|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
BAN stały
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!
Mi zostało 4 dni.Powinno 3 ale...Wczoraj nie zrobiłam
Po prostu u mnie nie widać żadnych efektów.Troche czu`ć,że brzuch jest twardszy ale nie widać nic.To mnie załamuje i sprawia,z`e mam ochote to rzucić w cholere Kiedyś jadłam codziennie ogromne ilości słodyczy,nie ćwiczyłam w ogóle i jeszcze mi się podobał mój brzuch Teraz-nie jem słodyczy,cwicze od 38 dni...I nic się nie zmieniło!Oprócz tego,że teraz nie lubie swojego brzucha |
|
|
|
#3182 |
|
BAN stały
|
Aha i ponawiam pytanie z postu 3051 strona 102
|
|
|
|
#3183 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Od początku śledzę Twoje zmagania i widzę jak jesteś niezadowolona z a6w. To niemozliwe żeby nie było żadnych efektów, tak daleko zaszłaś...a zrobiłaś zdjęcia przed treningiem i w trakcie?A Może gdzieś tu są? Mogłybyśmy Ci pomóc w ocenie. Wiesz, samemu ciężko jest ocenić efekty, które są stopniowe przecież. A dlaczego TERAZ nie lubisz swojego brzucha? Tak ciężko pracuje Trzymaj sie i nie poddawaj |
|
|
|
|
#3184 |
|
Zakorzenienie
|
pIWONIa, to jest krem Soraya Beauty Creator Wyszczuplająco - Ujędrniający (200ml). Pachnie cudnie i jest bardzo wydajny
|
|
#3185 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wprawdzie można miec ta 1 dniowa przerwe ale mimo to się na siebie wkurzyłam no i na te ćwiczenia,że nainnych działają a na mnie nie Mój brzuch przed a6w możesz zobaczyć tu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=69855&page=41 post nr 1224 a lubiłam go... po prostu,uważalam,ze jest ok,a teraz gdy się naogladalam wklejanych na forum brzuchów i naczytałam to już wiem,że wcale nie jest ok i są na nim pokłady tłuszczu przez co nie widać efektów a6w Zdjęcia po wkleje za te nieszczęsne 4 dni jak skończe.
|
|
|
|
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, gdybym ja miała taki brzuszek jak ty, to bym wogóle się nie męczyła A6W
|
|
#3187 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja się męczyłam(dosłownie!)a6w a brzuch nie zmienił sie na lepsze,niestety.Ale nie zamirzam sie poddać,o nie!Po a6w będę robić brzuszki i inne ćiwczenia,a po wakacjach siłownia!
|
|
|
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś miałam 14 dzień i zajęło mi to 15 minut (ta szybsza wersja
) Było mi gorąco, ale chyba wczoraj jakoś bardziej czulam, że brzuszek pracuje. Nic to, jutro 3x12 i zobaczymy...
|
|
#3189 |
|
Rozeznanie
|
Magda masz (miałaś
)piękny brzuch!!I w ogóle figurę masz super, chciałabym mieć takie wcięcia w talii jak Ty. Mi sie wydaje, że nie masz wcale jakiegoś tłuszczu który przykrywał by mięśnie( jakoś nie mogłam tego tłuszczu dojrzeć)pozatym nawet jeśli nie widzisz jakiś spektakularnych efektów a6w to tylko dlatego, że już przed treningiem miałaś świetny brzuch!Ja też raczej zadowolona byłam ze swojego brzucha, ale wokół pępka zrobiła mi się taka mała "oponka" no i chciałam wzmocnić mięśnie dlatego się zawzięłam na a6w.Oponka się zmniejszyła a brzuch mam twardy jak cegła, ale żeby jakieś mięśnie było widać jak na tym zdjęciu które zamieściłaś Pozdrawiam i czekam na zdjęcia potreningowe |
|
|
|
#3190 |
|
Zakorzenienie
|
Mi dzisiaj wypadają 3 serie po 12, ale chyba zrobię dzień przerwy od A6W (i niestety od Wizażu) i poucze się tej beznadziejnej pracy na polski
. Jutro o tej porze będę już miała z głowy
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia startowałaś z lepszych brzuszkiem niż ja wiec kurcze trudno mi wierzyć, ze nic nie pomaga
Ale wierze mimo wszystko bo sama wiesz lepiej ![]() A jelsi cwiczysz na inne czesci ciala to masz tak samo? Tzn powoli widzisz efekty albo w ogole? Bo moze jest uwarunkowane genetycznie, ze Twoje mieśnie nie są skłone do rozbudowy. Mysza zrob sobie przerwe od wizazu, ale te 15 minut mozesz wygospodarowac na a6w
|
#3192 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
MYSZA mam identycznie! od małego miałam tłuszcz tylko i wyłącznie na brzuchu.i to strasznie dużo,co w ogóle nie pasuje do mojej budowy... a co do pracy na polski, to Nati ma rację- mnie też się wydawało,że muszę przerwać ćwiczenia, zrobiłam to,a teraz żałuję,bo 15 minut nikogo nie zbawi a zawsze stan naszego ciała będzie lepszy. powodzenia na maturze!!! (ja już mam po )
|
|
|
#3193 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Niemniej jeszcze będę próbować.Najgorsze jest to że u mnie z czasem kiepsko a jeśli moje plany wypalą to całe wakacje bedę "w świecie" w pracy więc jakaś większa aktywność dopiero po wakacjach Z innymi częściami ciała to nie wiem w sumie jak jest bo nigdy tak długo na nic nie ćwiczyłam.Siostra czasem mi mówi że mam łydki i ramiona umięśnione ale ja nie ćwicze i nigdy na te partie nie ćwiczyłam więc nawet jeśli to jakiś skutek uboczny bergamia-
