|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!
Z całym szacunkiem Nati - to po co robić te ćwiczenia jak nie robi się pełnych spięć? I jak tu nie robić przerw między seriami - to mało realne? Wolę zrobić to dłużej niż 25 minut a więcej z tego skorzystać.......no ale każdy robi jak chce
|
|
|
|
#4532 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale spięcia robiłam pod koniec ok. 2-sekundowe i bez przerw spokojnie się zmieściłam. dłużej, niż te 25 minut nie powinno się obciążać mięśni pozdrawiam i życzę wytrwałości i świetnych efektów!!
|
|
|
|
|
#4533 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzis 28 dzien juz zrobilam, jak juz jest 18 powtorzen to ciezko ale sie nie poddam
Vegetka wszystkiego naj z okazji urodzin i wyrwalosci w cwiczeniach |
|
|
|
#4534 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
(podczas ćwiczeń Hardgainerów, zwykle ćwiczy się 6 dni w tygodniu po przynajmniej 2 godziny - często dwa razy w ciągu dnia - jest to do wytrzymania na okres 2-3 miesięcy tak więc organizm wytzyma wiele) Zamierzam ćwiczyć pełne spięcia i za miesiąc napiszę ile czasu zajmuje mi zakończenie cyklu przy dość szybkim tempie jakie narzucam sobie od początku cyklu. Oczywiście nie neguję sposobu ćwiczeń koleżanek, ale zastosowuję matematyczne wyliczenia do analizy możliwości wykonania tego cyklu w określonym przedziale czasowym. I nie piszcie, że mądruje bo sam o tym wiem
|
|
|
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
ines
dziekuje bardzo za zyczenia ;*no a ja z racji tego ze mialam urodziny wczoraj nic nie pocwiczylam...
|
#4536 |
|
Konto usunięte
|
Diomedes, chodzi o to, że zaleca się spięcia 2-3 sekundowe. 2 sekundy to nie jest jakieś skracanie sobie. poza tym z tego, co wiem i wiele osób już o tym mówiło, a ja powtórzę - te ćwiczenia są opracowane tak, aby zajmowały określoną ilość czasu - wtedy są i bezpieczne i skuteczne. ale decyzja należy do Ciebie
|
|
|
|
#4537 |
|
Przyczajenie
|
No ja zaniedlugo tez do was dolacze ale jakos trudno mi zaczac
|
|
|
|
#4538 |
|
Raczkowanie
|
Hej! A ja dołączyłam do A6W team 2 dni temu, co oznacza dziś dzień trzeci
Narazie mi się podoba, bo wszyscy tak chwalą ten zestaw, że nie powiem - ćwiczę też z ciekawości co będzie za 6 tyg Trzymajcie kciuki żebym wytrwała Zastanawia mnie tylko (ale pewnie się powtarzam), czy boczki trochę zjadą? Troszku oponka? Bo generalnie zawsze słyszałam opinię, że mięsnie na brzuszku można mieć, ale dopóki się nie zrzuci tłuszczyku, to można sobie robić ćwiczenia... Co wy na to? Pozdrówka dla all
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
dzien 19 zaliczony
|
#4540 |
|
Zadomowienie
|
życzę wytrwałości na kolejne dni
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
no i kolejny, dzien 20 zaliczony ;d
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny co jest z Wami ?? ;> ja juz 21 dzien mam zrobiony ;d kurka jak to leci
|
#4543 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Tym razem doszłam do 29 dnia Teraz szkoła i przychodzę padnięta .Mam w planach jakoś w październiku znowu zacząć, bo mimo że nie zrobiłam do końca to coś daje. Ale jestem zła na siebie i mi głupio .
|
|
|
|
|
#4544 |
|
Raczkowanie
|
Hej dzieczyny!
Zastanawiam się czy zacząć ćwiczyć A6W? Bo mam sporo a nawet dużo tłuszczyku na brzuszku... I nie wiem jak to wkońcu jest, bo jedni mówią, że te ćwiczenia spalają tłuszcz a inni, że tylko rzeźbią brzuch. Dlatego chciałabym wiedzieć czy są tu dziewczyny, które miały tłuszczyk na brzuchu jak zaczynały ćwiczyć i czy się go pozbyły dzięki tym ćwiczeniom? |
|
|
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez mam tluszczyk na brzuchu, nawet sporo ale oprocz a6w skacze na skakance zeby zgubic tluszczyk no i krece hula hop
) wiec monikax mysle ze mozesz spokojnie zaczac a6w i dolaczyc do tego jakies cwiczenia aerobowe i bedzie ok
|
#4546 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Monikax
Vegetka!!! Mi się wydaje, że ja trochę coś źle robię w tych ćwiczeniach!!! Pewnie to już jest gdzieś opisane na forum, ale że tu jest 150 stron ponad, ciężko znaleźć! Czy noga, która leży na podłodze aktualnie w czasie ćwiczeń, ma być prosta czy ugięta? Narazie minął tydzień!!! 7 dni a jeszcze tyyyyle ale dobrze buźka!
|
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
heja!
