Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! - Strona 227 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-27, 18:05   #6781
Ciuwar
Przyczajenie

Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!

A ja mam dzisiaj dopiero 7 dzień, więc jestem dopiero na początku drogi.

Powiedzcie mi dziewczyny czy te ćwiczenia mają jakiś wpływ na uda (szczególnie ich wewnętrzną część). Robicie je dłużej niż ja. widzicie jakieś efekty?
Ciuwar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-27, 18:28   #6782
maxiulka
Raczkowanie

Smile Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!

a ja dzisiaj jestem po 20 dniu ...
i nie widze utraty centymetrów tzn 4 cm ... ale to nie duzo ...
maxiulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-27, 20:10   #6783
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiaa1 Pokaż wiadomość
blaque no pewnie że schudniesz przejrzyj sobie wątek mase dziewczyn pisało ile traciło centymetrów - bo raczej centymetrami powinnaś sie sugerować tłuszczyk jest lekki a taki nieznośny

ja tez schudłam juz dobre pare centymetrów a proporcje mam praktycznie identyczne jak Twoje, noi oponka tez była i się bardzo poprawiła

jeszcze 4 dni oszukanego weidera dzień 39 - powtórzeń 20

pozdrawiam
ooo to fajnie hehe poprawilas mi humor
a w ogole macie jakies zdjecia? bo fajnie by bylo popatrzec bo wieksza motywacja
Stary 2007-03-27, 20:37   #6784
Vea16
Raczkowanie

GG do Vea16

dzisiaj 9 dzień, uff ale mi sie nie chce . potrzebuje porządnego kopa na zachęte kto da??
Vea16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-27, 20:41   #6785
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vea16 Pokaż wiadomość
dzisiaj 9 dzień, uff ale mi sie nie chce . potrzebuje porządnego kopa na zachęte kto da??
A masz !!!!!
i jeszcze to
Stary 2007-03-27, 21:02   #6786
kiaa1
Raczkowanie

maxiulka 4 centymetry to wg Ciebie za mało ?? przeciez poswiecasz jedynie max 20 minut przez 20 dni - ja z moich 5 centymetrów sie bardzo cieszę bo to było dla mnie oczywiste że nie zmniejsze się o 2 rozmiary w 40 dni

juz tylko 4 dni przede mną wbrew temu co mi się zdawało im bliżej końca tym trudniej sie zmotywować.. kurrcze zła będę na siebie jeśli odpuszczę na samym finiszu.. teraz sobie pomyślałam że ja tak chyba już mam.. jak biegałam gdzieś na czas, to na końcu zwalniałam, zamiast przyspieszyć

zaciskam pięści i idę poweiderować 39 dzień

EHHH KOP BY SIE PRZYDAŁ

kiaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-27, 21:43   #6787
exterior
Raczkowanie

kiaa, lecisz lecisz. juz tak niewiele zostalo, pomysl jaka duma i satysfakcja po skoncznych 42 dniach bedzie bedziesz miala czym sie pochwalic

U mnie tez jakos cienko z motywacja na koniec. Ale nie dam sie. Tyle dni wytrzymalam to i wytrzymam tych kilka ostatnich!!!

A dzis zapisalam sie na aerobik do innego klubu, automatycznie i inna silownia, maja wiecej ciekawego sprzetu takze zabieram sie teraz za wioslowanie, biegi na biezni do mokrego :P Dawac laski na ziemie i razzzz raz raz, dwa dwa dwa ( tak sobiue zawsze licze by sie nie pomylic :P )

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-03-27, 21:49   #6788
ania131
Przyczajenie

nati a gdzie moge znalez te zdjecia? mam na mysli twoje brzucho
dzieki ania131
ania131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-27, 22:52   #6789
kiaa1
Raczkowanie

no zroobiłam brawo leniu.. dzienks exterior .. pewnie duma będzie chociaż niepełna bo trochę po kosztach lecę w ostatnich paru dniach czyli: żeby powtórzeń wyszło po 20, jakichkolwiek

chyba tak mi jakoś przed okresem dziwnie z dnia na dzień mam coraz gorsze nastawienie. dobrze że już tylko 3 dni aż wstyd powiedzieć ale ja robię od paru dni coraz wolniej zamiast coraz szybciej i coś mi się zdaje że przesadą byłoby stwierdzenie że dzięki temu robię dokładniej

