Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! - Strona 232 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-05, 07:47   #6931
blaque
Zakorzenienie

Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!

Cytat:
Napisane przez agusia =] Pokaż wiadomość
Moze brzuch sie tak strasznie strasznie nie zmienil ale jestem bardzo zadowolona z rezultatow. Napewno miesnie mam wzmocnione i wydaje mi sie ze jakas taka bardziej wyprostowana chodze hehe
B J U T Iiiiii..!
Swietny masz brzuszek! Naprawde!

PS. Gdzie kupilas takie fajne spodenki? hehehe
Stary 2007-04-05, 10:38   #6932
kingadaw
Raczkowanie

Chciałabym się przyłączyc do wątku. Moge???

Z wiadomych powodów nie przeczytałam całosci wątku i nie wiem czy takie pytanie sie pojawiła czy nie.

Powiedzcie mi o jakiej porze robicie a6w, lepiej rano czy wieczór. Ćwiczę rano i wieczorem, ale szóstke wolałabym wieczorem, to dobra pora?

Instrukcję wydrukowałam sobie w pracy i zapomnialam
zabrać do domu i zrobiłam tylko co zapamiętałam, czyli klasyczne brzuchy i ze dwie serie czwartego ćwieczenia, tak więc dziś idę już normalnie wg instrukcji.

Odkąd zaczęłam zrobic brzuszki troche pobolewają mnie piersi (BTW nie najmniejsze), powiedzcie mi czy to jest normalne?

Pozdrawiam
Stary 2007-04-05, 10:50   #6933
syska1311
Wtajemniczenie

GG do syska1311 Send a message via Skype™ to syska1311

Cytat:
Moze brzuch sie tak strasznie strasznie nie zmienil ale jestem bardzo zadowolona z rezultatow. Napewno miesnie mam wzmocnione i wydaje mi sie ze jakas taka bardziej wyprostowana chodze hehe
Śliczny brzuszek!!
Mam coraz większą motywację...

Cytat:
Napisane przez virious Pokaż wiadomość
Robię a6w według planu, czyli dzisiaj jeszcze 3 x 20, a od jutra 3 x 22. Zajmuje mi to obecnie jakoś około 20-21 minut. Spięcia robię na dwie sekundy. To prawda, że lepsze efekty po a6w dopiero widać po jakimś czasie od jego ukończenia?
I sie wyrabiasz?!
Ja 12 powtórzeń robię w 20 minut... :/

syska1311 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 10:54   #6934
virious
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez syska1311 Pokaż wiadomość
I sie wyrabiasz?!
Ja 12 powtórzeń robię w 20 minut... :/
Tak, postanowiłem jak najmniej czasu poświęcać na przerwy pomiędzy poszczególnymi ruchami.

Nadal mnie zastanawia, czy to prawda, że jeszcze lepsze efekty widać po jakimś czasie od skończenia całego a6w?
virious jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 10:55   #6935
agusia =]
Raczkowanie

GG do agusia =]

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
B J U T Iiiiii..!
Swietny masz brzuszek! Naprawde!

PS. Gdzie kupilas takie fajne spodenki? hehehe
dzieki
Hmmm spodenki o ile pamietam to chyba w Trollu ale to juz dobra chwile temu
agusia =] jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 15:10   #6936
kobzinka
Przyczajenie

Red face Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!

siemacie laski
ja dziś mykam 17 dzieńmiałam przerwe(zatrułam sie i wymiotowałam)ale jeden dzien podobno można..zaciskam zęby i gleba!
dopiero coś sie ruszyło w wyglądzie mojego bebzona(bo brzuchem nie można go nazwać)mięśnie są wyraźnie wzmocnione i nie tylko brzucha ale i nóg i ramion
a co do chodzenia"bardziej prosto"to efekt wzmocnienia mięśni posturalnych którymi są min. mm brzucha.ja walcze z pogłębioną lordozą i tez widze efekty w trakcie chodu.pzd
kobzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-05, 21:18   #6937
julka:)
Zakorzenienie

Cytat:
No ja moge pozazdroscic Skonczylam caly program jakis miesiac temu i nie mam takiego brzuszka
how much I care"

I told myself I won't miss you,but I remember what it feels like beside you...
julka:) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-04-05, 22:06   #6938
Karocia_DG
Przyczajenie

Ojj PUSHIT to ty jestes dobra chociaz przyznam sie bez bicia ze....jest godzina po 23 a ja włąsnie skonczyłam cwiczonka
No zrobilam seryjke.. hm.. i jescze cwiczonka na pupke i nózki .. ?? zobaczymy co z tego wyjdzie
Karocia_DG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-06, 09:36   #6939
szi
Rozeznanie

Ja zaczęłam wczoraj i sie boje, ze znów się poddam

szi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-06, 09:47   #6940
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez syska1311 Pokaż wiadomość
To jak Ty to robisz?! Skracasz ten czas maksymalnego spięcia?! Czy robisz po prostu szybciej te przejścia z leżenia do spięcia i spowrotem?!

to drugie jakos szybciej mi teraz wychodza te przejscia.

a ja tak w ogole robie tego weidera juz od niechcenia... przede wszystkim dlatego ze nie mam czasu, a po drugie moj brzuszek to obraz nedzy i rozpaczy i musze najpierw schudnac ogolnie zeby tak sumiennie robic weidera i widziec konkretne efekty...

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-06, 10:41   #6941
201704051255
Konto usunięte

Wczoraj ćwiczyłam troche wcześneij niz o 23 dziś dzien 3 A6W
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-06, 10:45   #6942
Veiovis
Zakorzenienie

Kurcze znowu mam wałek na brzuchu :P
Kiedyś ćwiczyłam A6W, doszłam do 23 dnia...
Mialam świetnie wyrzeźbiony brzuch mimo, ze nie doszłam do samego końca.
Teraz musze znowu zacząć ćwiczyć, ale brak mi motywacji na dłuższe ćwiczenie
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-06, 11:22   #6943
blaque
Zakorzenienie

zbijcie mnie! wczoraj nie zrobilam! nie mialam sily, przyszlam o 20 po kosciele, zab mnie bolal,, bylam zmeczona i w ogole jestem nie do zycia.. dzisiaj tak samo..
mysle, czy jest sens robienia dalej jak juz mialam 2dni przerwy ;/ w ciagu 10 dni
Stary 2007-04-06, 11:30   #6944
lolitka123
Rozeznanie

dziewczyny mam do Was pytanko.. bo z tego co widze to wiekszosc z Was chce schudnac i dlatego robi a6w. A ja jestem chuda, nawet bardzo (chcialabym przytyc) ale chcialabym tez miec bardziej umiesniony brzuszek ( i moze przez te miesnie nie bedzie taki chudy?), jak myslicie powinnam sie zabrac za a6w czy nie? bo boje sie zebym jeszcze bardziej nie schudla :P

i jeszcze jedno pytanie:
czy te cwiczenia robia cos z miesniami tam gdzie sa zebra?:P bo mam strasznie wystajace zebra i ludze sie ze jak pocwicze miesnie zebrowe (tak to sie nazywa? ) to nie beda juz tak przeswitywac te zebra przez skore..

pomoze ktos?
Stary 2007-04-06, 11:36   #6945
201704051255
Konto usunięte

ja tez nie chce schudnac, robie A6W dla mięśni, a co do żeber, chyba musisz sprobowac przytyc, czasem 2-3 kg i jzu nie sterczą

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-06, 14:36   #6946
Veiovis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
zbijcie mnie! wczoraj nie zrobilam! nie mialam sily, przyszlam o 20 po kosciele, zab mnie bolal,, bylam zmeczona i w ogole jestem nie do zycia.. dzisiaj tak samo..
mysle, czy jest sens robienia dalej jak juz mialam 2dni przerwy ;/ w ciagu 10 dni
Szczerze to ja bym sobie darowała. Albo zrobiła w jeden dzień, dwa dni. 10 dni to wcale nie jest tak dużo... Chociaż z drugiej strony zaczynać wszystko od początku...

Cytat:
Napisane przez lolitka123 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam do Was pytanko.. bo z tego co widze to wiekszosc z Was chce schudnac i dlatego robi a6w. A ja jestem chuda, nawet bardzo (chcialabym przytyc) ale chcialabym tez miec bardziej umiesniony brzuszek ( i moze przez te miesnie nie bedzie taki chudy?), jak myslicie powinnam sie zabrac za a6w czy nie? bo boje sie zebym jeszcze bardziej nie schudla :P

i jeszcze jedno pytanie:
czy te cwiczenia robia cos z miesniami tam gdzie sa zebra?:P bo mam strasznie wystajace zebra i ludze sie ze jak pocwicze miesnie zebrowe (tak to sie nazywa? ) to nie beda juz tak przeswitywac te zebra przez skore..

pomoze ktos?
A6W nie jest dla osób z ogromnym wałkiem tłuszczu. Owszem... może trochę się go pozbędą... ale wszystkie mięśnie utworzą się pod tkanką tłuszczową.
Prawdą jest jednak to, ze mięśnie tworzą się wylącznie na tkance tłuszczowej(oczywiście w umiarze) więc na skórze i kościach niczego nie zrobisz :P
A co do mięsni to pierwszy tworzy się pod samymi żebrami
Stary 2007-04-06, 14:46   #6947
201704051255
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Veiovis Pokaż wiadomość
Prawdą jest jednak to, ze mięśnie tworzą się wylącznie na tkance tłuszczowej(oczywiście w umiarze) więc na skórze i kościach niczego nie zrobisz :P
Nigdy o czyms takim nie słyszałam ... Mięśnie to cos z czym się rodzimy i mamy je zawsze, a im chudszym się jest, tym bardziej sa widocznie, oczywiscie takie cwiczone.
Stary 2007-04-06, 15:08   #6948
Veiovis
Zakorzenienie

Jeżeli chcesz chodzić na siłownie i zrobić z siebie koksa to zawsze musisz mieć podstawę do stworzenia się mięśni. Bardzo trudno jest chudej osobie wyrobić mięśnie (popatrz na łydki chudych chłopców). Jeżeli ktoś ma trochę tkanki tłuszczowej to jest mu łatwiej wytworzyć mięśnie
Stary 2007-04-06, 15:09   #6949
w szpilkach
Raczkowanie

_dostałam wczoraj a6w od kolezanki, wcześniej o tym nie słyszałam i od dzisiaj mam mocne postanowienie cwiczeń Trzymajcie kciuki!

P.S. Może głupie pytanie, ale na plecach w obwodzie pasa mam sporą ilosc "sadełka" (wszyscy uwazaja, ze przesadzam) straszni emi to przeszkadza... Czy a6w pomoże mi?
w szpilkach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-06, 15:15   #6950
w szpilkach
Raczkowanie

_dostałam wczoraj a6w od kolezanki, wcześniej o tym nie słyszałam i od dzisiaj mam mocne postanowienie cwiczeń Trzymajcie kciuki!

P.S. Może głupie pytanie, ale na plecach w obwodzie pasa mam sporą ilosc "sadełka" (wszyscy uwazaja, ze przesadzam) straszni emi to przeszkadza... Czy a6w pomoże mi?
w szpilkach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-06, 16:39   #6951
Vea16
Raczkowanie

GG do Vea16

hej, to znowu ja...dzisiaj 16 dzionek i przyznam szczerze, że nic mi chyba już nie przeszkodzi, żeby dojść do końca... nawet święta ;P (mam taką nadzieje) ale chyba nie będzie tak źle... pozdrawiam wszystkie mocniutko...
Wesołych świąt życze
Vea16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-06, 17:17   #6952
edycja_limitowana
Raczkowanie

Witam laseczki
Mam pytanie, chyba jestem niekumata jakaś
Nie rozumiem wykonywania tych ćwiczeń... ich opis jest dla mnie...dość skomplikowany
może możecie mi pomóc i opisać jak mają dokładnie wyglądać? z góry dzięki;*
edycja_limitowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-06, 19:13   #6953
lolitka123
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pushit Pokaż wiadomość
ja tez nie chce schudnac, robie A6W dla mięśni, a co do żeber, chyba musisz sprobowac przytyc, czasem 2-3 kg i jzu nie sterczą
niestety to przytycie nie jest takie proste

Cytat:

A6W nie jest dla osób z ogromnym wałkiem tłuszczu. Owszem... może trochę się go pozbędą... ale wszystkie mięśnie utworzą się pod tkanką tłuszczową.
A co do mięsni to pierwszy tworzy się pod samymi żebrami
Cytat:
Jeżeli chcesz chodzić na siłownie i zrobić z siebie koksa to zawsze musisz mieć podstawę do stworzenia się mięśni. Bardzo trudno jest chudej osobie wyrobić mięśnie (popatrz na łydki chudych chłopców). Jeżeli ktoś ma trochę tkanki tłuszczowej to jest mu łatwiej wytworzyć mięśnie
yy no to ja juz nie wiem.. to brac sie wogole za to czy nie ma sensu? bo jak mi to nic nie da to nie bede sie niepotrzebnie meczyc tylko sie za jakies inne cwiczenia wezme..

REKLAMA
Stary 2007-04-06, 19:14   #6954
syska1311
Wtajemniczenie

GG do syska1311 Send a message via Skype™ to syska1311

Cytat:
Napisane przez edycja_limitowana Pokaż wiadomość
Witam laseczki
Nie rozumiem wykonywania tych ćwiczeń... ich opis jest dla mnie...dość skomplikowany
Tutaj są rysunki... http://www.kulturystyka.org.pl/modul...hp?storyid=176

Jak nie będziesz dalej czegoś wiedzieć to pytaj. Odpowiem jak ja je robię. Mam nadzieję, że prawidłowo...

syska1311 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-06, 19:22   #6955
szi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez edycja_limitowana Pokaż wiadomość
Witam laseczki
Tez mialam problem z tym, bo za nic nie rozumialam tych obrazków, ale znalazłam krotki filmik na youtubie. nie wiem, czy jest poprawny, ale rozjaśnilam sobie sprawe i wykonuje teraz zgodnie z opisem

Stary 2007-04-06, 19:42   #6956
MARTITA1989
Przyczajenie

Witam drogie Panie! Odrazu mowie ze jestem facetem
Zobaczylem ze temat jest czesto odwiedzany wiec stwierdzilem ze moze mi panie pomoga.
Jestem na 2 dniu a6w i mam pewien problem... Jestem osoba uparta wiec tu nie chodzi o motywacje itp. Problem w tym ze jak robie A6W to podczas cwiczen miesnie mnie bola nawet bardzo (znaczy ze pracuja). Czasem az mi dech zabiera Ale gdy koncze cwiczenia to nic mnie nie boli ani zadnych zakwasow... Nic... Chodzi o to ze czytalem jak ludzie cierpia i maja zakwasy a ja nic nie czuje;P Pewnie cos sobie popsułem w brzuchu wczesniej Dzis zrobilem te 2 serie i nic siedze sobe jakbym tego nie zrobil. Nie bardzo to rozumiem.
Brzuch mam twardy jakbyscie polozyly recznik na stół i przycisneli palcami ale nie mam kaloryfera jest po prostu twardy Pomozecie?
MARTITA1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-06, 20:12   #6957
jaga_2001
Zakorzenienie

dubel

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2007-04-06, 20:13   #6958
jaga_2001
Zakorzenienie

dubel

AV by jaga_2001
Stary 2007-04-06, 20:13   #6959
jaga_2001
Zakorzenienie

To i ja wzielam sie za A6W... Juz 4 raz Ale tym razem sie nie dam. Musze skonczyc! Specjalnie sobie tak ustalilam wszystko aby cwiczenia byly w swieta A ostatni dzien A6W przypada na dzien moich urodzin. Postanowilam, ze w dniu mego swieta moj brzunio ma wygladac pieknie Za chwile biore sie za dzien 8

AV by jaga_2001
Stary 2007-04-06, 20:16   #6960
szi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MARTITA1989 Pokaż wiadomość
Witam drogie Panie! Odrazu mowie ze jestem facetem
Zobaczylem ze temat jest czesto odwiedzany wiec stwierdzilem ze moze mi panie pomoga.
Jestem na 2 dniu a6w i mam pewien problem... Jestem osoba uparta wiec tu nie chodzi o motywacje itp. Problem w tym ze jak robie A6W to podczas cwiczen miesnie mnie bola nawet bardzo (znaczy ze pracuja). Czasem az mi dech zabiera Ale gdy koncze cwiczenia to nic mnie nie boli ani zadnych zakwasow... Nic... Chodzi o to ze czytalem jak ludzie cierpia i maja zakwasy a ja nic nie czuje;P Pewnie cos sobie popsułem w brzuchu wczesniej Dzis zrobilem te 2 serie i nic siedze sobe jakbym tego nie zrobil. Nie bardzo to rozumiem.
Brzuch mam twardy jakbyscie polozyly recznik na stół i przycisneli palcami ale nie mam kaloryfera jest po prostu twardy Pomozecie?
No ja tez tak mam, ze podczas wykonywania mnie bola, ale potem nic, zadnych zakwasow...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości