Wasze dziwne, straszne, realne sny - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-03-11, 14:51   #1
Inci
Raczkowanie

Wasze dziwne, straszne, realne sny

Hej wszystkim , nie wiem czy był już kiedyś taki temat ale pomyślałam ze moze być ciekawy , wiec drogie wizazystki podzielcie sie swoimi najdziwniejszymi, lub bardzo realnymi , lub... strasznymi snami jakie przyśniły sie wam w zyciu
moze ktoś dopatrzy sie np jakiegoś znaczenia owego snu
Skupiona groza twej symetrii?

http://www.monsters.wp.pl/?ac=vid&vid=200127001 ..... jesteś ciekawa?sprawdź
Inci jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-11, 16:10   #2
Wredonisia
Zadomowienie

GG do Wredonisia
Dot.: Wasze dziwne, straszne, realne sny

Mnie się dzisiaj śniło, że mój instytut wyremontowano! I był taki piekny, seledynowe ściany, wzorzysta klepka na podłodze, szklane drzwi, szeroki korytarz *_* i że winda była O_O
A znaczy to tylko tyle, ze teraz jest trochę zapuszczone, a na korytarzu nie miną sie dwie osoby swobodnie :P

Wg mine sny mozna interpretować tylko indywidualnie, bo dla jednej osoby np> pies jest symbolem zagrożenia bo sie ich boi, a dla drugiej znaczy przyjaźń czu uczucie, bo kocha zwierzęta.
Wredonisia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-11, 16:13   #3
aguna
Rozeznanie

moj chyba najstraszniejszy sen, ktory pamietam wygladal tak : tata zabil moja mame i pocwiardkowal, wzial jej watrobe ( wygladala jak woreczek foliowy z krwia ) i zaczal mnie z bratem "obsikiwac" krwia z tej watroby i grozic ze nas tez zabije jak powiemy policji ;d straaasznie glupi sen ;p
aguna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-11, 16:20   #4
aniaexplode
Zadomowienie

a ja pamietam do dzis sen a wlaściwie sny które mi sie owego czasu śniły i nie mogły opuścić... wojna mi się śnila taka calkiem realna. na sen nawet to nie bylo podobne. sniło mi sie jak umierają moi bliscy jak uciekamy przed bombowcami a na końcu jak ja sama uciekam przed samolotami straszne to było... prorocze? możliwe...

I forgot that all might see
So many beautiful things...

Zapraszam do wymiany:--> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380461
kosmetyki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380683
aniaexplode jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-11, 16:38   #5
53a79fa446cdfb8869bfead901fb105f1bedb9e1_5f7ba57211d4f
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aguna Pokaż wiadomość
moj chyba najstraszniejszy sen, ktory pamietam wygladal tak : tata zabil moja mame i pocwiardkowal, wzial jej watrobe ( wygladala jak woreczek foliowy z krwia ) i zaczal mnie z bratem "obsikiwac" krwia z tej watroby i grozic ze nas tez zabije jak powiemy policji ;d straaasznie glupi sen ;p
Dżizas...
Piłaś coś przed snem?

Mnie sie śni tylko że chce mi sie siku a ja biegam po mieście albo ktoś mnie goni a ja nie moge zrobić siku Śmiejcie sie ale to najstraszliwsze dla mnie sny. Po prostu szukam szukam i nie moge znaleźć... No i budze sie taka zagubiona i ledwo oge znaleść droge do wc.
53a79fa446cdfb8869bfead901fb105f1bedb9e1_5f7ba57211d4f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-11, 16:45   #6
agness86
Zakorzenienie

Krótko po śmierci dziadka (miałam z nim bardzo dobry kontakt) śniło mi się, że gdy wychodziłam w nocy do WC, z szafy wnękowej, która jest przy drzwiach do pokoju wyszedł dziadek i mnie przytulił... Sen był tak bardzo realistyczny, że rano się zastanawiałam czy On mi się tylko śnił, czy faktycznie był

I już

Edytowane przez agness86
Czas edycji: 2009-03-11 o 16:46
agness86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-11, 16:48   #7
aguna
Rozeznanie

mucka bylam mala wiec moze jedynie mleko ;D
aguna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-11, 17:03   #8
bibrzok87
Raczkowanie

Kiedyś śniło mi się że znalazłam portfel pełen pieniędzy, był tak realny, że jak wstałam to zaczęłam go szukać.
Drugi sen już mniej przyjemny dotyczył tego, że w nocy siedziałam z rodzicami i oni przestali mnie poznawać. Straszne to było.
Stary 2009-03-11, 18:23   #10
WszystkoJedno
Rozeznanie

Muszę wypowiedzieć się w tym wątku. Od lat spotykają mnie naprawdę dziwne sny, aż czasami boję się zasypiać.
Zacznę od tych najbardziej aktualnych. W czasie sesji śniło mi się, że zaspałam na egzamin, nad ranem obudził mnie krzyk współlokatorki, otóż to ona zaspała na egzamin. ;/
Na dniach całą noc miałam straszne sny, mianowicie śniło mi się, że zostałam napadnięta we własnym domu. Rano zadzwoniła do mnie mama by mnie poinformować, że napadnięto na kilka sklepów, bar i Kościół w mojej miejscowości.
W czasach liceum mieszkałam w internacie, tam pewnej nocy śniło mi się, że koleżanka bardzo zmieniła fryzurę, schodzę rano na śniadanie, patrze na nią a ona z brunetki stała się blondynką z grzywką.

Naprawdę wiele nad tym myślałam... ale w sumie nic nie wymyśliłam... ;P

Świat się nam przygląda i nie życzy źle.
A jeśli jest inaczej to świat mam cały gdzieś.
Bóg nam nie daruje, Bóg dokopie nam,
gdy ktoś z nas zepsuje to, co dał nam sam.

http://verifash.blogspot.com
WszystkoJedno jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-11, 18:37   #11
Fresa
Zakorzenienie

Był już taki wątek
Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-11, 18:53   #12
Baduworld
Raczkowanie

kiedyś śniło mi się że oprowadzałam po swojej miejscowości Lionel'a Richie, nie wiem dlaczego, wtedy akurat stale leciała w radiu jego piosenka pewnie dlatego
najlepsze że rozmawialam z nim po angielsku i pokazywałam jakieś dziwne miejsca których nie ma w moim mieście tak naprawdę.

Ale i tak nic nie pobije snu mojego ex, otóż śniłam mu się ja, a co robiłam? cytuje: ściągnęłaś skórę i schowałaś ją do pudełka
Stary 2009-03-11, 19:17   #13
Psychiczna Lola
Raczkowanie

Ja byłam Freddym z "Koszmaru z ulicy Wiązów"

Mam różne "chore" sny, wiec jak mi się przypomni to napiszę.

Psychiczna Lola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-11, 19:34   #14
tyneczka
Wtajemniczenie

GG do tyneczka

A mi się śniło tej nocy, że TŻ ze mną zerwał. Szalenie płakałam. Obudziłam się i nie mogłam zasnąć. Cały dzień mnie męczy ten sen, no... ugh!

tyneczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-11, 20:32   #15
myszkaaa88
Zakorzenienie

GG do myszkaaa88

Cytat:
Napisane przez tyneczka Pokaż wiadomość
A mi się śniło tej nocy, że TŻ ze mną zerwał. Szalenie płakałam. Obudziłam się i nie mogłam zasnąć. Cały dzień mnie męczy ten sen, no... ugh!
Spokojnie. Ja mam takie sny notorycznie, raz,dwa razy w tygodniu a najgorsze jest to,ze sni mi sie to nawet jak spie obok niego Nie wiem skad to sie bierze.. moze ze strachu,jakiegos ukrytego leku? Bo chyba oczywiste jest,ze to ostatnia rzecz o jakiej marze na swiecie.
-Moje życie.
Ty odwrócisz się i odejdziesz bez słowa,
nie wiedząc,że moje życie to Ty."

myszkaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-11, 20:42   #16
karo69
Rozeznanie

Mnie się kiedyś śniło że ktoś mnie goni z nożem, i uciekałam leśna dróżka i upadłam, ten ktoś mnie dopadł i zaczął wbijać nóż w plecy!! Czułam ból i zaczęło mi się robić ciemno przed oczami. Wiedziałam w tamtej chwili że umieram i było to straszne. Obudziłam się, leżałam na łóżku plecami do góry, wróciła mi świadomość, ale nadal czułam jak mi wbija nóż w plecy. Miałam w tym miejscy jeszcze parę razy bolesny skurcz i przeszło.

