![]() |
#241 |
Zadomowienie
|
Dot.: #Czy znacie takie perfumy?#
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Rozeznanie
|
Dot.: Waniliowe perfumy
Zapach który uwielbiam od dawien dawna i nigdy mi się nie znudzi to:
Tommorow z linii Today Tommorow Always Avon ![]() Zawsze ilekroć go mam na sobie, wywołuje powszechne zachwyty ![]() Raz nawet usłyszałam taki oto komplement: "Nie obraź się, ale nienawidzę kobiecych perfum. Po prostu NIENAWIDZĘ! Ale te Twoje.... <nachyla się do mnie w tym momencie i wącha moją szyję> Te nie śmierdzą! ![]() Te są naprawdę piękne!" ![]() ![]()
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoja droga nienawidze ich, po prostu nienawidze ![]() ![]() Edit, a sorrka, zwracam honor, to today sa jasminowe, tommorow przyznam sie nie znam, bo jakos specjalnie avon w kwestii zapachow mnie nie kreci... (chociaz bardzo lubie Surrender, piekny zapach, pachnialam nimi ostatni raz na mojej studniowce-3lata temu i chyba sobie kupie, w ramach "przypomnienia", w koncu....flaszek (perfum ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Perfumoholik z wyboru
|
A jakie perfumy kojarza wam sie z mlecznie ?
![]() ![]()
![]() |
#245 |
BAN stały
|
Z Diorem Addict mialam podobnie napoczatku nie moglam w nim znalesc nic slodkiego.
A nawet przypominal mi cos zapachowego u dentysty, ale to tylko dlatego, ze wachalam go za szybko. On potrzebuje troche dluzej, zeby sie dobrze rozwinac. Obecnie nalezy do moich ulubionych zapachöw. Mozesz spröbowac z Eskada Magnetizm. Wprawdzie nie ma tam nic z kröwek mlecznych, ale cos z waty cukrowej. L Lolity jest tez bardzo slodkie (osobiscie go nie lubie, bardziej interesujaca jest ta zielona Lolitka). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Wtajemniczenie
|
Kokos i wanilia.
Męczą mnie od pewnego czasu perfumy, które poznałam dawno temu i kompletnie nie pamiętam jak się nazywały. Stała sobie pani z próbeczkami w kuferku i te próbki sprzedawała. Skusiłam się na coś co pięknie pachniało kokosem z domieszką wanilii i było takie dość mocne, na "ostro". Dawno o nich zapomniałam, ale jakiś czas temu kupiłam błyszczyk z serii AA, który jest łagodniejszą wersją tych perfum i nie mogę znaleźć sobie teraz miejsca. Marzą mi się takie kokosowo waniliowe perfumy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kokos i wanilia.
Diesel Zero Plus - w czerwonej buteleczce. Kokos, wanilia, wisnia, drink z palemką na plaży na Barbados
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Konto usunięte
|
Waniliowo – kokosowe są perfumy E . Coudray Vanille et Coco, dostępne w warszawskiej perfumerii Quality. To zapewne nie te , o których pisałaś , ale wanilii i kokosu ci tam dostatek
![]() Próbki wysyłają pocztą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Wtajemniczenie
|
Alyssa Ashley Coco Vanilla
![]() Serge Lutens Un bois Vanille Oba zapachy to wanilia i kokos.
![]() |
#250 |
Zadomowienie
|
zarówno kokos jak i wanilie można wyczuc w cudownej Escadzie Magnetism (boski zapach, zmyslowy i slodki)ale tam dochodzą jeszcze owoce a nie wiem czy to Cie interesuje.
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hypnotic Poison to tak kokosem czasem zalatuje, plus wanilia, generalnie cieply, slodki ale dosyc ostry zapach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
A może coś z serii Comptoir Sud Pacifique?
Kijanka dobrze radzi, E.Courday ma pięknie waniliowe zapachy ![]()
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Ja też polecam Coudray,szczególnie Vanille et Coco-piękności
![]() Oprócz tego niektórzy odbierają jako waniliowo-kokoswe Kenzo Amour. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Ja tam w Bois Vanille nie wyczuwam kokosu.
![]() Przyszedł mi do głowy Premier Figuier Extreme (he, przyszedł - on mi cały czas siedzi w głowie ![]() Tak, CSP ma chyba wersję Vanille Coco. [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;6435050]Waniliowo – kokosowe są perfumy E . Coudray Vanille et Coco, dostępne w warszawskiej perfumerii Quality. To zapewne nie te , o których pisałaś , ale wanilii i kokosu ci tam dostatek ![]() Och. ![]() Z repertuaru E. Coudray znam Ambre+Vanille, są piękne. ![]()
![]() |
#255 |
Rozeznanie
|
A może Ralph Lauren, Ralph Hot EDT?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...h-hot-edt.html jak dla mnie to mega kokosowo-waniliowy otulacz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
a może kokos z YR?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Wtajemniczenie
|
Oj, ja czuję - gdyby nie to, już bym myślała o własnej flaszce, jednak kokos mnie odstrasza (nie jestem fanką tej nuty). Poza tym zapach piękny, ciepły, aksamitny.
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
Koniecznie wyprobuj:
Hot Ralpha Laurena Crystal Noir Versace Ja w nich wyczuwam kokoska. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny dzięki za podpowiedzi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
Kagan, mój ostatni nabytek, czyli Cadjmere Parfumerie Generale zawiera w sobie mleczko kokosowe i wanilię. Zapach jest miękki, puchaty, kaszmirowy
![]() A to co czułaś to może faktycznie była któraś z wanilii CsP ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Perfumoholik z wyboru
|
Hm Escady zaczelam sie bac odkad moja przyjaciolka kupila sobie Rokin' Rio ... CUKIERKI CUKIERKI ORAZNADKA i wszystko co najgorsze (wg mnie
![]() ![]()
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Raczkowanie
|
'Miss Punk' Oriflame jest waniliowa
![]() ![]() ![]() Na szczęście moja kożelanka lubi takie słodkości i zamieniłyśmy się ![]() Ja dałam jej Miss,a ona mój kochany Fire ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Zadomowienie
|
Mam prośbę o radę odnośnie doboru perfum
![]() Lubię perfumy z domieszką wanilii np. Neonatura cocon YR, Bruno Banani Pure Women i Lancome Hypnose - podoba mi się że pozostaje właśnie z nich taka waniliowa nutka, gdy już większośc zapachu uleci. Ale chciałabym czegoś nowego, przeczytałam ten wątek i niestety nie moge nic znależć, bo jest jeden warunek - nie przepadam za piżmem, a większośc perfum która mnie zainteresowała ma niestety ten składnik. Nie podoba mi sie chyba tez wanilia w perfumetce z Sehory - jest zbyt jdalna i boli mnie od niej glowa ![]() ![]() Lubię za to paczulę - idealna baza to byłaby wanilia i paczula. Poza tym lubię też w składzie perfum czarną porzeczkę i coś z kakao lub czekoladą. Chciałabym czegoś nowego, a nie mogę nic znależć... może ktoś mi doradzi, będe bardzo wdzięczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Hugo Boss intense- bazę ma dośc podobną do hypnotic poison(na mojej skórze
![]() Wanilią zalatuje mi jeszcze Lolita Lempicka. I to zapachy niemęczące i nie boli od nich głowa ![]()
![]() |
![]() |
#269 |
Zadomowienie
|
SpanishMyszka, vainilla - dziękuję
![]() Z Waszych propozycji najciekawsze wydają mi się z opisu Addict EDP, Allure EDP i Hugo Boss Intense - jeszcze ich nie testowałam więc przy najbliższej okazji na pewno sprawdzę czy mi się podobają ![]() Angel niestety nie bardzo mi się podoba, jakoś mnie męczy - udało mi się kilka tygodni temu zdobyć próbkę, myślalam własnie że będzie dla mnie ale chyba nie ![]() Jeszcze raz dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:09.