|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!
[/QUOTE]nie wiem czy to bedzie profesjonalna odpowiedz bo wysnuta tylko na podstawie tych cwiczen ktore robilam
Wiec callanetics to zestaw cwiczen takich na rozne czesci ciala polegajaca na baardzo wielokrotnym ich powtarzaniu (np. 100 powtorzen 150 itd) to tak ogolenie chyba ale nie bijcie jak zle mowie [QUOTE] racja , duzo powtorek w jednym zestawie. Dla mnie to bylo cos. Dostalam taka figure, ze zeszlam z rozmiaru 40 do prawie 36 (tylko wciecia nie mam genetycznie wiec byl problem ze spodniami w paie) ale generalnie to przy wzroscie 176 wazylam 63 kilo. Super bylo. Moze ktos z was kobitki ma jeszcze gdzies te cwiczenia??? Szukalam w necie ale znalazlam tylko film XXXL o tej nazwie. ;-) pozdrawiam |
|
|
|
#572 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#573 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#574 |
|
Zadomowienie
|
A ja postanowiłam ze wytrzymam całą A6W - dzisiaj dzień pierwszy
|
#575 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skonczyło sie bodajze na 10 dniu :P hehe |
|
|
|
|
#577 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#578 |
|
Raczkowanie
|
a ja już mam drugie podejście a6w =)
Dzisiaj mam juz 15 dzień! I straasnzie chcę dotrwać do końca =) a póki mam chęci będę robić i robić... =) hehe Tpo zaczyna mi momentami sprawiac przyjemnosc ale tylko momentami=)Chce wiecej takich momentów=) |
|
|
|
#579 |
|
Raczkowanie
|
eehh ja mam dopiero 8 dzien i juz mi sie doechciewa :P :P ale to dlatego ze strasznie zmeczona ostatnio jestem :/ Ale wytrzymam
|
#580 |
|
Przyczajenie
|
a ja dzisiaj mam już 30 dzień haha^^ to moje drugie podejście ostatnio skończyłam po 26 dniu ale teraz wytrwam
jesczez tylko 12 dni
|
|
|
|
#581 |
|
Raczkowanie
|
Tfu..tfu..pomylilam sie=) wczoraj byl dzien 17... ale nie zrobilam
darowlaam sobie bo nic mi sie nie chcialo..totalnie... i chyba dzisiaj 2 rayz zrobie Zaraz i wieczorkiem Nie wiem jak lepiej..
|
|
|
|
#582 |
|
Raczkowanie
|
a ja musze wam powiedziec ze dla mnie te cwiczenia sa za trudne..poprostu masakra!ja wybralam ABSII i jest ok...brzusio czuje a i cwiczenia nie sa nudne...a pozatym polecam kazdemu dodatkowo skakac na skakance i biegac...po kazdym bieganku czuje brzusio
|
|
|
|
#583 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trening zrób normalnie, o tej samej porze co zwykle z ilością powtórzeń taką jak w dniu 17. Dzień przerwy to nic aż tak strasznego.
|
|
|
|
|
#584 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
<jupi> a z tą skakanką coś mi nie idzie... skakałam 2 razy i się skończyło..muśze mieć więcej motywacji hehe
|
|
|
|
|
#585 |
|
Raczkowanie
|
a ja sie zakochalam w skakance
dopiero 3 dzien a efekty mnie zadziwiaja polecam serdecznie ![]()
|
#586 |
|
Raczkowanie
|
Witam serdecznie wszystkie foremki!
Jestem nowa, ale miło tu u Was- postanowiłam się zalogować. Mam pytanie odnośnie właśnie 6 weidera. Robię dziś 5 dzień, oj ciężko! Czy ktoś może wie ile kalorii spala się podczas ćwiczeń? Pozdrawiam! |
|
|
|
#587 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
?ja sie boje,ze lydki mi sie rozrosna.to po skakance rozciaganie ?
|
|
|
|
|
#588 |
|
Raczkowanie
|
ja mam dzisiaj dzień 16
i juz mi te brzuszki w nawyk weszły i o dziwo nie boli mnie brzuch tylko zawsze szyja :/
|
|
|
|
#589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właściwie sekret tkwi w tym, by pracować brzuchem, nie szyją. Podczas ćwiczenia zauważ, którą częścią pracujesz. Zazwyczaj jest tak, że ćwiczymy tą, którą jest łatwiej ;] I jest to szyja, która niestety szybko 'wysiada' Ja nie potrafię w A6W odciążyć szyi dlatego zrezygnowałam z tych ćwiczeń..
