Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2005-09-28, 06:27   #451
joasia25
Raczkowanie

Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!

Skapitulowałam na 22 dniu, nie miałam już na nie zwyczajnie ochoty, znudziły mi się. Ale od zeszłego tygodnia chodzę 2 razy w tyg. na aerobik, takie 50 min ćwiczeń dużo bardziej mi się podoba
ale nie wykluczone że jeszcze wrócę do A6W.
joasia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-28, 07:17   #452
andzya
Zakorzenienie

niestety A6W ma to do siebie ,ze szybko moze sie znudzic ...
wiem cos o tym
Stary 2005-09-28, 18:53   #453
Allex
Przyczajenie

najgorsze jest to, ze wystarczy jeden dzień"nic nie chcenia" i trzeba wszystko na nowo zaczynać........
tak wogle to jestem ciekawa ..ile osob dotarlo do konca
Allex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-02, 12:14   #454
Mała Kulka
Raczkowanie

Dot.: Re: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!

Ja mam strasznie naiwne pytanie ale pilnię potrzebuję odpowiedzi...Jestem na 23 dniu i coś zaczęło mi nie pasować...Przy cwiczeniach 1 i 3 mam wątpliwość: czy 13 powtórzeń dotyczy jednej czy obydwu nóg? Ja robię po 13 powtórzeń na każdą nogę i razem wychodzi mi26 powtórzeń w tych ćwiczeniach ale trudno mi zmieścić się w 25 minutach. Czy robię błąd? Proszę o pomoc.
Mała Kulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-02, 12:17   #455
różowiutka
Zakorzenienie

Dot.: Re: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!

dobrze robisz jak brakuje czasu to trzeba szybciutko
różowiutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-06, 14:56   #456
olcinka
Przyczajenie

Hej dziewczyny!!!
Ja zaczełam A6W niedawno bo jestem dopiero na 4 dniu bardzo chcailabym wyrzezbic miesnie mojego brzusia... nie jest on az tak otluszczony, ale pewnie jak wiekszosc dziewczyn "cos" jest tam na dole pod pepkiem. Cwiczenia dostalm od kolegi z klasy... nawet nie wiedzialm ze sa az tak bardzo popularne siedze jush 2 dzien na tym forum i ciagle czytam (powinnam siem uczyc --> jush 2h przerwy sobie zrobilam, ale co tam). Cwiczonka bardzo fajne, mam nadzieje ze wytrwam, tyle tylko ze odczuwam ze praca wlozona w te cw idzie glownie na gorna partie brzuszka... dodam sobie do tego nozyce (na dolne partie) i powinno byc ok a jezeli ktos doklada cos na dolne partie brzucha to powinnien robic je przed wykoniem cw a6w bo dolne miesnie sa slabsze i szybciec sie mecza dlatego rezultatwo by nie bylo gdy wykonywalo je sie po a6w (tak czytal w gazecie) ...
nio nic mam nadzieje ze wytrwam... tymczasem musze sie zmierzyc bo jestem ciekawa czy mi to cos pomoze
jeszcze jedno ciesze sie ze zabralam sie za to teraz bo przynajmniej nie denerwuje sie ze nie zdez przed wakacjami, a tak mam na to duzo czasu, w koncu to az 8 miesiecy
3majcie kciuki, a ja bede za Was tesh
Buziaki
olcinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-06, 15:06   #457
różowiutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olcinka
Hej dziewczyny!!!
Ja zaczełam A6W niedawno bo jestem dopiero na 4 dniu bardzo chcailabym wyrzezbic miesnie mojego brzusia... nie jest on az tak otluszczony, ale pewnie jak wiekszosc dziewczyn "cos" jest tam na dole pod pepkiem. Cwiczenia dostalm od kolegi z klasy... nawet nie wiedzialm ze sa az tak bardzo popularne siedze jush 2 dzien na tym forum i ciagle czytam (powinnam siem uczyc --> jush 2h przerwy sobie zrobilam, ale co tam). Cwiczonka bardzo fajne, mam nadzieje ze wytrwam, tyle tylko ze odczuwam ze praca wlozona w te cw idzie glownie na gorna partie brzuszka... dodam sobie do tego nozyce (na dolne partie) i powinno byc ok a jezeli ktos doklada cos na dolne partie brzucha to powinnien robic je przed wykoniem cw a6w bo dolne miesnie sa slabsze i szybciec sie mecza dlatego rezultatwo by nie bylo gdy wykonywalo je sie po a6w (tak czytal w gazecie) ...
nio nic mam nadzieje ze wytrwam... tymczasem musze sie zmierzyc bo jestem ciekawa czy mi to cos pomoze
jeszcze jedno ciesze sie ze zabralam sie za to teraz bo przynajmniej nie denerwuje sie ze nie zdez przed wakacjami, a tak mam na to duzo czasu, w koncu to az 8 miesiecy
3majcie kciuki, a ja bede za Was tesh
Buziaki
Trzymam za Ciebie kciuki- i za Twoją wytrwałość... bo ja zrezygnowałam po 10 dniach <buahahha>

