![]() |
#2551 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Życie jem jak Milkę
![]()
#2552 |
Zadomowienie
|
Opis kumpla: "Materazzi do Zidane'a : wszystkie orgazmy były udawane"
eee ![]()
#2553 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
BAN stały
|
do naszego ślubu pozostało 11 miesięcy, 3 tygodnie i 2 dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Zakorzenienie
|
prawdziwy przyjaciel ma ramiona przesiakniete łzami
Po co byłoby jutro gdybym nie mogła się budzić dla Ciebie? I znów jest przy mnie ten ktoś kto wie czego do szczescia mi brakuje..
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2556 |
Zakorzenienie
|
aktualny: "wszystko buja się... rety czy ja śnie..."
![]()
#2557 |
Zakorzenienie
|
![]()
Cudów w naszym zyciu nie ma to co piekne złudne jest..
może polubisz mnie tak bardzo jak ja Ciebie.. ...i popadasz w obłęd lęku przed ciemnością 'people always leave'.. 'sometimes they come back' idę dokąd moja gwiazda prowadzi od kiedy znam odpowiedź cieszę się jest mi trochę lżej, cieszę się... Swe anioły budzę śpiace gdzieś we mgle... od teraz mam przynajmniej jeden cel, zapomnieć Cię Jak przechodzisz blisko...onieśmielasz mnie... zabijasz kazdy problem, kazdy lek -twój kierunek dno gdzie doplynac chcesz... bezduszny obraz dnia bezsilność łez Wsłuchuje się w to serca drżenie... Niestrudzona wołam Cię... Jeszcze jeden dzien i spełni się sen... Czy usłyszysz jak ciszę przerywa mój głos ...kocham Cię Czy odnajdziesz mnie..?Ja czekam..i wiem A Ty jesteś w mojej głowie... ![]() To było jak senne marzenie, jak ciepło, jak spacer wśród gwiazd... Teraz świat upada z gwiazd na Ziemię kiedy nie ma Cię... Chcę połączyć myślą nas... Wiesz mój swiat bez Ciebie traci sens...wszystko nagle bez kolorów jest... Nasza miłość będzie wiecznie trwać...jej niemoże zniszczyć czas...
#2558 |
Wtajemniczenie
|
teraz mam na opisie "I've got a kot
![]() ![]()
#2559 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#2560 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2561 |
Zadomowienie
|
heheeh śmiałam się z niego kuupę czasu
![]()
#2562 |
Zakorzenienie
|
You and Me
We used to be together Everyday together always ;D We're running as fast as we can I really hope we make it Be,be the one I need Be the one I trust most Don't stop inspiring me You know some real bad tricks And you need some discipline
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Zakorzenienie
|
*"Przytul mnie życie..."
*"Moje szczęście wielkie przytul mnie w ukryciu..." *"Nieskończoność uchwycić w ręku A Wieczność w godzinie" *"The future starts today, not tomorrow" *"Żyjemy tak jak śnimy - samotnie"
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2564 |
Zakorzenienie
|
opisy znajomych:
Zniszcz wszelkie zło, by dobro mogło zakwitnąć. "BęDzIeSz KoLeJnYm KwIaTeM,KtÓrY WiĘdNiE w MoIcH dŁoNiAcH ZaTrAcOnY" ![]() ogólnie - nic ciekawego ![]()
#2565 |
Zakorzenienie
|
troche miłosnych bo zakochana jestem nie ?
![]() A w miłości rozpalonej dwie duszyczki przytulone ... Życie jest piekne, Gdy sie żyć umie ,Gdy jedno serce drugie rozumie JesteS dla mniE wszYstkiM...wszYstkO yesT Toba...Kocham Cie Czegoś mi brak,czegoś pięknego...Twej obecnośći,czyli...MIŁOŚCI
![]() ![]() |
![]() |
#2566 |
Raczkowanie
|
mój dzisiejszy:
Ja potrafię kochać tylko tak jakby jutro miał się skończyć świat. |
![]() ![]() |
![]() |
#2567 |
Rozeznanie
|
Jestem trucizną bez antidotum
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Zadomowienie
|
Mój od kilku dni:
All the boys are after me... And that's the way it's gonna be ![]()
#2569 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja na razie nie mam nic ciekawego, większość moich znajomych ma opisy w stylu wyjechałam/wyjechałem będę tu i tu,o tej i o tej.
