|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5191 |
Przyczajenie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!
bardzo polecam ;D
EFEKT SUPER jak masz malo tluszczu na brzuchu miesnie sie zarysowuja zrobilam caly zestaw potem przez tydzien robilam ostatnie dni a potem juz czasu nie mialam :P ale nie umiem dojsc do tego zeby zrobic to ponizej 25min powiem tyle nie jest to takie ciezkie jak monotonne i nudne :/ od 3 dni cwicze ponownie bo mialam przerwe z pare miechow |
![]() ![]() |
![]() |
#5192 |
Raczkowanie
|
![]()
Nie marudzić tylko ćwiczyćć
![]() ![]() ![]() ![]() PzDr ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5193 |
Przyczajenie
|
To jest naprawde swietna sprawa . Jestem dzis po 7 dniu . Wszystko ok i narazie mam mobilizacje , bo zaczynam czuc roznice w miesniach brzucha - najgorsze jest to , ze te cwiczenia sa potwornie nudne ale co tam nuda taka , wazny efekt . Cwiczyc cwiczyc laski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5194 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5195 |
Rozeznanie
|
Kompletnie zawaliłam sprawę. Odechciało mi się tego, bo ja po prostu czuję, że źle to robie! Noooo !! :/ Wydrukowałam sobie ładnie, pięknie ćwiczonka, ale widocznie wiedza teoretyczna nie idzie w parze z praktyką :/ Jestem załamana. Jutro spróbuje od nowa, ale wątpię, że wytrwam ;(
#5196 |
Konto usunięte
|
zeby w ogole robic te cwiczonka, to trzeba miec troche silny brzuch, zeby dac rade. moze rob przez kilka dni 1. dzien?
|
![]() ![]() |
![]() |
#5197 |
Przyczajenie
|
Dokladnie wyobrazam sobie co jest przy 24 powtorzeniach ;-) ja przy 3 serii przy 8 powtorzeniach mam dosc
![]() A jesli chodzi o dziewczyny , ktore mowia ,ze nie daja rady , bo je boli cos itd to uwazam , ze spokojnie powinny przyzwyczajac cialo do cwiczen , tzn np zamiast 4 dni np powtorzen po 6 powinny te dnio wyciagnac do 8 , bo jesli nie zajmuja sie sportem czesciej , tzn aerobic , rower , silownia , to wiadomo ,ze bedzie ciezko tak z marszu cwiczyc te cwiczenia , bo one naprawde juz wymagaja sporej kondycji . Ja chodze 3 razy na aerobic w tygodniu i przy tych cwiczeniach tak jak pisalam wczesniej przy 3 serii przy 8 powtorzeniach tez ledwo zipie wiec jesli ktos wcale nie cwiczy na codzien to tak odrazu to dla niego za duzy wysilek - dlatego mysle ze mozna te powtorzenia w czasie rozciagnac . |
![]() ![]() |
![]() |
#5198 |
Raczkowanie
|
na pewno można
![]() ja zaczynam dzisiaj (chociaż nie wiem, jak to wyjdzie... święta, sylwester... ![]() powodzenia wszystkim ![]()
![]() |
#5199 |
Rozeznanie
|
Jeśli o mnie chodzi, to to nie wina tego, że mam za słaby brzuch. Jestem tylko pewna, że te ćwiczenia niedokładnie wykonuję, co za tym idzie, efektu spodziewanego nie uzyskam.
#5200 |
Raczkowanie
|
Ja już jestem przy 20 powtórzeniach!!
Teraz to jest dopiero jazda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle mi się wydaje,że 6 to za ciężkie ćwiczenie jeżeli ktoś ma naprawde słabe mięśnie brzucha..Radziłabym poćwiczyć je najpierw za pomocą innych, wzmocnić a dopiero potem zacząć 6.Tak to można się tylko zniechęcić a nie o to przecież chodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5201 |
Przyczajenie
|
Mam Pytanko czy ktoś może mi na meila gosia098@wp.pl wysłac filmik albo jak sie wykonuje zestaw ćwiczen Aerobicznej szóstki Weidera wraz z obrazkami bede wdzieczna!!! Z gory dziekowa buziacki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5202 | |
Konto usunięte
|
[1=6f0bb0e746d6dd564297849 b3c339446a28efa5c;3133144]jest kilka postow wyzej! dokladnie post 5172, ludzie, no szanujcie troche robote innych i uzywajcie szukajki
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5203 |
Raczkowanie
|
mam do was takie pytanie: Czy jesli bede cwiczyc A6W to nie zmaleja mi piersi XD? bo tego bym nie chciala...widze ze wiele z Was cwiczy juz dlugo i moze moglybyscie mi odpowiedziec na to pytanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5204 |
Raczkowanie
|
myślę, ze jedno nie ma wpływu na drugie
![]()
![]() |
#5205 |
Przyczajenie
|
Witam, osobiscie robie te cwiczenia, nie powiem, nie sa łatwe, szczegolnie to 3, ciezko, przynajmniej mi, jest zlapac lokciami kolan, moze dlatego, ze jestem wysoki, moze dlatego, ze slabe miesnie mam. Jednak nie z tego powodu tutaj pisze, mianowicie, chcialem sie dowiedziec czy w A6W mozna wprowadzic sobie mala zmiane, tzn. zamiast robic np 3 serie po 10 powtórzen to czy mozna zrobic 1 serie, ale z iloscia powtorzen dla kazdego cwiczenia tak jak przy 3 seriach? Zeby nie robic 3 x 10 tylko zrobic 1 x np dla 2 cwiczenia 30(bo tyle trzeba laczenia zrobic w 3 seriach po 10), czy taka zmiana jest dozwolona, czy trzeba wszystko robic po kolei?