|
|
|
|
|
#3194 |
|
Raczkowanie
|
Magda
po twopich zdolowanych wpisach, mialam wizje,ze ty masz straszny brzuszek! a tu taki ladny brzucholec!!! jestes dla niego stanowczo zbyt surowa, chcialabym miec taki brzuch a ja .... juz chyba 3 dni nie robie, stracilam zapal i w ogole do du... ale was dopinguje i tesknie za chwilami, kiedy bylam "po".. dumna i blada (i spocona)
|
#3195 |
|
Zakorzenienie
|
A jednak, dzięki dziewczyny, że mnie namówiłyście. Kłade się na podłodze i ćwiczę. Zostało mi jeszcze 1,5 strony do nauczenia, ale myślę że po małym wysiłku fizycznym będzie mi lepiej wchodziło
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu sprobuj z innymi cwiczeniami. Moze trening Suzany? Sama go zaczne od czwartku bo nie mam sił kombinować z innym.
Albo spróbuj jakiś trening z obciążeniem Ps. Tez czeka mnie praca w wakacje, ale nie mam zamiaru sobie odpuścić niczego ![]() Mysza tak trzymac
|
#3197 |
|
Raczkowanie
|
A ja dzisiaj na dniu 36 i ciagle nie jestem pewna co do czwiczenia nr 6- czy nogi maja byc uniesione calkowicie do gory czy nie do konca? Bo gdzies w tym watku byla tableka z rysunkami, i nogi byly tylko czesciowo uniesione do gory. Wiec moze ja to po prostu zle robie?
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
Sweetie nie przejmuj sie
![]() Ja robiłam całkowicie inne cwiczenie 5. i efekty rowniez byly niezłe A cwiczenie 6. to scyzoryk- przynajmniej ja je tak rozumie i tak je robilam
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
Nati, miałaś rację
Czas na ćwiczonka znalazłam A teraz z dobrym humorkim zmykam do nauki
|
|
#3200 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Na pewno przez jakiś czas(ok 2tyg) po a6w chce robić zwykłe brzuszki,potem rusze z czymś dalej.Co do tych wakacji to niestety chyba nie będę miała możliwości a może i sił żeby zrobić jakiekolwiek ćwiczenia,ale mus to mus Za coś trzeba życ
|
|
|
|
|
#3201 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Hej, ja już zrobiłam 2 dzień
To 5 i 6 mi lekko nie wychodzi, ale robię MNIEJ WIĘCEJ tak, jak tam pisze Mam nadzieję, że dotrwam do końca razem z Wami
|
|
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
QUIETLY, oby tak dalej
Ja na początku miałam problem zrobić to 5 ćwiczenie, a teraz idzie mi całkiem dobrze a mam już 12 powtórzeń
|
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzis zaczynam od nowa 6ew miaalm zaczac jakis tydzien temu ale mialam straszny tydzien
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
Faa, ważne żeby dziś Ci się udało
Powieś sobie kalendarz w widocznym miejscu i po zrobieniu A6W wyraźnie skreślaj date. Ja tak robie i to mnie właśnie motywuje, żeby nie mieć luk w tym kalendarzu
|
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#3206 |
|
Raczkowanie
|
na serio dobry pomysł
. Ja już dzisiaj 8 dzień
|
#3207 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez sobie zaznaczam - na zolto, zeby sie rzucalo w oczy
Oj, motywuje...Czy to mozliwe ze od a6w zwieksza sie obwod w talii?
|
#3208 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Sweetie, na początku może chyba "puchnąć" brzuch, ale nie jestem pewna... No i nie wiem, na którym jesteś dniu
Poczekamy na Nati i inne ekspertki
|
|
|
|
#3209 |
|
Raczkowanie
|
Dzis bedzie 36 dzien
Ale to nie brzuch mi puchnie, tylko mam wrazenie ze talia nie jest juz tak mocno zarysowana...Baaaaaaardzo mozliwe ze przesadzam
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
Sweetie powiem Ci, ze ja nie zauwazylam wzrostu w talii- wręcz przeciwnie, cm w talii sie skurczyly. Mysle, ze nie masz co sie martwic tylko ćwicz
![]() Istnieje hipoteza, ze robudowując skośne moze zaniknąć talia- jednak zadna Wizazanka tego nie zauwazyla
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.

Kiedyś jadłam codziennie ogromne ilości słodyczy,nie ćwiczyłam w ogóle i jeszcze mi się podobał mój brzuch
Teraz-nie jem słodyczy,cwicze od 38 dni...I nic się nie zmieniło!Oprócz tego,że teraz nie lubie swojego brzucha 

Trzymaj sie i nie poddawaj
Ja się męczyłam(dosłownie!)a6w a brzuch nie zmienił sie na lepsze,niestety.Ale nie zamirzam sie poddać,o nie!Po a6w będę robić brzuszki i inne ćiwczenia,a po wakacjach siłownia!

)piękny brzuch!!I w ogóle figurę masz super, chciałabym mieć takie wcięcia w talii jak Ty. Mi sie wydaje, że nie masz wcale jakiegoś tłuszczu który przykrywał by mięśnie( jakoś nie mogłam tego tłuszczu dojrzeć)pozatym nawet jeśli nie widzisz jakiś spektakularnych efektów a6w to tylko dlatego, że już przed treningiem miałaś świetny brzuch!
. Jutro o tej porze będę już miała z głowy