![]() |
#2570 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wiem ze juz kilka opisów było podane , ale jakies inne:P bo jutro wyjzedzam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poszłam sobie... Gdzieś!!! jEsTeM gDzIeś Z KiMś Po CoŚ bĘdĘ kIeDyŚ tAm o kTóReJś :P:P GDzIeŚ TaM... Z KImŚ TaM... CoŚ Tam.... RoBiĘ :P | będę jak wrócę ![]() ))WyFrUnĄłEm Z cHaTy(( - PtAs! MoOżDżEk.. Będę Jak Wróce Ale Nie Wiem Kiedy Wróce Więc Nie Wiem Kiedy Będę ![]() S. M. S. = Smutno Mi Samej ...NiE mA mNiE-bRyKaM... wyszłam z siebie//zaraz wracam jestem ale moze mnie nie byc ale jak mnie nie ma to zaraz bede nie ma mnie... wieś zdobywom ![]() ....:::: www.nie_ma_mnie.pl ::::.... uciekam stąd.. bo wieje tu nudą... Nie ma mnie. Wyszłam. Wyszłam poszukać swoich myśli... Będę, kiedy będę. Jak Coś To krzyczeć, Ale głośno Jestem tam, gdzie anioly maja wstep wzbroniony i opisy moich znajomych: ...chodzi o wiare w siebie...wiare w to ze moze byc lepiej... Usmiechnij Sie Choc Tak Dziwny Jest Ten Swiat.. ![]() Zniszcz wszelkie zło, by dobro mogło zakwitnąć. JeśliCośKochasz-PuśćToWolno,JeśliWróci-JestTwoje,JeśliNie-NigdyNieByło
![]() |
#2572 |
Zakorzenienie
|
przyjde jak wróce wczensiej nie powinnam -kiedys taki mialam caly czas
![]()
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Rozeznanie
|
Ja lubię fragmenty pisoenek, mam akttualnie szał na: I'll be waiting time after time...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2574 |
Rozeznanie
|
oprócz błekitnego nieba nic mi dzisiaj nie potrzeba(: fly away^^
baby U can fly with me [; nie wiem ich już kiedyś nie dawałam ![]()
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Raczkowanie
|
dorzucę kilka z mojej listy:
szanuj chłopa swego bo mógł mieć mniejszego nie zadawaj się z idiotami jeśli nie jeseś psychiatrą biedny ten, kto gwiazd nie widzi bez uderzenia w zęby! nie należy nigdy tracić nadziei, pewnego dnia bestie okazują się ludźmi. nareszcie się doczekałam!!! warto było... trzeba by również Izby Wytrzeźwień dla ludzi pijanych szczęściem ![]() czy ja kiedyś mówiłam że jestem grzeczną dziewczynką??? życie ma tyle kolorów, ile potrafisz w nim dostrzec ...przecież zwykły dzień, to nie koniec świata...' nie musisz robić dla mnie wszystkiego TYLKO MNIE KOCHAJ! |
![]() ![]() |
![]() |
#2576 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
pierwszy wymięka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2577 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wyjechałam, będziecie tęsknić??? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2578 |
Zadomowienie
|
to ja sie też podzielę moimi
![]() Z mojej ukochanej Anathemy: "...But there's a storm closing in voices crying on the wind..." strange how life makes sense in time now I feel, I'm seeing so clear Misplaced trust, loyalty stabbed in the gut. I've been down for a while, And now I'm coming back... its a beautiful world. or at least it can be. inside. cos everything is energy and energy is you and me... ten troszkę za długi ale poczatek jest niezbędny do zrozumienia piękna reszty ![]() and remember, next time you think things are not going the way they should... ...you're not alone...you're not alone...you're not alone...you're not alone...you're not alone... "......you just slipped through my fingers ...." Z Jonasza Kofty Staczać się trzeba powoli Żeby starczyło na