Aha, czy macie tak, ze po cwiczeniu brzuch jest jakby nieco wiekszy? |
![]() ![]() |
![]() |
#5206 |
Rozeznanie
|
![]()
"Prawdziwy przyjaciel to podwójne szczęście, prawdziwy przyjaciel to połowa cierpień" ... hmm ![]() Edytowane przez enda____ Czas edycji: 2006-11-27 o 10:02 Powód: rozmyslilam sie ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#5207 |
Zadomowienie
|
Lord_Juve nie jestem ekspertem i nie mam pojęcia czy można sobie pozwolić na wykonanie w jednym ćwiczeniu tylu powtórzeń, chociaż ja trzymałabym się tej oficjalnej wersji, bo skoro ktoś ją stworzył, przebadał to widocznie tak ma być, tak jest dobrze
![]() A teraz chciałam się dziewczyny pochwalić moimi osiągnięciami po 30 dniach intensywnych ćwiczeń ![]() ![]() ![]() ![]() I tak : W pasie Przed 86 cm Po 30 dniach 82 cm! Tzw sadełko ![]() czyli najbardziej wystająca część brzucha Przed 94 cm Po 30 dniach 90 cm! ![]() W biodrach Przed 103 cm Po 30 dniach 102 cm Udo Przed 56 cm Po 30 dniach bez zmian 56 cm Najbardziej się cieszę z tego że sadełko znika ![]() ![]() Mam nadzieję że te 12 co pozostały do końca będą równie owocne ![]() To działa i dzięki wielkie dla was dziewczyny ![]() ![]() Ćwiczcie, ćwiczcie i jeszcze raz ćwiczcie bo efekty są piękne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5208 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
wszytsko świetnie, jestem w 15 dniu.. ale co z dolnymi mieśniami brzuszka?? ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#5209 |
Raczkowanie
|
![]()
Właaaśnie, co z dolnymi partiami brzucha :| ? Jak dotychczas to mam dzis dzien 19 ..mięśnie na górze widaać !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5210 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5211 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5212 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jeśli chodzi o dolną część brzuszka, to ja czytałam gdzieś wcześniej że jeśli ma się znaczną część tłuszczyku w tym miejscu to niestety mięśnie które się przez ćwiczenia ładnie zarysowują zostają pod tą warstwą tłuszczyku. Dopiero kiedy uda nam się go pozbyć wtedy je ujrzymy
![]() backyard dziękuję ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5213 |
Zadomowienie
|
Czytając o waszych efektach mam wielką ochotę podjąć 3 próbę z A6W .
Ostatnio ( było to przed wakacjami ) zakończyłam ćwiczenia na 21 dniu , ponieważ coraz bardziej oszukiwałam robiąc te ćwiczonka ![]() Mam nadzieję ze tym razem się uda ![]()
![]() |
#5214 |
Raczkowanie
|
![]()
Hymm.. to skoro tak to chyba najpierw poszukam czegoś innego. Gdy ćwiczęę ta 6 to czuje efekty.Wlaśnie tylko czuje, a chcialabym zeby byly wyraaznie widoczne
![]() ![]() Pzdr . ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5215 |
Rozeznanie
|
Dwa razy w zyciu wystartowałam i nie zakończyłam.
Dziś kończy sie moja trzecia próba tym razem sukcesem ;D Przeszłam cała A6W I mam problem bo patryk_18 mówił że mozna trening powtórzyć jezeli efekty sa jeszcze niedostateczne,ale w takim razie mam zaczac zaraz?Poczekac tydzień? Dwa? A moze coś innego? Najchetniej pozostałabym przy tym treningu bo wiem ze do innego (czyt.abs) nie jestem dostatecznie przygotowana.... Wiec?Co po zakończeniu serii? Z efektu..hmm...miernie zadowolona,bo owszem spaliłam to co trzeba ale miesni niwe widac,brzuch ten nie jest całkowicie płaski jednak straciłam porzadne 5 cm jak nie wiecej ![]() Co do dolnej partii miesni...ja do połowy a nawet dłużej,trwania A6W nie widziałam porpawy tej czesci brzucha,ale w miare czasu zmniejsza sie ona...wiec jak ktoś juz pisał powyżej jest to chyba tylko i wyłacznie kwestia tego czy faktycznie spalamy tłuszcz,po wypaleniu zaczna sie kształtowac tam miesnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5216 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#5217 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5218 |
Rozeznanie
|
No to w takim razie za tydzidzień zaczne ponownie A6W
Chociaz zastanawiam sie czy niel epiej byłoby po nowym roku,po świetach...W śweta tudniej bedzie co dziennie wykonac skrupulatnie ćwiczenia ;/ Cóż... Ale dziekuje za odzew ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5219 |
Konto usunięte
|
to moze wyobraz sobie tony slodyczy, ciastek i innych pysznosci swiatecznych, ktore ida w brzuszek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5220 |
Raczkowanie
|
Ka-Mila, daj sobie i brzuszkowi odpoczac
![]() ja proponuje jakis nowy zestaw cwiczen, co 2-3 dni... po miesiacu mozesz znow wrocic do 6 pamietaj ze miesnie brzucha trzeba co jakis czas 'zaskakiwac' nowymi cwiczeniami, robienie wciaz tych samych raczej nie ma sensu.. no i po takim wysilku jak codzienne cwiczenia a6w przyda sie im 'lzejszy' trening, z conajmniej dniowa przerwa po kazdym dniu cwiczen dla regeneracji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.