|
|
|
#590 |
|
Raczkowanie
|
no to ja też nie potrafie brzuchem ;/ ale pociągne jeszcze troche bo widze efekty mim, że pracuje zapewne głównie szyją
|
|
|
|
#591 |
|
Raczkowanie
|
Hej!Jestem nowa na forum, ale już doświadczona(próbowałam wiele)w ćwiczeniach i dietach, ufff
mam pytanie ponieważ jestem w 28 dniu i nie wiem czy nie popełniam jednego zasadniczego błędu- ponieważ trzy serie rozumiem jako trzy razy dziennie...a nie wiem czy przypadkiem nie trzeba trzech serii jednej za drugą itd.A jeżeli tak to czy musze się cofać wstecz czy poprostu spróbować od teraz tak wszystko naraz?Proszę napiszcie jak to w zasadzie jest, bo zgłupiałam całkiem.Ps.Polecam diete SOUTH BEACH, działa! |
|
|
|
#592 |
|
Zadomowienie
|
Gaga_22 chodzi o to aby robić serie jadna za drugą najlepiej bez zadnych przerw(najwyżej 30sekund) Ja bym radziła robić Ci od początku niestety bo te ćwiczenia na tym polegają żeby powtarzać serie i zwiększać ilośc powtórzeń w kazdej.No chyba że widzisz jakies super efekty (bo w koncu 28 dzien to niezly wynik mi sie znudzilo na 12 ) to rob dalej a po skonczeniu zrób przerwe i zacznij od nowa prawidlowo...Jezli jednak efekty Cie nie zadawalają zrób z tydzien przerwy i zacznij od poczatku=]=]
Pozdro dla Ciebie
|
|
|
|
#593 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Olunia, to sobie dociągnę do końca, a potem od nowa poprawnie, nie?Trzymajcie kciuki Dziewczyny!
|
|
|
|
#594 |
|
Zadomowienie
|
No jasne możesz tak zrobić=]=] Tylko zrób też jakąś przerwe potem bo niewolno tak jedna po drugiej od razu=] Ale już widze jakie będziesz miała efekty super po takich jazdach :d Powodzenia
|
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
Tez mam pytanko. Jutro 3 dzien czyli po 2 serie. I jak to jest z tymi seriami. Robie pod rzad kazde cwiczenie 2 razy?? Czy np zrobie cale cwiczenie 1, potem 2... do 6. I od nowa drugi raz wsyztko??
|
#596 |
|
Zadomowienie
|
Robisz całe ćwiczenie 1 potem całe drugie i tak do 6 i potem drugi raz to samo =]=] Ja przerwałam bo na początku miałam ogromną motywacje a potem mi sie znudziło bo nie mogłam wytrzymac robiąc przez 15 minut to samo=]=] ALe powodzenia dotrwaj do końca=]=]
|
|
|
|
#597 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki... przyda sie
No to, az tak ciezko jest?? Mam nadzieje, ze dam rade... i że efekty bedzie widac
|
#598 |
|
Raczkowanie
|
Hej, dziewczyny, mam 5 dni za sobą, ale jestem chora i miałam dzień przerwy- czy muszę od nowa?
Oby nie............
|
|
|
|
#599 |
|
Rozeznanie
|
Z tego co mi wiadomo, jeden dzień wolnego jest dopuszczalny
![]() Także bez obaw możesz jechać dalej zyczę ślicznego brzuszka
|
|
|
|
#600 |
|
Zadomowienie
|
No mozesz miec jeden dzien spoko =]=] Kurcze tez bym chciala zrobic ta 6 =[ Ale co ja poradze ze mi sie tak szybko nudzi to i wole cos innego robic...jestem niewytrwala!Musze sie za siebie zwiąść =]=]
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.

ale tylko momentami=)
darowlaam sobie bo nic mi sie nie chcialo..totalnie... i chyba dzisiaj 2 rayz zrobie