Śniło mi się jeszcze (po śmierci mojej mamy - na raka) że jestem z mama w sypialni i mama upada i prosi mnie o pomoc a ja jej nie mogę podnieść i nie wiem co robić.
Stoję tak długo bezsilnie a ona cały czas prosi. Ach nawet teraz mi się łzy do oczu cisną

karo69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-11, 21:13   #17
avivi
Raczkowanie

Ja ostatnio mam naprawdę dziwne sny.
Poprzedniej nocy śniło mi się że zmarł mój tata, a ja wraz z mamą i siostrą zapełniałyśmy solniczke i pieprzniczke. Później sięgałam po nie aby doprawić sałatke zaczęłam płakać a moja siostra się uśmiechała.
Śnił mi się też wąż który wił się przy stole po nodze mojej mamy a ona mówiła do mnie że ten krokodyl którego upiekła na obiad to w rzeczywistości był ten waż i wskazała palcem na swoją noge.
Po prostu nie wiem co się ze mną dzieje bo wczoraj z kolei śniła mi się moja pani od historii [ która swoją drogą bardzo lubie i szanuje ; ) ]. Szłam po takiej macie kolorowej jak są w przedszkolach takie puzzle na podłodze żółte i coś mówiłam. Doszłam do jakiegoś regału z książkami i wyłoniła się pani od historii i powiedziała mi że jestem taką rozsądną i inteligentną osobą więc ona nie rozumie czemu ja zadaje się z moją koleżanką która była kilka kroków ode mnie.
Nie wiem czemu ale jak wcześniej miałam okres że nie śniły mi się żadne dziwaczne rzeczy to teraz wróciło to ze zdwojoną siłą i sama nie wiem co mam ze sobą począć bo to mnie strasznie męczy.

avivi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-11, 21:28   #18
70026de27bfb6c51fbab4e7dd9ae9b7f0dc3e2c9_600772df80eb9
Konto usunięte

ja tez mam dziwne sny,chore czasem bym powiedziama.. raz śniło mi się, że wchodze do domu a moja mama trzyma brata za glowe i uderza nim o podloge.. Zabija go na moich oczach a potem mi mowi ze juz nie jest jej potrzebny, zebym pomogla jej go schowac w piwnicy.. i otwiera te drzwi, wrzuca go tam jak jakis worek plakalam tak ze nie wiem, jak sie obudzilam to bylam w szoku i tez plakalam.
70026de27bfb6c51fbab4e7dd9ae9b7f0dc3e2c9_600772df80eb9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-12, 17:06   #19
mychamycha
Zakorzenienie

Ja też kiedyś miałam dosyć dziwny, a zarazem śmieszny sen (choć wtedy oczywiście nie było mi do śmiechu ). Wychodziłam za mąż za znajomego, był już dzień ślubu, czekałam w białej sukni razem z nim przed kościołem, ale bałam się, bo w ogóle go nie kochałam. I zastanawiałam się, co zrobić: powiedzieć czy nie? Przecież byli już goście, wesele załatwione, nie potrafiłam zrobić mu takiego świństwa itp. Kiedy weszliśmy do kościoła poprosiłam go na rozmowę i wyjawiłam prawdę. Był wściekły, krzyczał, ale w końcu wyznał, że tak na prawdę nigdy mnie nie kochał i że od zawsze chciał zostać.... księdzem Oczywiście do ślubu nie doszło I oboje byliśmy zadowoleni
mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-12, 20:47   #20
Inci
Raczkowanie

ha ! widze ze wątek sie rozwija pomalutku
dobra to teraz moja kolej , miałam kiedyś taki sen którego nigdy nie zapomne i myśle ze nie był tylko głupim snem , mogł cos znaczyc a dokładniej to sniło mi sie ze były dwa rzędy nagrobków , takich zwykłych odwróconych do siebie plecami , jedna strona była dobra a druga zła i ja lezałam w grobie po tej złej stronie , chciałam przejsc na tą dobrą strone ale nie mogłam ,ciągle wychodziłam z grobu bo miałam jakieś niezałatwione sprawy i za kazdym razem kiedy to sie działo z ziemi wypływała krew... jakas paranoja normalnie a drugi moj sen przysnił mi sie ostatnio i śniło mi sie ze jest noc ,obudziłam sie i byłam cała roztrzęsiona , zaczełam patrzyć sie w okno nad łózkiem i widziałam jak po niebie latają czarne anioły ,miały ogromne czarne skrzydła ,były wielkie i straszne , patrzyłam sie nadal w te okno az jeden z tych aniołow usiadł na dachu sąsidów , naprzeciwko mojego okna i patrzył sie na mnie , widziałam jego czarne wielkie oczy i obrzydliwą biała twarz , patrzył sie mi prosto w oczy jakby chcial powiedziec ze po mnie przyszedł .
jak zawsze trafiają mi sie takie sny to próbóje je sobie interpretowac , ostatnio tez często śniły mi sie cmentarze
Skupiona groza twej symetrii?

http://www.monsters.wp.pl/?ac=vid&vid=200127001 ..... jesteś ciekawa?sprawdź
Inci jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości