![]() |
#2671 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
I am folen endżel, rokendrol endżel <haleluja>
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2672 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję dziękuję i proszę o jeszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Rozeznanie
|
- NIE NA PEWNO LECZ WIEM, TU GDZIE KOŃCZY SIĘ NOC
- W MIEJSCU GDZIE STOJĘ GINIE KSZTAŁT ŚWIATŁA ZLEWAJĄ SIĘ U STÓP - ŚWIAT JAKBY SKULIŁ SIĘ WE MGLE PRÓBUJĄC NABRAĆ NOWYCH SIŁ -Nic nie daje siły byŻyc jakaś misterna cześćW konstrukcji zdarzeńPękła hm nie przypuszczałam że coma ma tak ciekawe teksy ;] no jakoś ostatnio to one królują umnie na liście
#2674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2675 |
xxyy
|
moj obecny opis :
Kocham najbardziej we wszechwiecie ;-) ![]()
#2676 |
Zakorzenienie
|
######- zdrap i zobacz kogo kocham
![]() Szukasz wielkich emocji (to przejrzyj się w lustrze) dzien dobry, kocham cie ![]() ![]() Motto na wakacje: liczy sie chwila, emocje i fajna zabawa! Bo Ja Taki Skryty Jestem .. Uczuciowo Nie Wylewny ... Okryj mnie cieniem swoich skrzydeł..Może wtedy będę choć namiastką Anioła Z dnia na dzień coraz bardziej się w Tobie zakochuję.. Stoję na głowie i myślę o tobie. Ciemnej strony Twej .. chce nauczyć się ..
#2677 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
-My angel supermarket arterial room,My angel autohypnosis our heavy load - Nie wiem dokładnie, co ten ostatni oznacza... czy mógłby być ktoś tak miłosierny i w miarę możliwości przetłumaczyć ? ![]() ![]()
![]() |
#2678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj Anioł pozwolił mi umrzeć, bo wie że bez Ciebie żyć nie potrafie Czarny Anioł Swą Krwią Mi Dał Znak..Chociarz On Mi Pomógł Gdy Sił Mi Było Brak..† .A na biurku wciąż stał mały biały aniołek i zbierał perły kapiące z mych oczu.... Uwierz w Anioły ... Nawet Jeśli Mają Czarne Skrzydła jestem jak anioł rzucony, kriwą splamiony, z nieba wygnany ...Nie jeździj szybciej, niż twój anioł stróż umie latać... .. Czasami jestem aniołem...Nie pytaj,czy wzlatującym czy upadłym... Ciche anioły pozyczyły mi skrzydła.. bym nie przewracala sie chodzac Mrok Ciemność Ogarnia Me Ciało Przygotuwoje Się Na Nadejście Anioła Śmierci SpOJrZaŁ aNiOł nA PaDóŁ LuDzKi i ... PęKło mU SeRcE Anioł Stróż opuścił mnieeeeee.. 'Aniołom skrzydła płoną a one wciąż wzbijaja się do nieba... jesteś Aniołem, który budzi we mnie diabła... Widzę go – podaję mu dłoń - Mój Anioł Śmierci... Jestem tam, gdzie anioly maja wstep wzbroniony
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
![]()
Tyle jest we mnie nieposkładanych myśli...
Nie każ mi zrozumieć nie umiem i nie chcę... Wciąz mam nadzieję, że czasem myślisz o mnie jeszcze... Czy jeszcze kiedyś powtórzy się co zdarzyło się nam... Ból kiedyś minie,zagoi rany czas... Świat składa głowy do snu... Nie proszę o więcej niż możesz mi dać... Nie proszę o więcej zbyt dobrze Cię znam "z dnia na dzień zatracam się..." "serce płacze krwią oczy płonąc chcą lecz łzy je gaszą..." Jak mam uwierzyć w to...?
#2681 |
Wtajemniczenie
|
ja mam taki: "kobiety skonczyly sie na kill'em all"-pozyczone z komentarza z forum onetu
![]() |
#2682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pożyczajcie ile chcecie!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Raczkowanie
|
Nymphetamina, mądrala, anyczysko1 wielkie dzięki za sliczne anielskie opisiki.
cos sobie pożyczę ![]() a ja dorzucam kilka z mojej listy: Zobaczyć błysk żalu w oczach byłego – bezcenne Boże - uchroń mnie od faceta, o którym znów pomyślę, że jest inny... kupię kilo szczęścia - cena nie gra roli... Im bliżej poznaje ludzi tym bardziej kocham zwierzęta! dobrym genotypom mówimy tak! emocjonalnym popaprańcom stanowcze nie! |
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Zadomowienie
|
A to moja kolekcja
![]() *Kim jesteście faceci, że jesteście tacy beznadziejni? *Czy lepiej kogoś stracić, czy nie mieć kogo tracić? *Jeśli na beep SMS-a serduszko przyśpiesza, przyśpieszy i na żywo ![]() *Mnie się kocha lub nienawidzi... ![]() *Hasta la vista, Misiu! *odrzuć, zanim zostaniesz odrzucony... *Każdy jest egoistą, ale nie każdy to kamufluje... ![]() *Życie nie jest tym, co dostajemy, lecz tym, czego nie powinniśmy oddawać *Nie chcemy się zbliżać, by nie mieć się od kogo później oddalać? *Nic się nie dzieje przypadkiem, nawet samotność to tylko nasz wybór... *Kiedy ja się bawię, ty szacujesz straty ![]() *Od dziś nie wiem, kim jesteś... ![]() *jestem jak butelka pepsi - pragnienie milionów... ![]()
#2687 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
http://kodeina.ownlog.com - tutaj mnie znajdziesz https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...to%B6+chcia%B3 - trochę kosmetyków ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...81#post1745881 - ciuszki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2690 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Bardzo Ci dziękuję ![]()
http://kodeina.ownlog.com - tutaj mnie znajdziesz https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...to%B6+chcia%B3 - trochę kosmetyków ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...81#post1745881 - ciuszki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Wtajemniczenie
|
Po co się wale młotkiem w głowę? Bo jest tak przyjemnie, kiedy przestaję...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2694 |
Zadomowienie
|
hehe
![]() ![]() ![]() ![]()
#2695 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() z mojej listy (kontaktow): ... Moje sny są rysowane piórem i kolorowane flamastrami... ![]() zdrap i zadzwoń "#########" L.Wałęsa do dyspozycji 'WolęSpacerPoNibylandiiZN iaARękę,WolęUciekaćNaOczu JejOceanyBezkresne' Ludzie sie starzeja, marzenia nikna Zrozumieć kobiety, to jak napisać wzór na nieśmiertelność
![]() |
#2696 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2697 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
świetne !! szukałam własnie czegoś takiego ![]()
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Zakorzenienie
|
Wind of hope will wake you up...
"Bądź piękna jak lotos, slodka jak miód i zagadkowa jak pogoda" "Nie umiem załamywac rąk, żalować że już przeszło coś" "Z każdym krokiem mam większy smak na życie..." "Czasami wystarczy tylko splunać na szczeście" "Starczy miejsca na miłość i sztukę" Zajęta czymś albo kimś- niepotrzebne skreślić. "Ogromna siła wyobrażeń, to nie przypadek że jesteśmy razem" "Babę zesłał Bóg, raz mu wyszedł taki cud..." Trwaj chwilo, jakże jesteś piękna! Don't worry, don't cry, make love and fly One love, one life, when it's one need... Voules- vous coucher avec moi, ce soir...? Que sera, sera... "Wszystko jest mgnieniem oka. Ironicznym." "Mieć więcej odwagi by czegoś nie stracić..." "idż wyprostowany wśród tych, co na kolanach (...)bądź wierny, Idź" "Na skrzyżowaniu słów niewypowiedzianych..." "jedno wiem- ciepłe piwo to grzech..." "prowadzi mnie od lat niewidzialna siła..." I'm a keeper of your soul There's no map to human behaviour A friend to all is a friend to none. Evis is a good perverted. I can resist everything... except you The rest is silence. Your kiss went deeper than my skin ...and being to close to you... Move ya body around like a nympho Your most innocent kiss or your sweetest caress... seduces me. la Belle au bois dormant "życie (...) wynosi na tron, zeby zrzucić na twarz..." "nagle los mi dał, wszystko co chcialam mieć..." it's a special kind of feelin' close the door, shut the world away "wiodą słusznie moje stopy, nie zabraknie mi sił..." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:08.