|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6991 |
Zadomowienie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!
chyba ide cwiczyc....
[jak na sciecie ![]()
#6992 |
Raczkowanie
|
Przyłączam się, jestem właśnie po dniu pierwszym.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6993 |
Rozeznanie
|
Jak myślicie, czy jak nie zjem raz kolacji to się coś stanie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#6994 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6995 |
Konto usunięte
|
zasiedziałam się i tak kosmicznie mi się nie chce .... ide na podłogę, dzień czwarty
|
![]() ![]() |
![]() |
#6996 |
Konto usunięte
|
Czy w pierwszych dniach A6W bolaly was dolne miesnie grzbietu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#6997 |
Raczkowanie
|
pushit ja od dziecka miałam problemy z bólami w odcinku lędźwiowym (krzywa jestem
![]() ![]() ![]()
#6998 |
Konto usunięte
|
Mam nadzieje, ze bola mnie mięśnie, a nie kregosłup.
Dzień 5 zrobiony. Nauczylam się chyba odpowiednio przy tym oddychac, bo dziś poszło mi "na luzie". |
![]() ![]() |
![]() |
#6999 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#7000 |
Przyczajenie
|
a moim zdaniem mozesz łaczyc ćwiczenia o ile czujesz ze nie przeginasz , to jak najbardziej, i jezeli zrobi sie 42 dni to na tym nie koniec trzeba pozniej to kontynuowac inaczej znowbrzuch sie oklei tłuszczem
|
![]() ![]() |
![]() |
#7001 |
Zakorzenienie
|
3 raz zaczęłam
![]() ![]() ![]() ![]()
#7002 |
Zadomowienie
|
idę jak burza...
![]() ![]() ![]() teraz mam przynajmniej dobrą motywację: lato ![]() ![]()
#7003 |
Wtajemniczenie
|
Jestem po 20 dniu, ale jakos efektów nie widzę... :/ To normalne??
![]()
#7004 |
Przyczajenie
|
Fajne cwiczonka ale na dluzsza mete cwiczenia robia sie bardzo zmudne.W sumie to najgorsze sa pierwsze dni9ja mialam takie zakwasy ze od podlogi nie moglam sie oderwac-masakra)ale jakos zacinelam zeby i wytrzymalam.Efekt jest widoczny ale to w zaleznosci od ilosci tkanki tluszczowej.Ja po serii cwiczen nie mialam oczywiscie "6paku" ale lekki zarys juz sie pojawil.Teraz musze na nowo zaczac cwiczenia bo zrobilam sobie dluzsza przerwe niz wskazane 2 tyg. Pozdrooffka dla cwiczacych i tych co maja zamiar.
|
![]() ![]() |
![]() |
#7005 |
Przyczajenie
|
Re: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!
ja dzisiaj robie 21 dzien , własnie bede, pewnie nie dam rady jest dosc pozno, wiec jak nie teraz to z samego rana tak zeby dzien nie przepadł, ale do tych co zaczynają, na początku jest ok bo to mało powtorzen i entuzjazm pozniej robi sie gorzej , ja nie dwałam rady tak koło na 12 dniu chyba schody sie zaczeły, teraz jest coraz lepiej , zawsze ćwicze wieczorem , pewnego dnia nie miałam sił , nie chciało mi sie i zrezygnowałam miałam już przestać ćwiczyc ale iłam się z myślami, cholera szkoda tych dwóch tygodni, znowu taka ciapa ze mnie że nawet takich bylejakich ćwiczen nie moge zrobić i jednak przemogłam się, nastepnego dnia rano wstałam i po 6 zaczełam ćwiczyć, nikomu nie polecam robic tgo z samego rana , miesnie nie rozgrzane człowiek otepiony, myślałam że cała odlece, na podórku kilka stopni powyzej zera a ja cwicze przy oknie roztwartym na oścież, ale jednak warto bylo nie chodzi w tym o same ćwiczenia ale w wielu przypadkach o przełamywanie również własnych słabości, udowodnienie sobie że jak chcem to mogę czesto od małych rzczy po te wieksze bo wkoncu to banalne ćwiczenia, które można robić w domu, hm pozatym jeżeli ktoś nie możę się zmobilizować to może warto porozmawiać z innymi domownikami lub dobrymi koleżankami czy nie chcieliby poprawic swojej formy, wtedy jednego dnia jezeli mi sie nie chce przychodzi kolega i kaze ci cwiczyc, nastepnego dnia ty bedziesz prowodyrem, zawsze raźniej,
jak już to róbcie to dokładnie bo inaczej to tylko starta czasu i sił, chociąz czasami kiedy jest naprawde fatalny dzień to lepiej sie przymusic i zrobic te trzy serie w umiarkowanej jakosci niz nie robic wcale , bo z kazdym dniem przerwy powrót jest coraz gorszy, sma wiem po sobie ze jak sie przesiedzi pol dnia przed monitorem nie ruszajac sie wogole to z czlowieka pozniej sie leje pot a jak troche porusza sie przed cwiczeniami to wszystko idzie dosc sprawnie, no nic trzymam za was kciuki bo nie mam ochoty ogladac na ulicach trzesącej sie galarety wystajacej latem spod obcisłych topów, hehe , powodzenia |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7006 |
Zakorzenienie
|
Ja muszę się wziąć za siebie
![]() ![]() ![]()
#7007 |
Zadomowienie
|
Od dzisiaj znow zabieram sie za 6W.W zeszłym roku tez ją robiłam i dotrwałam dzielnie do końca
![]() ![]()
#7008 |
Zakorzenienie
|
witajcie ;*
nie lubię tych ćwiczeń, ale dzielnie idę do przodu, za mną 18 dni więc niedługo połowa ![]() w tamtym roku też się za A6W zabrałam, ale zachorowałam na jakiś wirus żołądkowy i musiałam przerwać ćwiczenia, bo nie miałam siły na nic. byłam dopiero na ok 12stym dniu więc nie było dużej straty ![]()
#7009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7010 |
Przyczajenie
|
No dziewczyny, za mną już 38-my dzień a6w
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7011 |
Zadomowienie
|
virious,, gratuluję
![]() asia_z, fajnie, że jest ktoś kto kilka razy próbował dojśc dalej niz to nastego dnia ![]() ![]()
#7012 |
Raczkowanie
|
Ja miałam zamiar brać się za a6w, ale wiem, że nie dam rady
![]() ![]() Trudno... wracam do skakanki... przynajmniej to mi wychodzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#7013 |
Konto usunięte
|
ważne zebys odpowiednio oddychała, wtedy mozna jechać cały dzień
|
![]() ![]() |
![]() |
#7014 |
Zadomowienie
|
pushit jak nalezy oddychac przy a6w?
#7015 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej ja ćwiczę brzuszki od czterech miesięcy i jakoś kaloryfera nie mam, a ćwiczę prawie codziennie, no czasem co drugi dzień, robię po sto, ćwicze prawidłowo, z rękoma na głowie, mój brzuch fajnie się wyrzeźbił, ale;/ jest taki jakby zgięty na pół hehe fajnie to wygląda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7016 |
Konto usunięte
|
Ja nie jestem specjalista, moge tylko powiedzieć jaki sobie wypracowałam system.
Wdech na ziemi, wydech przy ruchu tułowia i nogi w gore, na zatrzymaniu wdech, ruch w dol - wydech. Wtedy prawie mnie nie bolą mięśnie. Zatrzymanie trwa 3 sekundy przy takim oddychaniu. |
![]() ![]() |
![]() |
#7017 |
Zadomowienie
|
Wydech powinno się robić podczas wykonywania spięcia. Czyli jak się unosi kark czy też kar i nogi.Wdech jak sie opuszcza ciało na ziemię.
![]() |
#7018 |
Wtajemniczenie
|
A ja przeżywam kryzys... Nie chce mi się juz tego robić! Kopnijcie mnie w tyłek! Dzisiaj zrobiłam 21 dzień. Połowa za mną, ale brak mi motywacji już... Efektów nie widzę. Czuję, że mięśnie sa dużo twardsze, ale tłuszczyk dalej jest
![]() ![]()
#7019 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny
![]() tez sie zabralam za ta genialną szóstkę i walczę, mieśnie bolą to znaczy że coś się z nimi dzieje ![]() Mam jedną radę od instruktora fitnessu: żeby bardziej pracowały dolne mięśnie brzucha należy bardziej podnieść klatkę piersiową oczywiście nie odrywając lędźwi od podłogi. Powiem Wam, że to działa... Spróbujcie i trzymam kciuki, za siebie tez. |
![]() ![]() |
![]() |
#7020 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Efekty na pewno będą, trzeba się jeszcze troche pomęczyć i zobaczysz bedziesz zadowolona ![]() Ja to bym chciała byc na Twoim miejscu ![]() A póki co dziś mnie czeka dopiero 6 dzień ![]()
26.06.2007 - obrona pracy magisterskiej - od teraz Pani mgr inż. ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200109082441.png Nasze zaręczyny http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200402030926.png 15.09.2007 - żoncia to ja ![]() ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070915060114.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.