|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6781 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!
A ja mam dzisiaj dopiero 7 dzień, więc jestem dopiero na początku drogi.
Powiedzcie mi dziewczyny czy te ćwiczenia mają jakiś wpływ na uda (szczególnie ich wewnętrzną część). Robicie je dłużej niż ja. widzicie jakieś efekty? |
|
|
|
#6782 |
|
Raczkowanie
|
a ja dzisiaj jestem po 20 dniu ...
i nie widze utraty centymetrów tzn 4 cm ... ale to nie duzo ...
|
|
|
|
#6783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe poprawilas mi humor ![]() a w ogole macie jakies zdjecia? bo fajnie by bylo popatrzec bo wieksza motywacja
|
|
|
#6784 |
|
Raczkowanie
|
dzisiaj 9 dzień, uff ale mi sie nie chce
. potrzebuje porządnego kopa na zachęte kto da??
|
|
|
|
#6785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!!!!!
|
|
|
#6786 |
|
Raczkowanie
|
maxiulka 4 centymetry to wg Ciebie za mało ?? przeciez poswiecasz jedynie max 20 minut przez 20 dni - ja z moich 5 centymetrów sie bardzo cieszę bo to było dla mnie oczywiste że nie zmniejsze się o 2 rozmiary w 40 dni
juz tylko 4 dni przede mną wbrew temu co mi się zdawało im bliżej końca tym trudniej sie zmotywować.. kurrcze zła będę na siebie jeśli odpuszczę na samym finiszu.. teraz sobie pomyślałam że ja tak chyba już mam.. jak biegałam gdzieś na czas, to na końcu zwalniałam, zamiast przyspieszyć zaciskam pięści i idę poweiderować 39 dzień EHHH KOP BY SIE PRZYDAŁ
|
#6787 |
|
Raczkowanie
|
kiaa, lecisz lecisz
![]() bedziesz miala czym sie pochwalic U mnie tez jakos cienko z motywacja na koniec. Ale nie dam sie. Tyle dni wytrzymalam to i wytrzymam tych kilka ostatnich!!! A dzis zapisalam sie na aerobik do innego klubu, automatycznie i inna silownia, maja wiecej ciekawego sprzetu takze zabieram sie teraz za wioslowanie, biegi na biezni do mokrego :P Dawac laski na ziemie i razzzz raz raz, dwa dwa dwa ( tak sobiue zawsze licze by sie nie pomylic :P )
|
|
|
|
#6788 |
|
Przyczajenie
|
nati a gdzie moge znalez te zdjecia? mam na mysli twoje brzucho
dzieki ania131 |
|
|
|
#6789 |
|
Raczkowanie
|
no zroobiłam
brawo leniu.. dzienks exterior .. pewnie duma będzie chociaż niepełna bo trochę po kosztach lecę w ostatnich paru dniach czyli: żeby powtórzeń wyszło po 20, jakichkolwiek chyba tak mi jakoś przed okresem dziwnie z dnia na dzień mam coraz gorsze nastawienie. dobrze że już tylko 3 dni aż wstyd powiedzieć ale ja robię od paru dni coraz wolniej zamiast coraz szybciej i coś mi się zdaje że przesadą byłoby stwierdzenie że dzięki temu robię dokładniej zauważyłam taka siakąś analogię - jak przed a6w nie zrobie energicznej roztańczonej rozgrzewki - ( czytaj: heat i jak mam czas/siłę dance, z pump it ) - to mam chyba za mało endorfin i robie tego Weidera z takim nastawieniem że pożal sie Boże tylko wtedy odczuwam z całym bólem jakie to nudne, bo jak mnie pump wymęczy to nie mam chyba nawet siły zastanawiać się czy mnie Weider oby nie nudzi ![]() wniosek - róbcie zabawne rozgrzewki to Wam sie humor poprawi i łatwiej będzie przełknąć nudziarza Weidera
|
#6790 |
|
Raczkowanie
|
Kiaa1 dziękuje za kopa- tego było mi trzeba
. Zazdroszcze Ci, że wytrzymałaś tak dużo czasu ćwicząc (ja mam dopiero 10 dzień :/) a Ty jakie efekty zauważasz...-wyrobiły Ci się troszke mięśnie, a może zniknął choć trochę tłuszczyk na brzuszku...? hmm...jak bym chciała już skończyć te ćwiczenia i mieć płaski brzuszek, bo wkońcu lato już idzie a co się z tym wiąże plaże, krótkie bluzeczki, spódniczki...i cała masa fajnych rzeczy... ![]() pozdrawiam |
|
|
|
#6791 |
|
Przyczajenie
|
Hejka. Jestem tu nowy, ale też robię A6W. Dzisiaj mam już za sobą 26 dzień treningu
. Jak na razie nie jest źle, efekty już widać . To moje trzecie podejście w życiu do A6W. Za pierwszym razem, może ponad rok temu doszedłem jakoś do 16 dni, za drugim podejściem, około 7 miesięcy temu, doszedłem do 7 dni (wiem wiem, lenistwo ). Tym razem musi się udać .
|
|
|
|
#6792 |
|
Raczkowanie
|
napewno się uda, wystarczy trochę chęci.... zazdroszcze Ci tych 26 dni, ja mam dopiero 10 dzień dzisiaj..
|
|
|
|
#6793 |
|
Przyczajenie
|
Hej!!!! Jestem tutaj nowa, po przeczytaniu calego watku nabralam checi na cwiczenia. Ciezko jest mi sie zabrac za jakiekolwiek cwiczenia, mam nadzieje , ze tym razem bedzie inaczej!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymajcie za mnie kciuki!!!!!!!!!
|
|
|
|
#6794 |
|
Przyczajenie
|
Robie szóstke juz drugi raz. 10 dzień.. Mam pytanie., Wydaje mi się , ze te ćwiczenia nie działają na dolne mięśnie brzucha, a to z nimi mam największy problem... Moze na to trzeba więcej czasu? Góra cudowna , ale pod pępkiem.. Tragedia..
|
#6795 |
|
Przyczajenie
|
Hurrra!!!!!!!!
|
|
|
|
#6796 |
|
xxyy
|
u mnie 9 dzien
troche meczace te ciwczenia ale postanowilam dac rade.dziewczny czy robicie przerwy pomiedzy seriami, czy zaden odpoczynek nie jest dozwolony podczas wykonywania tych cwiczen? ostatnio patrze na swoj brzuszek i coraz bardziej mi sie podoba to motywuje
|
#6797 |
|
Raczkowanie
|
21 dzien ;/
|
|
|
|
#6798 |
|
Przyczajenie
|
u mnie 28 dzien i wogole nie mam ochto obrzydla mi juz 6w
|
|
#6799 |
|
Przyczajenie
|
witajcie
![]() ja po 10 dniu ....tak sobie mysle,ze u mnie zeby bylo naprawde dobrze z tym brzuchem,to ja min 2xmusze tego weidera przejść jak nie lepiej..kurde dziewczyny tak czytam np.: "170cm. 58 kg -53 kg będzie"to sie zastanawiam ile mi do samozadowolenia ze swojego ciała zostaje?ja waże 60 przy 163cm!!bleee matko! atram-ja daje rade zrobić 3 serie bez przerw ale myśle,ze jak nie bede dawała rady to zrobie ale nie dłuższe niż 30s między seriami! |
|
|
|
#6800 |
|
xxyy
|
czemu obrzydla?
![]() ja chyba przerobie tylko polowe tego treningu bo za ciezkie jak dla mnie.
|
#6801 |
|
Raczkowanie
|
Witam..chciałabym sie przyłączyć, bo dziś mam już za sobą 11 dzień..już albo dopiero
Jaks duzo czasu zajmuje mi każda seria..a to dopiero 10 powtórzeń..jeszcze mieszczę się w 25 minutach ale potem może być ciężko..wiecie może co mogę robić źle? Mam nadzieje, że starczy mi motywacji na kolejne dni.. pozdrawiam gorąco |
|
|
|
#6802 |
|
Zakorzenienie
|
motyleq-ty masz 170cm i chcesz wazyc 53kg???!!!
o nie wierze.. ja mam 171 (172? ) i waze 60 kg i chcialabym wazyc mniej ale tak do 55..Masz moze jakies swoje zdjecia?
|
|
#6803 |
|
Przyczajenie
|
Tak, te cwiczenia sa nastawione na gorne miesnie.
|
#6804 |
|
Rozeznanie
|
a ja jestem okropna
((mialam dwa dni przerwy i w sumie nie wiem czy z tym nie skopalam :/ ale mialam w poniedzialek wycieczke od switu do nocy a we wtorek mialam tyle roboty ze bylam nieprzytomna... dzisiaj tez juz ledwo zylam ale stwierdzilam ze jesli nie zrobie 3 dzien pod rzad to bede mogla sobie te 18 zaliczonych dni wsadzic gleboko.... gdzies :/ myslicie, ze te 2 dni przerwy to jest jeszcze do zaakceptowania? czy bez sensu juz to dalej ciagnac? :/ niby miesnie po tych 2 dniach dzisiaj pracowaly tak samo... a zwiekszalam liczbe powt...
|
|
#6805 |
|
xxyy
|
mi sie wydaje ze wszystko zalezy od budowy... ja mam 172 i wazylam 56 i zle sie czulam z ta waga, moze dlatego ze mam masywna budowe ciala, poza tym mialam wiecej tlusczu niz miesni. teraz schudlam do 49-50 kg i chcialabym utrzymac ta wage i wyrzezbic cialo. i wcale nie jestem jakas super chuda, chyba poprostu szczupla, i wydaje mi sie ze ta waga jest ok
Edytowane przez Atram Czas edycji: 2007-03-29 o 06:47 |
|
|
|
#6806 |
|
Rozeznanie
|
to fakt, wszystko zalezy od budowy.... ja tez mam 172 i w tej chwili waze 61 kg :| :/ i jestem bardzo niezadowolona... byl moment ze wazylam juz 56.. bylam szczuplejsza, ale nadal nie bylam zadowolona. ale w sumie prawda jest taka ze teraz cwiczac wygladam lepiej jak gdybym wazyla jakies 58 kg....
Wiec postaram sie pozostac przy cwiczeniach ))
|
|
#6807 |
|
Przyczajenie
|
27 dzień treningu za mną
. Zwiększyła się ilość, ale nawet dałem radę bez jakichś większych problemów. Ktoś wyżej pytał, czy robić przerwy. Ja między seriami robię sobie 1 minutę przerwy, w trakcie której robię sobie ćwiczenia rozciągające, żeby w następnej serii robić ćwiczenia tak samo dokładnie jak w poprzedniej. Gdy nie robiłem tego wcześniej, to zauważałem, że każda kolejna seria idzie mi nieco mniej wydajnie niż poprzednia.
|
|
|
|
#6808 |
|
Raczkowanie
|
ajjj ajjj ale ta końcówka jest dobijająca laski
8 dni temu zrobiłam sobie pierwszy raz przerwę, a wczoraj po raz drugi - niby tak można raz w tygodniu nie? ale świadczy to o tym, gdzie znalazł się mój zapałdo a6w moje pierwsze założenie było - zrobię 30 dni a6w i wiecei juz nie - zdaje mi się że to było dobre założenie teraz chyba będę robić już 30 dniowe szóstki - po porstu z moja kondycją mkięsni brzucha na razie nie jestem w stanie wyrobić się w czasie około 30 minut ani z 22 ani z 24 powtórzeniami dlatego nadal robię 20 ![]() weekend majowy w Sopocie ... ![]() PS. ja przy wzroście 160 cm ważyłam parę lat 46 kilogramów i często słyszałam że mogłabym trochę przytyć bo wszystko miałam takie malutkie i drobniutkie przytyłam do 49 i usłyszałam dużo komplementów, nabrałam trochę kobiecości teraz ważę 52 i chce schudnąć tylko do 49, chociaż to pewnie nie możliwe, no bo ćwicząc będę chudnąć mam tylko nadzieję że nie będę znów za chuda - te 3 kilogramy które chcę zrzucić, to mają tylko z brzucha zejść i tyle i nie pozwalam na inne opcje pozdrawiam 40 dzień a6w ( wersja light
|
#6809 |
|
Zadomowienie
|
Ja zrezygnowałam.
Mam straszne problemy z nerkami. Rezultaty jednak widać! Pozdrawiam i zachęcam do ćwiczeń!
|
|
#6810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w jaki sposob schudlas? Cytat:
) i waze 60 kg.Ponad rok temu wazylam czasami i 69, 70. Nie stosowalam regulaminowych diet, w ogole nie wiem sama czemu tak schudlam Staralam sie ograniczac slodycze ale jakos nie wychodzilo mi to perfekcyjnie, moze przyczynilo sie do tego pojscie do liceum-wiecej stresu itp. Zawsze mialam stycznosc ze sportem ale jakos zaczelam biegac. Teraz tez do tego wracam bo przez zime nie biegalam.Chcialabym schudnac tak 4kg I cialo oczywiscie wyrzezbic na miare moich mozliwosci, bo wiadomo-wyrzezbic cialo to duuuzo odpowiedniego jedzenia, cwiczenia, cwiczenia i cwiczenia hehEj ale powiedzcie mi, bo mnie dobija to-teraz mam taki dziwny brzuch, taki balon Fakt, ze w ostatnie dni jadlam slodycze ale nie tak strasznie. A teraz robie a6w i brzuch mam wydety.. Nie wiem dlaczego
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:58.

przejrzyj sobie wątek mase dziewczyn pisało ile traciło centymetrów - bo raczej centymetrami powinnaś sie sugerować tłuszczyk jest lekki a taki nieznośny 
dzień 39 - powtórzeń 20

teraz sobie pomyślałam że ja tak chyba już mam.. jak biegałam gdzieś na czas, to na końcu zwalniałam, zamiast przyspieszyć 

dzienks exterior ..

bieganie rano na czczo .orbitrek , 6w iii laska na wakacje ;D

Staralam sie ograniczac slodycze ale jakos nie wychodzilo mi to perfekcyjnie, moze przyczynilo sie do tego pojscie do liceum-wiecej stresu itp. Zawsze mialam stycznosc ze sportem ale jakos zaczelam biegac. Teraz tez do tego wracam bo przez zime nie biegalam.