|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5281 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!
zostały mi tylko 4 dni do zakończenia A6W
cieszę się niezmiernie..
|
#5282 |
|
Przyczajenie
|
cześć - osobiście debiutuje w tym miejscu - ja wlasnie zamknalem 5 dzien
ćwicząc na wspaniale wigilijnie napelnionym bebnie, mam nadzieje, że wystarczy mi sił i chęci .. a mam spore zaleglosci treningowe oraz wspaniale zarysowany profil tluszczowy sam się musze motywować- wiec obiecalem sobie zaznaczyc tutaj każdy dzień walki w imie chudego brzucholca
|
|
|
|
#5283 |
|
Raczkowanie
|
dzisiaj zaliczyłam dzien 4
|
#5284 |
|
Przyczajenie
|
Dzień 6 zaliczony - 9 min ćwiczenia -ale mi oprócz weidera -trzeba jeszcze dorzucić - solidne bieganie
|
|
|
|
#5285 |
|
Zakorzenienie
|
dzień 30 zaliczony
|
#5286 |
|
Raczkowanie
|
No dziewczyny. Witam! ;DD
Za mną pierwszy dzień... Przy robieniu ćwiczeń brzuch strasznie mnie bolał. Do tej pory go czuję ;] Ale dam radę :P Robi z Was to ktoś jeszcze??
|
|
|
|
#5287 |
|
Rozeznanie
|
ja też dzisiaj zaczęłam
razem z moją mamą
|
|
|
|
#5288 |
|
Zakorzenienie
|
ja codziennie od 2 miesiacy cwicze aerobiczna 6 Weidera. Efekty sa naprawde bardzo, bardzo widoczne. Mam fajnie uksztaltowane miesnie
|
|
#5289 |
|
Rozeznanie
|
No ja zaliczyłam dzisiaj dzień 19. I boję się, że nie wytrwam do końca bo zaczęło mi się nudzić podczas ćwiczeń
. No ale mam nadzieję, że dam radę.Tak na marginesie do 6W dorzuciłam 15 babskich pompek, całkowite nic niejedzenie po godzinie 18-tej i jutro kupuję hoola hop (sorki ale nie wiem jak to się pisze). Pozdrawiam wszystkich "weiderowców"
|
|
|
|
#5290 |
|
Zadomowienie
|
eh a ja skończyłam A6W iii .. nie wiem co myśleć
przez te 42 dni stosowałam racjonalną dietę, ćwiczyłam aeroby oraz 'szóstkę" .. tylko nie wiem czemu mam przypisywać cudowne efekty chociaż A6W jest bardzo czasochłonna, wymagająca dużo wysiłku i systematyczności - polecam!
|
#5291 |
|
Zakorzenienie
|
32 dzien odcwiczony
|
#5292 |
|
Przyczajenie
|
hmm...z tego co przeczytalam na tym forum a takze na innnych to 6 daje efekty ja dzis bede robic 3 dzien dopiero i mam nadzieje ze to cos da bo troche brzuszka mam... ale nie mam pewnosci co do jednej rzeczy: czy 6 spala tluszcz po normalnym odzywianiu czy koniecznie trzeba stosowac diety...ja nie mam zabardzo jak stosowac diety bo chodze do szkoly i o roznych porach jem obiad i snadanie a kolacje jem najpozniej 19.-19.30 i czy da ta 6 efekty?
|
|
|
|
#5293 |
|
Raczkowanie
|
No 3 dzień za mna ;DD Na razie efektów nie widze zbytnio.... Czy ktoras z Was moze mi powiedziec, w ktorym dniu widac efekty?? ;>
|
|
|
|
#5294 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Już raz podchodziłam do A6W jednak miałam zbyt słabe mięśnie brzucha i już w 2 dniu w trakcie ćwiczeń z wysiłku prawie padłam Teraz brzuch wzmocniłam i chciałabym spróbować od niedzieli z A6W i tu pojawia się pytanie (przepraszam, jeśli już w tym wątku się pojawiło): czy ten trening angażuje wszystkie partie brzucha? Skośne również?Pozdrawiam
|
#5295 |
|
Zakorzenienie
|
34 dzien zaliczony
jeszcze tylko 8 dni 3majcie kciuki
|
#5296 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
7 stycznia koncze A6W, a 15 jak mi zdejmą gips zaczynam robić od nowa Ćwiczenia ciężkie, ale wciągają, dla mnie to już rutuał Pozdrawiam i życzę powodzenia
|
|
|
|
|
#5297 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#5298 |
|
Raczkowanie
|
No to moze ja tez sie wezme za ta "szótkę"
oj nie wiem czy da rade ale sprobuję trzm cie kciuki a ja bede trzymac za was |
