|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!
napewno wkleję
|
|
|
|
#2372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2373 |
|
żona
|
Tez mam zboczenie na punkcie sukni ślubnych
wiec tez z chęcią oglądne ale juz kiedys Julia nam obiecała ze pokaze
|
|
|
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz obiecałam na kilku wątkach
No i oczywiście wywiąze sie z tego. Na każdym wątku bedą moje fotki
|
|
|
|
#2375 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny....ja chyba rezygnuje.moze po czesci z lenistwa...ale mnie po prostu zalezy na tym zeby zgubic te wstretne opony a nie umiesnic brzuch na co wlasciwie jest A6W...kurcze sama nie wiem.chyba wole po prostu zamienic ten trening na inny ktory bedzie sluzyl spalaniu tluszczyku.poza tym kiedy napne brzuch czuje ze jest on twardy i to mi chyba wystarczy...i dzisiaj bylby 22 dzien ale chyba daje sobie spokoj..wiec co proponujecie na zgubienie oponki oprocz hula hop?
|
|
|
|
#2376 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2377 |
|
Raczkowanie
|
26dzien za mna dzisiaj....
|
|
|
|
#2378 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2379 |
|
Rozeznanie
|
kurcze tez o tym myslalam..polowa juz za mna.ale jak doloze jeszcze jakies cwiczenia to chyba nie bede miala kiedy tego robic
w weekendy jeszcze mam czas ale w tygodniu juz gorzej ach sama nie wiem.dzisiaj moze jeszcze zrobie...
|
|
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję wykonanie dnia 3 (wiem marnie to brzmi) i 4 z 5 częsci The Ultimate Dance Workout by Deanne Berry, bo 5 kończy mi się pobierać.
|
|
|
|
#2381 |
|
Rozeznanie
|
a jA melduję 11 dzień i chyba ktoś mnie tutaj zachęcił, żebym pojechała do rodziców po moje hula hop
|
|
|
|
#2382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
Suknie ślubne to ja mogę oglądać bez końca. Jak wszystkie suknie wieczorowe
I mierzyc hihi Jak kopciuszek hehJa dzis niestety pochlonelam sporo paluszkow, ale od jutra ewentualnie lody i kopiko Ale wieciec co odkad postanowilysmyrazem, ze nie jesmy slodyczy, to juz naprawde jem ich duzo mniej![]() A teraz lece cwiczyc Buziaczki
|
#2384 |
|
żona
|
Aangelek- nie
Wytrwaj![]() Ania_P- no to nie wiem... Moze a6w nie jest dla Ciebie wskazane... ale to mdli cie przy wszystkich brzuszkach? bo a6w to głownie brzuszki
|
|
|
|
#2385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie mdli podczas krecenia se na twisterze. Aniu_P a podczas innych brzuszkow tez masz takie dolegliwosci? Czy tylko a6w??
|
|
#2386 |
|
Rozeznanie
|
Dziekuje Wam kochane za troske
ale wczoraj juz nie zrobilam cwiczen.bylby to drugi dzien przerwy.wiem ze doszlam juz dosc daleko i jestem z siebie naaaaprawde dumna ale odpuszczam sobie.w miejsce a6w wrzuce jakies cwiczonka na spalanie tluszczu(jeszcze nie wiem jakie)i dopiero jak mi sie do uda to wezme sie za szostke i wtedy zrobie ja do konca(no mysle )-obiecuje
|
|
|
|
#2387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2388 |
|
Rozeznanie
|
ja tez mam taka nadzieje
buziaki dla Was Dziewczynki![]()
|
|
|
|
#2389 |
|
Rozeznanie
|
ja dzisiaj 5 dzien. na razie jest ok, a na rezultaty cierpliwie czekam
![]() dziewczynki , wsrod tych wszystkich cwiczen na brzuszek , uda, pupke, nie zapomniejcie o plecach!!nie ma nic gorszego niz zgrabna zgarbiona dziewczyna! ![]() zreszta dla rownowami przy miesniach brzucha jako miesnie antagonistyczne powinno sie wzmacniac grzbiet i ledzwie-co pozwoli na utrzymanie ladnej postawy i wyeksponowanie wypracowanych brzuszkow ![]() mala podpowiedz na poczatek nie ma nic latwiejszego i zarazem efektywniejszego! kladziemy sie na brzuchu, dlonie ugiete w lokciach, dlonie pod czolem, tzn. colo opiera sie o dlonie patrzac caly czas w dol na podloge podnosimy barki+klatke piersiowa. Wznosy mozna robic na raz, wolniejsze na dwa lub spiecia w gorze na trzy. modyfikacje dotycza polozenia rak-na potylicy, na ledzwiach, wyprostowane przed siebie.polecal mala sesyjke zaraz po 6W.Efekty zobaczycie same
|
|
|
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
Moriam ja po a6w robie pompki
W ogole ludzie cwiczyc ![]() Dzis mialam 23 dzien. Ale juz mi sie nie chce
|
#2391 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzis mam 15 dzień
|
#2392 |
|
żona
|
Aangelek- Skoro tak postanowiłas, to moze i lepiej
bo sama wiesz co dla ciebie najlepsze Spalaj tłuszczyk i bierz sie za a6w
|
|
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie boje jak to wytrzymam do 24 maja (wtedy koniec z a6w)... Cięzko będzie nie z powodu ilości powtórzeń, ale z powodu braku czasu. Czeka mnie 5 bardzo intensywnych tygodni, ale mam nadzieje, ze jednak to zrobie. Musze tylko rozplanowac porzadnie.... i mniej czasu spedzac na wizazu
|
#2394 |
|
żona
|
Dzisiaj nie zjadlam jeszce grama słodkiego
nawet loda![]() Natalko- Wyrobisz sie z czasem napewno ja tez musze troche pofolgowac z wizazem bo jak tylko przychodze do domu to odrazu komp właczam i wizaz.pl
|
|
|
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
Postaram sie bo mojego tluszczyku coraz mniej
![]() Zaraz musze isc wkuwac niemiecki, ale nie chce mi sie....
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zrobiłam dzień 4 i pierwszy raz 3 seria. Powoli widze efekty bo robię jeszcze na zmianę cały trening Deanne Berry albo całe 8 minute.
|
|
|
|
#2397 |
|
Raczkowanie
|
a ja po 27dniu
|
|
|
|
#2398 |
|
Rozeznanie
|
a ja po 12-stym
|
|
|
|
#2399 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No to przy normalnych brzuszkach nigdy mnie nie mdli. Wogóle najtrudniej jest mi wykonać pierwsze 3 ćwiczenia i przy nich łapię te mdłości Reszta ćwiczeń jest w miarę łatwa, ale niestety mdłości się utrzymują
|
|
|
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam pojecia dlaczego tak sie moze dziac.
Nati wytrzymasz. Kto jak kto ale Ty na pewno!! Ja tez mam malo czasu, ale musze wyskrobac te kkilka minut na cwiczenia, a na wizazu i tak spedzam juz bardzo malo czasu praktycznie tylko kilka minut wieczorem przed cwiczeniami, ale coz. Takie zycie Lece cwiczyc, choc dzis bedzie ciezko, bo zaczely mi sie czerwone dni ale bede silna i nie przerwe szostki
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.

wiec tez z chęcią oglądne
Spróbuj moze na poczatku wolniej robic, albo wstawiaj jakies krótkie przerwy... bo w pierwszych dniach to mało powtórek wiec mozna sobie pofolgowac, a i tak sie wyrobi w te 25 min

w weekendy jeszcze mam czas ale w tygodniu juz gorzej

No to przy normalnych brzuszkach nigdy mnie nie mdli. Wogóle najtrudniej jest mi wykonać pierwsze 3 ćwiczenia i przy nich łapię te mdłości