|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5221 |
Rozeznanie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!
Patryk_18 Tak dobij leżącą ;p Nie chodzi mi głównie o dni rozpusty w święta a raczej to,że nie mogę znaleźć czasu na coś systematycznego
![]() A słodycze...trzeba miec silna wole i tyle...Za kazdym razem kiedy widze słodycze to mimo ogromnego apetytu to ambicja mnie zżera i nie potrafie przekreślić tylu miesiecy nie jedzenia słodkiego ;( chyba sie uzależniłam...drugi dzień bez ćwiczeń na brzuchol...Nie...Chociaz hulać bede hopem ![]() No,ale chyba zrobie sobie miesiac przerwy od A6W, w którym co dzień bedzie hula hop a co drugi dzień najprostrze brzuszki... ![]() Edytowane przez Ka-Mila Czas edycji: 2006-11-29 o 13:40 Powód: Bład :] |
![]() ![]() |
![]() |
#5222 |
Przyczajenie
|
Podziwiam Was Dziewczyny ,ze juz macie wszystko za soba . Ja dzis 12 dzien i o ile 8 powtorzen szlo mi calkeim calkiem to 10 jest juz ciezsze ... boje sie pomyslec o koncowkowych dniach . Ale nie zamierzam sie poddac , czuje sie swietnie jak cwicze i brzuch jest fajnie twardy i juz zdeczka mniejszy - faaaaaajnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5223 |
Przyczajenie
|
Dziewczęta!
Mam do was prośbę. Już od maleńkości byłam ciężko kapująca, dlatego też martwię się czy prawidłowo wykonuje ćwiczenia. Ten temat liczy aż 174 strony, dlatego zwracam się do was o pomoc!!! Czy mogłybyście napisać mi orientacyjnie na której stronie są zamieszczone jakieś przejrzyste obrazki dotyczące 6óstki lub mogłybyście przesłać mi jakieś zdjęcia? Z góry dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5224 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jasne obrazki mas zna tej stornce http://mojeodchudzanie.blox.pl/html/...21.html?144690 - nie musisz dziekowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5225 |
Konto usunięte
|
autorka topicu moglaby wyedytowac 1 posta i wstawic link, ktory podalem pare postow wyzej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5226 |
Przyczajenie
|
Hej, czytałam na innym forum, że przerwa powinna być 6 tyg przed następnym podejściem do a6w albo 10 dni przed rozpoczęciem innych, dowolnych ćwiczeń na brzuszek.
Ja obecnie jestem w 25 dniu, więc mam jeszcze trochę czasu na zastanowienie sie co potem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5227 |
Rozeznanie
|
Jestem na 20 dniu i przyznam że jest coraz cięzej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5228 |
Konto usunięte
|
kto bedzie na tyle odwazny, aby pokazac efekty?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5229 |
Rozeznanie
|
![]() W sumie ja mogę być "odważna",bo robiłam zdjęcia w trakcie by się sama na ońcu przekonać czy sa efekty...a ze sie zamazałam na zdjeciach ;D to moge je tu zamieścić... No i predzej pisałam ze nie jestem zadowolona z efektu,ale tak patrząc to wolnymi kroczkami.. |
![]() ![]() |
![]() |
#5230 |
Konto usunięte
|
wciagasz brzuch
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5231 |
Konto usunięte
|
heh to ja zaczynam od dzisiaj
![]() dziwi mnie tylko ta pierwsza seria... ja robilam do tej pory brzuszki przez ponad pol godziny a tu nagle po zrobieniu 1 seri patrze i bylo to zaledwie 5 minut :| nawet nie wiem czy dobrze wszystko zrozumialam ale tak mi sie wydaje... zobaczymy jak to bedzie po dluzszym czasie mam nadzieje ze cos pomoze ![]() a moze znacie jeszcze jakies podobne traningi na ramiona, pośladki i uda?? pozdrawiam |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5232 |
Rozeznanie
|
No własnie ma ktos cos na uda ? Bo przydalo by sie tam też troszke wyszczuplic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5233 |
Rozeznanie
|
:[ A po czym to widac?Bo nie przypominam sobie bym to robiła...
A rzebra po prostu takie mam O-o |
![]() ![]() |
![]() |
#5234 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziś dzień piętnasty!
Zyczcie mi powodzenia, boję się trochę tych 12 powtórzeń. Jakichś problemów z brzuchem to ja nie mam, ale chcę wyrobić sobie mięśnie. Brzuch mam odtłuszczony i troszkę już kratkę widać. (Ale tylko troszkę) Chcę mięśnie brzucha mieć fajne i wyrażnie zaznaczone, ech.. idem łydki poćwiczyć , a za pół godzinki a6w... Gdy (jeśli) skończę to zamieszczę zdjęcia |
![]() ![]() |
![]() |
#5235 |
Raczkowanie
|
ile czasu maja trwac te cwiczenia? mniej niz 25min?