ja ma tłuszczyk na brzuszku ale dzisiaj był mój 23 dzień a6w i musze powiedziec że mimo mojego tłuszczyku naprawdę już teraz widzę efekty... a najbardziej motywuje mnie pionowa kreseczka wzdłuż brzucha która pojawiła się dzięki takim ćwiczeniom dla tej "kreseczki" postaram się dotrwać do końca![]() pozdrawiam
|
|
|
|
#4548 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wczoraj razem z TŻ zaczęliśmy szósteczkę . Ja po raz trzeci, on pierwszy. Stwierdził, że nawet nie zdawał sobie sprawy jakie te ćwiczenia są ciężkie a zrobił tylko 1x6powtórzeń, myślał, że to pikuś ![]() Ciekawe ile wytrzyma hehe
|
|
|
|
#4549 |
|
Raczkowanie
|
Ja od tygodnia robię ćwiczenia na brzuch (ale nie A6W) i od wczoraj zaczęłam robić na pozostałe części ciała (nogi, pośladki, biust, plecy). Robię je wieczorem. Rano planuję wprowadzić jakieś aeroby, ale nie wiem jakie - w pobliżu nie mam żadnego klubu fitness ani siłowni, biegać powiem szczerze nie bardzo mi się chce (bo to dla mnie nudne), rowerku stacjonarnego nie posiadam, zwykłago też nie...
Chciałabym jakiś aerobik ćwiczyć, bo lubię takie formy ruchu, więc czy któraś z was ćwiczy może aerobik w domu Może macie jakieś ciekawe filmy przy których można ćwiczyć No i właśnie myślałam, żeby rano robić też A6W po aerobach... Tylko czy to nie będzie zadużo wszystkiego
|
|
|
|
#4550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aerobik to nie aeroby może sobie chodzić na długie, szybkie spacery, skakać na skakance 5 minut potem maszerować 5 minut i tak przeplatać |
|
|
|
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4552 |
|
Raczkowanie
|
Szukałam, ale nic nie znalazłam. Jak się pozbyć "oponki" z brzucha? Jestem szczupła i mam odstający brzuch - koszmar!! Czy da się coś z tym zrobić ćwicząc w domu? Proszę o pomoc.
|
|
|
|
#4553 |
|
Raczkowanie
|
założyłam nowy wątek i on wylądował tutaj!!!
|
|
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4555 |
|
Raczkowanie
|
Pingwin, czyli że jednak A6W troche ten tłuszczyk i oponke wyeliminuje? Nadal nie wiem co z tymi nogami!!! Czy ta, która aktualnei leży na podłodze ma być prosta, czy ugięta? A przy dwóch naraz? Ugięte na podłodze czy proste???Pozdrówka!
|
|
#4556 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=monikax]No właśnie ja też chciałam dokładnie te filmy, tylko nie mogę ich znaleść. Mam bit conect'a i morpheus'a. A linki zamieszczone w tym wątku nie działają - pisze, że zostały usunięte z serwera
[QUOTE]wlasnie znalazłam dzialający link "fatburning": http://www.megaupload.com/?d=2BWAJUSJ http://www.megaupload.com/?d=FK0U4MZJ http://www.megaupload.com/?d=48T1YWVP http://www.megaupload.com/?d=LKYMRLOJ "The Ultimate Dance Workout By Deanne Berry" 1. Heat http://www.megaupload.com/?d=UPK64PTM 2. Dance it out.avi http://www.megaupload.com/?d=RZKI4OSC 3. Pump it up.avi http://www.megaupload.com/?d=25JXM9VI 4. Bums & tums http://www.megaupload.com/?d=AEB08V5Z 5. Chill.avi http://www.megaupload.com/?d=UMP0OMCR wszystko jest i działa trzeba tylko troszkę poszukać
|
|
|
|
#4558 |
|
Raczkowanie
|
Wielkie dzięki Yoolia. Ja szukałam, ale bliżej początku, bo nie dałam rady tyle stron przeczytać. Całusek dla ciebie.
|
|
|
|
#4559 |
|
Raczkowanie
|
A jednak jest chyba coś nie tak... wyskoczyło mi coś takiego... co z tym zrobić?? (bo nie znam tak dobrze angielskiego)
All download slots (500) assigned to your country (Poland) are in use. Please try again later. NEW: All users of our free Megaupload Toolbar enjoy unlimited downloads around the clock. Click here to download and install the toolbar, then retry your download. For unlimited use of our service, you can buy our Premium membership. |
|
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
to oznacza, że wszystkie sloty dla uzytkowników z Polski są zajęte, spróbuj pozniej
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.

). Do tego trzeba dodać oczywiście czas na ruch pomiędzy spięciami - czyli jak dla mnie 0.5....1 sekunda (jeśli ktoś cały czas trzyma barki na wysokim poziomie i ruch dla niego zajmuje 0.3 sekundy to z pewnością jest to terminator - poza tym chyba żaden kręgosłup by tego nie wytrzymał) - weźmy np 0.7 sekundy = 24 * 7 * 0.7 - daje nam to 117.6 sekundy.

---> 60
POMOCY!!!

a zrobił tylko 1x6powtórzeń, myślał, że to pikuś
Może macie jakieś ciekawe filmy przy których można ćwiczyć