...(m. grechuta niepewność) czy to jest przyjaźń,czy to jest kochanie? j/w To nie jest prawdziwy opis, to tylko sprytna podróbka... Promienie słońca mogą ranić, tak i dobro zabija. -Dobre wino i ładna kobieta to dwie miłe trucizny -Głupia kobieta potrafi ci bardziej zaszkodzić niż twój najmądrzejszy wróg -Kobieta albo kocha, albo nienawidzi, trzeciej możliwości nie ma -Kobieta i szkło zawsze są w niebezpieczeństwie -Kobieta jest czyśćcem dla sakiewki, rajem dla ciała i piekłem dla duszy -Mężczyzna powinien być jak tygrys, kobieta jak kot -Kobieta kocha jeden dzień, lecz nienawidzi czterdzieści -Mężczyzna uważa, że wie, ale kobieta wie lepiej -Diabeł wie wszystko, nie wie tylko gdzie kobiety ostrzą swoje noże -Dyplomatą jest ten, kto zna datę urodzin kobiety, lecz zapomina ile ma lat -Kobiety bez zazdrości są piłkami, które nie skaczą -Kobiety osiągają wszystko, bo opanowują tych, którzy panują nad wszystkim -Najpamiętliwszą chwilą w życiu kobiety jest chwila zapomnienia -Zakochane kobiety mówią zawsze prawdę, ale nie całą prawdę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Rozeznanie
|
ewelinka_111 śliczne opisy ukraden kilka
![]() a to kilka moich : - damdidamd damdarej that's the way my heart goes ;] - 1:2:3 cza cza 1:2:3 cza cza ;] - Baw mnie, zepsuj lub zbaw mnie ;] a to kilka opisów moich znajomych : - Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu - (...)boPrawdziwyŻyciaSens DawaćInnymTo,coSamByśDost aćChciał" - " I żywy stąd nie wyjdzie nikt" ![]() - Są sprawy o których Ty wiesz i tylko ja...
#2274 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Wyśle ktoś mi te serduszka o których była mowa na początku wątku ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Rozeznanie
|
przygladam sie dluzej temu watkowi to i cos od siebie dorzuce
![]() - kochaj mnie nieprzytomnie! jak zapalniczka płomień, jak sucha studnia wodę... -Namaluję napis na niebieskim niebie "Codziennie chcę calutkiego Ciebie!" -Kobieta mówi wiele rzeczy, ale w końcu i tak zrobi to, co dyktuje jej serce -!!...*> ![]() -"Tylko miłość potrafi zatrzymać czas „.. M. Proust -Rybka Chce Wody, Motyl Kwiatuszka A ja Chce Tylko Twojego Serduszka <3:-*** -Pragnę Ciebie jak Kubuś Puchatek miodku ![]() -Kochaj mnie, kochaj mój styl...... =) -Jestem Uzależniona Od Czekoladek... i Od Ciebie -Romciu !!!!!!!!! Twoja Julka tęskni =( -I Need You More Then You Think... -I pray, to be only yours, I know now you're my only hope. -somewhere over the rainbow .. ![]() -Jak kocha to wróci....:P -"Niech mi ktoś zrobi sztuczne odpoczywanie." -"Janas chyba zmienił zdanie, choć Brożek był już rozebrany" - Dariusz Szpakowski <lol2> -"Będziemy atakować Jeleniem" - Jacek Gmoch -to jest miasto aniołów, a Ty nie masz skrzydeł... -"...po co mi skrzydła, jeśli nie poczuję na twarzy wiatru...?" -Dawno,dawno temu,w odległym królestwie żyła sobie piękna dziewczyna... -".....Głupi ten, kto głupio robi......" -''Dowiedz sie kim jestes i pozostan soba'' -"...tylko się we mnie nie zakochaj..." -"Miłość jest zawsze czuła i cierpliwa.Nigdy nie zazdrości.Miłość nigdy się nie przechwala i nie jest zarozumiała.Nigdy nie jest nieuprzejma i samolubna.Nie obraża się i nie jest zawzięta."-szkoła uczuć ![]() -"...czuję piękno i zaciekawienie,radość i miłość..." -"Przyjaciel to jedna dusza w dwóch ciałach..." -"keep you’re friends close and you’re anemy closer"
#2276 |
Przyczajenie
|
To i ja dorzucę moje ulubione
![]() JEŚLI JESTES OPALONY WSTAP DO SAMOOBRONY hehe Leci komar za nim mucha pewnie zaraz go wy......przedzi!! To nie jest prawdziwy opis!! to tylko sprytna podróbka.. OPIS- wolę bez... :P Wasze opisy to zwykłe babcie a moj to babcia czikita Raz -->Dwa --> Trzy --> BABA JAGA PATRZY ![]() O jEjU o BoŻe GeNeRaLnIe To KiSiEl W mAjTkAcH Abonent czasowo nie teges :P nie ma mnie!! a co Cię to gdzie jestem?!!POCZEKAJ na żółte słońce
#2277 |
Raczkowanie
|
ostatnio mam taki :
"Jak słonce , to ja w jego promieniach " |
![]() ![]() |
![]() |
#2278 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale dam cos w zamian, nie wiem czy bylo Człowieka poznaje się po jego Temporary Internet Files ![]() użytkownik naruszył regulamin programu Gadu-Gadu [Opis usunięto] ||||||||||||||||||||| 21%.....Trwa Ładowanie Opisu KOCHAM CI....................... .ASTECZKA Aby przeczytać mój opis wyślij sms o treści OPIS na numer 7990 jak macie jakies jeszcze smieszne opisy, to wklejajcie, chetnie je przygarne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Wtajemniczenie
|
ja mam opisy z piosenki the cure "love song"
whenever I'm alone with you you make me feel like i am home again whenever i'm alone with you you make me feel like i am whole again whenever i'm alone with you you make me feel like i am young again whenever i'm alone with you you make me feel like i am fun again however far away i will always love you however long i stay i will always love you whatever words i say i will always love you i will always love you whenever i'm alone with you you make me feel like i am free again whenever i'm alone with you you make me feel like i am clean again however far away i will always love you however long i stay i will always love you whatever words i say i will always love you i will always love you
#2280 |
Rozeznanie
|
Kilka śmiesznych na zycznie wizazanki :
- Ładne oczy masz..komu je dasz..Nikomu ich nie dam..wydłubie i sprzedam - ojjj ! bo pozbieram zabawki i sobie pójde !!! ;] - Ojej zpomnialam hasła do gg... - Windows - Aż chce się żyć! buhha - Co pana irytuje?? - zaczarowany pierniczek ..... - nie przeszkadzać [mam licencje na zabijanie] - Po co są kwadratowe koła - żeby rower mógł stać na górce :P:P:P - Fajne masz koopytko !! Yyy coś pokręciłam ?? ![]() - Ahh ohh ich...stanik mnie uwiera ![]() ![]() to narazie tyle ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.