![]() |
#2911 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2912 |
Rozeznanie
|
...even an angel can end up falling...
powod dla ktorego nie znosze milosnych piosenek?-wspomnienia o Tobie ![]() Would you have been a little angel or an angel of sin? I'm so sick of love songs So tired of tears Crazy little thing called love ;* Let my angel sing ![]() I found an angel,someone who was there when all my hopes fell Gdy jest źle to dobry znak, bo może znów lepiej być ![]() Znam cię dobrze choć rzadko widuję...Ja za tobą z tęsknoty choruję... Don't stop, move your body.Rock this party.Dance everybody! ![]() i just want you to know who i am
#2913 |
Rozeznanie
|
Hej!Poszukuje opisów mówiących o tym że ktoś był chwilą i niestety trzeba już o nim zapomnieć.Lub o tym że jednak jest nam do siebie blisko ale tak daleko i to się nie zmieni...
Trochę pomotane ale dzięki:P
#2914 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
może coś takiego...: I TAK brną w to razem ale w przeciwne strony, ona zagubiona i on zagubiony... Tego samego chcą i tak samo się boją..wielka miłość traktowana jak znajomość... pojawiasz sie i znikasz ... przytulasz i ranisz ... to nie ma sensu... Nic juz nie bedzie takie jak bylo ![]() Los na siłę rozdzielić nas chce... Byłeś chwilą, która właśnie mija... Nie znam juz takich slów , aby móc byc z Toba znów ... :/ Ja wiem, że to tylko marzenia... Ja wiem, że nie do spełnienia... Co Nam Zostało Z Tamtych Dni???? Czy Warto Było Snuć tę Nić?!* =( pozdrawiam ![]()
![]() |
#2915 |
Zakorzenienie
|
![]()
Sens, nie mówionych słów, dźwięk, nie zagranych nut ... Nie Mów Nic...
Jesteś moim światełkiem w tunelu,szkoda że tak często gaśniesz.. "świat martwych marzeń ![]() Prawdziwa milosc zawsze milczy: wyrazem prawdy sa czyny, nie slowa... Ja – zgaszona; Zimy Lód, Bez Uczuć i Bez Snów ... Ciszy szukam... Tylko ...nie wiem jak wygląda... "Ja mówię, Ty słuchasz i widzisz choć nie patrzysz . . ." Niech wyscig Marzen trwa... Przegrani Ty i Ja...*............ =( Gdybyś Był, A Nie Bywał Raz Na Jakiś Czas... Byłabym Bardziej Czyjaś, A Nie Bezpańska aż Tak "Chwile ulotne są, nieuchwytne... strzec w sercu nam ich potrzeba" Wczoraj Szczęscie Było Blisko Wczoraj Śmiał Się Cały Świat .. Dzisiaj Raptem przeszło Wszystko.... Całe Szczęście Rozwiał Wiatr... Więc daj mi jedną z chwil i nie pytaj więcej ile znaczysz dla mnie... ![]() Nie powtorzy sie ... zaden dzien... zaden gest ... sól produkuję w hektolitrach ... (woda produkt uboczny łez) Kiedy słowa ranią, burząc cały czar Kiedy usta kłamią, łamiąc serca nam ... Nowy dzień nie cieszy, gdy ocierasz łzy Ciągle blisko siebie, lecz już to nie my - to nie my ... Czas biegnie za szybko - straciłam już chyba wszystko ;/ Bo Ja o Świcie Chce Się Budzić Z Ułożonym Życiem...* =( "Ile ważnego w tym co nieważne. Ile potrzebnego w tym co niepotrzebne. Ile uśmiechu w tym co niewesołe" Odcienie szarości, mojej codzienności... ..sam sie kiedys rozwalisz o Kłamstwa swe... ![]() Bo każdy szuka kogoś by pójść tą samą drogą Lecz ja pamiętam..wiesz pamięć to straszna rzecz... Ja wiem, że gdy spoglądam w Niebo... Wiem, że patrzę na Niego...
#2916 |
Zakorzenienie
|
Nasza koleżanka Wizażanka umieściła to zdanie w topicu "język w gipsie" tak mi się spodobało, że zrobiłam sobie jako opis gg
![]() "Spadł bąk na strąk,a strąk na pąk.Pękł pąk,pękł strąk,a bąk się zląkł" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Rozeznanie
|
Dzięki Eluśka tego potrzebowałam
![]()
#2918 |
Zakorzenienie
|
Garfieldo14 a może taki:
Nie ma sensu żyć wspomnieniem tego co za nami w tyle... W ogóle cieszę się dziewczyny, że podobają wam się moje opisy ![]() ![]()
#2919 |
Wtajemniczenie
|
eluśka87 tez sobie pożyczam kilka
![]()
![]() |
#2920 |
Zakorzenienie
|
Mój dzisiejszy (znalazłam gdzieś w sieci)
Dobrze, że betonowe horyzonty nie ograniczają umysłu... edit: a co mi tam, dodam jeszcze kilka: Gdzieś na granicy między fikcją a rzeczywistością... Na skraju niepamięci uchwycić jedno ulotne wspomnienie Poczuć słodko-gorzki smak wspomnień Edytowane przez laurka23 Czas edycji: 2006-08-09 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Zakorzenienie
|
Proszę bardzo..
![]()
#2922 |
Zakorzenienie
|
![]()
Chwila?..myślałam,że Cię dobrze znam...!
Jestem jak anioł , który z nieba spadł... Odszedłeś jak anioł , który skrzydła mi skradł... Dziwne, myślałam,że Ty to cały mój świat... Cisza już o nas nie śpiewa... Mija Ci czas...znika słowo "My" Nie mów nic...niech to wreszcie skończy się Chowam Cię pod poduszkę i śnię o tym co niby było Twój zapach, Twe myśli i Twoja wielka miłość Noc się kończy, samotność boli..czy spotkam Cie jeszcze..? By nie śnić o tym co było... Twój zapach Twe myśli...i ta okłamana miłość Mówiłeś na zawsze a jednak nie...nie ma Cię nawet we śnie Zapomnieć chcę...o wszystkim... Nasze gwiazdy pogasły... Czas się zatrzymał a pokój wciąż pachnie Tobą... Zostało mi tylko kilka wspomnień a dla Ciebie to nie była miłość Są noce kiedy nie mogę spać... Mijaja dni tygodnie...spędzam dni samotnie... A ja jak to ja oglądam setki Twoich zdjęć... Za oknem płacze czarna noc... Więc, lepiej mnie zabij, wyrzuć z pamięci...lepiej odejdź i pozwól mi odejść... Wydawać by się mogło,że jesteśmy źle dobrani...
#2923 |
Rozeznanie
|
Eluśka- świetne masz te opisy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2924 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Wtajemniczenie
|
mój dzisiejszy to " smakować doczesność...mmm...jest pięknie !!!"
#2926 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Dziękuję...też uważam,że niektóre tu zamieszczane sa super..pozdrawiam ![]()
![]() |
#2927 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Zadomowienie
|
eluska chyba niedawno sie rozstalas z chlopakiem?wspolczuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Raczkowanie
|
„Na czyj koszt żyją ludzie w cudzych wspomnieniach?”
