|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!
Cytat:
|
|
|
|
|
#1832 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale jak przeglądałam ten wątek to wielokrotnie było bardzo podkreślane,że należy się ściśle trzymać zaleceń(że bez przerw i nie dłużej niż 25min).Kładziono na to nacisk dlatego już zwątpiła
|
|
|
|
|
#1833 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem czy byl ten rysunek zamieszczony wczesniej ale nie chcialo mi sie przegladac 50stron :F ja robilam te cwiczenia ale po pewnym czasie tak bolalaymnie plecy ze dalam sobie spokoj.Szkoda mi bylo bo efekty widac bylo ale nie bede kregoslupa dla brzucha poswiecala
![]() 6weidera20tj.JPG |
|
|
|
#1834 |
|
Konto usunięte
|
Magda, jeśli chcesz uzyskać tak szybki efekt (bo 6 tygodni to bardzo szybko) to musisz się trzymać zaleceń. inaczej - efekty będą, tylko mniejsze...
Patalążek, zdjęcie było, już nawet kilka razy zawsze warto sobie odświeżyć pamięć cp do ćwiczeń... może warto by było jednocześnie wzmacniać kręgosłup? mnie nie bolały plecy, ale wiem, że niektórzy też mają ten problem...
|
|
|
|
#1835 |
|
Raczkowanie
|
Pallitqa i Nati02
alescie mnie zmotywowaly! moje miesnie byly (i troche jeszcze są) takimi flakami, że chyba dużo upłynie zanim przestanie boleć. jak na razie stękam i kwękam, ale walczę przecież jak robilam to 1 raz, to nawet nóg nie umiałam uczciwie podnieść nad podłogę! ![]() nudne, nie nudne - coś w tym jest, że chce się ćwiczyć
|
|
|
|
#1836 |
|
BAN stały
|
Myślałam o tym,żeby najpierw zrobić "po swojemu" czyli lightowo z przerwami itp,a potem od początku już z (mam nadzieje) wzmocnionymi mięśniami trzymać się zaleceń.Może tak będzie dobrze?
|
|
|
|
#1837 |
|
Zadomowienie
|
Dawno nic tu nie napisalam
Myslicie ze jak jeden dzien sie nie zrobi A6W to nasteonego mozne zrobic dwa razy (znaczy ze zalegle i normalne)? Jak zawsze pozdrawiam
|
|
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
Magda ja poczatkowo zrobilam a6w do 20 dnia. Miesnie mialam przecietne gdy zaczynalam. Przerwalam z przyczyn niezaleznych ode mnie. Wznowilam cwiczenia 11 dni temu i o niebo lepiej mi sie cwiczy- miesnie sa silniejsze, a co za tym idzie latwiej cwiczenia przychodza. Teraz odnies to do siebie
Mysle, ze jak zaczeniesz teraz normalnie to poczatki beda trudne, ale pozniej pojdzie latwo. No i efekty bedziesz miala wieksze. Kinga nie bardzo.... Jeden dzien przeciez mozna odpuscic sobie na caly trening A jesli juz tak musisz to dzien zalegly zrob wczesnie rano (np. o 6) a obowiązujący w danym dniu późno (np. o 22). Co prawda nie sa to 24 godziny przerwy, ale sporo roznica godzinowa jest.
|
#1839 |
|
BAN stały
|
Normalnie od razu nie daje rady
.Po prostu nie jest to ból który da się wytrzymać więc muszę robić przerwy
|
|
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak robisz przerwy po calej serii czy po kazdym cwiczeniu czy po kilka powtorzeniach z cwiczenia? Jesli po cwiczeniu jednym troszke sobie dychniesz to nic sie nie stanie.
|
#1841 |
|
żona
|
_Magda- cwiczenia nigdy nie idą marne
wiec ja tez mysle ze mozesz robic narazie po swojemu![]() Chelbia- dasz rade ![]() kinga(kinia) - mysle ze mozesz, tylko najlepiej jak ten zalegly dzien zrobisz rano, a ten normalny dzien wieczorem... zeby był jakis odstęp czasu
|
|
|
|
#1842 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1844 |
|
BAN stały
|
W takim razie jestem na 4 dniu
(efekty raczej na razie czuje niż widzę)
|
|
|
|
#1845 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Re: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!
Ćwiczenia są naprawdę rewelacyjne, kilka miesięcy temu zrobiłam całą serie czyli 42 dni i byłam bardzo zadowolona. Zawsze brzuch sprawiał mi największy problem z całej mojej figury, ponieważ nigdzie nie tyłam tylko w brzuch. Po 6 weidera, tłuszczyku już nie ma i świetnie się wyrzeźbiły mięśnie. Ale musze przyznać że ćwiczenia do łatwych nie należą kilkakrotnie nie miałam już siły ich wykonywać ale udało się. Polecam