|
|
|
#5299 |
|
Zakorzenienie
|
ja oprocz 6 weidera cwicze posladki i 30 min z Tamille Weeb`s. Musze przyznac ze jestem z siebie dumna
|
|
#5300 |
|
Wtajemniczenie
|
ej dziewczyny jak wy to robicie?! ja zrobiłam pierwsza serie i ledwo co dałam rade
a miesni brzuszka wcale nie mam takich słabych... nawet mój tata, który jest nauczycielem w-f'u, po przeczytaniu na czym polega ten trenin stwierdził, że to jest niemal niewykonalne, bo przeciez w ostatnich dniach musimy wyrobic sie w 25 minutach z 432 brzuszkami!!! <--- 39,40,41,42 - dzień 3 serie po 24 powtórzeń w każdym ćwiczeniu ( cw jest 6 )- ato daje własnie 432 brzuszki!! a to jest mało prawdopodobne do wykonania, nawet z tego powodu ze po tak długotrwałym i ciagłym wysiłku w koncu dostaniemy skurczy...jak wy to robicie???!!! chyba ze jakos kompletnie źle zrozumialam ten trening |
|
|
|
#5301 |
|
Konto usunięte
|
jak do kazdego cwiczenia podchodzisz od razu tak czysto teoretycznie, to chyba nic z nich nie wyjdzie.... ja robilem w 40 minut swoim tempem i jakos jest ok...
|
|
|
|
#5302 |
|
Zadomowienie
|
A to naprawde trzeba wyrabiać sie konkretnie akurat w takim czasie? Nie można zrobić wolniej, a dłużej?
|
#5303 |
|
Wtajemniczenie
|
hmmm... no nie wiem, pewnie i mozna, ale biorac pod uwage sam ten tekst z opisem tej "szósteczki" to trzeba się wyrobic w 25 minutach i ćwiczenia wykonywać jedno po drugim, bez przerwy, co jak dla mnie jest bezsensowne...
a wy jak to robicie? dokładnie tak jak tam jest? czy troche zmieniłyscie to dodajac przerwy czy zwiększając czas? |
|
|
|
#5304 |
|
Zadomowienie
|
w ostatnich dniach, czyli po 24 powtórzenia, zajmowało mi to mniej więcej 35 minut i też nic się nie stało
jest to wykonalne, Iza.
|
#5305 |
|
Wtajemniczenie
|
no skoro tak to kuntynuuje to
tylko ciekawe czy dam rade :| :P
|
|
|
|
#5306 |
|
Zakorzenienie
|
35 dzien zaliczony
|
#5307 |
|
Raczkowanie
|
Vegetka a myślisz, ze jak skończe robić A6W ( Dzisiaj 34 dzień) to powinnam robić dalej ten 24 dzień czy zrobić małą przerwe i zacząć od nowa ? Bo chłopak mi powiedział, ze lepiej zrobić mała przerwe (np tydzień) i zacząć od nowa, bo inaczej mogą się mieśnie spalać
|
|
|
|
#5308 |
|
Raczkowanie
|
ja ćwiczyłam pod koniec wakacji..o ile pamiętam to doszłam do 30 dnia i efekty były widoczne
teraz zamierzam wrócic do 6 weidera, ale cwiczenia wykonywac rano, podobno wiecej dają
|
|
|
|
#5309 |
|
Zakorzenienie
|
paulenko ja juz cwicze a6w ktorys tam raz.ostatnio doszlam do konca i zrobilam sobie miesiac przerwy od cwiczen i troszke mi pozniej brzuszek sflaczal ale warto zrobic troche przerwy. a pozniej mozesz np zaczac juz od 10 powtorzen chyba ze chcesz od poczatku
) ja tak zrobilam ;d
|
#5310 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo za odpowiedź
A skoro robiłaś już kilka razy to możesz coś na ten temat powiedzieć .... ładne masz mięśnie ? I jak robiłas pierwszy raz to byłas szczupła czy miałas troszke tłuszczyku ? Bo ja tak troszke miałam, więc u mnie jeszcze tak ładnie nie widać - jest tylko zarys. Ale czuć je pod skórą jak napne Widząc takie efekty chce jeszcze i jeszcze
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:18.

cieszę się niezmiernie..

ćwicząc na wspaniale wigilijnie napelnionym bebnie, mam nadzieje, że wystarczy mi sił i chęci .. a mam spore zaleglosci treningowe oraz wspaniale zarysowany profil tluszczowy

A skoro robiłaś już kilka razy to możesz coś na ten temat powiedzieć .... ładne masz mięśnie ? I jak robiłas pierwszy raz to byłas szczupła czy miałas troszke tłuszczyku ?