![]() |
#5236 |
Rozeznanie
|
Chyba 23 minuty,ale ciezko jest sie zmieścic w nich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5237 |
Wtajemniczenie
|
ja też ćwiczyłam, ale tylko 12 dni, bo w domu pojawiło się za dużo słodyczy i brzyszek zamiast robić się mniejszy urósł o 2 cm
![]() ![]() powodzenia dziewczyny ![]()
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe |
![]() ![]() |
![]() |
#5238 |
Raczkowanie
|
zaraz mnie epwnie zlinczujecie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5239 |
Raczkowanie
|
Ja juz robie drugi raz
![]() Jestem w 32 dniu. Pierwszy raz tez udało mi sie zrobić cały trening... polecam ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5240 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: przepraszam.. mierzyłeś.. ![]() Edytowane przez BuBuSiuNia Czas edycji: 2006-12-04 o 20:55 Powód: ups.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5241 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() LOL nie mierze nic sobie nie świruje jeszcze :P Chyba jest ok... Pracuje nad tym w wolnych chwilach ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5242 |
Raczkowanie
|
Mam pytanko...
Czy mogę wykonywac jeszcze inne cwiczenia na brzuszek i inne partie ciała podczas tych sześciu tygodni? |
![]() ![]() |
![]() |
#5243 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5244 |
Zadomowienie
|
[1=6f0bb0e746d6dd564297849 b3c339446a28efa5c;3164257]jesli skonczylas cala "6" to jestes dostatecznie przygotowana do ABS2
![]() ![]() ![]() ABS2 - co to za cwiczenia? Czyz jest gdzies na wizazu watek na ten temat? Czy zrobienie najpierw Areobicynej systki Weidera a pozniej ABS2 jest dobryzm rozwiazaniem?
#5245 |
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkich. Ja tez duzo czytalam o tych cwiczeniach, ale nigdy nie probowalam... Mam zamiar zaczac od dzis.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5246 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5247 |
Raczkowanie
|
Ja mam taki małe pytanie.
Wiem, że przez całe 42 dni mogą być (chyba) tylko 2 dni wolne. W CAŁYM TRENINGU. Ale zastanawiam się czy nie mogłabym raz w tygodniu sobie odpuścić? Wpiątki. Akurat wtedy mam tańce, które kończę koło 19. No i w czasierozgrzewki robimy dość dużo brzuszków. Mogłabym wtedy sobie odpuścić a6w?( ćwiczę a6w wieczorem, po 21.0) Oczywiście dzisiaj jeszcze zrobię ![]() Ale wolałabym się upewnić nim zacznę ( o ile w ogóle) sobie folgować ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5248 |
Konto usunięte
|
mozesz sobie odpuscic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5249 |
Rozeznanie
|
Witam.
Wybaczcie ale nie czytałam całego wątku ( ![]() ![]() Ale miałabym kilka pytań co do ćwiczeń. Mam nadzieję, że ktoś z was udzieli mi odpowiedzi. 6 Weidera zaczęłam dwa dni temu ale mam wrażenie, że źle robię ćwiczenia bo ja właściwie brzuch mam napięty cały czas (a tam jest mowa o 3 sek napięcia). Poza tym nie wiem, czy jak wykonuję ćwiczenia barki mają się unosić i opadać, czy barki mają cały czas być uniesione a pracują tylko nogi? I jeszcze jedna sprawa. Jest mowa o zmieszczeniu się w 25 min ale mnie to jeszcze nie obowiązuje, bo przecież na początku ćwiczenia trwają krótko, dobrze myślę? No może jeszcze jedno... Czy jest tu jakaś kobitka, która robiła 6W na poprawienie wyglądu brzucha po ciąży? Tzn. ja w ciąży chodziłam 13 miesięcy temu ale wiadomo brzuszek nie wygląda jeszcze tak jakby się chciało...No może nie jest jakoś zatłuszczony i nie wiadomo jak "lejący" ![]() Będę wdzięczna za jakiekolwiek odpowiedzi. Pozdrawiam Magda |
![]() ![]() |
![]() |
#5250 |
Zadomowienie
|
szóstkę jakiś czas temu skończyłam, efekt był, brzuszek był płaski jakiś miesiąc, wyszczuplał o 6cm, ale co z tego jak zaraz utyłam?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.