|
|
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
MOze zmienie troszke moje cwiczenia i zaczne znow a6w
W koncu jak robilam kiedys, to widziałam efekty
|
#1847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ma.ko robilas juz a6w wiec wiesz jakie sa cwiczenia. Jesli czujesz sie na silach i masz tyle czasu to zacznij Zawsze bedzie mi raźniej, tak samo jak reszcie
|
|
#1848 |
|
Wtajemniczenie
|
w jakis trans wpadlam
dni teraz leca jak z bicza strzelil 20 za mna, 22 przede mna.. =] miodzio z kazdym dniem [po cwiczeniach] coraz mocniej sa widocznie miesnie..co to bedzie pod koniec?
|
|
|
|
#1849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez sama nie wiem kiedy te moje 11 dni minelo
|
|
#1850 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale narazie nie zrezygnuje. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#1851 |
|
Raczkowanie
|
Elo,elo!Długo mnie nie było,nawet bardzo.Ale od dzisiaj zaczynam spowrotem,zainwestowałam w żel z kapsułkami na brzuszek firmy oriflame,i kremik na cellulit paskudny tej samej firmy,ale stwierdziłam,ze nie będe siędzieć i czekać,ale tez troszkę poćwiczę
Poza tym chyba zainwestuje jeszcze w kremik na rozstepy,bo po schudnieciu straszne mi wylazły na tyłku,paskuda!A może macie jakieś sposoby sprawdzone,na ten problem????Mam mało czasu bo do konca przedostatniego tygodnia czerwca ,nie wiem czy dam rade,ale mam nadzieję ze pomozecie!Thx z góry!
|
|
|
|
#1852 |
|
Raczkowanie
|
AAAAA,mam jeszcze jedno pytanko:Czy macie jakis sposób na grube kolana?Wiem że to śmieszni brzmi,ale moje własnie takie są.Niby łydeczki mam ok,ale troszke poniżej kolan zaczyna sie koszmar,szerokie kolana i serio pełne uda
,masakra!!!Nie wiem co mam z tym zrobić,bo na odessanie mnie nie stać |
|
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
Gaga_22 przejrzyj forum i udzielaj sie w watkach ktore pasuja tematyką do Twoich zapytań
![]() Kinia widze zmiany. Nie sa one duze, ale widze, a przde wszystkim czuje. Miesnie twardsze oraz ogolnie ladnie mi sie zarysowywują ![]() Dzis dzien 12 bede robic.
|
#1854 |
|
Przyczajenie
|
mam Pytanko czy żeby osiągnoć taki efekt oprócz szósteczki stosowalas jakas diete??
|
|
|
|
#1855 |
|
Wtajemniczenie
|
Może to śmieszne ale trochę tego nie rozumiem
Chcę dziś zacząc aerobiczną szóstkę Weidera tak jak na tym obrazku http://img265.imageshack.us/my.php?i...eidera20tj.jpgi czy jeśli w tej tabelce pisze że w pierwszy dzień trzeba 1 serie powtórzyć 6 razy to czy to znaczy, że wszystkie 6 obrazków(ćwczeń) trzeba 6 razy zrobić(czyli po 6 razy każdy) czy tylko ten obrazek z nr 1 powtórzyć 6 razy?? Proszę się nie śmiać Czekam na odpowiedź bo dziś wieczorkiem daję czadu i zaczynam walkę o sylwetkę.
|
#1856 |
|
Rozeznanie
|
musisz wykonac jedna serie ktora polega na tym ze kazde ćwiczenie powtorzasz 6 razy.
|
|
|
|
#1857 |
|
Wtajemniczenie
|
dzis mija polowa
|
|
|
|
#1858 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1859 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to dziś zaczynam.... Mam nadzieję, że tym razem nie zabraknie chęci i motywacji....
|
|
#1860 |
|
Rozeznanie
|
prosze
ja zrobilam dzisiaj 13 dzien.efektow poki co nie widac ale chcialabym jednak wytrwac do konca.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:02.

cp do ćwiczeń... może warto by było jednocześnie wzmacniać kręgosłup? mnie nie bolały plecy, ale wiem, że niektórzy też mają ten problem...

.Po prostu nie jest to ból który da się wytrzymać więc muszę robić przerwy

,masakra!!!Nie wiem co mam z tym zrobić,bo na odessanie mnie nie stać