całe życie Najpiękniejsze są miłości, których nie ma Najpiękniejsze są miłości, które były. "Ta cisza jest dla mnie za głośna I muszę wstać..." Życie to nie jest jeszcze życiorys Życie powstaje w brudnopisie inne Ziemio dobra, ziemio stara ty mi przebaczenie dasz, byłam sama, jestem sama, resztę grzechów dobrze znasz -wiersz A.Osieckiej "The way is not in the sky. The way is in the heart." Budda „Fałsz, zawiść, płaskość, mierność, nikczemność, głupota: oto rafy, o które łódź moja potrąca,” z Tetmajera chyba "Gdy kiedyś łomot nagle umrze w dyskotekach Do siebie nam dalej będzie niż do gwiazd ..." "Zanim coś powiesz tak jak człowiek do człowieka Cisza zgruchocze i wykrwawi wszystkich nas Dlatego uczmy się ciszy i milczenia .." Aby być sobą trzeba być kimś Nights in white satin never reaching the end "I don’t care what’s right or wrong I won’t try to understand Let the devil take tomorrow ’cause tonight I need a friend" Maybe I'll wake up one day to notice that all my life was just a dream...-Diary of dream Let me say thank you for all that you have given me. Thank you for everything you've done-jw nagle kolor nieba zmienia się, zamykam oczy i czuję jak spontaniczny szał porywa mnie...-Varius Manx znowu wszystko we mnie tańczy..-VM i wish i could just stop i know another moment will break my heart -The cure and all i wish is gone away-jw dosyć nudnych ludzi, pustych dni........modliszka..... . statek piła tangoooo....czarna bandera....-SNL Luuuuuuuudzie jedzmy gówno, miliardy much nie mogą się mylić! ![]() ![]() Only God can judge me Jeżeli innym nie pasuje coś w Tobie - to ich sprawa. Czuj się dobrze sama ze sobą NIE JESTEM MARUDNA Z NATURY. MUSZĘ SIĘ STARAĆ NA BIEŻĄCO Myślenie jest sztuką..niestety nie każdy jest artystą.. "wiesz jest mała radość ja tę radość ja chciałabym żeby rosła..." -Rafal Wojaczek "- świat jest taki ładny - po drugiej stronie zamkniętych okien"- Halina Poświatowska Z renaty przemyk: szumieć tak jak inni trzeba więc rozgrzeszajmy siebie bo tak łatwiej jest.... nie chcę winy za ciało brać, gdy duszę wciąż trafia szlag.... Z Myslovitz "Nie wierz nigdy nie w tych co ciągle udają i ciągle uśmiechają się ..." Tylko pstryk i już nie ma mnie Czasem bardzo tego chcę Tylko pstryk i już nie ma mnie Czasem tylko tego chcę I już nie starać się Z Comy Spadam...powoli spadam...w korytarze świateł... Czekanie sprawia, że gorzknieje cala słodycz w nas Ogromny zgrzyt znieczula nas na szept Pomiędzy pożądaniem a rozkoszą tkwi dolina nocy ![]() A my... z wiecznego niepokoju, z przelotów wiatru, z garści cienia... Trudno w to uwierzyć lecz nic nie daje siłu by zyć Jakaś misterna część w konstrukcji zdarzen pękła Ile jeszcze we mnie wiary?Ile jeszcze we mnie samej sił na nowe dni? Przemija czas, przemija, nie zbliża nas Dzieli nas rzeka niewypowiedzianych marzeń i dzieli nas rzeka zwyczajnych spraw... no to by były te ulubione ![]()
Miał ochotę wyjść ze swego życia tak, jak się wychodzi z domu na ulicę. M.Kundera Edytowane przez magda88 Czas edycji: 2006-07-17 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2580 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
-Mam kota, na gorącym dachu mojej głowy...on czuwa nad smakiem i kolorem moich nocnych spraw... Teksty z utworów Marii Peszek. edit: nie mialo byc zacytowane ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:58.