„Można oczy zamknąć na rzeczywistość, ale nie na wspomnienia.” „Jak ćwiczyć pamięć, by umieć zapomnieć?” „...zawsze jest czas na jeszcze jedna, ostatnią chwile...” „…moje serce bije dla przeszłości…” „…iskra zrodzona, aby umrzeć…” „Nie należy nigdy tracić nadziei, pewnego dnia bestie okażą się ludźmi.” "I try to call but I don't know what to tell you I leave a kiss on your answering machine " Edytowane przez paola_ola_la Czas edycji: 2006-08-10 o 10:43 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2930 |
Rozeznanie
|
Moje ostatnie opisy na gg to:
'Jestem jak okruch lodu.Pragnienia mną nie zagasisz a i sparzyć sie możesz' 'Tam jest skrawek błękitnego nieba.Gońmy go!' 'Jestem roztańczonym pyłem tego świata' 'Dowiedz się kim jesteś i pozostań sobą' Potrzebuje opisików o tym że pogodziłam się z tym że On był tylko chwilą.Dzięki z góry ![]()
#2931 |
Wtajemniczenie
|
dzisiejsze opisy z mojej listy:
ja i ty, razem do ostatnich dni ![]() jak się ma miękkie serce, to niestety trzeba mieć twardą d*pę kochaj i szalej,nie pytaj co dalej jesteś dla mnie całym światem bo generalnie jest strasznie banalnie shopping czasami sytuacja zmusza nas by inaczej patrzec na swiat łzy nie są oznaką smutku,ale tego, że nasze serce nie wyschło takie sobie średnie one,ale to nic ![]()
![]() |
#2932 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Nie, nie rozstałam się... ![]() ostatnio słucham takich piosenek...np. łez i takie oto opisy ... ![]() pozdrawiam
![]() |
#2933 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2934 |
Raczkowanie
|
jej jak smutno sie zrobilo na tej stronce :P a macie moze jakies takie "miłosne" tylko nie zadne przesłodzone tylko cos z "sensem" jakies takie z dusza..
![]() denerwuja mnie jakies typu gorących 13latek " JaaKkK Ja Ci3 KoChOsIaMm MoJ PySiAcZkUuU MySiAcZkUu AjAjJj<3<3" ehh dziewczyny byłabym bardzo wdzięczna za jakies ładne ![]() ![]() elusia moze Ty masz jakies ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2935 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
proszę ![]()
![]() |
#2937 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
może cos takiego ![]() Taka miłosć jest jedna i Ty jesteś jeden... ![]() Anioły są wśród nas wystarczy je tylko odnaleźć Na zawsze w moim sercu tylko Ty kochanie... Nie wszystko da się wyrazić słowami...tego co czuję tym bardziej ![]() a dla miłości swej nie znają słów "I don't see you I don't hear you but I feel you ;* " "Na łące kwiatów wydeptać ścieżkę do szczęścia...ta scieżka zaprowadzi do Ciebie..." "Spod przymkniętych powiek przyglądam się Tobie z czułością" "... ale miejsce swoje znasz... to przy niej/-nim chcesz zasypiać ... " "Ciesze Się Że znalazłam Cie.... Teraz Tylko To Ma Sens Jedna Mysl Strach Przynosi Znów Że Cie Może nie Być Tu" " "...przy tobie pewny każdy krok... przy tobie znika smutku mrok ...;* "" ...bo tylko ty potrafisz tak kolorować oddechem mój caly świat... kiedy tęsknię.. zamykam oczy.. i JESTES.. "tuż za progiem są cuda, mikroświatów zmysłowe obszary..." "zostanę tu gdzie Ty bo chce dla Ciebie zyc niewazne co powiedza mi juz nie chce dalej isc" za jeden usmiech Twój zabiorę Cię gdzie chcesz Naszych małych serc wielki świat... "...Tak ty masz mnie, a ja mam misję do spełnienia...tak całe zycie kochać Cię..." // ..w umyśle ślę uśmiech, muśnie Cię. Nie uśniesz już, wiesz?.. // Szukałam szczęścia gdzieś daleko, a okazało się,że jest tuz obok mnie ![]() Moje myśli tworzą obrazy wyobraźni i marzeń... "Jeśli pocałunek byłby kroplą deszczu, wysłałabym Ci deszcz... " może coś sobie wybierzesz... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2938 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Będzie dobrze... ![]()
![]() |
#2939 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
śliczne są
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.