![]() |
#2881 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2882 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2883 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() De Puta Madre - a ten co oznacza? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
BAN stały
|
Ja mam takie:
Moje serce jest jak lawa gorące ![]() Ja potrafie kochac tylko tak,jak by swiat się skończyć miał Z kazdym Twym Oddechem I z Dotykiem Każdym Twym Świat Nabiera Pięknych Barw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli tłumaczyć słowa: puta-kobieta lekkich obyczajów, dziwka madre-matka Także ja nie wiem w co wierzyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zuzek9 a oddasz?:P Nie no pewnie, że możesz!! ![]()
![]() |
#2887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2888 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2889 |
Zakorzenienie
|
hey a ma ktoś taki opis... kuszący do działania...ale tak nie w prost..??
Taki dwuznaczny.. zachęcający faceta do jakiegos 'działania' ![]() ale namotałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2892 |
Zakorzenienie
|
"jestem czadowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2894 |
Zadomowienie
|
" KOCHA SIE ZA NIC, NIE ISTNIEJE POWOD DO MILOSCI " --> ulubiony
|
![]() ![]() |
![]() |
#2895 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Konto usunięte
|
to czas na moje ulubione opisy ;] (niektóre mogą się powtarzać
![]() - \"Są dni kiedy mówie dość..Zyję chyba sobie sam na złość...\" ;(( - \"Docenić miłość potrafi tylko ten, kto ją stracił...\":-( - Kochaj i szalej, nie pytaj, co dalej! xD - 'Przestałem marzyć. A jak człowiek nie marzy - umiera.' - 'Przecież w marzeniach miało być lepiej.' - \"...nie chce już wierzyc w cud... bo wiem, że szkoda czasu...\" ;( Narazie tyle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2898 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#2899 |
Zakorzenienie
|
![]()
[quote=RoXi_7]*"Miłość jest grą... kto pierwszy powie "kocham" przegrywa."
*Ja czekam na Ciebie, bo chcę poczekać... *Celowo oddalasz się... myśląc, że tak łatwiej jest *Nie udaję kogoś kim nie jestem.... *Wypieliście się na mnie.. więc teraz wami gardzę *Nie wszytsko da się wyrazić słowami,niektórych najlepiej nie mówić ... *"I jeśli musisz odejść...chciałabym byś po prostu odszedł" *Mam mętlik w głowie!!Ty pomóż mi a ja pomogę Tobie ![]() *Każdy następny dzień to przyszłość, a poprzedni to już historia... *Uważaj O Czym Marzysz, Bo Pewnego Dnia To Się Spełni =] *Wierzę W To, Że To Co Dobre Z Czasem Musi Do Mnie Przyjść ... *CzyDalejTrwaćWTym? CzyDaćZaWygraną?OlaćToWsz ystkoINieMyslećONimRano? *Czas na odmianę...rozstać sie z bałaganem ![]() *Dziś zrozumiałam, że miłość przegrała...zostały wspomnienia, nie będę nic zmieniać... *Po Co Ci Serce Jakiegoś Idioty... *Nie pożegnałeś sie, chciałeś uniknąć łez... *Bezpowrotna przeszłość, dlatego mnie smuci, to wszystko minęło i nie wróci *dziś już nie jesteś tym kim byłeś kiedyś.. podobnie jak ja... *PostawiłamWszystkoNaToByM iWyszłoZTobą..... i co.....? *CzyUważasz,ŻeWszystkoJes tWPorządku,IŻePatrzyszNaM nieTak,JakDawniej? *RÓB coCHCESZ nie PYTAJ mnie O droge!! RÓB co CHCESZ ja KOCHAĆ cię NIE mogę *podobno w życiu zdarza się to tylko raz...[/quote] śliczne ![]()
![]() |
#2900 |
Wtajemniczenie
|
mam nadzieję,ze jeszcze nie było:
*Zostawili ślad - idealną przyjaźń *Nie zmieniaj się wtedy ja się nie zmienię *Oni mogą żyć ale tylko razem *Nie rozdzielaj ich nie odzieraj z marzeń *Rozmieniasz serce na drobne *Pamiętaj mnie, bo nie będzie nas drugi raz *I ważne, że zostanie w nas chwila ta *Przez ten krótki czas jestem tylko twoja *Bo jest paru ludzi, bo jest parę w życiu dobrych chwil *Każdy czuje się ważny goniąc szczęście *Miłość nie pozwala rezygnować *Pokonali los bo trzymali się razem *Właśnie wstał nowy dzień *Tak o mnie walcz, tak mnie zdobywaj
![]() |
#2901 |
Zakorzenienie
|
![]()
~Tylko spłynie z twarzy jedna łza...
~Nie możemy zmienić przeszłości, ale ona może zmienić nas. ~Swoim kłamstwem zakrywasz cały świat... ~W życiu różnie bywa... ~Ucichł wiatr, ucichł deszcze, me mysli są tam gdzie słońca brak... ~5000 myśli... ~W Twych ramionach jest wszystko co chciałam mieć... ~W objeciach trzymam Twe serce... ~Wystarczą mi na zawsze splecione ręce.. ~Wszystko ma inny...smak... ~Chcę poznać życia blask... ~Poza nami nie ma nic... ~Kilka minut z nim..z Tobą...Ty wiesz, że tak jest... ~Stać jak..całe życie ciągle obok... ~Dać Ci uczucie..tylko ciagle nie chcesz wziąźć ~Wszystko co mam..kilka minut z nim... ~Kolejny dzień...Czy pamieta go? ~Siedzi w środku...ciągle daje o sobie znać ~..a czas mija... ~Twarzą w twarz... ~Gniew wyrzuć z siebie..rano go ktos przyniósł... ~Słyszeć chcę,że to ja jestem Twym natchnieniem...
#2902 |
Raczkowanie
|
"Zawsze iść - rozkaz,który mam we krwi
Małą Wojnę w sobie mieć! Z kazdym z was walczyć do utraty tchu Bez słów - mogę zwalić Ciebie z nóg Wrogu Mój..." |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Raczkowanie
|
Nie sprawię byś chciał,dzielić ze mną świat
![]() Opis kumpal: bez skrupułów...bez litości...tak do bólu...w naiwności Opis kumpelki: Każdy pragnie czuć,że gdzieś ktoś:tęskni,czeka,myśli ![]()
"A kiedy ona Cię kochać przestanie, Zobaczysz noc w środku dnia, Czarne niebo zamiast dnia, Zobaczysz wszystko to samo, co ja..." "Jednak w jej sercu struna jakaś uparła się drżeć przy Jego spotkaniu." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
i ode mnie cosik
![]() "tutaj słońce świeci inaczej..." "nie szukaj problemów we wszystkim,znajdź szczęście..." "patrz przed siebie zamiast ciągle się oglądać..." "zostaw to mija cenny czas..." biegać, skakać, latać, pływać, w tańcu, w ruchu wypoczywać... Puć puć! Ktoć tam?Nić ktoć tam!Jak nić ktoć tam jak ktoć puć puć! Spójrz na to owocowo SAMOPOCZUCIE ROŚNIE RADOŚNIE nie wahaj się ani chwili Nie Lap DoLa ZyC!E WoLa!!!
#2905 |
Raczkowanie
|
- Krwawa róża zakwitła pośród splecionych łąk mego serca...
- Choć ktoś podciął nam skrzydła, my dalej wzbijamy się ku górze... - Nie jestem stworzona do tego świata, me istnienie to ból... - Stary kręg uczuć pękł, zostały tylko te najwartościowsze... - Na twarzy rysuje się rozczarowanie, powoli nie rozumiem juz siebie... - A wy płaczcie...chę abyście wiedzieli dlaczego... - '' Samotność łącz ciałą, a dusze cierpienie'' - Przyjaciele sa jak anioły, które stawiają nas na nogi - Faber est suae quisque fortunae... - Odcięli aniołom skrzydła, bo dawały wolność... - Jam jest wymowa grobów i cmentarza, urokiem nocy, powagą ołtarza... - ...Seape creat molles aspera spina rosas... I ode mnie troszeczkę ![]()
#2906 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Ja rzadko mam jakikolwiek opis,ale mam kilka sprawdzonych: - Najgorsze są dni, gdy słonce jest po drugiej stronie nieba..... -YOU DON'T NOW WHAT I HAVE IN MY DESCRIBE BUT I NOW - Bo Jest Takie Miejsce Gdzie Całe Zło Znika Tylko Szczeście Ciało I Dusze Przenika. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2907 |
Zakorzenienie
|
Chcesz się dowiedzieć prawdy o sobie? Pokłóć się z przyjacielem...
Najgorsze co może być w życiu to...kochać kogoś w ukryciu !!! Wbijasz nóż w me serce i bez wzruszenia wycierasz zakrwawione ręce ... Żeby mi się tak chcialo, jak mi się nie chce. Nie ma już słońca ni deszcu bez Ciebie czekam na dzień w którym spotkam Cię w niebie.. Smutkiem ciała Cię nie zatrzymam lecz słońcem moich oczu... Jedna chwila,kilka niepotrzebnych słow, słow ktorych sie niezapomni... choć popękane dalej chce bić.. Nie pozwól, by ugryzł Cię komar..........ugryź go pierwszy Kopiując ten opis pozbawiasz tokio hotel jednego obiadu <lol2> Idź polataj! Skrzydła wyrosną ci później Nie pożądaj ciuchów bliżniego swego, kup se coś lepszego Bawię się w błocie...jak coś to kom []-zeby zobaczyc opis wrzuc monete... O.K...przyznaje sie jestem kosmitą i co daje Ci to jakąś satyswakcje?
#2908 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny macie ten kod na serduszka w opisie?
#2909 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2910 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.