zauważyłam taka siakąś analogię - jak przed a6w nie zrobie energicznej roztańczonej rozgrzewki - ( czytaj: heat i jak mam czas/siłę dance, z pump it ) - to mam chyba za mało endorfin i robie tego Weidera z takim nastawieniem że pożal sie Boże tylko wtedy odczuwam z całym bólem jakie to nudne, bo jak mnie pump wymęczy to nie mam chyba nawet siły zastanawiać się czy mnie Weider oby nie nudzi noi dziś zrobiłam tylko krótki callanetics, z 10 minut na rozgrzewkę i nawet kropelki potu po a6w na czole nie miałam

wniosek - róbcie zabawne rozgrzewki to Wam sie humor poprawi i łatwiej będzie przełknąć nudziarza Weidera

Stary 2007-03-28, 09:13   #6790
Vea16
Raczkowanie

GG do Vea16

Kiaa1 dziękuje za kopa- tego było mi trzeba . Zazdroszcze Ci, że wytrzymałaś tak dużo czasu ćwicząc (ja mam dopiero 10 dzień :/) a Ty jakie efekty zauważasz...-wyrobiły Ci się troszke mięśnie, a może zniknął choć trochę tłuszczyk na brzuszku...? hmm...jak bym chciała już skończyć te ćwiczenia i mieć płaski brzuszek, bo wkońcu lato już idzie a co się z tym wiąże plaże, krótkie bluzeczki, spódniczki...i cała masa fajnych rzeczy...
pozdrawiam
Stary 2007-03-28, 09:27   #6791
virious
Przyczajenie

Hejka. Jestem tu nowy, ale też robię A6W. Dzisiaj mam już za sobą 26 dzień treningu . Jak na razie nie jest źle, efekty już widać . To moje trzecie podejście w życiu do A6W. Za pierwszym razem, może ponad rok temu doszedłem jakoś do 16 dni, za drugim podejściem, około 7 miesięcy temu, doszedłem do 7 dni (wiem wiem, lenistwo ). Tym razem musi się udać .
virious jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-28, 09:40   #6792
Vea16
Raczkowanie

GG do Vea16

napewno się uda, wystarczy trochę chęci.... zazdroszcze Ci tych 26 dni, ja mam dopiero 10 dzień dzisiaj..
Stary 2007-03-28, 15:55   #6793
Nonne
Przyczajenie

Hej!!!! Jestem tutaj nowa, po przeczytaniu calego watku nabralam checi na cwiczenia. Ciezko jest mi sie zabrac za jakiekolwiek cwiczenia, mam nadzieje , ze tym razem bedzie inaczej!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymajcie za mnie kciuki!!!!!!!!!
Nonne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-28, 17:10   #6794
*Aguśka*
Przyczajenie

Robie szóstke juz drugi raz. 10 dzień.. Mam pytanie., Wydaje mi się , ze te ćwiczenia nie działają na dolne mięśnie brzucha, a to z nimi mam największy problem... Moze na to trzeba więcej czasu? Góra cudowna , ale pod pępkiem.. Tragedia..
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy! "
*Aguśka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-28, 18:09   #6795
Nonne
Przyczajenie

Hurrra!!!!!!!! Pierwszy dzien za mna, nnie myslalam ze tak sie zmecze!!!!!!!!!
Nonne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-28, 19:07   #6796
Atram
xxyy

u mnie 9 dzien troche meczace te ciwczenia ale postanowilam dac rade.
dziewczny czy robicie przerwy pomiedzy seriami, czy zaden odpoczynek nie jest dozwolony podczas wykonywania tych cwiczen?
ostatnio patrze na swoj brzuszek i coraz bardziej mi sie podoba to motywuje
Stary 2007-03-28, 19:14   #6797
maxiulka
Raczkowanie

Cool Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!

21 dzien ;/
maxiulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-28, 19:34   #6798
motyleq173
Przyczajenie

GG do motyleq173

u mnie 28 dzien i wogole nie mam ochto obrzydla mi juz 6w

1500kcal
bieganie rano na czczo .orbitrek , 6w iii laska na wakacje ;D
motyleq173 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-28, 20:05   #6799
kobzinka
Przyczajenie

witajcie
ja po 10 dniu....tak sobie mysle,ze u mnie zeby bylo naprawde dobrze z tym brzuchem,to ja min 2xmusze tego weidera przejść jak nie lepiej..
kurde dziewczyny tak czytam np.:
"170cm.
58 kg -53 kg będzie"to sie zastanawiam ile mi do samozadowolenia ze swojego ciała zostaje?ja waże 60 przy 163cm!!bleee
matko!
atram-ja daje rade zrobić 3 serie bez przerw ale myśle,ze jak nie bede dawała rady to zrobie ale nie dłuższe niż 30s między seriami!
kobzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-28, 20:11   #6800
Atram
xxyy

Cytat:
Napisane przez motyleq173 Pokaż wiadomość
u mnie 28 dzien i wogole nie mam ochto obrzydla mi juz 6w
czemu obrzydla?
ja chyba przerobie tylko polowe tego treningu bo za ciezkie jak dla mnie.
Stary 2007-03-28, 21:14   #6801
asieneczka
Raczkowanie

GG do asieneczka

Witam..chciałabym sie przyłączyć, bo dziś mam już za sobą 11 dzień..już albo dopiero Jaks duzo czasu zajmuje mi każda seria..a to dopiero 10 powtórzeń..jeszcze mieszczę się w 25 minutach ale potem może być ciężko..wiecie może co mogę robić źle? Mam nadzieje, że starczy mi motywacji na kolejne dni.. pozdrawiam gorąco
asieneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-28, 21:16   #6802
blaque
Zakorzenienie

motyleq-ty masz 170cm i chcesz wazyc 53kg???!!!
o nie wierze.. ja mam 171 (172? ) i waze 60 kg i chcialabym wazyc mniej ale tak do 55..
Masz moze jakies swoje zdjecia?
Stary 2007-03-28, 22:28   #6803
Bundy
Przyczajenie

GG do Bundy

Cytat:
Napisane przez *Aguśka* Pokaż wiadomość
Robie szóstke juz drugi raz. 10 dzień.. Mam pytanie., Wydaje mi się , ze te ćwiczenia nie działają na dolne mięśnie brzucha, a to z nimi mam największy problem... Moze na to trzeba więcej czasu? Góra cudowna , ale pod pępkiem.. Tragedia..
Tak, te cwiczenia sa nastawione na gorne miesnie.
Pray The Lord my soul to take...
Bundy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-28, 23:56   #6804
karola_plm
Rozeznanie

a ja jestem okropna ((

mialam dwa dni przerwy i w sumie nie wiem czy z tym nie skopalam :/
ale mialam w poniedzialek wycieczke od switu do nocy a we wtorek mialam tyle roboty ze bylam nieprzytomna...

dzisiaj tez juz ledwo zylam ale stwierdzilam ze jesli nie zrobie 3 dzien pod rzad to bede mogla sobie te 18 zaliczonych dni wsadzic gleboko.... gdzies :/

myslicie, ze te 2 dni przerwy to jest jeszcze do zaakceptowania? czy bez sensu juz to dalej ciagnac? :/

niby miesnie po tych 2 dniach dzisiaj pracowaly tak samo... a zwiekszalam liczbe powt...

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-29, 05:20   #6805
Atram
xxyy

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
motyleq-ty masz 170cm i chcesz wazyc 53kg???!!!
o nie wierze.. ja mam 171 (172? ) i waze 60 kg i chcialabym wazyc mniej ale tak do 55..
Masz moze jakies swoje zdjecia?
mi sie wydaje ze wszystko zalezy od budowy... ja mam 172 i wazylam 56 i zle sie czulam z ta waga, moze dlatego ze mam masywna budowe ciala, poza tym mialam wiecej tlusczu niz miesni. teraz schudlam do 49-50 kg i chcialabym utrzymac ta wage i wyrzezbic cialo. i wcale nie jestem jakas super chuda, chyba poprostu szczupla, i wydaje mi sie ze ta waga jest ok

Edytowane przez Atram
Czas edycji: 2007-03-29 o 05:47
Atram jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-29, 08:58   #6806
karola_plm
Rozeznanie

to fakt, wszystko zalezy od budowy.... ja tez mam 172 i w tej chwili waze 61 kg :| :/ i jestem bardzo niezadowolona... byl moment ze wazylam juz 56.. bylam szczuplejsza, ale nadal nie bylam zadowolona. ale w sumie prawda jest taka ze teraz cwiczac wygladam lepiej jak gdybym wazyla jakies 58 kg....

Wiec postaram sie pozostac przy cwiczeniach ))

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-29, 10:46   #6807
virious
Przyczajenie

27 dzień treningu za mną . Zwiększyła się ilość, ale nawet dałem radę bez jakichś większych problemów. Ktoś wyżej pytał, czy robić przerwy. Ja między seriami robię sobie 1 minutę przerwy, w trakcie której robię sobie ćwiczenia rozciągające, żeby w następnej serii robić ćwiczenia tak samo dokładnie jak w poprzedniej. Gdy nie robiłem tego wcześniej, to zauważałem, że każda kolejna seria idzie mi nieco mniej wydajnie niż poprzednia.
virious jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-29, 11:01   #6808
kiaa1
Raczkowanie

ajjj ajjj ale ta końcówka jest dobijająca laski 8 dni temu zrobiłam sobie pierwszy raz przerwę, a wczoraj po raz drugi - niby tak można raz w tygodniu

nie? ale świadczy to o tym, gdzie znalazł się mój zapałdo a6w

moje pierwsze założenie było - zrobię 30 dni a6w i wiecei juz nie - zdaje mi się że to było dobre założenie teraz chyba będę robić już 30 dniowe szóstki - po porstu z moja kondycją mkięsni brzucha na razie nie jestem w stanie wyrobić się w czasie około 30 minut ani z 22 ani z 24 powtórzeniami dlatego nadal robię 20

weekend majowy w Sopocie ... chciałabym mieć juz śliczny brzuszek do tego czasu poprawię chociaż tyle ile zdąże w te 4 tygodnie

PS. ja przy wzroście 160 cm ważyłam parę lat 46 kilogramów i często słyszałam że mogłabym trochę przytyć bo wszystko miałam takie malutkie i drobniutkie przytyłam do 49 i usłyszałam dużo komplementów, nabrałam trochę kobiecości teraz ważę 52 i chce schudnąć tylko do 49, chociaż to pewnie nie możliwe, no bo ćwicząc będę chudnąć mam tylko nadzieję że nie będę znów za chuda - te 3 kilogramy które chcę zrzucić, to mają tylko z brzucha zejść i tyle i nie pozwalam na inne opcje

pozdrawiam

40 dzień a6w ( wersja light )

Stary 2007-03-29, 13:54   #6809
Tancerka Pl
Zadomowienie

Ja zrezygnowałam.
Mam straszne problemy z nerkami.
Rezultaty jednak widać!
Pozdrawiam i zachęcam do ćwiczeń!
Stary 2007-03-29, 14:41   #6810
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atram Pokaż wiadomość
mi sie wydaje ze wszystko zalezy od budowy... ja mam 172 i wazylam 56 i zle sie czulam z ta waga, moze dlatego ze mam masywna budowe ciala, poza tym mialam wiecej tlusczu niz miesni. teraz schudlam do 49-50 kg i chcialabym utrzymac ta wage i wyrzezbic cialo. i wcale nie jestem jakas super chuda, chyba poprostu szczupla, i wydaje mi sie ze ta waga jest ok

A w jaki sposob schudlas?
Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
to fakt, wszystko zalezy od budowy.... ja tez mam 172 i w tej chwili waze 61 kg :| :/ i jestem bardzo niezadowolona... byl moment ze wazylam juz 56.. bylam szczuplejsza, ale nadal nie bylam zadowolona. ale w sumie prawda jest taka ze teraz cwiczac wygladam lepiej jak gdybym wazyla jakies 58 kg....
Wiec postaram sie pozostac przycwiczeniach ))
Ja mam 171 albo 172 (dawno sie nie mierzylam) i waze 60 kg.
Ponad rok temu wazylam czasami i 69, 70. Nie stosowalam regulaminowych diet, w ogole nie wiem sama czemu tak schudlam Staralam sie ograniczac slodycze ale jakos nie wychodzilo mi to perfekcyjnie, moze przyczynilo sie do tego pojscie do liceum-wiecej stresu itp. Zawsze mialam stycznosc ze sportem ale jakos zaczelam biegac. Teraz tez do tego wracam bo przez zime nie biegalam.

Chcialabym schudnac tak 4kg I cialo oczywiscie wyrzezbic na miare moich mozliwosci, bo wiadomo-wyrzezbic cialo to duuuzo odpowiedniego jedzenia, cwiczenia, cwiczenia i cwiczenia heh

Ej ale powiedzcie mi, bo mnie dobija to-teraz mam taki dziwny brzuch, taki balon Fakt, ze w ostatnie dni jadlam slodycze ale nie tak strasznie. A teraz robie a6w i brzuch mam wydety.. Nie wiem dlaczego

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości