|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!
A ja niestety nie mialam jak w swieta robic cwiczen i w zwiazku z powyzszym musze zaczac od poczatku.
Zaczynam od jutra. Na nowo... Chyba po raz piaty...
|
#7112 |
|
Raczkowanie
|
zaczełam!! dzisiaj.. podejscie nr 2
oby jakos to wyszłoo tym razem
|
|
|
|
#7113 |
|
Raczkowanie
|
czesc
szczerze to nie chce mi sie czytac calego watku bo tu jest ponad 100 stron. dlatego prosze niech mi ktos odpowie: czy te serie powtorzen to sie wykonuje jedna po drugiej czy w odstepach czau np.rano i wieczorem. bardzo prosze o odpowiedz. dzieki moze sie wreszcie wezme za siebie,chociaz mama sie smieje ze mam słomiany zapał. no ale musze chociaz spróbowac. pozdrawiam papapa |
|
|
|
#7114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ech, swoją drogą, to mam małego doła. Przez cały marzec trzymałam się diety i schudłam 2 kg, ale przez Wielkanoc i potem po świętach... Masakra. Zaczęłam znowu wcinać cukierki i czekoladę, rzuciłam ćwiczenia. A tak chciałam schudnąć do wakacji... Przeglądam fotki, macie takie śliczne, płaskie, umięśnione brzuchy, a ja co? Tłusty bęben i tyle. Przepraszam, musiałam się wygadać. Od jutra próbuję od nowa. Musi się udać.
|
|
#7115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#7116 |
|
Wtajemniczenie
|
ja juz skonczylam a6w i ejstem szczesliwa
ale juz robie inne ciwczenia i hulaj hop
|
|
|
|
#7117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT: Obecnie wygladam jakbym byla w 4 miesiacu ciazy...
Każdy z Nas jest "białym krukiem"! Współżyjesz = jesteś gotowy na potomstwo! A.A.B.-P. AV by jaga_2001 Edytowane przez jaga_2001 Czas edycji: 2007-04-16 o 14:53 |
|
|
|
|
#7118 |
|
Zadomowienie
|
ewka1506, krowa_bez_mleka, Ally83 dziękuję dziewczyny ale jeszce długa droga do pokonania
Motywuje się tym że w zeszłym roku miałam bardzo dobre efekty. Jak znajdę fotkę to ją dodam.
|
#7119 |
|
Raczkowanie
|
A ja dzisiaj mam 7 dzień i nie chceeeeeeeee mi się! Jest tak ciepło, muszę się uczyć, teraz idę na dwór, nie wiem czy zrobię A6W Ale muszęęęęęęęęę.Pierwszy raz w życiu jestem na diecie, nie wiem po co, jestem szczupła, ale tak żebyć czuć się lżej
Ja to potrafię motywować innych, a samej siebie nie potrafię! Taka jestem mądra Ale jak nie zrobię to nie wiem...Efektów specjalnych po 6 dniach nie widzę...
|
|
|
|
#7120 |
|
Zadomowienie
|
Ja u siebie widziałam efekty po tygodniu i później jakoś tak przestałam. Teraz wezmę się ostro do tego a6w po okresie.
|
|
#7121 |
|
Zadomowienie
|
ewka1506 7 dni o po prostu za mało,weź się w garści
ale mimo to będę ćwiczyć bo tak sobie obiecała i słowa dotrzymam bo nie lubię przegrywać.Wklejam fotki mojego brzucha z zeszłego roku pa a6w. Mam nadzieję że jak teraz zakończę te ćwiczenia brzuch będzie jeszcze lepszy zwłaszcza że wtedy robiłam dwa ćwiczenia źle
|
#7122 |
|
Raczkowanie
|
hmm a co robiłaś źle? dzisiaj drugi dzień..
nie moge sie zebrac hehe ale ćwicze! nie ma bata
|
|
|
|
#7123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba niestety nie z moją budową ciała
|
|
#7124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT: Pierwszy dzien za mna
Każdy z Nas jest "białym krukiem"! Współżyjesz = jesteś gotowy na potomstwo! A.A.B.-P. AV by jaga_2001 Edytowane przez jaga_2001 Czas edycji: 2007-04-16 o 20:28 |
|
|
|
|
#7125 |
|
Raczkowanie
|
Nie powiem, że jestem leniem o 3 w nocy się obudziłam i jakby mnie piorun trzasznął mówię o Boże zapomniałam o A6W!!! To była dla mnie katastrofa. I zaliczyłam A6W o 3 w nocy! heheh sama jestem pełna podziwu dla siebie
A w sumie takie brzuch ja wyżej widzę to ja mam już prawie teraz, jak Ty po skończeniu A6W Bo dość długo ćwiczyłam brzuszki wcześniej Chyba nie jest najgprzej
|
|
|
|
#7126 |
|
Przyczajenie
|
zazdroszcze wam ze juz jestescie na takim poziomie... ja dopiero zaczynam A6W
. Kiedys juz próbowalam, ale nie było widac efektów i zrezygnowalam... najwidoczniej żle je wykonywałam. Dlatego mam pytanie do tych którym A6W pomogło. Bo nie wiem czy dobrze rozumiem jak nalezy to wykonywać. Tak wiec w 1 cwiczniu rece mają lezeć cały czas na ziemi?? a noge zginam najpierw w pionie a potem w kolanie?? a potem powracam do pozycji leżącej? I w 2 także najpierw zginam mogi w pionie a potem kolana? Nie kumam tez zbytnio 5.. czyli rece mam zgite, częsc piersiowa zostaje w bezruchu a pracuja tylko same nogi (podnosze zgiete) ?? moze troszke zamotałam ale tez bym chciała miec łądny brzuszek plisska niech mi ktos udzieli wskazówek |
|
|
|
#7127 |
|
Rozeznanie
|
ja zaczelam raz jeszcze,bo na swieta przerwalam
dzis dzien 7.qsia_20 w 1. cwiczeniu rece sa wzdluz tulowia, ale nie na podlodze, mozesz wyciagac wrecz w kierunku kolana(ale go nie przytrzymywac!) nie wiem o co ci chodzi jesli pytasz o zginanie nog w pionie , po prostu unosisz ugieta noge w kolanie ,kat prosty w kolanie, kolano zatrzymuje sie nad miednica, czyli nie ciagniesz go do klatki piersiowej(w miednicy kat prosty), nogi podnosisz na zmiane przy kazdym wejsciu w gore,ja proponuje w ogole ich nie opuszczac na podloge,tylko prosta noge trzymac nad podloga-jest jeszcze trudniej! w 5. cwiczeniu to samo,tylko nogi zmieniasz szybciej(na ksztalt rowerka), a czesc piersiowa jest caly czas uniesiona i gorna czesc brzucha w pelnym spieciu. mam nadzieje , ze troche pomoglam pozdrawiam! |
|
|
|
#7128 |
|
Przyczajenie
|
meeega dziękóweczk moriam
to juz chyba wiem czemu mi wczesniej to nie pomogło a co do nóg to niewiedziałam czy przy podnoszeniu ich najpierw mają byc uniesione całkowicie prosto w pionie i dopiero potem uginac kolano ale z Twojej wypowiedzi wynika ze odrazu unosze nogi juz z ugietymi kolankami jeszcze raz dziekuje i sorka za zamotke pozdrwiam
|
|
|
|
#7129 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hej dzieki za odpowiedz. a jaką diete stosujecie przy cwiczeniach? jak sie tak czyta ze pomogło wam to az sie chce robic. no ale nie wiem kiedy ja sama zaczne.hehe.chyba dzis,bo jak nie to mi ie tak odwlecze i nigdy nie zgubie brzuszka pozdrowionka
|
|
|
|
|
#7130 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam za sobą 4 dzień. Jakoś idzie - zaparłam się poprostu i mam zamiar wytrwać do końca. O efektach chyba jeszcze za wcześnie mówić, obawiam się tylko czy wszystkie ćwiczenia robię dobrze...
|
|
|
|
#7131 |
|
Raczkowanie
|
Narzekacie na to a6w narzekacie a ja teraz widzę że najłatwiej chyba było mi przejść przez a6w chociaż tez tak narzekałam..
Bo wymaga dyscypliny i Weider stał mi co dzień nad głową i kiwał paluchem a teraz robię callanetics i truudniej sie zmotywować.. i znacznie trudniej wykonać callanetics niz Weidera.. na 9 dni 3 zrobiłam sobie wolne.. Życzę Wam pwoodzenia, myślę że niedługo wrócę do Weidera po raz drugi Bo po zakończeniu pierwszej serii byłam zadowolona
|
#7132 |
|
Zakorzenienie
|
Jaaaaaaaaaak mi się wczoraj nie chciało ćwiczyć!!! Ale się przemogłam i dałam radę
|
|
|
|
#7133 |
|
Przyczajenie
|
Ja tez zaczęłam dopiero dziś moj 3 dzień .Mam nadzieje że wytrwam
![]() ![]()
|
|
|
|
#7134 |
|
Raczkowanie
|
ja juz raz zreobilam seriue teraz druga zaczynam
|
|
|
|
#7135 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś będe robiła 27 dzień, sama się sobie dziwię, że tyle wytrwałam.
Ostatnio często miewam myśli w stylu 'pierniczę to, nie robię' zwłaszcza jak patrze na zegarek i jest po 22 i myślę 'o cholera, jeszcze a6w 'wtedy robię może bardziej na 'odwal się' ale zawsze lepiej to niż wcale. pozdrawiam i życzę dojścia do 42 dnia ![]() 2 maja będe mieć 42 dzień, mam nadzieje, że dotrwam...
|
#7136 |
|
Zadomowienie
|
Ja będę mieć koniec 20 maja ,w moje urodziny
mam nadzieję że sprawię sobie ten prezent i dotrwam do tego czasu dzielnie
|
#7137 |
|
Raczkowanie
|
..czuje sie jakaś załamana i zawiedziona...
...wiedziałam,ze tym razem mój organizm nie zareaguje na te ćwiczenia ...jestem załamana...
|
#7138 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam juz tydzien za soba, narazie nie mierze sie i nie staje na wadze, bo wiem ze jak nie bedzie zadnych efektow to moge zrezygnowac.
Zmierze sie jak minie 14 dni. Stosuje dodatkowo diete, ale zawsze mialam problemy z odchudzaniem przez kiepska przemiane materii. |
|
|
|
#7139 |
|
Przyczajenie
|
qrcze mam jeszcze jedno pytanko.. czy w cwiczeniu 1, 3, 5 na każda noge 6 powtórzeń? od jutra zaczynam 3mac kciuki
a moja motywacja to płaski brzuszek dla chlopaka:P odp plisss
|
|
|
|
#7140 |
|
Raczkowanie
|
qsia_20, tak w tych ćwiczeniach po 6 razy na każdą nogę, tak żeby łącznie wyszło dwanaście. Jedno powtórzenie liczone jest jako ćwiczenie robione na dwóch nogach
O ile zrozumiale piszę:P Ja mam dziś 8 dzień.... Ehhhhh.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.

Zaczynam od jutra. Na nowo... Chyba po raz piaty...

oby jakos to wyszłoo tym razem

Ja to potrafię motywować innych, a samej siebie nie potrafię! Taka jestem mądra
Ale jak nie zrobię to nie wiem...Efektów specjalnych po 6 dniach nie widzę...

Chyba nie jest najgprzej
?? moze troszke zamotałam ale tez bym chciała miec łądny brzuszek