|
|
#301 | ||
|
Raróg
|
Dot.: Co ostatnio Wam się śniło???:)
Cytat:
A mi się ostatnio śniło, że piekłam mięso i chciałam spróbować kawałek, czy już dobre. Sen musiał być dość intensywny, albo ja głodna, bo obudziłam się, kiedy ugryzłam zatyczkę do uszu - bleeech!!
|
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się dzisiaj śniło że że wyprowadzam psa na spacer
![]()
|
|
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się dzisiaj snił - mój własny ślub!!! Już kilkanaście razy mi się śnił !!
tzn nie dokładnie slub - jechałam w sukni ślubnej autem strasznie szybko żeby się nie spóżnić (właśnie na ślub) - pamiętam że miał być o 16.10 ... już nie "dośniło" się czy zdąrzyłam czy nie... innym razem nie doszło do ślubu bo ... nie podobałą mi się fryzura zrobiona u fryzjerki - wróciłąm do domu i się rozplakałam że nigdzie z takimi włosami nie pójdę (i nie poszłam...) na przemian ze ślubem śni mi śie moja ciąża lub że już mam dzidzie...
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
alez mialam dzis glupi sen. pamietam tylko niektore jego fragmenty
![]() nio wiec mialam brac slub z jakims bogatym przystojniakiem z rodziny krolewskiej (choc byly to czasyw spolczesne, wiec ksieciem to on byl na papierze, ale fajny byl z teg co pamietam ), i to chyba byla jakas impreza zareczynowa, palilismy trawke (fajnie byc na haju we snie ) i ogolnie dobrze sie bawilismy (duzo sie dzialo ale nie pamietam). potem nagle nie wiadomo czemu z imprezy weszlam do mojego instytutu zeby sie dowiedziec co dostalam z egzaminu z prawa, a informcji udzielala kobieta ktora uczyla mnie w LO niemieckiego nie wiadomo czemu dostalam z tego prawa dwie oceny (czworki z reszta ) a potem ojciec wlazl do pokoju i sie urwalo... |
|
|
|
|
#305 | ||
|
Raróg
|
Cytat:
|
|
|
|
#306 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Heh, ja też tak kiedyś miałam. Nawet było ciekawie. Ale śniło mi się to tylko raz. Szkoda....
|
|
|
#307 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
kimnęłam się dziś po południu i oto co mi się przyśniło:
Jarosław Kaczyński nie był politykiem, ale bardzo dobrym stomatologiem, u którego leczyłam zębiska
|
|
#309 |
|
Rozeznanie
|
A mi się śniła jakaś rodzinna impreza...tzn niby rodzinna, bo znałam tam tylko tatę o ile pamiętam dobrze...i ten dom, w którym miała miejsce impreza stał na wzgórzu, i nagle zobaczyłam jak "wtacza" się na niego krowa...zszokowana odwrociłam się do rodziny, powiedziec o tym "zjawisku", a tu nagle zrobiło się ciemno, zaczął wiać okropny wiatr, i wszyscy ci ludzie zmienili się w zombie
i zaczęli się rzucać na mnie i tak lezałam biedna przykryta stosem trupów zauważam wpływ nocnego oglądania horrorów
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis mialam koszmara snilo mi sie ze złapałam mojego TŻ na zdradzie z inna i on powiedział mi mnustwo przykrych rzeczy i na koniec zerwał zemna obudziłam sie z krzykiem uf co za koszmar
|
|
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety nie pamiętam co mi się ostatnio śniło, pewnie nie było to nic istotnego.Ale rozbawił mnie niedawno sen mojego faceta-otóż śniło mu się, że przyjechał do szpitala żeby odebrać mnie i nasze bliźniaki
Ten sen mógłby być proroczy ale nie za szybko
|
|
|
|
|
#312 |
|
Rozeznanie
|
Mnie sie niekiedy takie głupoty śnią,że nie wiem czy śmiać się czy płakać!
Ostatnio mi sie sniło ze jechalam z kumpelami autobusem bez biletow no i kanary nas chyciły!!! grrr to było straszne ...gonili nas i wrzeszczeli a my pełne skruchy płakałyśmy
|
|
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jechałam pociągiem ze znajomymi z roku, wszyscy w jakichś eleganckich ciuchach, a ja normalnie.. to był jakiś pociąg restauracja czy coś w tym stylu.. no i brakło miejsc dla mnie i mojego TŻ. poszliśmy szukać dalej miejsca , i wpadła kontrola, mój TZ nie miał biletu. a potem już nie pamiętam.. dziwne to...
a kiedyś jeszcze bardzo dawno temu, śniło mi sie że moje miasto zaatakowała Godzilla :/ normalnie szok w trampkach, takie czasem mam głupie sny .
|
|
#314 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja prawie nigdy nie pamiętam tego, co mi się śniło
. Nie pamiętam snu z dzisiejszej nocy, ale pamiętam ten z soboty na niedzielę.Śniło mi się, że miałam baaardzo długie włosy i czesałam je sobie we francuskiego warkocza. Tylko tyle pamiętam
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam śmieszne sny...
I często mi się coś śni![]() Wczoraj śnilo mi się, że spacerowałam z moim TŻ po pięknym parku i nagle kilka razy obok nas przejechał jakiś facet na rowerze niemal nas nie rozjeżdżając(a konkretnie mojego TŻ-a).Po kilku nieudanych próbach zamachu na nasze życie ...rowerzysta wylądował z hukiem w krzakach, co mój TŻ skomentował: "wygląda teraz jak półdupek zza krzaka" Mój TŹ nie używa takich zabawnych porównań, ale to w końcu sen był
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się śniło, że byłam w sklepie kosmetycznym i tam było tak duuużo błyszczyków we wszystkich kolorach
![]()
|
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od razu można poznać, że to sen Wizażanki
|
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
snilo mi sie ze mialam z matury z angola podtswowej tylko 40% jeju az sie obudzilam to bylo przerazajace dla mnie
![]()
|
|
#319 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze dziewczyny, a mi sie w kolko sni, naprawde prawie co noc (zeszlej nocy takze!!), ze krece albo mam romans z takim facetem ode mnie z pracy
Nie byloby w tym moze nic dziwnego, ale ja jestem bardzo szczesliwa mezatka, on jest zonaty (nie wiem czy szczesliwie czy nie ), ja mam 26 lat, on 43 !!!!! W pracy co prawda czesto rozmawiamy, smiejemy sie, czasem flirtujemy, ale wiecie w taki niewinny sposob Przyznam, ze facet jest zabojczo przystojny i nie wyglada na swoje lata , ale kurcze co w tej mojej glowie siedzi to ja nie mam pojecia!!! Jak ja mam pozbyc sie tych snow tez nie wiem! Czasem rano moj maz sie pyta co mi sie snilo i normalnie musze wymyslac, bo jest mi naprawde glupio po raz kolejny powiedziac "Zgadnij kto mi sie znow snil i JAK!!"
|
|
|
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
taaaa ja dzisiaj w nocy/nad ranem rodzilam syna
tyle ze za chwile mial juz z trzy lata i na imie Tobiasz no zeby proroczy ten sen byl to ja nie chce
|
|
#321 |
|
Raczkowanie
|
przedwczoraj wilkołaki a wczoraj - wciekłe pingwiny
:ha haha: nie wiem skad mi sie te pingwniy wzieły ,nie wiem czy sie smiac czy płakac , cos bardzo wybujałe mam te sny w sumie jeszcze horroru o wsieckłych pingwinach nie zrobili - to jest mysl
|
|
|
#322 |
|
Rozeznanie
|
Ja bardzo czesto pamietam swoje sny i powiem szczerze, czasami bardzo tego zaluje. Tej nocy snilo mi sie, ze chlopak, ktorego rzucilam rok temu dla mojego terazniejszego faceta, wywiozl mnie do lasu, zgwalcil pare razy i zostawil na tydzien w tym ciemnym lesie... A pozniej snilo mi sie juz jak jestem w szpitalu i przytula mnie moj TZ. Tak na prawde to od zerwania nie widzialam sie z tym chlopakiem, tylko on caly czas pisal. Snily mi sie juz wczesniej podobne rzeczy z nim, ale to byl chyba najgorszy. Trudno mi sie strasznie z takich snow wybudzic, choc moge nawet plakac przez sen
|
|
#323 |
|
Zadomowienie
|
A mi sie snilo ze jadlam wielki tort smietankowy.
Jestem strasznym zarlokiem, wiem
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
Śniło mi się że mój TŻ przefarbował włosy z czarnego na blond "bo to jest trendy"
|
|
#325 |
|
Raczkowanie
|
a mnie sie snilo ze spalam w namiocie i bylo mi potwornie zimno brrrrrr
|
|
|
|
|
#326 |
|
Zadomowienie
|
A mi śnił się mój tatuś
|
|
#327 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pochwal się swoimi snami :-)
Ostatnio mi się śniło, że mój TŻ mnie zostawił, bo "jestem niestabilna emocjonalnie"
A tak wogóle to już parę razy mi się śniło, że mnie chce zamordować. Raz mnie porwał jako zakładniczkę, bo przedtem napadł na furgonetkę z pieniędzmi i potem chciał mnie zastrzelić, a przed wyjazdem na Mazury na łódki, śniło mi się, że mnie chciał utopić... Ale najdziwniejszy sen jaki miałam, był snem o Papieżu. W zeszłym roku na jakiś miesiąc przed jego śmiercią śniło mi się, że przyjechał z kolejną pielgrzymką do Polski i w dzień kiedy miał już wracać do Watykanu zmarł... I wszyscy Polacy zgodnie stwierdzili, że zostanie pochowany u nas, bo to, że umarł w swojej ojczyźnie to najwyraźniej znak, że tak właśnie ma być... Jak się obudziłam to pierwsze co zrobiłam to sprawidziłam w necie, czy Papież jeszcze żyje... Cały dzień potem chodziłam taka jakaś niepozbierana. Dziwnie mi z tym było
|
|
|
|
|
#328 |
|
Raczkowanie
|
Mi snilo sie, ze bylam na koncercie TOKIO HOTEL, hehe, koszmar.
Jeszcze inny sen, to, ze okradlam sklep kosmetyczne, bajka...
|
|
|
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie sie dziś śniło że mój TŻ był w ciąży ... jakie głupie ...
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
Moj jest zboczony, snil mi sie trzy dni temu. Schizowy troche
Jestem w nim mezczyzna, ale pozwolcie,ze bede pisac w rodzaju zenskim ![]() Snilo mi sie,ze bylam mezem Britney Spears,jednoczesnie homoseksualistą i aktorem i pojechalam z innym mlodym aktorem do mojego domku letniskowego i mielismy uprawiac seks.tamten chcial, ale w ostatniej chwili sie rozmyslil,ja bylam bardzo napalona i zdenerwowala mnie ta odmowa,walnelam go jakas rure w leb i umarl. Schowalam jego cialo do takiej pralki otwieranej od gory, jak w amerykanskich filmach. Potem przyjechala Britney i jej rodzina i strasznie sie balam,ze ktos zajrzy do tej pralki. I w koncu Britney zajrzala, serce mi zamarlo, ale okazalo sie,ze tam jest jeszcze jedna pokrywa, ktorej ona nie otworzyla, wiec nie widziala ciala. Kamien spadl mi z serca Wiecej nie pamietam, ale cos jeszcze się dzialo.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.

to było takie fajne uczucie..

Szkoda....

i zaczęli się rzucać na mnie i tak lezałam biedna przykryta stosem trupów

A tak wogóle to już parę razy mi się śniło, że mnie chce zamordować. Raz mnie porwał jako zakładniczkę, bo przedtem napadł na furgonetkę z pieniędzmi i potem chciał mnie zastrzelić, a przed wyjazdem na Mazury na łódki, śniło mi się, że mnie chciał utopić...