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-10-06, 15:16   #458
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

czesc aerobiczna 6 zaczelam cwiczyc kilka tygodni po porodzie razem z moim mezem Ja nie dotrwalam do konca, bo bylo mi za ciezko, ale moj maz dotrwal i musze wam powiedziec, ze zgubil co prawda tylko 5 kg, za to brzuch mu sie wyrzezbil pieknie!!! Cwiczenia rewelacja, polecam kazdemu, kto chce miec naprawde plaski i ladny brzuch... i nie poddawajcie sie, ja wiem, ze ciezko, sama bardzo zaluje, ze sie poddalam. Warto cwiczyc
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-06, 16:14   #459
beoneself
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez różowiutka
Trzymam za Ciebie kciuki- i za Twoją wytrwałość... bo ja zrezygnowałam po 10 dniach <buahahha>
Ja to samo I chyba po 8 dniach
Za nudne to. I moja szyja już nie wytrzymywała. Ciągle byłam obolała. Jakoś źle ćwiczyłam, no trudno
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-06, 17:53   #460
inch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Impersona
czesc aerobiczna 6 zaczelam cwiczyc kilka tygodni po porodzie razem z moim mezem Ja nie dotrwalam do konca, bo bylo mi za ciezko, ale moj maz dotrwal i musze wam powiedziec, ze zgubil co prawda tylko 5 kg, za to brzuch mu sie wyrzezbil pieknie!!! Cwiczenia rewelacja, polecam kazdemu, kto chce miec naprawde plaski i ladny brzuch... i nie poddawajcie sie, ja wiem, ze ciezko, sama bardzo zaluje, ze sie poddalam. Warto cwiczyc
U mężczyzny wygląda to na pewno imponująco
inch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-21, 14:18   #461
nnia***
Raczkowanie

GG do nnia***

Witajxie kochane czytam ten watek od dluzszego czasu i stwierdzxilam ze od dzisiaj biore sie za te cwiczenia.Jestem szczupla,ale moj brzusio pod pepkiem cos ostatnio jakis wiekszy sie zrobil wiec musze zaczac cwiczyc.Trzymajcie za mnie kciuki,bo dzis bedzie moj debiut.
acha czy ktos do mnie dolaczy??
nnia*** jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-10-21, 14:34   #462
różowiutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nnia***
Witajxie kochane czytam ten watek od dluzszego czasu i stwierdzxilam ze od dzisiaj biore sie za te cwiczenia.Jestem szczupla,ale moj brzusio pod pepkiem cos ostatnio jakis wiekszy sie zrobil wiec musze zaczac cwiczyc.Trzymajcie za mnie kciuki,bo dzis bedzie moj debiut.
acha czy ktos do mnie dolaczy??
oj znudzi Ci się prędzej czy później- tak jak nam hehe
Stary 2005-10-21, 15:47   #463
selleni
Przyczajenie

Ćwicze tak już od jakiegoś czasu i naprawde nie jest łatwo... efekty jakieś tam są.
selleni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-21, 17:37   #464
foczildka
Raczkowanie

GG do foczildka

O 6 juz sie sporo naczytalam (i cwiczylam), przesiedzialam na roznych forach kilka godzin w sumie...chce nawiazac do jakiejs wczesniejszej wypowiedzi dotyczacej cwiczenian piatego...wydaje mi sie (chyba ze sie myle) ze wcale nie jest ono takie jak 3 tylko szybsze jak to ktos napisac. w trzecim za kazdym razem, po kazdym powtorzeniu, opuszca sie glowe i rece splecione za glowa na podloge. natomiast w cw 5 glowa i rece splecione z tylu sa caly czas uniesione i brzuch napiety, tylko nogi sie podnosza i opuiszczaja na zmiane...mam nadzieje ze cos z tego mojego chaotycznego opisu rozumiecie)))

zycze wytrawalosci
foczildka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-21, 19:10   #465
aluniaa007
Wtajemniczenie

a ja juz na wstepie przepraszam za moje pyt ktore byc moze sie juz pojawilo czy 6 weidera nie spowoduje braku talii??
Stary 2005-10-23, 20:39   #466
Nemezi_s
Raczkowanie

ja mam pytanko jestem na 19 dniu - 3 serie po 14 powtórzen i w sumie moze cos sie ruszyło w moim brzuchu jest troche twardszy i rano widac lekki zarys miesni ale tylko rano ale niestety ani tluszczyk ani boczki mi nie zniknęły. Czy robie cos zle czy to dopiero za wszesnie i szczerze mowiac myslalam ze juz na tym etapie bedzie wiecej miesnie widac. i jeszcze jedno jest dla mnie dziwne. Jak robie 1 serie to czuje miesnie, i brzuch mnie boli dosyc bardzo, przy drugiej troche mniej a juz przy 3 seri w ogole nie czuje pracy miesni. Czy to źle ??
Nemezi_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-23, 20:48   #467
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nemezi_s
ja mam pytanko jestem na 19 dniu - 3 serie po 14 powtórzen i w sumie moze cos sie ruszyło w moim brzuchu jest troche twardszy i rano widac lekki zarys miesni ale tylko rano ale niestety ani tluszczyk ani boczki mi nie zniknęły. Czy robie cos zle czy to dopiero za wszesnie i szczerze mowiac myslalam ze juz na tym etapie bedzie wiecej miesnie widac. i jeszcze jedno jest dla mnie dziwne. Jak robie 1 serie to czuje miesnie, i brzuch mnie boli dosyc bardzo, przy drugiej troche mniej a juz przy 3 seri w ogole nie czuje pracy miesni. Czy to źle ??
To zależy jak ćwiczysz - jak długo wytrzymujesz w każdej pozycji? Jeśli robisz to szybko, wiadomo, że praca mięśni jest mniejsza Jesli robisz dokladnie i wolno moze beda lepsze efekty? Ja mam do A6W za slaby kregoslup - nie potrafie przeniesc pracy z niego na brzuch i w efekcie to on mnie bardziej boli od brzucha
Mam nadzieje, ze nie popelniasz tego bledu, przyjrzyj sie technice cwiczen
Stary 2005-10-23, 21:05   #468
skrawka
Wtajemniczenie

ojj ja bym chcętnie jeszcze raz zaczęła 6W, ale kiedyś jak doszłam do 21 dnia to mnie szyja po ćwiczeniach bolała całymi dniami, więc nie wiem czy warto
skrawka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-23, 21:16   #469
Nemezi_s
Raczkowanie

no wytrzymuje te 2 sekundy ale juz przy wiekszej ilosci powtorzen ciezko sie zmiescic w 25 minutach, a przy 3 seri strasznie mnie juz szyja boli, staram si eprzenies ciezar na brzuch ale nie zawsze wychodzi
Nemezi_s jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-10-24, 12:31   #470
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nemezi_s
no wytrzymuje te 2 sekundy ale juz przy wiekszej ilosci powtorzen ciezko sie zmiescic w 25 minutach, a przy 3 seri strasznie mnie juz szyja boli, staram si eprzenies ciezar na brzuch ale nie zawsze wychodzi
Nie potrafie w tych ćwiczeniach przenieść pracy na brzuch Dlatego też z nich zrezygnowałam - po co meczyć biedną szyję? Teraz próbuję 8 Minute Abs i jest wyśmienite Brakuje mi systematyczności, ale miesnie sa juz ladnie zarysowane wiec polecam, do sciagniecia m.in. w eMule
Stary 2005-10-24, 13:04   #471
nowa1010
Raczkowanie

Ja robie od trzech dni i tez szyja mnie boli nawet bardziej niz brzuch!
Mam nadzieje ze wytrzymam ale szczerze nie wyobrazam tego sobie
Za chwile bode dalej robic
nowa1010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-24, 13:50   #472
nowa1010
Raczkowanie

Weszlam na wage i zbliza sie do 55 a wczesniej bulo blizej 60
Nie wiem dokladnie co mi pomoglo ale to na pewno tez
nowa1010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-24, 18:37   #473
Czarna14
Wtajemniczenie

A ja w ogóle boję się ćwiczyć bo nie chcę mieć mięśni według mnie to nie pasuje kobiecie. Chciałabym tylko mieć płaściutki brzuszek
Czarna14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-24, 18:58   #474
skrawka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czarna14
A ja w ogóle boję się ćwiczyć bo nie chcę mieć mięśni według mnie to nie pasuje kobiecie. Chciałabym tylko mieć płaściutki brzuszek
...według ciebie która panna jest bardziej kobieca?
Stary 2005-10-24, 20:47   #475
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

Czarna tylko zeby osiagnac ten plaski brzuszek trzeba sie troche pogimnastykowac i to "niestety" wyrobi miesnie. W dodatku moze polepszy jeszcze "niestety" krązenie i wydolnosci Kobieta jest juz tak a nie inaczej "zaprogramowana" i dodatkowo nie ma takich predyspozycji,jak mezczyzna, do rozrostu masy miesniowej poza tym, by miesnie sie rozrastały, nalezy odpowiednio sie odzywiac. Ale jak najbardziej masz prawo do takiego zdania

Skrawko a według Ciebie która?

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

suzana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-24, 20:54   #476
guga1
Wtajemniczenie

Poczytalam sobie ten watek i pelna nadziei postanowilam sprobowac.
Jednak mam jeden problem Straszliwie boli mnie kregoslup w 2 cwiczeniu juz dostalam okropnego bolu w plecach podczas wdechu i wydechu przestalam cwiczyc bo nie moglam wytrzymac teraz siedzie i nadal czuje bol jak oddycham ( a dokladnie to przy wdechu ). Wiem ze tez mialyscie problemy z kregoslupem czy bylo to cos podobnego ???czy moze cos ze mna jest nie tak albo cos zle robie??? Pomozcie
guga1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-24, 20:57   #477
Czarna14
Wtajemniczenie

Heh żeby mieć płaski brzuch nie trzeba ćwiczyć (wiem z doświadczenia) teraz narzekam na swój brzuszek bo niestety przytyłam 5 kilo wcześniej nie miałam zastrzeżeń:P Co do pytania: to zdecydowanie bardziej kobieca jest ta szczupła panna
Czarna14 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-10-25, 08:17   #478
skrawka
Wtajemniczenie

według mnie też
Stary 2005-10-25, 09:38   #479
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

W sumie tez znam dietkę, po której spadnie tluszcz z brzucha, ale na dłuzsza metę może sie ona okazać po trosze niebezpieczna. a moze ta 2ga pani wydaje nam sie bardziej kobieca, bo ma ladniejsza bieliznę?

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

suzana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-25, 17:15   #480
inch
Zakorzenienie

Bielizę? Ja widzę jakies prześwity

Czyżby znowu rozpoczęła się dyskusja o treningu siłowym, który powinien byc zabroniony dla kobiet, które chcą być atrakcyjne i kobiece?
inch jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości